Turkin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 15

mikään ei toimi

Vieras    23.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: lavinia

kaukana keskustasta, kova liikenteen melu, ahdettu talojen väliin, ei mitään pihaa, "satelliitti-tv" näytti vain turkin kielistä ohjelmaa, hissin ulina erittäin häiritsevää, yksi kerros oli ns. hotelli, muut kerrokset apartementoksia. olimme hotellikerroksessa. kaikki vaihtoivat huonetta kauemmeksi hissistä - onneksi toinen hissi oli varattu varastoksi. Huoneissa kolme vuodetta, jotka ulottuivat pienessä huoneessa seinästä seinään. Lakanoiden vaihto oli kuulemma kaksi kertaa viikossa- käytäntö kerran kahdessa viikossa.Litimärät pyyhkeen nostettiin vain kuivumaan. Pyysin lakanoiden vaihtoa resepsuunista, mutta ei auttanut, piti itse repiä lakanat vuoteesta, jotta sain ne vaihdetuksi. Lakanat rikkinäisiä. Suihkusta tuli vain jääkylmää tai tulikuumaa vettä, ei mitään välimuotoa. Henkilökunta näytti nyrpeää naamaa koko ajan. Uima-altaalla baarimikko yritti väkisin saada myytyä baarin tuotteita, ei uskonut ettei osteta, joten piti pyytää poistumaan kovempi äänisesti. Samoin turkkilaisen illan lippujen myynti, piti lopuksi sanoa, että ei tarkoittaa ei, kun ei muuten päästy hänestä eroon. Aamiainen oli koko kaksi viikkoa sama, paitsi lämmin ruoka, joka vaihteli köyhien ritareiden ja kananmuna mössön välillä. Positiivisenä puolena voi sanoa, että ala-aulan lattia oli erittäin puhdas.

Arvosana hotellille:

Kirkan kultakauppa

Vieras    09.05.2012    Alanyan ostokset    Alanya

Petollinen KIRKAN KULTAKAUPPA.

Huonolaatuista ja ylihinnoiteltua tavaraa.Loman viimeisenä päivänä erehdyin kyseiseen kauppaan.Olin viikon reissun aikana saanut kohdata ystävällisiä ja luotettavia ihmisiä Alanyassa.Niinpä luotin nytkin KIRKAAN.Ostin aivan ylihintaisen sormuksen,tarkistin kotiin saavuttuani.No tyhmyydestä ja luottavaisuudesta saa maksaa.

Senpä takia netin välityksellä haluankin varoittaa muita.Kiertäkää kaukaa kyseinen liike ja antakaa muidenkin tietää.

Alanya muuten kiva paikka, hyvää ruokaa ja leppoisaa meinikiä:D

Hyvää ruokaa ja palvelua

Vieras    06.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Blue star

Blue Starista (Alanyasta) all inclusivesta saat hyvää ruokaa ja PALJON. Meitä oli 11 hengen ryhmä 28.4-5.5. nauttimassa hotellin ruuista ja hyvästä palvelusta. Ainoa huono puoli oli huoneiden äänieristeet, mutta korvatulpat oli kova sana jo aiemmista Turkin matkoista viisastuneena. Huoneet olivat tilavat ja todella siistit, lakanat ja pyyhkeet vaihdettin päivittäin. Rantaan oli matkaa n. 800m ja siellä oli saatavana snackseja ja juotavaa. Rantatuolit maksoivat koko päivältä 5 liiraa eli noin 2,5 €, mikä ei nyt ollut hyvä juttu. Säät eivät meitä suosineet, mutta sille asialle kukaan ei voi mitään. Hotellista oli ilmainen kuljetus kaksi kertaa päivässä Alanyan keskustaan.

Arvosana hotellille:

Pieni Hotelli

Vieras    01.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Sun Way

Hotelli Sun Way Tjäreborgin listoilla ja tähtiä 2!

Olimme hotellissa lokakuun lopulla ja kokemus oli järkyttävä.Tiesimme kyllä jo varatessamme hotellin olevan siitä heikoimmasta päästä,mutta silti se oli shokki,emme me mieheni kanssa ja moni muu asiakas olleet koskaan kaamempaa paikkaa nähneet ja olemme matkustaneet aika paljon ja monissa eri hotelleissa Alanyassakin olleet.Huoneet järkyttäviä kosteus-homevaurioiden peittämä seiniä,kylpyhuone kuin rotankolo,parveke johon ei sitten paistanut aurinko kuin illansuussa muutaman minuutin ja likainen sekin muovituolineen,ovissa viidensentin aukot,joten joka askel ja ovien paukuttelu kuului huoneeseen,nukkuminen oli täysin mahdotonta.

Aamiainen oli yllätys: vaaleaa nksa ranskanpullaa,voinappi,teetä ja kahvia sekä juustoa,tuoremehu maksoi erikseen?? Samaten Hotellin henkilökunnan käytös oli epäasiallista,"nahkatukka"ukkeli oli jatkuvasti kimpussa ja Rva henkilön pukeutuminen nukkaiseen villapusakkaan ei antanut mieltä ylentävää saatikka puhdasta kuvaa.

Ihmettelemme onko Tjäreborgin Hotelliluokitus mennyt niin ales,että moinen Sun Way mahtuu heidän valikoimaan????

Tähdistä viis mutta kahden tähdenkin hotellissa pitää perusasiat olla kunnossa!!! Emme siis suosittele!!

Arvosana hotellille:

Erinomainen perhehotelli

Vieras    29.04.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Nelihenkinen perheemme vietti viikon Suite Hotel Royal Gardenissa heinäkuussa 2011. Tämä oli ensimmäinen kertamme Turkissa ja ensimmäinen kerta, kun valitsimme all inclusive vaihtoehdon. Emmekä joutuneet pettymään!

Hotelli oli meille ihanteellinen: sijainti rauhallisella paikalla, ruoka taivaallisen hyvää ja tunnelma sellainen kun lomalla toivoa saattaa. Lapsille oli riittävästi ohjelmaa, tärkeimpinä vesiliukumäet sekä päivittäinen beach futis, joten vanhemmatkin saivat nauttia lomasta!

Konaklin kylästä löytyi meille kaikki tarpeellinen. Ostokset sai hoidettua kaikki sieltä ja kaupankäynti oli huomattavasti rauhallisempaa kuin Alanyassa, jossa yritimme yhtenä iltana kierrellä, mutta luovutimme liian hyökkäävien myyjien takia..

Suosittelemme siis hotellia lämpimästi niille lapsiperheille, jotka haluavat lomallaan rentoutua eivätkä kaipaa 24/7 sirkus-tunnelmaa!

Arvosana hotellille:

Neljä tähteä??

Vieras    15.04.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Grand Zaman Garden Hotel

Olimme viikon lomalla all inclusid Grand Zaman Garden hotellissa. Hotelli yleisilmeeltään ja yleistiloiltaan oli viihtyisä ja tyylikkäästikin sisustettu saaden esitteessä luvatut neljä tähteä. Ruoka oli myös hyvää ja sitä oli riittävästi, etenkin lounaalla tarjottu grilliruoka toi toivotun lisän muuten melko muuttumattomiin tarjolla oleviin ruokiin. Hotelliin kirjautuessamme saimme listan kelloajoista, milloin mitäkin tarjoillaan ja missä. Palvelu oli asiallista ja kohteliasta. Huoneen siivous kerran päivässä, pyyhkeiden vaihto päivittäin, petivaatteet vaihdettiin kerran viikossa , huoneen siisteydessä ei ollut moitittavaa. Mutta hotellin esitteessä luvatut tyylikkäästi ja tasokkaasti sisustetut huoneet eivät pitäneet lainkaan paikkaansa ainakaan meidän huoneemme osalta.

Huoneen yleisilme oli pettymys. Sekä huone että kylpyhuone oli pinnoiltaan kuluneen oloinen,aikaa ja turisteja nähnyt. Huomasi ,että hotellin rak.vuosi oli 2006, tosin wc:tä oli uudistettu lasipinnoitetulla allastasolla,myös taulu-TV on jossakin vaiheessa tulossa huoneeseen, koska seinäpaneliin oli tehty jo sille "reikä". Vuoteen patjat olivat kovat, ilman petauspatjoja, pyysimme myös lisätyynyjä. Esitteessä kerrotusta huoneen satelliitti TV:stä näkyi ainoastaan turkin, saksan ja puolan kieliset ohjelmat, ei mitään englannin kielistä.

Huoneen tähtiluokitus oli korkeintaan 3-. Huoneemme oli kadulle päin ja hotellin edessä kulki pääkatu-bulevardi (4-kaistainen) ja KATUMELU huoneeseen oli sen mukainen.Tietenkin liikenteen melu kaupunkihotellissa on ymmärrettävää, mutta tässä hotellissa äänieristykset puuttuivat kokonaan, koskien myös naapurihuoneista kuuluvia erilaisia ääniä,joten korvatulpat-earit olivat tosi tarpeen vaimentamaan hieman melua. Sijainniltaan hotelli oli keskeisellä paikalla, kävelyetäisyydellä satamasta ja keskustasta, myös taxi päivysti hotellin edessä ja linja-autopysäkit olivat hotellin lähellä.

Omia kokemuksiaan hotellista kirjoitteli paljon matkustellut, keski-ikäinen pariskunta.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen paratiisi

Vieras    13.04.2012    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Vierailimma Kusadasissa syyskuussa 2010 ja täytyy sanoa, että oli meidän perheen unelmaloma. Tilaa oli riittämiin ja vesipuisto oli aivan mahtava! Ruoka oli erinomaista ja ohjelmaa riitti!

Täytyy myöntää, ettei mistään löytynyt moitetta, nuorin tyttäremme sairastui ikävästi ja kuitenkin päästivät hänet heti hotellin lääkäriin ja siitä yksityiseen sairaalaan. Vaikka kuumetta oli tuona päivänä yli 40 C, sairaala paransi hänet niin hyvin, että seuraavana päivänä hän jo ui altaassa.

Meri oli puhdas ja lämmin jahotellista löytyi myös oma poniklubi, keilaradat, biljardi ja jopa sisällä monta uima-allasta, joten uimaan pääsi koko ajan.

Ainut huono asia lomassamme oli (sairastapausta lukuunottamatta), että se loppui aivan liian pian! Suosittelemme lämpimästi kaikille!

Arvosana hotellille:

Asiallinen hotelli.

Vieras    05.04.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Yunus

Jos pysyy tuollaisena niin emme vaihda Marmariksessa hotellia.Paikka 10+,palvelu 10+,ravintolan ja respan viihtyvyytteen tarttis tehdä jotain,kun muuten niin yes.Ollaan menossa tänäkin vuonna Yunukseen vapuksi.

Arvosana hotellille:

Kattia kanssa!!!

Vieras    20.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Viime syyskuussa tuli matka tilattua Finnmatkoilta ko. Hotelliin ja pettymys suuri kaikintavoin,viikon lomareissu meni täysin pilalle hotellin ansiosta.

Hotelli kylläkin hyvällä paikalla jos kaipaa rannan läheisyyttä,mutta ei mitään pihaa,puutarhaa ja pikkuruinen uima-allas sisällä,laattalattiat käytävillä kuin luistinrata,aamiainen "köyhä" illallinen Rantaravintolassa hyvä mutta kallis ja tarjoilijapojat (Muratit yms.) todella töykeitä ja ahneita,aina käsi pitkällä tippiä vonkumassa:( samoin kyseiset "tarjoilijat" naisten kimpussa ja heitä seuranneena tuli todella ällö olo,ei kuulu hyvään asiakaspalveluun.Hotellin huoneet pieniä,mutta siistejä,kiitos SIIVOOJAN :)

Viimeinen kerta Palmiye hotelliin!!!!

Arvosana hotellille:

Pieni, kolkohko hotelli

Vieras    12.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Isabella

Kylmä hotelli ja huonosti valmisteltu kevään ja kesän matkakauden aloitus. Aamiainen aika yksinkertainen, kyllästyy samaan tarjontaan jo parin päivän jälkeen. Pyyhkeitä ei vaihdettu vissiin kuin kerran viikon aikana ja keittiö olematon ja astioita ei ollu nimeksikään. Allas alue pieni jos hotelli on täynnä, ei sovi juurikaan uimaan montaa henkilöä kerralla.

Lämmityksen hinta on törkeä ja sama koskee ilmastointia. Näköalat on kerrostalon seinät, eli ei merelle ei vuorille.

Baarin pojat aivan huippua, paitsi ns. pomo joka tykkäsi mielestelystä. Tyrkyttää ohjelmaa ja jos ei osallistu muuttuu töykeäksi. Hotellin henkilökunta ei mitenkään ystävällistä, ei voi suositella. En valitsisi toista kertaa tätä hotellia, lisäksi sijainti ns. vanhalla alueella ja kaikkialle pitkä matka. Kannattaa ehdottomasti valita meren ääreltä hotelli, niin on lyhyt matka basaaareille ja kaupoille joita on tuhansia siellä. Tinkiminen kannattaa, saat tuotteita hyviäkin edulliseen hintaan. Pelkästään rantakohde, ei erikoisia vierailukohteita.

Ei kannata lähteä jos vaivautuu koko ajan tarjottavista ostettavista. Omena teetä saa juoda litratolkulla viikon ajan, eikä sitä tee sen jälkeen mieli enää.

Hinta/laatusuhde hotellissa ei täsmää ellei saa äkkilähtöä.

Arvosana hotellille:

isabella

Vieras    10.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Isabella

Hotellin vastaanotossa oli ystävällinen viehätttävä nainen. Mutta mies tarjoilijat ilman tippiä palvelu huononi ja kylmeni.

Osa yritti koko ajan petkuttaa antoivat väärin rahasta takaisin, aina omaan käteen enempi.

Liikaa tulivat liki, mielistelivät.

Hakole

Arvosana hotellille:

Upea hotelli

Vieras    25.02.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: margrita

Todella siisti ja laadukas hotelli. Henkilökunta tosi ystävällistä, ja auttavaista.Jäivät iltaisin, hiljaiseen aikaan, juttelemaan ja viettämään aikaa seuraamme. Siivojat tosi mahtavia ja ystävällisiä.

Olemme olleet ks hotellissa jo kaksi kertaa ja olemme jälleen varanneet kyseisen hotellin kun taas syyskuussa lähdemme kohti Turkin aurinkoa ja ystävällisiä ihmisiä tapaamaan. Suosittelen hotellia!

Arvosana hotellille:

Hieno, moderni, hyvällä paikalla - Zaman Garden

Vieras    25.02.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Grand Zaman Garden Hotel

Hotelli oli iso ja hieno, lähellä rantaa ja palveluja. Ympärillä muita saman ketjun hotelleja, ja äänekäs pääkatu, joka ei pahemmin meitä ainankaan häirinnyt.

Ruoka / all inclusive ei ollut kummonen. Jälkiruokia kyllä riitti moneen makuun, mutta juomista levisi jokin vatsapöpö, koska henk.kunta käytti mehukoneessa vesijohtovettä. Myös lautaset vain huuhdeltiin nopeasti samasta letkusta. Jokaisella hotellissa juoneella tuntui olevan yhtenä päivänä tuo vatsatauti ja seuraavana päivänä ei enää mitään, mutta meilläpä se iski lapseen lähtöpäivänä. Tuli tutuksi Alanyan upea kansainvälinen yksityisairaala, joka oli lähes täynnä näitä oksennustautipotilaita. Suomenkielinen vastaanottovirkailija! Hoito oli jopa parempaa kuin suomessa, heti pääsi verikokeisiin ja tiputukseen, eikä hetkeäkään tarvinut odotella! -Kyllä tämän kokemuksen jälkeen lähdetään luottavaisin mielin taas ensivuonna Alanyaan! Lääkäri oli pohjoismainen, taitava, sairaala oli siisti ja moderni. Ei valittamista pohjoismaisen turistin terveydenhuollossa! Kannattaa ottaa ennen matkaa matkavakuutus, tämäkin lääkärireissu olisi tullut kuulema maksamaan n 5000e! Olisi pitänyt vielä jäädä tiputukseen, mutta päätimme lähteä kotiin, hyvin porskutettiin eteenpäin, miletöntä hoitoa!

Mutta muuten hotellissa ei mitään negatiivista, mahtavat uima-allasalueet, monta vesiliukumäkeä, saunat + hamamit, vartijoita, ei kuulemma tarvitse edes parvekkeen ovea laittaa kiinni! (Eipä siinä luokkoa edes ollut!) Respasta sai ilmaiskupongin rannan aurinkotuoleille, vuorokauden ympäri oli jotain syötävää, ruokien lisäksi jäätelöä, hampurilaisia, ranskalaisia ym!

Upealle Kleopatra-rannalle 200m, kauppoja lähellä, mutta ydinkeskustaan muutamasata metri, upea paikka!

Huoneet tilavia meilläkin 5 kpl sänkyjä, neljä tarvittiin! Siistejä, siivoja oli tarkka ja vaihtoi tyynyliinat joka päivä, ja muut lakanat joka toinen pvä.

Upea hotelli, ei valittamista muuten kuin ruoan suhteen, Alanya on upea paikka, käymme siellä joka syksy! Kannattaa käydä suomalaisena Heikinbaareissa ja Bistro mangossa, sekä suomalaisen TV:stäkin tutun Piian omistamassa Kippiksessä ja suomalaisessa tanssiravintola Mainingissa!

Uudelleen lähdössä!

Arvosana hotellille:

"Rantahotelli"

Vieras    22.02.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Hotelli jonka oikea nimi kylläkin on Palmiye Beach.

Hotelli rannalla,huoneet siistejä mutta pieniä,respan henkilökuntaa lukuunottamatta palvelu hyvää päiväsaikaan,illalla "rantsubaarissa" alkaa karkelot ja melu sen mukaista ja samaten tarjoilijapoikien iskuriällötykset,jos olet naisporukassa liikkeellä...tosi yököttävää käytöstä!

Kerran tuli käytyä ja toista kertaa ei tule koko Alanyaan,saimme kuvottavan kuvan koko paikasta,johtuen Hotellin henkilökunnan käyttäytymisestä!!

Arvosana hotellille:

Ykköspaikalla

Vieras    02.02.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Huoneistohotelli sijaitsee loistavalla paikalla sivukadulla lähellä keskustaa ja rantaa. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Huoneet jonkin verran kaipaisivat "pientä pintaremonttia", mutta eihän siellä huoneessa olla kuin "päikkäreillä" ja yöaikaan. Olemme ottaneet huoneen sieltä jo monena vuonna. Asiakkaina siellä viihtyvät niin vanhemmat kuin nuoremmatkin ihmiset, lapsiperheitä myös. En ole mieheni kanssa ainoita, jotka menevät sinne aina uudelleen ja uudelleen. Ystäviäkin ollaan saatu, koska siellä käy tosiaan samoja ihmisiä ja aina tulee myös uusia. Suosittelemme!!!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Turkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.