Isabella

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Apart.Isabella

Vieras    28.08.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Isabella

Ihan kelvollinen 3-tähden apartementos.

Huoneistot OK.

Ilmastointi vain makuuhuoneessa,lisämaksullinen.

Aamiainen SURKEA ei kannata ostaa.

Muuten ravintolan ruoka OK.

Henkilökunta oikeinkin mukavaa ja palveluhenkistä.

Keittiövarustus kovin suppea.

Allasalue OK.

Arvosana hotellille:

"Imelä" paikka

Vieras    16.09.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Isabella

Hotelli oli suht.siisti, mutta henkilökunta (allaspojat) olivat ihan liian palvelualttiita.

Suorastaan ällöttäviä. Eivät kaikki voi tykätä "roikkujista" ja koko ajan kyselijöistä,

"kaikki hyvin?". Jotkut haluavat edes syödä rauhassa. On ne vaan niin mielistelijöitä,

ihan kuin niistä sanotaankin.

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli hieman syrjemmässä

erska    03.12.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Isabella

Mukava huoneistohotelli hieman syrjmmässä kaupungin hälinästä, näkee hieman paikallistenkin elämää...

Palvelu ok, tosin välillä asiakkaita palveltiin "pärstäkertoimen" mukaan joinakin päivínä..

Arvosana hotellille:

Pee.stä

juk-sir    24.03.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Isabella

Kyllä tytöt tykkää.

Yksinäisten ja unohdettujen tyttöjen paikka.

Tai niiden jotka ei ymmärrä hyvästä mitään.

Arvosana hotellille:

isabella

Vieras    10.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Isabella

Hotellin vastaanotossa oli ystävällinen viehätttävä nainen. Mutta mies tarjoilijat ilman tippiä palvelu huononi ja kylmeni.

Osa yritti koko ajan petkuttaa antoivat väärin rahasta takaisin, aina omaan käteen enempi.

Liikaa tulivat liki, mielistelivät.

Hakole

Arvosana hotellille:

Pieni, kolkohko hotelli

Vieras    12.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Isabella

Kylmä hotelli ja huonosti valmisteltu kevään ja kesän matkakauden aloitus. Aamiainen aika yksinkertainen, kyllästyy samaan tarjontaan jo parin päivän jälkeen. Pyyhkeitä ei vaihdettu vissiin kuin kerran viikon aikana ja keittiö olematon ja astioita ei ollu nimeksikään. Allas alue pieni jos hotelli on täynnä, ei sovi juurikaan uimaan montaa henkilöä kerralla.

Lämmityksen hinta on törkeä ja sama koskee ilmastointia. Näköalat on kerrostalon seinät, eli ei merelle ei vuorille.

Baarin pojat aivan huippua, paitsi ns. pomo joka tykkäsi mielestelystä. Tyrkyttää ohjelmaa ja jos ei osallistu muuttuu töykeäksi. Hotellin henkilökunta ei mitenkään ystävällistä, ei voi suositella. En valitsisi toista kertaa tätä hotellia, lisäksi sijainti ns. vanhalla alueella ja kaikkialle pitkä matka. Kannattaa ehdottomasti valita meren ääreltä hotelli, niin on lyhyt matka basaaareille ja kaupoille joita on tuhansia siellä. Tinkiminen kannattaa, saat tuotteita hyviäkin edulliseen hintaan. Pelkästään rantakohde, ei erikoisia vierailukohteita.

Ei kannata lähteä jos vaivautuu koko ajan tarjottavista ostettavista. Omena teetä saa juoda litratolkulla viikon ajan, eikä sitä tee sen jälkeen mieli enää.

Hinta/laatusuhde hotellissa ei täsmää ellei saa äkkilähtöä.

Arvosana hotellille:

Mahtava hotelli

Vieras    24.06.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Omasta mielestäni Isabella on ihan mahtava hotelli. Hyvällä, rauhallisella paikalla. Työntekijät ainakin itseäni ja koko meijän reissuporukkaa kohtaan olivat todella ystävällisiä jo viime vuonna kun ensimmäistä kertaa Isabellassa olin. Ja tänä vuonna tottakai yhtä mukavia, ystäviä ku ollaan. Tylntekijät ottavat hyvin huomioon niin perheen pienimmät ja ku vähän vanhemmatki. Siivooja kävi joka päivä ainakin kysymässä tarvitaanko siivousta. Ja jo ensimmäisenä iltana kun sanoin ettei huoneemme parveke/ikkunat olleet altaalle päin kysyttiin haluammeko vaihtaa huonetta. Aivan ihanasti tehny, vaikkei huonetta vaihdettukkaan, koska aamulla ku meni parveekkeelle näki ihanan maiseman vuorille !! Itse suosittelen hotellia kyllä isolla lämmöllä. Joko vielä tänä vuonna tai viimeistään ensi kesänä uudestaan !! Ainut pieni miinus hotellissa on kyllä se aamiainen joka on aika mitään sanomaton..

Arvosana hotellille:

Heikko!

Vieras    20.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Heikkotasoinen hotelli jossa pelkästään suomalaisia.

Henkilökunta ystävällistä siihen saakka kun antaa tippiä ja suostuu tulemaan hotellin ns. grilli- tai kebab-iltaan joka olikin paikallisen nahkatakki kauppiaan mainos tilaisuus. Kebab-ilta oli ainakin sellainen ja voittamalla arvonnassa pääsit pakkomyynti tilaisuuteen Mehmetin nahkakauppaan. Pieni palkintokin luvattiin mutta sekin oli kyselyjen takana ja osottautui lopulta lasten helly kitt laukuksi. Nahkävyötä ym. kyllä luvattiin.

Herra Ali, joka lienee paikan jonkilainen johtaja mielistelee aluksi kovasti mutta kun et suostunut tulemaan grilli-iltaan muuttui käytös töykeäksi. Kun emme käyttäneet hotellin ravintolaa emmekä olleet päivisin altaalla hän ei loppulomasta vaivautunut edes vastaamaan kysymyksiin.

Respan tyttö kauppaa korujaan kovasti mutta on muuten ystävällinen ja eikä höpöttele turhia suomeksi kuten muu henkilökunta.

Aamiainen oli surkea, aina samanlainen ja lähtöaamuna sitä ei ollut ollenkaan lupauksista huolimatta.

Pyyhkeitä ei vaihdettu kuin kerran viikon aikana ja siivous oli muutekin sitä että käytiin tippikuppi ja roskapussi tyhjentämässä päivittäin. Kylpyhuoneissa ei ollut saippuoita ja keittiön varustuskin oli heikko.

Näkymät hotellin parvekkeelta ei kummoiset ole ja sijainti pienen sivukadun varrella on liian kaukana keskustasta ja rannasta.

Hotellin nuorten miesten käytöksestä päätellen paikka sopii hyvin tytöille jotka eivät ymmärrä olla antamatta!

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli Isabella

Vieras    06.08.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Isabella

Olemme keski-ikäinen pariskunta ja vietimme heinäkuussa viikon tässä hotellissa. Hotelli sijaitsi ihan mukavan kävelymatkan päässä rannalta. Ensivaikutelma hotellimme ravintolanhenkilökunnasta oli miellyttävä, vaikkakin hieman hämmentävää, kun lähes kaikki osasi puhua suomenkieltä. Ravintolan "pomo" mainosti aktiivisesti hotellimme

iltatapahtumista ja muutenkin käyttäytyi näin suomalaiseen makuun liian tuttavallisesti ja tungettelevasti. Joku voi tästä pitääkin. Eikä siinäkään mitään, mutta hänen käyttäytymisensä muuttui välinpitämättömäksi, tuskin tervehti, kun emme aamupalan lisäksi hotellin palveluja käyttäneet. Huoneessa oli ilmastointi ainoastaan makuuhuoneessa ja sekin meni pois päältä aina, kun poistuimme huoneesta. Ulkona 40 lämmintä, sisällä yhtäpaljon! Vei aikansa ennenkuin makuuhuone viileni ja muualla ei juuri pystynyt olemaankaan. Siivous ei ollut kovin perusteellista, kylpyhuoneessa amme ja suihku, joka toimi ihan hyvin. Kylppärissä ei ollut käsisaippuaa eikä yhtään mitään muutakaan. Tällaiseen en ole koskaan törmännyt. Hotellin vastaanotossa työskenteli tosi hyvän asiakaspalvelun omaava mies, joka oli töissä joka yö ja usein päivälläkin. Fiksu tyyppi! Myös nuori nainen respassa oli ihan kiva. Huoneistossa oli keittiö ja suppea astiasto. Emme kuitenkaan siinä kuumuudessa alkaneet kokkailemaan viikon lomallamme ja ostamiseen olisi mennyt luutut, tiskiharjat ym. ja suurin syy oli se, kun ei ollut toisessa huoneessa sitä ilmastointia ja lomaviikollamme lämpötila hipoi kokoajan 40 asteessa. Hotellin aamiainen oli yksinkertainen; kuitenkin hieman runsaampi kuin pelkkä paahtoleipä ja kuppi kahvia . Suosittelen hotellia henkilöille, jotka haluavat puhua lomallaan pelkkää suomenkieltä ja viettää lomansa pääasiassa hotellin uima-altaalla ja ravintolassa, siitä ainakin henkilökunta tykkää ja tervehtivät sinua vielä lähtöpäivänakin.

Arvosana hotellille:

Muuten hyvä, mutta törkeä isäntä

Vieras    20.11.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: Isabella

Hotelli on muuten OK, mutta "isäntä" Ali tuhoaa kaiken. Tuppautuu viereen aamiaispötänn kauppaamaan tilaisuuksia, kaulailee naisia, huutaa typeriä juttuja jne, jne.

Älkää ottako aamiaista hotellista, menkää muualle syömään ! Näin pääsette rauhaan.

Parempi varmaan myös uida meressä...

Arvosana hotellille:

En mene enään ikinä

Vieras    01.10.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Isabella

Olin Isabellassa äitini ja pikkusiskoni kanssa heinäkuussa 2013. Ja voin sanoa etten mene enään kyseiseen hotelliin. Henkilökunta oli mielestämme todella rasittavaa ja tunkeilevaa.. Oltiin kokoajan tuputtamassa juomia ja turkkilaisia illanviettoja yms ja oli pakko mennä drinkeille tai joku tai useammatkin henkilökunnasta möksähti. Respassa ihan kiva ja sympaattinen naishenkilö, sekä joka yö ja joskus myös päivällä miellyttävä ja hyvät asiakaspalvelu taidot omaava mies.

Suomalainen musiikki pauhasi hotellin 'ravintolassa' klo 22-02 öisin.. Ravintolassa muovikalusteet ja muutenkin likaisen oloinen paikka..Emme syöneet hotellin aamupalaa, aamupala seisoi auringonpaisteessa koko aamun.Hotellihuoneen keittiö oli todella säälittävä ja mitäänsanomaton. Sängyt oli tosi kovat. Hotelli oli erittäin vanhanaikainen. Siivouksessa ei meillä ollut ainakaan mitään moittimista.

Hotellin sijainti oli liian kaukana rantaa meidän makuumme..Muutenkin hotellin ympäristö ei ollut mitenkään houkutteleva.

Jos haluat välttämättä mennä Alanyaan, en suosittele todellakaan hotelli Isabellaa, ellet tykkää turkkilaisten miesten huomiosta ja lomasi koostuu lähinnä uima-altaalla olosta ja haluat viettää hotellissa 80% lomasta.

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli****

Vieras    04.07.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Isabella

Kolmen tähden Isabella hotellissa sai neljän tähden kohtelua. Vieraanvaraiset hotellityöntekijät puhuivat osa sujuvaa Suomea ja loput osasivat hyvin englantia.

Hotellihuoneemme oli siisti ja siivouspalvelukin toimi hyvin.

Matkamme ajankohta oli säiden puolesta aivan loistava ja lämpöä riitti. Taisi se mittari nousta jossain loman vaiheessa jopa yli 40 asteen. Välimeren vesi oli erittäin lämmintä ja kun veteen pääsi, ei olisi malttanut sieltä millään nousta. Yhtenä päivänä taisimme nähdä muutaman pilvenhattaran.

Useimmat tunkeilevat kauppiaat jättivät rauhaan, kun sanoimme olevamme Ruotsista (miksiköhän?). Paitsi erään ravintolan sisäänheittäjä, joka puhui sujuvaa länsinaapuria ja narautti meidät koska itse emme juurikaan ruotsia puhu.

Hotellin aamupala ei ollut kaksinen, vaikka yksi työntekijöistä salakuljetti meille tuorepuristettua appelsiinimehua, joka oli muille maksullinen. Tai niin hän ainakin sanoi.

Olimme budjettilomalla ja kokemus oli kyllä joka euron arvoinen, ellei ylikin. Turkkilaiset ovat hyvin huomaavaista kansaa ja sitkeimmätkin "torimyyjät" kyllä näkevät asiakkaan ilmeestä, että koska tyrkyttäminen kannattaa lopettaa.

Ai niin, yöllisiä taksikyytejä kannattaa harkita tarkkaan. Jos siis haluaa päästä jonnekin. Meitä ajelutettiin ympäri Alanyan keskustaa hotellille paluun sijaan ja kuski kuljetti meidät n. 1 kilometrin päähän hotellista.

Kyyti oli halpaa, mutta ei hyvää. Pahan mielemme kuitenkin kuittasi kuski itse, joka loppujen lopuksi myönsi ettei tiedä missä Isabella hotelli on ja nauroi päälle. Ja olimmehan me jo hieman lähempänä hotellia kuin aiemmin.

Kaiken kaikkiaan loma sujui yli odotusten ja suosittelen kaikille epäröivillekin Alanyaa ja lapsettomille ihmisille Isabella hotellia.

Arvosana hotellille:

Ihan kelpo huoneistohotelli

Vieras    15.09.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Isabella

En odottanut kauheasti mitään, luin näitä edeltäviä arvosteluja ja lähdin aika skeptisellä mielellä liikkeelle. Kokonaisuudessaan yllätyin positiivisesti. Ei mikään luksushotelli, mutta itselläni ei erityisempiä valittamisia. Aamupala oli itselleni aivan riittävä (leipää, munia, hedelmiä, oliiveja, juustoa, leikkelettä, jogurttia, muroja. Lisäksi lasillinen tölkkimehua ja nescafeta tai teetä). Henkilökunta ihan mukavaa, hotellin johtaja ihan hauska tyyppi, ja puhui hyvää suomea. Huonetta siivottiin viikon aikana pari kertaa, eikä pyyhkeitä vaihdettu päivittäin, mutta meille kelpasi. Ei näkynyt torakoita tai luteita, mikä on itselleni onnistuneen loman merkki. :D Hotelli on kauempana keskustasta rauhallisemmalla alueella, suosittelen etsimään alueelta ainakin kerran paikallisten ruokapaikan, jos haluaa vähän nähdä aidompaa turkkilaista elämää. Kauemmas rannasta kävellessä löytyi edullisempia ruokapaikkoja, joissa ei puhuttu suomea.

Arvosana hotellille:

Pettymys

Vieras    09.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Isabella

Hotelli ei kyllä mielestämme 3 miinus arvoinen: syrjässä,pieni,likainen,törkeä henkilökunta ja huono ruoka/aamupala. Tossa osa syistä.

Hotellin "pomon" toiminta aivan järkyttävää. Aluksi oikein mielistelevää, mutta kun et osallistu iltaohjelmiin niin käyttäytyminen muuttuu. Ei tainnut enää edes tervehtiä sen jälkeen. Muuten henkilökunta mukavaa, joten siitä plussaa. Mutta valitettavasti yhden ihmisen käytös pilasi sen.

Hotellin aamupala oli erittäin suppea ja kaikki ruuat olivat lämpimässä koko ajan joten ei houkuttelevaa. Yök!

Ja uima-allas mielestämme erittäinen likainen, uimapukujen valkoiset kohdat olivat keltaisia siinä uitua ja huomasi sen selvästi olevan erittäin sameaa.

Sijainti kaukana kaikesta ja maisemat huonot. Parvekkeelta näki appelsiini puun muttei muuta.

Arvosana hotellille:

Jatkossa kierrän kaukaa

Vieras    30.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Isabella

"Suosittu Isabella sijaitsee hyvällä paikalla paikallisasutusalueella, rauhallisen sivukadun varrella. Huoneistohotelli sopii hyvin hintatietoisille ja isommillekin perheille. Ympäristössä on paikallista asutusta ja mukavasti kauppoja ja ravintoloita. Isabellan huoneistot ovat tilavia, ja niiden koko vaihtelee jonkin verran. Kaksioissa on lisämaksullinen ilmastointi makuuhuoneessa, neljän hengen huoneistoissa vain olohuoneessa. Pihalla on uima-allas, lastenallas ja lasten leikkipaikka." ja kukut..

Meille oli todellinen pettymys. Huone likainen, seinissä on isoja paskaisia laikkuja, lakanat jotka olivat"puhtaita" oli kyllä pestyjä mutta täynnä tahroja, samoin kuin pyyhkeet. Kylpyhuoneessa laskutilaa yhden pienen hyllyn ja pesualtaan vieressä juuri sen verran että saat hammasharjat ja saippuan laskettua.Jos on hieman isompi henkilö kyseessä, tulee vaikeuksia päästä suihkukaappiin, ovet avautuvat sen verran, että tilaa on noin 40cm jos sitäkään. Lasten sänky vanha metallinen, jonka laidan koloista pienen lapsen pää mahtuisi hyvin välistä, eli ei laisinkaan turvallinen sänky esim. vauvalle,patja likainen sekä pari isoa reikää.

Keittonurkkaus löytyi, mutta tilaa oli juuri sen verran, että pitää valita haluatko tehdä ruokaa vai haluatko kuivattaa pesemäsi astiat. Laskutilaa ei paikasta muuten löytynyt. Jääkaappi ei sulkeutunut kunnolla, ja ei ollut oikein kylmä. Pakastimesta puuttui luukku.

Lähimoskeijasta kuuluva rukouskutsu herättää joka yö, tämä ei ole hotellin vika mutta olisi kiva että olisi kerrottu esitteessä. Meteli on todella kova ja kestää pitkään, sillä moskeija on noin 150m päässä.

Ilmastointi viikolta 49€, ja saat itse kiivetä katon reunaan laittamaan avaimen reikään. Ilmastointia ei voi sulkea muuten, kuin poistamalla avaimen sieltä katonreunasta tai ottamalla kaikki sähköt pois huoneistosta.

Nojatuolit olivat vaarallisia istua, sillä heti kun yritit nojata nojiin,ne liikkuivat. Hyvä ettei tippuneet lattialle. Palvelun taso surkea, heti kun kieltäydyttiin ylihintaisesta "turkkilaisesta" illasta, vähäkin palvelu loppui, eikä enään edes tervehditty.

Lasten leikkialueelle en lastani päästänyt. Keinutelineistä toinen toimi ainakin meidän siellä ollessa mattotelineenä, toisesta keinusta oli suojamuovit kuoriutuneet pois niin että ruosteistet ketjut paistoivat läpi (pienen lapsen sormet saisivat pahat haavat näistä) Liukumäki oli hajoamassa käsiin, halki keskeltä. Leikkialueelta oli esteetön pääsy aidan toisella puolella olevaan sähkökaappiin... En suosittele yhdellekkään lap.siperheelle

Arvosana hotellille:

Apart Hotel Isabella

Vieras    04.10.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Isabella

Jos odottaa" kuuta taivaalta". Pitäisi mennä sitten *****5 hotelliin. Syyskuun alussa olin ko. hotellissa kaverini kanssa, minä olin viikon ja hän 2 viikkoa. Minulle ainoa tykkyttäjä oli "Heidi, niitä korujaan".Ostin kyllä häneltä kellon (korukello) sain rahan taksisin, kun eihän niissä ole kellokoneistoa.

Kaikki oli ihan jees, normaali aamiainen ja turkkilainen ilta + "tanssi-ilta"ruuat oli ok. mitä söin, koska ystäviä/kavereita paljon Alanyassa

Olen Turkin kävijä ollut 30 vuotta, joten sanon että ei ole pahaa sanottavaa, puhdasta oli ja Alikin oli melkoinen "huumorveikko", terveisiä Mafia papukaijalle ja pikku-kanille .Yks yö tuli kauhee jäätelönälkä ja läksin ostamaan jätskiä ja sain haluamani puolen litran kolpakot* 2, koska halusin ne Efestuopit täynnä erilaisia jäätelöitä, Hintaa tässä nyt en kerro määrään ja kaikkeen verrattuna Ok. Eitsu

Arvosana hotellille:

Ihana hotello

Vieras    18.07.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Isabella

Todella hyvä hotelli ja hyvä henkilökunta. Pakko mennä joskus uudestaankin.

Arvosana hotellille:

isabella fiiliksiä

Vieras    03.09.2016    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: Isabella

Kokeneena matkaajana Isabella-hotelli yksi parhaimmista! Henkilökunta todella ystävällistä ja huumorintajuista, palvelualtista väkeä! Kaikki järjestyi, mitä vain tarvitsimme! Huoneisto ihan "perus-setti, ihan matkan edullisuuden tasoa! Pyyhkeet ym vaihdetaan niin usein kuin haluat, jos jätät ne lattialle/useissa muissakin matkakohteissa käytäntönä! Entäs se joidenkin kokema "tunkeilijamainen tuppaaminen!" Suomalainen "särkyy ja loukkaantuu, jos joku huomioi ja on ystävällinen! Vanhassa vitsissäkin puhelias karjalais-mummo astui linja-autoon, kääntyi matkustajien puoleen kysyen määränpäätä, kukaan ei vastannut, tuijottivat vain! Mummo kysyi kuskilta: "Anteeksi, mutta mihin Työ näitä mykkiä viettä?" Tai eräs ruotsalainen miespuolinen Ystäväni kertoi haluavansa olla ystävällinen ja jutella junassa tai bussissa, sepä ei onnistukaan Suomessa, tuijotetaan ja pidetään "tunkeilevana homona!" Useilta suomalaisilta puuttuu välittömyys valitettavasti, kaikki avoimuus käsitetään "tunkeiluksi!" Huh huh! Vielä Isabellasta, kaikki ok! PALVELU, RUOKA, VIIHDE YM! Muista, "sitä saa, mitä tilaa! " Pitää paikkansa elämän monissa muissakin asioissa!

Arvosana hotellille:

Loistava henkilökunta

Vieras    27.07.2017    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Isabella

Kyseinen hotelli ei multa saa negatiivistä palautetta..Ihan loistava henkilökunta ja ihana hotelli..siivous toimi päivittäin..loistava ruoka..eli loistokokki..lyhyt kävelymatka rannalle..puhdas uima-allas..ainoo miinus tulee meistä suomituristeista, joista muutama aina toisinaan onnistuu pilaamaan käytöksellään hyvän lomafiiliksen..suurin osa silti meistäkin ymmärtää sen, että maassa maan tavalla..

Arvosana hotellille:

Kohtalainen hotelli

Vieras    30.09.2019    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2019 | Hotelli: Isabella

Hotelli ok. Huoneistot myöskin. Henkilökunnasta erityisesti Ali on liian tungetteleva/läheinen ja itse en hänestä siksi pitänyt. Myös hotellin Turkkilaista/Kebab iltaa kannattaa välttää. Hinta 20€ ja ei ole muuta kuin ruoka ja pari esitystä. Hotellin uima-allas alue oli ok. Siivous toimi meillä hyvin. En itse menisi toista kertaa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.