Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sun Way

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni Hotelli

Vieras    01.05.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Sun Way

Hotelli Sun Way Tjäreborgin listoilla ja tähtiä 2!

Olimme hotellissa lokakuun lopulla ja kokemus oli järkyttävä.Tiesimme kyllä jo varatessamme hotellin olevan siitä heikoimmasta päästä,mutta silti se oli shokki,emme me mieheni kanssa ja moni muu asiakas olleet koskaan kaamempaa paikkaa nähneet ja olemme matkustaneet aika paljon ja monissa eri hotelleissa Alanyassakin olleet.Huoneet järkyttäviä kosteus-homevaurioiden peittämä seiniä,kylpyhuone kuin rotankolo,parveke johon ei sitten paistanut aurinko kuin illansuussa muutaman minuutin ja likainen sekin muovituolineen,ovissa viidensentin aukot,joten joka askel ja ovien paukuttelu kuului huoneeseen,nukkuminen oli täysin mahdotonta.

Aamiainen oli yllätys: vaaleaa nksa ranskanpullaa,voinappi,teetä ja kahvia sekä juustoa,tuoremehu maksoi erikseen?? Samaten Hotellin henkilökunnan käytös oli epäasiallista,"nahkatukka"ukkeli oli jatkuvasti kimpussa ja Rva henkilön pukeutuminen nukkaiseen villapusakkaan ei antanut mieltä ylentävää saatikka puhdasta kuvaa.

Ihmettelemme onko Tjäreborgin Hotelliluokitus mennyt niin ales,että moinen Sun Way mahtuu heidän valikoimaan????

Tähdistä viis mutta kahden tähdenkin hotellissa pitää perusasiat olla kunnossa!!! Emme siis suosittele!!

Arvosana hotellille:

Tunnelmallinen pieni hotelli

Vieras    24.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Sun Way

Pieni mutta viihtyisä pohjoismaalaisten suosima hotelli. Omistaja oli ruotsalais turkkilainen pari jotka olivat molemmat jättäneet oman leimansa hotellin sisustukseen. Sijaitsee hyvällä paikalla mutta KORVATULPAT ehdottomat koska samassa talossa ja vastapäätä hyvin meluisia ravintoloita. Olimme kaksin matkalla ja huoneisto oli kaksio, iso sellainen jossa kaksi parveketta, ruokaa olisi voinut hyvin laittaa itse ja jääkaappi iso. Vedenkeitin oli hyödyllinen ja kuului keittiöön, sai keitettyä murukahvi vedet näppärästi. Siivous olisi voinut olla parempikin, vessan ovessa lappu jossa pyyhkeiden vaihto kaksi kertaa /vko mutta vaihdettiin vain kerran, lakanoiden ja tyynyliinojen vaihdosta en ole varma mutta epäilen ettei kertaakaan. Uima-allas ihan hyvän kokoinen, pienehkö mutta vesiliukumäki ja pienten pluttausallas plussaa. Henkilökunta ystävällistä mutta ei tunkeilevaa. Ilmastointi oli suht kallis, 7 euroa/vrk mutta ehdottoman pakollinen, siitä miinusta. Ruoka hotellilla perusmättöä mutta ihan ok, halvempaa olisi voinut olla. Altaalta löytyi aurinkoisia ja varjoisia paikkoja makailla ja tilaa oli aina, ainakin pienen odottelun jälkeen mutta kun ihmiset jättivät jo aamulla pyyhkeensä tuoleille varauksen merkeiksi ja altaan sulkeutuessa klo 19 hakivat ne vasta pois, olisi tilaa ollut vieläkin enemmän. Kaikenkaikkiaan hyvä ja mukava hotelli. Rantaan matkaan kilsan verran kun kierteli innokkaimmat sisäänheittäjät ravintoloihin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.