Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Turkissa

Herkkuravintolat ja super-beach!

Vieras    26.02.2019    Avsallarin ravintolat ja baarit    Avsallar

Mikäli haluat syödä loistavan liharuoan, niin suunnista Cihan-ravintolaan.

Siellä omistaja Yusuf henkilökuntansa kanssa tarjoilee oluiden/viinien kera loistavat safkat.

Yusuf puhuu englantia ja riittävästi suomea.

Venäjän kieli taipuu myös.

Sitten kun mielesi tekee herkutella laadukkaasti tuoreista kaloista ja äyriäisistä tehdyillä herkuilla, oluen ja viinin kera, on kohteesta Tuana Balik Ataturk CD 21. Fantastinen kalaravintola!

Valikosta hiukan vuorten suuntaan, Ataturk Cd 25 löytyy uusi monipuolinen ruokaravintola, tyylimesta. Rasvaa tukkaan ja pillifarkut ja siantappokengät jalkaan ja sinne. Siellä myös laaja jälkiruoka valikoima.

Avsallar on upea rauhallinen pikkukaupunki ja sen kohdalla on Turkin Rivieran parhaat hiekkarannat.

Kohteesta 10v kokemus.

Isla Apart järjesti hienot juhlat

Isla Apartin ravintolan henkilökunta järjesti ikimuistoiset juhlat pikaisella aikataululla 27.7.2017.

Big Horn Steak House Alanya

titityyppi    30.03.2015    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Kunnon pihvin ystäville suosittelen Big Horn Steak House ravintolaa. Aito pihviravintola Alanyan sydämessä. Sinne on helppo löytää, se sijaitsee pääkadun varrella, Ataturk Boulevardilla, lyhyen matkan päässä Kleopatra-rannasta.

Ravintolasta löydät myös italialaisia, meksikolaisia, turkkilaisia, BBQ ja kansainvälisiä herkkuja. Hyvät juomat, tunnelma ja mukava henkilökunta, suosittelen!

Lisää tietoa ja kartan löydät ravintolan nettisivuilta osoitteesta: www.bighornalanya.com/

Bacus ravintola

Juanita    03.05.2014    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Suosittelen lämpimästi ko ravintolaa. Työntekijät ystävällisiä, ruoka mielettömän hyvää. Heiltä löytyy myös ilmainen noutopalvelu, mikäli kauempaa haluat saapua paikalle.

löysin vielä linkin ko ravintolan sivuille1 : www.bacusrestaurantbar.com/suomeks

Suosittelen lämpimästi <3

Bacus ravintola ja baari

Vieras    26.03.2014    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Suosittelen Bacus ravintolaa. Se on lähellä Kleopatra rantaa, samalla kadulla Heikin baarin kanssa, mutta rauhallisempi kuin kadun muut ravintolat. Olen käynyt myös Alanyan muissa ravintoloissa, mutta kerta toisensa jälkeen tie vie kuitenkin Bacukseen, jos ei jaksa testailla eri paikkoja ja haluaa varmasti hyvää ruokaa. Erityisesti jos haluaa syödä hyvää kalaa niin suosittelen Bacuksen "sea bass & sour sauce" annosta, siihen ovat monet muutkin suosittelujen mukaan tykästyneet. Kanaruoat ja erityisesti kanakebab ovat myös hyviä. Turkkilaiseen tyyliin baarissa on jatkuva happy hour, eli yhden coctailin hinnalla saa kaksi. Laadukkaita viinejä voi myös suositella, erityisesti Bacuksessa tarjoiltava puolikuiva valkoviini on ollut meidän makuun.

Mukava ilmapiiri, hyvä palvelu, henkilökunta on ystävällistä ja asiallista sekä heiltä löytyy myös ilmainen noutopalvelu, eli tulevat hakemaan hotellilta, jos heille soittaa.

Bacuksen kotisivuilta löytyy muutama sananen myös suomeksi: www.bacusrestaurantbar.com/suomeksi

Heikin Baari

dozzy83    04.03.2014    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Hauskaa suomimeininkiä ja hyvää ruokaa, kannattaa edes kerran käydä testaamassa. Mutta toki suosittelen ihan paikallisia ravintoloita kun kerran matkalle lähtee :)

İSTANBUL CLUB

Vieras    26.11.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Alanya asettaa kauniimpi kuin joku, joka on hyvin istanbul klubi. Tässä lähestymistavassa parempaa palvelua ja klubi viina laatu ja musiikin laatu näkyy. kunnes aamulla voit nauttia paikan

Parasta palvelua

Vieras    05.07.2013    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Maymia parempaa ravintolaa turha etsiä,palvelu ja ruoka huippua.

Viimekerralla hotellin luovutus oli klo 12 ja lähtö kentälle klo18.

Maymin pojat antoivat huoneen odottelua varten ja mahdollisuuden suihkuun ymm...

Ei palvelu voi tästä parantua!

Viihdettä koko rahan edestä!

Vieras    20.05.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Uusi pesä löysäpipoisille baarikärpäsille: Alanya Onnela! Meille jäi sellainen vaikutelma, että Onnelan pojat ovat nöyriä, aitoja ja vilpittömiä tekemisessään. He pistävät itsensä likoon ja työskentelevät ahkerasti, iloiten ja suurella sydämellä. Palvelu pelaa niin turkiksi kuin suomeksikin ja karaokea lauletaan pilke silmäkulmassa. Kiitos ja tsemppiä sesongille 2013 Ceto, Harun, Emrah & co! Olitte lomamme piristysruiske!

Topin paikka .ja joku muu ravintola

Vieras    01.05.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

TOPIN paikassa ruoka parantunut joka vuosi. Topi ei ole suomalainen,vaikka joku niin väittää.Hän osaa Suomea hyvin,ja auttaa jos vain voi.Olen käynyt Alanyassa 14 kertaa mieheni kanssa,tiedän mistä puhun.Paljon kierretty eri ravintoloita,Kippis baarissa Pia oli tosi töykeä.Heikin baarin ruoka hyvää,itse olen jo vanha poikien liialliseen pelleilyyn.Mutta jos et ole käynyt suosittelen,pojat osaavat monia kieliä.Heikkikään ei ole suomalainen,hänet adoptoitiin Suomeen.Ali on hänen nimensä.Suosittelen Alanyaa kaikille

UUsi ravintola, jossa saa palvelua Suomeksi

Onnela13    09.01.2013    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Entinen Askon baari on vaihtanut omistajaa aivan äsken.

Nyt paikkaa pitää monien tuntema Ceto, ihana ja

ystävällinen nuori mies, joka työskenteli vuosia Heikin baarissa.

Viime kesänä hän ja hänen liikekumppaninsa työskentelivät Alexin baarissa.

Ceton liikekumppanina on Harun, joka

on myös työkennellyt Heikin baarissa.

Kannattaa käydä tutustumassa uusiin omistajiin ja baariin.

He ovat oikeasti mukavia.

Baari on nyt jo auki, vaikka Alanyassakin on talvi.

Siitä en ole varma, että onko siellä näin talvella tarjolla ruokaa, vaiko

vain juotavaa.

Ravintola Yesilhan

Vieras    15.12.2012    Marmariksen ravintolat ja baarit    Marmaris

Kävimme lomamme aikana syömässä Yesilhanissa useasti. Tämä ravintola erottui heti sillä, että kadulla ei ollut sisäänheittäjää. Ruoka oli edullista ja todella hyvää. Palvelu pelasi ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Muissa ravintoloissa suomalaiset jäävät helposti huomiotta, mutta täällä kaikkia asiakkaita kohdeltiin tasapuolisesti. T-luupihvinkin sai n. 12 eurolla (n. 25 liiraa). Vieressä on ehkä paljon näkyvämpiä paikkoja, mutta tämä "vaatimaton" (ts. ei neonvaloja yms. roskaa), mutta silti hyvin siisti ravintola erottuu edukseen. Suosittelemme!

Heikin baari

Elmoee    03.12.2012    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Aivan loistava suomalainen illanviettopaikka ! Mikäli ei välttämättä halua suunnata suuriin yökerhoihin on tämä loistava vaihtoehto. Sekoitus turkkia ja suomea sekä rennon letkeä meininki !

Kiertäkää Askon Baari

Vieras    31.10.2012    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Kyseinen baari/ravintola (sijaitsee Kleopatra-rannan puolella, ei kuitenkin rannan läheisyydessä, lähellä Kippis-baaria) tuotti meidän 9-hengen seurueelle ISON pettymyksen. Edellisenä päivänä sovittu ruokailu vaikutti hyvältä, kuten myös ensimmäinen ravintolassa viettämämme vartti. Siitä se alamäki sitten alkoi...

Ruokia odoteltiin 1,5 tuntia (ei johtunut seurueemme koosta tai tilauksista, vaan kuulema "oli tarkastajat sattuneet tulemaan juuri yhtä aikaa". Sitten lapsille tuotiin väärät ruuat. Puuttui alkuruuat plus sovitut drinksut tulikin vasta ruuan jälkeen. Ilta huipentui suulliseen taisteluun laskusta -Asko kun tuli laskussa vastaan vain huikeat 20 liiraa (eli alle kympin euroissa). Tässä vaiheessa lepertelevät tarjoilijatkin (Asko mukaan lukien) muuttui ihan muunlaiseksi. Niin, ja olikohan tarjoilijoiden joukossa jopa yksi, joka edes osasi puhua muuta kuin turkin kieltä!

Heikin baari

Vieras    24.07.2012    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Menimme istumaan ja katselemaan meininkiä, palvelu ystävällistä mutta suomalaisittain katsottuna välillä liiankin.

Karaoke oli menossa ja menin sanomaan turkkilaiselle miehelle kappaleeni mutta kun ei alkanut kuulua, selvisi että olisi pitänyt sanoa isännälle joka ei juuri silloin ollut paikalla. Kun pääsin laulamaan naispuolinen asiakas tanssi lähellä yhden tarjoilijan kanssa ja kovaan ääneen haukkui koko ajan lauluani, siihen tarjoilija totesi että kaikkien kanssa pitää olla kaveri. Isäntä itse tuli vihaisen pöytään sanomaan että pitää esittää toivomukset hänelle ja kerroimme että tavat ova meille epäselvät koska lappuja ei näkynyt missään. Loppujen lopuksi tuli snapsit pöytään ilmaiseksi mutta eipä huvita enää siihen paikkaan mennä. Ilmeisesti jotkut asiakkaat tulevat sinne riitelemään mutta plusssat henkilökunnalle.

Oletko vieraillut Turkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.