Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Egypti

Valmismatkoja Egyptiin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Egyptin valmismatkoja:

Matkakohteita Egyptissä

Näytä lisää kohteita
 • Sitä sun tätä

  Kuten jo lähtiessämme tiesimme kode on keskellä ei mitään. Mutta jos haluaa lomalta vain rauhaa, ei ostoksia eikä mitään muta, kuin aurinkoa niin se on siinä. Ei rasittanut tuliaiset, kun kauppaoja ei ollut lähimainkaan, tai itseasiassa yksi ostoskeskus, siinäkin oli tasan tarkaan yksi kauppa auki josta sai vettä ja virvoitusjuomia, mutta lomallehan me menimme ei tuliaisia ostelemaan. Oli juuri sellainen loma mitä tarvittiin mutta ei varmaan toista kertaan mentäisi, no en tiedä, ei mitään pahaa sanottavaa ole ja oli siellä joitain josta olivat olleet jo useanmman kerran ja halusivat uudellen ja samaan hotelli Three Corners Sea Beach. Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja kaikenlaisia tapahtumia oli jos vain olisi viitsinyt osallistua. Hotelli oli varmaan vaatimattomin sillä alueella mutta halpa, eikä ollut tarjolla muita kun varaaminen jäi viimetinkan, hotelli ei ollut huono vaan väärällä tai oikealla paikalla keskellä eimitään.

  Kohde: Marsa Alam, Egypti Kategoria: Marsa Alamin muita vinkkejä
  Lisätty: 10.12.15 Lähettäjä: Vieras
 • matkaoppaat..

  Kannattaa ennen matkaa egyptiin ( jos menossa esim. kairo, luxor, giza, aswan..) tutustua egyptiläisiin paikallisiin matkan järjestäjiin. tai hotelleilta saa hyviä vinkkejä loistavista paikallisista oppaista, jotka mielellään pyörittävät teitä ympäri kyliä pientä tippausta vastaan. :) Ja niilin risteilyä ohjelmineen voin suositella jokaiselle. Ei siellä viiden tähden laiva luokitus vastaa sitä mitä länsimaalainen on tottunut saamaan viidellä tähdellä, mutta siistit puitteet, puhtaat huoneet ja täysihoito matkan aikana, - hintaansa nähden bueno.

  Kohde: Kairo, Egypti Kategoria: Kairon muita vinkkejä
  Lisätty: 07.10.15 Lähettäjä: Vieras
 • Loistava perhekohde

  Hotelli: CLUB CALIMERA Akassia Swiss Resort

  Hotelli loistava kohde lapsiperheille. lapsille ohjattua tai omatoimista tekemistä ( pingis, rantalentopallo-futis, ym) snorklausmahdollisuudet pienille lapsillekin loistavat. Rannalla turvallinen matala erotettu alue hiekkapohjalla, missä näkee jo monenlaisia kaloja. Aikuisille upea snorklaus paikka laiturilta laiturille tai läheiselle alueelle hotellin ilmaisella kuljetuksilla ja ohjauksella. vesipuisto aiva mahtava hurjista laskuista leppoisin liukuihin. Allaspyyhkeet vaihdettavissa päivittäin ilmaiseksi. Vinkkinä kannattaa ottaa juomapullot mukaan, jolloin juomaa voi ottaa mukaan oman liikkumisen mukaan. Muuten juomat tarjotaan aina mukeihin. Aurinkotuoleja ei tarvitse varata, niitä on riittävästi, ehkä rannalta jos halua aivan eturivin paikat ne kannattaa käydä ottaa viim. puol 9 aikaan. Kaikesta kannattaa tinkiä, koska hinnat alenee huomattavasti, esim. kameliratsastu pyyntö 15€ ja sai lopulta 5€. Samoin kaikki spahoidot tingittävissä. Ostettavaa löytyy tuliaisiksi, mutta muuten ...  Lisää...

  Hotelli loistava kohde lapsiperheille. lapsille ohjattua tai omatoimista tekemistä ( pingis, rantalentopallo-futis, ym) snorklausmahdollisuudet pienille lapsillekin loistavat. Rannalla turvallinen matala erotettu alue hiekkapohjalla, missä näkee jo monenlaisia kaloja. Aikuisille upea snorklaus paikka laiturilta laiturille tai läheiselle alueelle hotellin ilmaisella kuljetuksilla ja ohjauksella. vesipuisto aiva mahtava hurjista laskuista leppoisin liukuihin. Allaspyyhkeet vaihdettavissa päivittäin ilmaiseksi. Vinkkinä kannattaa ottaa juomapullot mukaan, jolloin juomaa voi ottaa mukaan oman liikkumisen mukaan. Muuten juomat tarjotaan aina mukeihin. Aurinkotuoleja ei tarvitse varata, niitä on riittävästi, ehkä rannalta jos halua aivan eturivin paikat ne kannattaa käydä ottaa viim. puol 9 aikaan. Kaikesta kannattaa tinkiä, koska hinnat alenee huomattavasti, esim. kameliratsastu pyyntö 15€ ja sai lopulta 5€. Samoin kaikki spahoidot tingittävissä. Ostettavaa löytyy tuliaisiksi, mutta muuten kaupat on hotellialueella aika suppeat. Sää oli loista, viileä tuuli viilensi kuumuutta, joten paahtavaa kuumuutta ei ollut edes +32c. Iltaohjelmat alkaa vasta 21.30, joten lapsien kanssa ne saattaa jäädä näkemättä, mutta upeita show esityksiä oli tarjolla. ruoka oli monipuolista ja päivittäin osittain aina erilaista.

  Kohde: El Quseir, Egypti Kategoria: El Quseirin hotellit
  Lisätty: 27.10.14 Lähettäjä: Vieras
 • Turvallista matkaa ja paljon Egyptitietoutta sekä nähtävyyksiä

  Miten hauskaa - taas on Egyptin matkailu alkanut. Näin syksyllä ja talvella se on paras hinta-laatusuhteen matkailukohde. Siellä on turvallista kuten aina muslimimaassa. Islam on elämätapa, jota meidän matkustavien pitää kunnioittaa. Sieltä löytyy niin monenlaisia ihmisiä niinkuin kaikkialta maailmasta. Jos haluat palvelua suomenkielellä niin ota yhteyttä suomalaiseen Mohamed Hashimiin sähköpostilla. ( [email protected]) tai soittamalla +20 109 258 5821 ( Viber ja Whats App toimivat myös) Hänen järjestämänsä matkailupalvelut ja esitteet voit löytää myös netistä www.mohamedisokarhu.com Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen - suomenkielellä voit toivoa mitä vaan lomaltasi tahdot. Niin monet ovat häntä suositelleet - niin teen minäkin, jotta saisitte mahdollisimman paljon iloa Hurghadan ja lähialueiden ajasta. Motto: "Sen jonka on itse tutkinut, sen parhaiten tuntee" UK

  Kohde: Hurghada, Egypti Kategoria: Hurghadan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 19.10.14 Lähettäjä: Vieras
 • El Daharin alue,Triton Empiren vieressä olevat kauppiaat

  Hei vaan :) Ihmetyttää täällä olevan ihmisen törkeys haukkua Triton Empiren vieressä olevia kultaliikkeen myyjää Juhaa, jonka olemme tunteneet 10v. ajan...Sielä ei lukita ovia, vaan laitetaan ovet kiinni ilmastoinnin takia...Hotellin vieressä olevat kaikki liikkeet ovat vuokralla tälle hotelli ketjulle, jotka ovat hyviä,turvallista ostaa mitä tarttee/haluaa ostaa...Olemme ystävystyneet näiden ihmisten kanssa,vietämme paljon aikaa ollessamme sielä näiden ihmisten kanssa iltaisin :) :) Toiseksi suosittelemme Kanaria-ravintolaa joka on hotellia vastapäätä,hyvät ruuat,aina täysi,monesti saanut jonottaa että pääsee illalla syömään,henkilökunta iloista,avuliasta ja ruoka & juomat edullisia... Sinne taasen lähdössä Lokakuun puolessa välissä 2 viikoksi mieheni kanssa+ystäviä kanssa...odotamme jo kovin lämmintä aurinkoa,uimista,ihania ihmisiä joiden kanssa pidetty yhteyttä tekstiviestitse kun heillä sielä ollut todella vaikeaa...ihmiset on sielä kärsineet nälkää, saavat tulonsa turismista...  Lisää...

  Hei vaan :) Ihmetyttää täällä olevan ihmisen törkeys haukkua Triton Empiren vieressä olevia kultaliikkeen myyjää Juhaa, jonka olemme tunteneet 10v. ajan...Sielä ei lukita ovia, vaan laitetaan ovet kiinni ilmastoinnin takia...Hotellin vieressä olevat kaikki liikkeet ovat vuokralla tälle hotelli ketjulle, jotka ovat hyviä,turvallista ostaa mitä tarttee/haluaa ostaa...Olemme ystävystyneet näiden ihmisten kanssa,vietämme paljon aikaa ollessamme sielä näiden ihmisten kanssa iltaisin :) :) Toiseksi suosittelemme Kanaria-ravintolaa joka on hotellia vastapäätä,hyvät ruuat,aina täysi,monesti saanut jonottaa että pääsee illalla syömään,henkilökunta iloista,avuliasta ja ruoka & juomat edullisia... Sinne taasen lähdössä Lokakuun puolessa välissä 2 viikoksi mieheni kanssa+ystäviä kanssa...odotamme jo kovin lämmintä aurinkoa,uimista,ihania ihmisiä joiden kanssa pidetty yhteyttä tekstiviestitse kun heillä sielä ollut todella vaikeaa...ihmiset on sielä kärsineet nälkää, saavat tulonsa turismista millä pärjäävät aina turismin ulkopuolella... Suosittelemme Triton Empire hotelli ketjua, tutustumaan paikkaan&ihmisiin ennen kuin tollasta tänne kirjoitellaan!! Meillä asiat paremmin kun sielä, eiköhän mietitä mitä suusta päästetään ja kirjoitelllaan tänne :) :)

  Kohde: Hurghada, Egypti Kategoria: Hurghadan ostokset
  Lisätty: 11.03.14 Lähettäjä: saariska-77

Oletko käynyt Egyptissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Egyptissä

kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Egyptiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

tuupu

Kohde: Kairo
Ajankohta: Maaliskuu 01, 2013 - Maaliskuu 10, 2013
Kommentti: Ensimmäinen Kairon matka. Mieleen jäi päällimmäisenä hurja liikenne ja egptiläisten rakkaus leimoihin. Menimme Mohamedin kanssa naimisiin ja siinä tuli kierreltyä usea toimisto, hurjasti paperita sekä todistuksia. Joka paikassa lyötiin leimoja leiman päälle ja laitettiinpa vielä peukalolla sormenjäljet :). Meillä oli vuokra-asunto...jostain. Aunto oli kiva ja hyvällä paikalla. Valtava puisto talon edessä menevän kadun toisella puolella. Läheltä löytyi myös erinomainen tavaratalo mistä sai kaikkea mahdollista mitä tarvitsi. Matkan tärkein tehtävä tuli suoritettua, eli minusta tuli rouva Hussein :D.

tuupu

Kohde: Hurghada
Ajankohta: Kesäkuu 10, 2012 - Heinäkuu 26, 2012
Kommentti: Edelleen asustimme samassa talossa Hurghadan keskustassa. Jälleen asunto oli eri, nyt erittäin tilava. Tällä kertaa laitoimme huomattavasti useammin ruokaa omassa asunossa, mutta kävimme toki ulkonakin syömässä ja ostimme katukeittöistä ruokaa mikä kyllä on tosi hyvää ja edullista.

tuupu

Kohde: Hurghada
Ajankohta: Lokakuu 25, 2011 - Marraskuu 07, 2011
Kommentti: Sama tuttu talo Hurghadan keskustassa, mutta asunto oli eri ja toisella puolen taloa, joten parveke näkymä hieman erilainen. Pari viikkoa vierähti rattoisasti nauttien lämmöstä, hyvästä ruoasta ja sopivassa suhteessa rantaelämää.

tuupu

Kohde: Hurghada
Ajankohta: Toukokuu 05, 2011 - Toukokuu 18, 2011
Kommentti: Asuimme Mohamedin kanssa vuokra-asunnossa Hurghadan keskustassa. Kiertelimme kaupunkia kauppoja päivisin ja kahviloita iltaisin. Old Vic beachin maksullisella rannalla kävimme viettään rantaelämään pari-kome kertaa viikossa. Katukeittiöiden ruoka oli maistuvaa. Lämmintä, aurinkoa ja rakkautta riitti :).

Tris92

Kohde: Hurghada
Ajankohta: Maaliskuu 17, 2011 - Maaliskuu 24, 2011

Oletko vieraillut Egyptissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Egyptistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Egypti
Virallinen nimi: Egyptin arabitasavalta
Englanninkielinen nimi: Egypt
Pääkaupunki: Kairo
Pinta-ala: 1 001 450 km²
Asukasluku (2005): 77 506 000
Suurimmat uskontokunnat: sunnimuslimit, koptit, protestantit
Itsenäistynyt vuonna: 1922
Viralliset kielet: arabia
Puhutuimmat kielet: arabia, sinaberberi
Englanninkielinen nimi: Egypt
Etäisyys Helsingistä: 3713 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 50min
Rahayksikkö: Egyptin punta
Valuuttakurssi (1 EUR): 21,42 EGP

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +2
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +20
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 123
Palokunta: 180
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Egypti
Suomen suurlähetystö Egyptissä
Ulkoasiainministeriön matkustustiedote: Egypti
Englanninkielinen Wikipedia: Egypti
Suomenkielinen Wikipedia: Egypti
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Egypti
Pieni hetki, sivua ladataan.