Maxwell-Anatolia 2

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Perheystävällinen keskustahotelli

nenna    23.02.2008    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2007 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Ihana hotelli keskustassa lähellä kaikkia palveluita ja rantaa. Hotellin henkilökunta on ykkösluokkaa. Hotellipojat ovat ystävällisiä, hauskoja ja sydämet täyttä kultaa. Hotellin omistaja puhuu suomea niinkuin muutama tarjoilijoistakin. Ei hotelli mikään luksus ole, mutta huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Allasalue on suuri biljardipöytineen sekä monine aurinkotuoleineen ja siellä mahtuu hyvin ottamaan aurinkoa koko päivän. Hotellin henkilökunta järjestää turisteille ilta-aktiviteetteja melkein joka ilta. Hotelli paitsi sijaitsee hyvällä paikalla, on siellä myös hyvä ravintola, jossa erinomaista ruokaa ja palvelu parasta laatua ! Suosittelen kaikille lämpimästi !

Arvosana hotellille:

Rento meininki

LeLe    14.03.2009    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Tunnen hotellinkyllä hyvin, vaikka en ole siellä majoittunutkaan. Ihan vieressä kuitenkin käyn joka vuosi. Maxwel-anatolia 2 ( ennen Anatolia ) on todella mukaansa tempaava paikka suomalaisille, jos haluaa puhua pelkkää suomen kieltä. Meno on letkeää ja ohjelmassa löytyy vaikka mitä.

Arvosana hotellille:

Paras hotelli

Vieras    16.07.2009    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2009 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Kyllä tämä on paras hotelli varsinkin lapsiperheille. Tarjoilijat ja muu hotellin henkilökunta ovat ystävällisiä ja auttavaisia ihmisiä. Hotellihuoneet ovat sopivan suuria, mutta hieman kuluneisuutta niistä löytyy. Hotellilla on paljon ilta-ohjelmaa nii aikuisille kuin lapsillekin. Vieressä on myös Metropol hotelli, jossa on ohjelmaa silloin kuin Maxwell-Anatoliassa ei ole. Lähes kaikki tarjoilijat puhuu suomea niin maxwellissa, anatoliassa ja metropolissa. Olen ollut siellä kaksi kertaa ja aion mennä kyllä vielä vaikka kuinka monta kertaa. Kahen vuoden päästä olisi tarkoitus mennä sinne kaverin kanssa kahestaan. Molemmat kerrat olen ollut perheeni kanssa ja kivaa oli... ;)

Arvosana hotellille:

Huono kokemus

Vieras    16.09.2010    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Kivan näköinen ensivaikutelma ulkoa katsottuna. Huoneeseen astuessamme (2mh+k/oh) iski järkytys: keittiön ja naapuri huoneiston välinen seinä aivan homeessa! Huoneen numero oli muuten 113, eli vaihtakaa jos se osuu kohdalle matkavarauksessanne.

No, lomaillessamme emme liiemmin huoneistoissa majaile muuten kuin nukkumassa ja vaatteiden vaihdossa/suihkussa, joten en viitsinyt mennä edes valittamaan varsinkin kun oli vielä yli keskiyön kun hotelliin saavuimme. Saapumispäivä oli lauantain ja sunnuntain välinen yö.

Sunnuntaina heräiltyämme menimme ystäväpariskuntamme kanssa hotellin ravintolaan aamupalalle ja sen jälkeen hotellin altaalle. Muutaman tunnin päästä sitten suihkuun ja kaupungille morjestamaan vanhoja tuttuja, joihin olimme tutustuneet aikaisemmilla reissuilla.

Maanantaina aamupalalle paikkaan, jossa englantilaisen aamiaisen sai eurolla. Sehän suomalaiselle sopii, etenkin kun aamiainen oli ihan hyvä ja maittava. Aamupalan jälkeen reput selässä rannalle, pari tuntia siellä, sitten hotellille suihkuun ja vaatteiden vaihtoon ja takaisin kaupungille vaimojen "ostoskassimuuleiksi" (liikuimme siis koko loman ajan neljän hengen seurueessa). Illan suussa ruokailtuamme ostosten lomassa halusimme lähteä Metropoliin laulamaan suomalaista karaokea.

Veimme ostokset hotelliin ja aikomuksena oli lähteä suoraan parinkymmenen metrin päässä sijaitsevaan Metropoliin laulamaan, kun eräs hotellimme tarjoilija pojista pysäytti meidät. Hän kysyi (englanniksi) olemmeko tulessa seuraavana päivänä hotellin omiin juhliin. Vastasimme että olimme huomanneet ilmoituksen ja ainakin harkitsemme tulemista. Vastaus ei tarjoilijaa tyydyttänyt, vaan hän alkoi töykeästi moittia meitä siitä, että aamuisin lähdemme aina vain kaupungille ja palaamme vasta illalla. Meidän kuuluisi hänen mukaansa ainakin, viettää aikaamme enemmän hotellilla, syödä siellä aamiaiset ja lounaat sekä päivälliset, eikä olla koko ajan kaupungilla. MITÄ! Oli menossa vasta toinen päivä lomastamme! Olin niin hämilläni keskustelun kulusta, etten osannut oikein mitään vastatakaan. Yritimme vain lähteä sinne Metropoliin, mutta siitäkin hän alkoi valittaa että "olette tietysti nytkin menossa Pekon baariin laulamaan karaokea ". Vastasimme myöntävästi, jolloin hän lähes huutaen vaati saada tietää, tulemmeko hotellin juhliin vai emme. Sanoin hänelle että ilmoittaudumme kyllä mukaan. Tarjoilija oli muuten erittäin suttuisen näköinen poika. Harrikkamiesten pujoparta ja viikset, pitkä hamppu tukka, liina tai kangaslierihattu yleensä päässä, omat likaisen näköiset farkut ja likainen T-paita aina päällä (tosin kaikilla muillakin tarjoilijoilla oli omat vaatteet päällä, eikä mitenkään siistin oloiset). Mielestäni hotellin henkilökunnalla tulisi olla samanlaiset vaatteet päällä, jo ihan tunnistamisen, sekä tietysti vähän hyvien tapojen ja käytäntöjen vuoksi. Mielellään vielä valkoiset paidat, joista paljastuu niin puhtaus kuin likaisuus.

Metropolissa tuli tietenkin mietittyä mennyttä välikohtausta ja tulinkin siihen tulokseen, ettei kenelläkään ole oikeutta vaatia ja määrätä siitä, mitä minun/meidän tulisi lomallamme tehdä. Niinpä hotellille palatessamme koputin kyseistä kaveria olkapäähän ja annoin kuula kunniansa. Huusi vielä siinäkin tilanteessa vastaan. Peruin osallistumisemme juhliin siinä paikassa.

Loppuloma menikin sitten aika hiljaisesti sen hotellin suhteen. Emmehän tietenkään voineet siellä enää aterioida, kun on tietoinen miten maailmalla ruokia "maustetaan", jos asiakas ei oikein miellytä.

Lopputulema: ERITTÄIN huono maku jäi hotellista. Vain isäntä ja etenkin yövahti olivat miellyttäviä. Myös isännän veljenpoika "Kimi Räikkönen" oli ihan kympin arvoinen, mutta huolehti anatolian baarista eikä ollut Maxwell- hotellin kanssa tekemisissä.

Arvosana hotellille:

Ykköspaikalla

Vieras    02.02.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Huoneistohotelli sijaitsee loistavalla paikalla sivukadulla lähellä keskustaa ja rantaa. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Huoneet jonkin verran kaipaisivat "pientä pintaremonttia", mutta eihän siellä huoneessa olla kuin "päikkäreillä" ja yöaikaan. Olemme ottaneet huoneen sieltä jo monena vuonna. Asiakkaina siellä viihtyvät niin vanhemmat kuin nuoremmatkin ihmiset, lapsiperheitä myös. En ole mieheni kanssa ainoita, jotka menevät sinne aina uudelleen ja uudelleen. Ystäviäkin ollaan saatu, koska siellä käy tosiaan samoja ihmisiä ja aina tulee myös uusia. Suosittelemme!!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.