Turkin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 21

Huono kokemus

Vieras    16.09.2010    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Kivan näköinen ensivaikutelma ulkoa katsottuna. Huoneeseen astuessamme (2mh+k/oh) iski järkytys: keittiön ja naapuri huoneiston välinen seinä aivan homeessa! Huoneen numero oli muuten 113, eli vaihtakaa jos se osuu kohdalle matkavarauksessanne.

No, lomaillessamme emme liiemmin huoneistoissa majaile muuten kuin nukkumassa ja vaatteiden vaihdossa/suihkussa, joten en viitsinyt mennä edes valittamaan varsinkin kun oli vielä yli keskiyön kun hotelliin saavuimme. Saapumispäivä oli lauantain ja sunnuntain välinen yö.

Sunnuntaina heräiltyämme menimme ystäväpariskuntamme kanssa hotellin ravintolaan aamupalalle ja sen jälkeen hotellin altaalle. Muutaman tunnin päästä sitten suihkuun ja kaupungille morjestamaan vanhoja tuttuja, joihin olimme tutustuneet aikaisemmilla reissuilla.

Maanantaina aamupalalle paikkaan, jossa englantilaisen aamiaisen sai eurolla. Sehän suomalaiselle sopii, etenkin kun aamiainen oli ihan hyvä ja maittava. Aamupalan jälkeen reput selässä rannalle, pari tuntia siellä, sitten hotellille suihkuun ja vaatteiden vaihtoon ja takaisin kaupungille vaimojen "ostoskassimuuleiksi" (liikuimme siis koko loman ajan neljän hengen seurueessa). Illan suussa ruokailtuamme ostosten lomassa halusimme lähteä Metropoliin laulamaan suomalaista karaokea.

Veimme ostokset hotelliin ja aikomuksena oli lähteä suoraan parinkymmenen metrin päässä sijaitsevaan Metropoliin laulamaan, kun eräs hotellimme tarjoilija pojista pysäytti meidät. Hän kysyi (englanniksi) olemmeko tulessa seuraavana päivänä hotellin omiin juhliin. Vastasimme että olimme huomanneet ilmoituksen ja ainakin harkitsemme tulemista. Vastaus ei tarjoilijaa tyydyttänyt, vaan hän alkoi töykeästi moittia meitä siitä, että aamuisin lähdemme aina vain kaupungille ja palaamme vasta illalla. Meidän kuuluisi hänen mukaansa ainakin, viettää aikaamme enemmän hotellilla, syödä siellä aamiaiset ja lounaat sekä päivälliset, eikä olla koko ajan kaupungilla. MITÄ! Oli menossa vasta toinen päivä lomastamme! Olin niin hämilläni keskustelun kulusta, etten osannut oikein mitään vastatakaan. Yritimme vain lähteä sinne Metropoliin, mutta siitäkin hän alkoi valittaa että "olette tietysti nytkin menossa Pekon baariin laulamaan karaokea ". Vastasimme myöntävästi, jolloin hän lähes huutaen vaati saada tietää, tulemmeko hotellin juhliin vai emme. Sanoin hänelle että ilmoittaudumme kyllä mukaan. Tarjoilija oli muuten erittäin suttuisen näköinen poika. Harrikkamiesten pujoparta ja viikset, pitkä hamppu tukka, liina tai kangaslierihattu yleensä päässä, omat likaisen näköiset farkut ja likainen T-paita aina päällä (tosin kaikilla muillakin tarjoilijoilla oli omat vaatteet päällä, eikä mitenkään siistin oloiset). Mielestäni hotellin henkilökunnalla tulisi olla samanlaiset vaatteet päällä, jo ihan tunnistamisen, sekä tietysti vähän hyvien tapojen ja käytäntöjen vuoksi. Mielellään vielä valkoiset paidat, joista paljastuu niin puhtaus kuin likaisuus.

Metropolissa tuli tietenkin mietittyä mennyttä välikohtausta ja tulinkin siihen tulokseen, ettei kenelläkään ole oikeutta vaatia ja määrätä siitä, mitä minun/meidän tulisi lomallamme tehdä. Niinpä hotellille palatessamme koputin kyseistä kaveria olkapäähän ja annoin kuula kunniansa. Huusi vielä siinäkin tilanteessa vastaan. Peruin osallistumisemme juhliin siinä paikassa.

Loppuloma menikin sitten aika hiljaisesti sen hotellin suhteen. Emmehän tietenkään voineet siellä enää aterioida, kun on tietoinen miten maailmalla ruokia "maustetaan", jos asiakas ei oikein miellytä.

Lopputulema: ERITTÄIN huono maku jäi hotellista. Vain isäntä ja etenkin yövahti olivat miellyttäviä. Myös isännän veljenpoika "Kimi Räikkönen" oli ihan kympin arvoinen, mutta huolehti anatolian baarista eikä ollut Maxwell- hotellin kanssa tekemisissä.

Arvosana hotellille:

pieni perheen omistana asuntohotelli,

crf    13.09.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: damlatas elegant

moi.olin turkissa kyseisessä asuntohotellissa ja viihdyin siellä oikein hyvin.henkilökunta oli oikein reipasta ja avuliasta vaikka kysymyksessä olikin pieni hotelli.rannalle 300m keskuskadulle 100m, kaikki pankki ja muut palvelut ihan lähellä.hotellin takapuolella olevista huoneistoista hieno vuoristonäkymä.hotellin henkilö kunta puhuu erittäin hyvää englantia koska hotellin omistaja on englannin kielen kääntäjä,ja yksi henkilökunnasta puhuu lähes täydellisesti suomea.hänen nimensä on sellman jos joku haluaa lähettää sinne sähköpostia tai soittaa niin tulee suomen kielelläkin toimeen.kaksiviikkoa meni kyllä nopeasti siellä alania on muutenkin hieno paikka,paljon retkimahdollisuuksa ja muuta ajan vietettä.suosittelen tätä hotellia kaikille.hotellinn asaiakkaat kesä aikana noin 20-40vuotiaita ja talviaikana enemmän eläkeläisiä.mutta sopii pilettäjille ja ei pilettäjille mielestäni.tv crf450

Arvosana hotellille:

Siisti ja erinomainen palvelu

Vieras    12.09.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Novella

Todella siisti pienehkö hotelli lähellä keskustaa. Henkilökunta erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita, jopa astiat tiskattiin. Todella positiivinen yllätys isojen perhehotellien jälkeen. Hotellilta taksi keskustan rantakadulle maksoi n. 8-9 liiraa, joten ei kannata kävellä ellei välttämättä halua. Hotellin edessä oleva "senol market" järkyttävän kallis, sinne ei kannata mennä missään nimessä. Hotellilta eteen- ja vuorillepäin olevilla kaduilla on paikallisten käyttämiä kauppoja ja vihanneskojuja joista kannattaa käydä ruokaostokset tekemässä. Suosittelemme lämpimästi tätä hotellia pariskunnille ja miksei perheillekkin.

Arvosana hotellille:

Lomailu Alaniassa on ihanaa

Vieras    06.09.2010    Alanyan muita vinkkejä    Alanya

Olen lomaillut Turkissa kymmenkunta kertaa viimeisen 7-8 vuodena aikana ja niistä suurimman osan Alanyassa.

Viimeksi elokuussa 2010 kaksi viikkoa. Nyt olen lähdössä viikoksi syyskuun puolessa välissä vanhimman tyttäreni kanssa ja tuonne alanyaan.

Turkkissa on ihana ilmasto, ystävälliset ihmiset ja erittäin hyvä ruoka.

Myös hyviä ostoksia olemme tehneet paljon. Tänä vuonna ilokseni huomasin,että pääkadulle oli tullu paljon ihan oikeita merkkiliikeitä. Toki hinnat myös sen mukaisia. Farkut ovat Turkissa edullisia ja ladukkaita. Jos niisä on joku feikkimerkki niin senhän saa sieltä napsastua pois.

Olemme osatmassa asutoa alanyasta. Sivuilla vilahtanut Heikin baari on tässäkin asiassa ollut todella suurena apuna. Heillä on myös kiinteistön myyntiä nimellä lapponiahomes. Löytyy hyvät nettisivut www.lapponiahomes.com. Sitä kautta on mahdollisuus vuokrata myös asuntoja. Heikinbaarissa on hyvä ruoka ja todella hyvä palvelu. hakevat ja vievät hotellille näin halutessaan. Lapsista pitävät todella hyvää huolta ja rakastavat lapsia. Olemme vuosien aikana saaneet paljon tuttavia, ystäviä jne.

Ilolla odotan kahden viikon päästä alkavaa lomaa ja saan tavata mukavia ystäviä Turkissa.

Keskikesällä Tim-joki on ihana vilvoittava nähtävyys. vesi on siellä 8-10 asteista ja kuumuus ei ole ollenkaan häiritsevä. Matkaa kesustasta on n. 5-10 km, riippuen minne kohtaa jokea jää.

Kannattaa tutustua Turkkiin.

Todella upea suuri kaupunki

toffe    03.09.2010    Kusadasin muita vinkkejä    Kusadasi

Kauppiaat eivät ole tyrkyttäviä.. eikä sisäänvetäjiä...

Mutta jos katsot kauppiasta silmiin, niin silloin tulee kyllä kauppaamaan ( paras on olla katsomatta päin, tai pitää yksinkertaisesti aurinkolaseja silmillä (jotteivät huomaa että katsot heihin päin)

Kaupungin rannalla on pari kolme rantaa aurinkotuoleineen ( kivikko rantoja, ei kiinnostanut)

Ainut hiekka ranta on kaupungin aivan toisella rannalla. Lady Beach.. ( itse tyydyimme siinä vaiheessa Hotellimme uimaaltaaseen).

Melkein joka päivä näkee jos minkälaista isoa alusta, jotka tuovat matkustajia päiväksi pariksi Kusadasiin ( ovat liikkuvia Hotelleja)..

Niitä on ilo katsella päivälä kuin myös illalla valoineen päivineen..

Todella upea kaupunki, voisin jopa mennä uudestaan, paljon jäi vielä näkemättä !

Paikalliset Dolmukset vastaan Taksi

toffe    03.09.2010    Kusadasin lennot & liikenne    Kusadasi

Itse nuo dolmukset menivät ristiin rastiin nopeaa vauhtia, ei edes numeroa huomaa, niiden taksat per henkilö lähtee 1.5 liirasta alkaen riippuu pituudesta...

Itse katsoimme taksin paljon joustavammaksi ja jopa edeulliseksi..ei ollut henkilömäärää kuinka paljon väkeä oli..

Ida Hotellin läheisyydestä taksi asemalta vanhaan kaupunkiin 7 liiraa vastaa jotain 3.20€ hintaa, jos halusi Ida hotellin läheisyydestä Kyyhkys saarelle hinta oli 10 liiraa..

Me kävelimme useinmiten toisen matkan, jotta nähdään jotain uutta tai ostettavaa..

Kaupankäynti / tinkaaminen

toffe    03.09.2010    Kusadasin ostokset    Kusadasi

Kaupankäynti aluksi on haastavaa, hidasta ja joskus jopa hauskaa ( kaikkeen kyllä jossain vaiheessa kyllästyy).

Kusadasissa kaupankäynnissä voittaa liiroilla ( heidän mukaansa 2 liiraa vastaa 1 euroa)..

Kannattaa siis aloittaa tuo tinkaaminen liiroilla, kerron tässä esimerkin, halusin erään lompakon itselleni jossa hinta 132 turkin liiraa, pyysin laskimen ja tarjosin 12, siinä sitten monia kertoja heitettiin hintoja kunnes kaupanteko loppui ja lähdin lompakon 25 turkin liiran hintaan...( on jotain 11€)

Kaikkea löytyy maan ja taivaan väliltä, kunhan vaan kiertelee...

EFESOS

toffe    03.09.2010    Kusadasin nähtävyydet    Kusadasi

Onneksi retkemme alkoi aikaisin aamulla kun vasta avasivat portit.

Suomalainen opas oli mukanamme ja oli todella hyvä opas, kertoi niin nimet kuin vuosiluvut, koko kierros kesti 2.5 tuntia, oli kirjastoa ja kaikkea mitä vain kukin voi kuvitella, ainoa en sano pettymys mutta yllätys tuo amphi teatteri oli minusta kuvausta pienempi (odotin vain todella suurempaa) mutta eihän tätä retkeä ilman olisi voinut matkaansa tehdä..

Kuumaa oli, meni mieheni kanssa 4 vesipulloa (olis voinut vielä pari mukana olla), hattu on todella ehdoton, aurinkovoidetta iholla todella tarpeellinen..

Siellä on täydellinen tupakointikielto ( mutta kymmeniin tumppeihin kuin tyhjiin vesipulloihin meinaa kompastua)

Uskon että tätä retkeä ei kannata tehdä omin päin (kunnon opas mukana tuiki tärkeä)

Club Caravanserail Restaurant / Turkkilainen ilta!

toffe    03.09.2010    Kusadasin ravintolat ja baarit    Kusadasi

Ravintola oli linnan ulkopihalla, joten taivas oli kattona..

Finmatkoilta sai ostaa sinne illan, joko pelkästää juomineen 37€ tai ruokineen ja juomineen 49€, me otimme tuon ruokineen juomineen, tarjolla oli vaikka mitä kylmäruokaa(kaikkea en edes tuntenut, mutta kaikkea yritin maistaa joistain pidin joistain en.).

Lämminruoka tuotiin lautasilla pöytään oli Broileria, sieniä, sipulia, vihanneksia ja riisiä.

Juomaa tuli olutta, valko / puna viiniä ja oli myös kylmää omenateetä.

Sisään mahtui muutama sata ihmistä.

Esitys kun alkoi ei todellakaan jättänyt ketään kylmäksi, vauhtia riitti, oli tanssiesityksiä, viulunsoittoa, mies joka soitti puu lusikoilla ja kauhoilla, ja mahtava napatanssi esiintyjä (taitaa olla heidän aivan huippu tanssijansa) ja vanhempi mies ja nuorempi nainen lauloivat pari kappaletta toinen oli tämä Oopperan Kumitus päälaulu (sai aivan kyyneliin, niin upea tuo oli)..

Tätä iltaa suosittelen tuhannesti!

Hotelli mäenrinteessä!

toffe    03.09.2010    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Hotelli IDA

Hotelli Idan huoneet olivat todella yllätys, makuuhuone, olohuone jossa toisella seinällä keittiön kaapit altaineen, keittolevyt, pieni parveke josta näköala merelle päin, pari taloa hieman liian vieressä.

Astioita löytyy aina kaksin kappalein, vedenkeitin, pari kattilaa, jääkaappi, televisio.

Suihku/ WC todella siisti..

Vaatimaton kalustus, mutta toimiva.

HUOM. ensimmäinen WC paperi menee talon piikkiin, muuten joudut ostamaan heiltä rulla maksaa 0.50 Turkin liiraa.

Meidän aikana oli vain 1 grilli ilta, vahinko osui silloin kun menimme Turkkilaiseen iltaan.

Yhtenä iltana piti olla Karaoke ilta / mutta paikalliset päättivätkin katsoa koripallo ottelun (no ei tuo pahemin vaivaamaan jäänyt, olikohan laulut Turkiksi mene ja tiedä!

Hotellissa todella hyvä uima allas syvyyttä 1.50m päästä päähän ja oli matalampi puoli lähellä Ravintola terassin puolella, kiitettävästi aurinkotuoleja.

Ravintolasta saa ostaa, ruokaa melkein kaikki maksavat 13 Turkin liiraa, pikkupurtavaa ja juomia tietenkin ja olutta heiltä löytyy vain tuo Efes merkki 5Turkin liiraa, gogtailit maksavat kaikki saman 12 Turkin liiraa..

1 Netti joka maksaa puoli tuntia 3€ ja tunti 5€

Biljardi pöytä maksoi 3€ tunti.

Heillä pieni kioski josta löytyy kyllä 5 litran kanisterikin ja muuta tarpeellista pyyhkeitä myöden.

Henkilökunta todella ystävällistä

Portaat minua peloittivat todella tullessamme,kun olin niistä netistä lukenut.

Itse sain heinäkuussa tuon pohjelihashalvauksen, mutta ei nuo niin mahdottomat olleet, luulin että niitä on satoja, hyvin pärjäsin.

Jos olet ottanut aamupalan, niin totuttaudu siihen että ei leikkeleitä löydy, onl eipää, tomaattia, kurkkua, oliiveja, vesimelonia, joskus tulee munakasta tai keitettyjä munia ja kerran olli joku pasteija tyyppinen juttu, tarjoilijat tuovat joko kahvin sain kyllä pyytämällä toisenkin kupin mutta joltain tuo kiellettiin tai teen tuoremehua vain 1 lasillinen..

Arvosana hotellille:

Erinomainen sijainti

Vieras    24.08.2010    Istanbulin hotellit    Istanbul
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Grand Star Hotel

Varasimme Istanbulin matkan 19.01.10 netistä RatesToGo:n kautta, jolloin maksoimme Visalla varausmaksun n. 130 Euroa. Kokonaishinta oli 532 Euroa.

Istanbuliin saavuttuamme kirjauduimme Grand Star Hotelliin. Sitten alkoivatkin heti matkan ikävimmät kokemukset, kun vastaanottovirkailija alkoi vaatia meiltä huoneesta maksua etukäteen , nimittäin 532 Euroa, vaikka varatessamme olimme osan jo maksaneet. No, meillä oli toki mustaa valkoisella . Confirmation voucherissa kaikki oli selkeästi eriteltynä. Aikansa vaadittuaan meiltä maksua hän luovutti. Me tarjosimme maksuksi Visaa ja Master Cardia, mutta EI KÄYNYT, meiltä vaadittiin käteistä !

Olimme tilanteesta jo niin hämillämme, että maksoimme, tosin pitkin hampain. Matkakassa keveni n. 400 Euroa.

Seuraava huijausyritys oli se, että tämä miesvirkailija ei aikonut antaa kuittia.

Siinä sitten lähtöpäivänä olisimme olleet pulassa, kun emme olisi voineet todistaa, että maksu oli jo suoritettu.

Viimein sitten saimme kuitin ja huokaisimme helpotuksesta ja pääsimme aloittamaan lomamme.

Parempi englanninkielen taito olisi varmasti meitä auttanut selvittämään asiat paremmin vastaanotossa.

Tämän jälkeen miesvirkailija ei meitä noteerannut, vaikka nähtiin. Tosin emme mekään halunneet olla tekemisissä näin epärehellisen virkailijan kanssa. Vähä teki mieli reklamoida siitä, kun hän ei huolinut meiltä maksuvälineeksi luottokorttia, vaikka tiskillä oli näytillä yleisimmät kansainväliset kortit, mutta annoimme asian olla.

Hotellin sijainti oli erinomainen, aamupala kelvollinen, mutta huoneen siisteys ei ollut sitä luokkaa, mitä neljän tähden hotellissa yleensä on. Lakanatkin vaihdettiin ainoastaan kerran koko viikon aikana.

Tätä ennen olimme käyneet Istanbulissa kuusi kertaa, tosin viime vuosituhannella, ja matkat olivat aina olleet todella onnistuneita joka suhteessa.

Matkan jälkeen luimme ulkomaisten vierailijoiden kommentteja kyseisestä hotellista. Ne olivat osittain melko karua luettavaa. Huoneesta oli varastettu rahaa, huijausyrityksiä, epäkohteliasta palvelua, varsinkin vastaanottotiskillä.

Emme halua suositella kenellekään Grand Star Hotellia Istanbulissa.

nimim.Satunnaiset Matkailijat

Arvosana hotellille:

Todellinen viiden tähden hotelli

Vieras    20.08.2010    Antalyan hotellit    Antalya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Barut Lara - All Inclusive

Tässä hotellissa voi viettää todellista luxus lomaa, lompakon siitä kovasti kärsimättä. Hotellin all inclusive paketti sisältää kaiken mitä toivoa voi. Palvelu on ykkösluokkaista hotellin jokaisessa ravintolassa ja baarissa. Jopa allasbaarissa oli tarjoilu pöytiin, nopeasti ja ystävällisesti. Vastapuristettua appelsiinmehua oli tarjolla jokaisessa ravintolassa, samoin oikeaa Coca-Colaa (myös light versio) ja kuohuviiniä, kaikki sisältyivät all inclusive pakettiin. Ruokailupaikkoja oli valittavana useita, 4 eri tyyppistä lounasravintolaa ja useita a la carte ravintoloita iltaisin ( ei erillisiä maksuja). Huoneet olivat todella siistejä ja tilavia, kypytakit ja tohvelit sisältyivät hintaan. Mini bar täytettiin joka päivä, ja sekin kuului huoneen hintaan.

Hotellin alue on todella suuri, valittavana on erilaisia uima-altaita (liukumäellä ja ilman) sekä upea hiekkaranta. Todellisille auringonpalvojille on pitkä aurinkolaituri, jossa on aurinkotuolit.

Hotellin viihdytysjoukkue tekee loistavaa työtä koko päivän. Kaikille löytyy ohjelmaa, vauvasta vaariin. Hotellin erikoisuutena on oma klubi 13-17 vuotiaille, jonka "sieluna" on mukavan rento vetäjä. Heillä oli omaa toimintaa klo 10-02, siinä samalla teinit saavat ilmaisen kielikurssin.

Asiakaskunta koostui sivistyneistä eurooppalaisista; brittejä, saksalaisia, hollantilaisia, belgialaisia, ruotsalaisia, tanskalaisia jne. Joten lomailu oli mukavaa ja "siistiä", kaikki viihtyivät ja henkilökunta vaikutti myös viihtyvän työssään.

Harrastusmahdollisuudet hotellin alueella olivat monipuoliset: 1300 m juoksurata, tanssikursseja, pilatesta, step aerobicia, aamujumppaa (ilmastoidussa peilisalissa), tennistä, squashia, jalkapalloa, vesijumppaa, jousiammuntaa, tarkkuusammuntaa, kuntosali.

Viihdyimme loistavasti, ensi vuonna uudelleen.

Arvosana hotellille:

Kiva lämminhenkinen hotelli

tehauta    16.08.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Hakdem Bonapart

Hotellin sijainti on Itäpuolella muutaman korttelin päässä rannasta. Rantaa en suosittele, kivinen ja ei siellä kyllä kukaan näyttänyt uivankaan. Jos uimaan aikoo eikä ole niin parkkiintunut nahka suomen kesän jäljiltä, suosittelen uimatossuja tms. All inclusive tarjonta OK, sai kuulla kommentteja että kuin muka menee noin paljon viinaa - ja eikö oltu opeteltu yhtään Turkkilaista kohteliaisuuksia ? Buffet aamiainen koottiin uima-allasalueelle, ok ratkaisu, ruokakin hyvää normi suolaista ja makeaa osastoa johon suht äkkiä kyllästyi. Turhan paljon ylimielisiä ja kovaäänisiä Ruotsalaisia. Huoneet OK, huonepalvelusta iso plus... aina oli siistiä, wc paperia huolehdittiin menekin mukaan. Ilman all inclusiveä (joka oli äkkilähtönä todella halpa) olisi ollut pettymys.

Arvosana hotellille:

Hannele Armutalanissa osaa kertoa asumisesta Turkissa

Vieras    06.08.2010    Marmariksen muita vinkkejä    Marmaris

Suosittelen eri reittien ajamista dolmus-busseilla. Tosin päivällä on tuskaisen kuumaa ainakin heinä-elokuussa, jos voit valita, ota peräpenkki, parasta kun ikkunat ovat auki. Turvallisin mielin päätepysäkille asti ja sitten tutustumaan ympäristöön.

Oranssit ajavat Marmariksesta Icmeleriin ja hinta kesällä 2010 taisi olla 2liiraa/matka. Illalla rannan kävelykadulla näkee ja kuulee jos vaikka mitä. Mukavia ravintoloita ja paljon esiintyjiä. Itse valitsin hiljaisen Cafe/barin jossa palvelu ensiluokkaista ja hinta-laatutaso kohdallaan. Alle 10 liiralla kebabrulla, pienet ranskalaiset, salaatti, tsatsikia, saltsaa ja vesi.

Marmariksesta siniset Dolmukset ajavat Armutalanin kaupunginosaan (hinta 1,50liiraa/matka). Kymmenessä minuutissa olet pienessä kyläkeskuksessa. Yllätyin kun löysin aivan torin laidalta vaateputiikin, jossa suomalaislähtöinen Hannele tarjosi turkkilaista omenateetä ja kertoi kokemuksiaan Turkissa asumisesta ja muutakin tietoa. (Asioita joista opas kertoi väärin ja mutu-tuntumalla).

Tuliaisia ostin monenmoista t-paitaa ja pyyhettä, sandaalit.... hinta-laatusuhde paikallaan. Kiitos Hannele!

Ilmastoitu putiikki löytyy hotel Royal Plazan alapuolelta, Traval Booking-officen ja Sky parturin vierestä. Hannele varmimmin putiikissa tiistaisin ja torstaisin, kun liikkeen omistaja (Hannelen mies) Ibo markkinoilla. Hannele on iloinen kun saa tavata suomituristeja, koska kylän hotellit kansoittavat yleensä britit.

Toivon pääseväni vielä Marmarikseen!

Hyvän ja iloisen palvelun hotelli

Vieras    06.08.2010    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Metropol

Olen tullut lomamatkalle Turkkiin. Yllätyin täysin suomalaisesta hotellista, lähes kaikki puhuvat suomea, baarista löytyy suomalaisilla nimillä paukkuja.... Olisin kaivannut enemmän Turkki-meininkiä. Silti pelkkää plussaa Bekolle ja pojille iloisesta ja ahkerasta palvelusta. Metropolissa todellakin tunsin olevani "tähti".

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Turkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.