Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Turkin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 16

Yosun cafe and bar restaurant

minizu    05.10.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Ruoka tosi hyvää. Sijaitsee: Kleopatra rannalta kohti ostoskatua, aivan kadun alkupäässä.

Ihan ok.

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Best House

Hotelli huone oli pinta siisti. Henkilökunta oli ihan mukava. Hotellin sijainti on iso plussa. Lähellä ostoksia. Lähellä Kleopatra rantaa.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: May Flower

Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla. Aivan keskustan ostospaikojen lähellä. Lyhyt matka Kleopatra rannalle. Ystävällinen palvelu.

Arvosana hotellille:

Huomioita Alanyan matkalta

Vieras    04.10.2011    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Palasimme juuri kolmen viikon matkalta Alanyasta. Olimme ensimmäistä kertaa Turkissa ja täytyy sanoa, että siinä oli kaksi viikkoa liikaa. Olemme aiemminkin harrastaneet pitkiä matkoja eri puolille maailmaa, mutta kyllä Turkki oli mielestämme erittäin suuri pettymys. Yleensä matkoillamme noudatamme erityistä varovaisuutta liittyen ravintolaruokailuun ja yleensä elintarvikkeisiin sekä juomaveden käyttöön. Pyrimme pitämään myös riittävää huolta veden juonnista, jotta säästyisimme turistiripulilta ja muilta vatsapöpöiltä. Tällä kertaa kuitenkin onni ei ollut kuitenkaan matkassa ja molemmat mieheni kanssa sairastuimme jo muutaman päivän lomailtuamme erittäin ärhäkkään ripuliin, jonka oireina olivat kovat koliikkimaiset vatsakivut, lämpöily sekä yleinen heikotus. Joinakin päivinä hieman helpotti, mutta pian vaiva jälleen palasi. Haimme apteekista antibioottikuurit ja muita ripulilääkkeitä. Näillä vaivat loman loppua kohden lievenivät, mutta eivät kokonaan helpottaneet vasta kun kotimaahan päästyä. Nyt on vielä edessä salmonella- ja ulostenäytteissä käynti sekä vastausten odottelu sekä mahdollinen jatkohoito.

Väkisin myyminen, sekopäinen liikenne (jossa jalankulkija ei ole minkään arvoinen), huijausyritykset, toisinaan teennäinen ystävllisyys ravintoloissa ja kaupoissa sekä ala-arvoisesti järjestetty retki Sabatero-kanjonille paikallisen retkijärjestäjän toimesta antoivat todellisen syyn olla menemättä enää koskaan Turkkiin lomalle. Orient-suite huoneistohotelli oli ihan ok, vaikka selvästi huomasi, että olisi pitänyt käyttää enemmän hotellin palveluja, jotta se olisi tyydyttänyt henkilökuntaa. Kauppojen valikoima on länsi-eurooppalaisittain kovin suppea. Erityisesti lihatuotteet ovat kovin kalliita ja esim. leikkeleissä on huono valikoima. Kasviksia on runsaasti ja monipuolisesti ja ne ovat edullisia. Myös viljatuotteet ovat hyvin edullisia. Kipa- ja Carrefur-marketeissa on hieman paremmat valikoimat. Kanaa on myynnissä runsaasti ja monipuolisesti niin ravintoloissa kuin kaupoissakin, mutta kanan syöntimme loppui siihen, kun apteekin henkilö kertoi, että suomalaisen ei kannata Turkissa syödä kanaa lainkaan! Epäilemmekin, että vatsavaivojemme syynä lienee ollutkin kana-ateria, jonka söimme Turkkiin tultuamme, mene ja tiedä! Joka tapauksessa olemme taas yhtä kokemusta rikkaampia ja mietimme jo uutta matkaa johonkin toiseen maahan.

Ihana loma

Vieras    02.10.2011    Turkin hotellit    Turkki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Oba star all inclusive

Tultiin kotiin torstaina 29.9.2011.Aivan ihana lomamatka Turkin Sidessä,todella upea matka,hotelli Side Mare Resort&Spa,aivan mahtava hotelli ja palvelu,erityisesti lapsiperheelle,olimme isovanhemmat,lapset ja pikkuiset,ei voi muutakun kiittää.Suosittelen kaikille..Siellä oli kaikki niin IHANAA.Ja ihan varmasti lähdemme uudelleen samaan paikkaan,ens syksynä!!! Terveisin mummi ja tuffa :)

Arvosana hotellille:

finnairin siivin

amu    24.09.2011    Alanyan lennot & liikenne    Alanya

ostimme pitkästä aikaa matkan aurinkomatkoilta, joten pääsimme finnairin kyytiin ja täytyy myöntää että oli todella positiivinen kokemus. menomatkalla huomasimme että kone ei tule täyteen, joten kysyin lentoemolta että olisiko mahdollista saada oma penkkirivi kun on puolitoistavuotias lapsi mukana, no emo sanoi että eiköhän se järjesty, ja järjestyihän se ensimmäistä kertaa ikinä, sama emo tuli myöhemmin kysymään että haluaisiko pienokainen maistella jauhelihapihviä, ruoka-annoksia oli jäänyt yli joten pikku-neiti sai veloituksetta koko aterian, sama palvelu jatkui paluumatkalla, harkitsemme vakavasti siirtymistä aurinkomatkojen asiakkaiksi (ei ole maksettu mainos) ;)

mukava hotelli

Vieras    24.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Atzalea

Hotelliin olimme muuten tyytyväisiä, mutta hotellin hamam ei ole kokeilemisen arvoinen. Kävimme äitini kanssa käsihoidossa ja molempien kynsinauhoja käsiteltiin niin rajusti, että verta tihkui. Ei tainnut olla mikään ammattilainen tuo manikyyrin tekijä. Hamamin miespuoliset työntekijät kuljeskelivat pyyhe lanteilla virnistellen hamamin tiloissa, mikä oli meistä vähän outoa.

Pidimme hotellin aamupalasta. Henkilökunta oli pääosin mukavaa, kaikki tosin eivät puhuneet englantia. Hotelli oli rauhallinen ja altaille mahtui hyvin uimaan ja aurinkoa ottamaan. Yöelämän äänet eivät häirinneet ainakaan meitä, sillä huoneemme sijaitsi viidennessä kerroksessa. Siivous ei ollut kovin perusteellista, mutta ei se meitä suuremmin haitannut. Jalkapyyhkeen pyysin pari kertaa erikseen vaihtamaan kun se oli niin märkä ja hiekkainen.

Arvosana hotellille:

Hotelli + vesipuisto

Tuutikki100    23.09.2011    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Upea hotelli,jossa kerrassaan upeavesipuisto. Liki 30 vesiliukumäkeä ja uima-altaita joka lähtöön. Suurin ongelmalasten kanssa on,mihin liukumäkeen ja mihin altaaseen syöksytään seuraavaksi. Myös ruoka hyvää ja lapsillekin sopivia välipaloja rajattomasti. Meri lähellä

Arvosana hotellille:

Bistro Bahama

muus    18.09.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Bistro Bahama sijaitsee lähellä Kale-kukkulan juurta, läntisellä puolella. Damlatakselta hiukan ylöspäin. Aivan kertakaikkisen erinomaista ruokaa, kokkina toimikin joku paikallisten ravintoloiden välisen kokkikilpailun voittanut henkilö. Ystävällinen palvelu, ilmaiset alkupalat, popparit ja ilmaiset drinkit ruoan jälkeen. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Baronessa Aparts

muus    18.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Baronessa

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Aivan kävelymatkan päässä kaikkialta. Huoneistomme oli todella tilava kaksio. Altaita oli yhteensä kolme kappaletta, yksi lasten allas ja yksi lämmin allas, yksi kylmempi allas. Miinuksena mainittakoon se, ettei aurinko juurikaan paista allas-alueelle. Hotellin ravintolassa oli varsin herkullista ruokaa, mutta annoksia sai odottaa TODELLA kauan vaikka asiakkaita ei ollut paljon. Henkilökunta asiallista, hiukan häiritsi jatkuva kysely siitä milloin söisimme hotellilla ja miksi emme syö koskaan hotellilla jne. Ilmastointi oli kallis, 45€ viikko ja jos olisi halunnut käyttää langatonta nettiä, se olisi maksanut 15€ viikko, kun monissa paikoissa se on ilmainen. Siivous oli jotain sinnepäin, tosin meitä se ei häirinnyt kun emme paljoakaan aikaa hotellilla viettäneet.

Arvosana hotellille:

Pariskunnille, rauhallinen miljoo

Vieras    17.09.2011    Icmelerin hotellit    Icmeler
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Marti de luxe

Erinomainen hotelli. Monipuolinen all inclusive. Laajat altaat. Lapsille oma kulmaus ja lastenaltaat. Hotelli ajateltu ehkä enemmän aikuiseen makuun. Pariskunnille sopiva. Rannalla. Ihana spa. Viidettä kertaa menossa samaan hotelliin.

Arvosana hotellille:

surtel hotellin katolla uima-allas ja baaritiski, näkymät oli koko kaupunkiin

Vieras    03.09.2011    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Surtel

Surtel hotelli oli ihan ok, se oli nazarin 3 tähden all in kl. hotelli, ihan ok, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, juoda sai kaljaa, viiniä ja rakia ja votkaa aamu 10 aina iltaan 23 asti hotellin katolla ja ravintolassa. katolta oli upeat näköalat koko kaupunkiin, ja upea merinäköala, siinä oli kivaa juoda kaljaa ja ihailla kaikkea ympärillä olevaa vuorta, merta ja kaupunkia ja sitä riitti, hotelli oli muutenkin hyvällä paikalla, kaupungin kauppa kadut heti ympärillä ja meri lainehti vieressä, uimarannalle oli pieni matka. menen hyvin mielelläni turkkiin uudestaan, ainaskin nazarin matkalla on mahdollisuus ottaa all in kl. matkoja edullisesti, jos ei kaupungilla ole väliä minne joutuu, mutta suosittelen.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä pieni hotelli

tehauta    02.09.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Dogan

Hieman vanhahtava, pieni intiimihkö rivitalomainen kiva 2 kerroksinen hotelli pienellä sisäpihalla. Tarjolla jonkinverran aurinkotuoleja, pieni ulkoilmabaari raunioiden ympäröimänä, suihku, vaatimaton uima-allas. Sisäpihalla on ilmainen wlan yhteys asukkaille, mutta signaali on huono. Ruoka on OK, 2vko reissussa siihen kylläkin ehti kyllästyä vähäisen vaihtelun takia. Sama tarjottavan ohjelmiston suhteen. Huoneet ovat pienehköjä, ahtaita ja kuumia. Niissä on kuitenkin ilmastointi. Siivous toimi. Tarjolla hieronta ja kylpyläpalveluja. Suosittelen Hamamissa käyntiä heti loman alkuun, ihanaa. Hieronnat huokeita ja ihanan rentouttavia. Hinnoista kannattaa yrittää tinkiä!! Lyhyt matka rannalle, promenadi ihan vieressä, vanhaan Antiikin Sideen n. 1km kävelymatkaa, mikä ei ole paljon. V. 2012 varten kuulemma tekevän faceliftin hotellihuoneisiin sekä ravintolatiloihin. Saapa nähä.

Arvosana hotellille:

Tropico Steak House, loistavaa ruokaa

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

Siden rannalla sijaitsevat Tropico Bistro ja Steak House yläkerrassa ovat verrattomia ruokapaikkoja.

Auringon laskiessa yläkertaan pihviaterialle, jotka ovat loistavia. Ei tyypillisimpiä Turkkilaisruokia vaan aivan normaaleja Suomi-tyyppisiä ravintola annoksia. Hinnat halvat, palvelu vimosen päälle, asiakkaista huolehditaan. Ystävällisyys huokuu.

Asiallinen ROCK baari!

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

route66side.com/

Drinkit tuoreista hedelmistä, nopea palvelu, kyyditys takaisin hotellille.

Tärkeimpänä; asiallinen musiikki! Korva lepää vinyylin rahinassa discojumputuksen kuuntelun jälkeen.

Oletko vieraillut Turkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.