Matkakokemukset - Hotelleja Marmariksella

Pieni idyllinen hotelli aivan rannassa

pksalo    15.09.2023    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2023 | Hotelli: Meril Clun Hotel & spa

Aurinkomatkojen esite ja kohteen toiminnot eivät kohtaa.Aurinkomatkat eivät ota vastuuta mistään, mikä ei toimi vaan kaikesta vaan pahotellaan.Vesi valuu yhdessä huoneessa katosta ja selkeitä kosteusvaurioita ympäriinsä, mutta allergisoivaa oiretta aiheuttavaa hometta tai sädesientä ei ole, väittävät.Oireet olivat selkeät ja voimakkaat.En voi suositella edes lahjana kenellekään. Jos et halua ongelmia lomaasi, valitse toinen matkanjärjestäjä ja hotelli.

Arvosana hotellille:

Perusturistirysä jossa vain lompakkosi on tervetullut

Ympärimaailmaa    02.04.2023    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2022 | Hotelli: Club Evin Marmaris

Budjettitasoinen hotelli kohteen hintatasoon nähden kalliilla hinnalla. Täällä pääset näkemään koko turistirysän kauheuden. Sama musiikki soi aamusta iltaan taukoamatta ja jos on oikein onnekas, kuulee kylkiäisesksi jonkun laulavan viskibassolla karaokea. Henkilökunnalla on koko ajan meno päällä, juo juo ja juo tai koko ajan joku häiritsee. Ihan jees sen yhden päivän mutta noin viikon kun kuuntelee samoja vitsejä niin alkaa keittää yli. Olen käynyt Marmariksella pari kertaa, koska se on helppo kohde jos ei ole kiinnostusta nähdä mitään sen kummempaa tai tehdä omatoimireissuja.

Tällä kertaa hotelli oli suurin pettymys vaikka nyt huomasin tosiasian että Marmariksen ranta on aivan surkeassa jamassa. Kiviä, roskaa, wc-paperia, likaa. Ainoa paikka missä pystyi uimaan oli veneretki.

Hotellin uima-allas oli likainen ja vesi muutenkin jääkylmää.

Perheen teinit olivat järkkyttyneitä jatkuviin lähestymisyrityksiin. Hotellissa toimi tatuoija joka yritti kaupitella ylihintaisia kuviaan sekä teineille että leideille. Tatuoija patsasteli altaalla ja häiritsi lähinnä naispuolisia asiakkaita jatkuvasti. Taner Demir niminen kaveri. Vinkkinä, että hotellissa eräs neitokainen kertoi, että oli saanut tatuointinsa yli kolmasosan halvemmalla kuin mitä tämä kaveri tarjosi. Oli saanut vielä kaverin kiukuttelun päälle kun otti tatuointinsa muualta. Kertoo hyvin koko hotellin tasosta.

Mikäli haluat lomaltasi muuta kuin dokaavia turisteja ja hälinää 24/7, älä valitse Club Evin hotellia. Täällä aurinkotuolit olivat varattuja aamu 8:sta pitkälle iltapäivään pelkille pyyhkeille. Lapsiperheelle painajainen, teiniperheelle painajainen ja itsestään välittäville aikuisille painajainen.

Arvosana hotellille:

Yksi positiivinen asia

Vieras    15.03.2022    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2021 | Hotelli: Metropolitan Apart

Ei lapsille, ei absolutisteille, ei selkä kivuista kärsiville. Lyhyesti hotelli melko huono, sängyt huonot yms.. Positiivinen asia Beko ja henkilökunta. Mukavia ihmisiä ja sillä korvataan paljon. Kuitenkin joka vuosi käydään moikkaamassa ja viemässä kahvia Bekolle.

Arvosana hotellille:

Lapsiperheille

Vieras    15.03.2022    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Candan apart

En odottanut paljoa, mutta yllätyin positiivisesti. Edullinen ja sijainti on parasta. Kävelymatka joka paikkaan hyvä. Itse tykkään kävellä, ehkä vielä enemmän. Kaupat ja tori lähellä. Ei valittamista.

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli rannalla 50m

Vieras    08.06.2018    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Kolmekertaa oltu, lähemme taas elokuussa ihan ok, ei valittamista.

Arvosana hotellille:

Beko vie rahasi ja nauraa sinulle selkäsi takana

Vieras    04.01.2018    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Metropolitan Apart

Ole varovainen mitä jätät hotellihuoneeseen sieltä häviää jatkuvasti tavaroita sinun tietämättäsi. Suurin vaara sinua odotta kun tulet huoneesta ulos, sinulle syötetään pilaantunutta ruokaa jotka ovat olleet jo aiemmin toisen lautasella jotka on jäänyt joltain syömättä. En suosittele juomaan tässä paikassa mitään jollet itse saa avata pulloa josta aiot juoda. Ja se bekon kuuluisa mansikka smuuti. Kannattaa seurata koko valmistus prosessi miten se tehdään (prosessi tehdään iltapäivällä) siinä on hygenia kaukana. Välillä rahastetaan asiakkaita ja sormet paskassa tullaan wc perkaamaan mansikoita joita bekon kaverit juovat illalla tyytyväisenä votkan seassa.

Arvosana hotellille:

Kauhea kokemus 24/7 Metropolitan Apart

karhukoira    31.08.2017    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Metropolitan Apart

Tämä hotelli ei sovellu lapsiperheelle, jotka eivät halua kuunnella juopuneiden metelöintiä 24/7. En suosittele tätä hotellia kenellekkään.

Arvosana hotellille:

Örsmaris, hommat ei toimi

Vieras    25.07.2017    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Olimme Boutique Hotelli Örsmariksessa viikon. Siivous hotellissa oli aivan ala-arvoista. Vessaa ei pesty viikon aikana kertaakaan, kokolattiamattoa ei imuroitu ollenkaan, pyynnöstä vaihtoivat kerran aluslakanan ja tyhjensivät tuhkakupin parvekkeelta. Hotelli ei todellakaan vastaa **** tähteä.

Aamiaispöydän ruuat olivat lämpimässä esillä. Lisäksi oli hirveä helle mutta onneksi emme saaneet vatsatautia. Menimme aamiaiselle heti klo 8. Kahviautomaattia ei pesty eikä paljon mitään muutakaan. Tarjoilijat aamulla olivat nuoria poikia. He olisivat tarvinneet opastusta asiaan.

Rannalla voi tilata huoneen piikkiin juomaa ja syötävää. Maksoin aina käteisellä koska huonelaskuissa näytti olevan sekaannuksia.Rannalle tarjoilu toimi hyvin. Pojat olivat mukavia ja ystävällisiä.

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Helppo mennä keskustaan dolmus busseilla. Yksi suunta 2,50 tai 2,75 liiraa / hlö. Moskeijaa ei ole ihan lähellä joten rukouskutsut eivät kuulu hotelliin sisälle.

Olimme Aurinkomatkojen matkalla. Lähtöpäivänä huoneenluovutus klo 12 ja lähtö hotellilta illalla klo 22.30. Jos halusit pitää huoneen klo 18 asti piti maksaa 30 euroa. Jos halusit olla huoneessa klo 22 asti, lisämaksu 50 euroa. Minusta törkeää rahastusta eikä näitä lisämaksuja matkaa varatessa ole kerrottu missään. Tämä lisämaksu on normaali käytäntö mutta minusta liian kallis.Itse en ole menossa kyseiseen hotelliin enää koskaan.

Arvosana hotellille:

outo käytäntö hotellissa

Vieras    23.07.2013    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Olimme Örsmariksessa heinäkuussa 2013. Eniten ihmetytti, ettei huoneisiin saanut tuoda mitään omia ruokia tai juomia tai ne veloitetaan asiakkaalta. Toimme kuitenkin repussa esim. vettä ja jotain pientä välipalaa. Roskat veimme repussa lähtiessä aina kadulla sijaitsevaan roskiseen. Viimeisenä päivänä meille kuitenkin esitettiin lasku tuotteista, joita emme olleet ostaneet hotellin baarista tai minibaarista. Ei auttanut, vaikka kuinka yritimme selittää, että olimme maksaneet kaikki baarista ostamamme tuotteet käteiseillä oston yhteydessä. Henkilökunta vaan intti, että emmä vain muista. Vähän jäi kaivelemaan nämä toiminnot hotellissa.

Muuten hotelli ihan mukava, rauhallinen ja siisti. Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla rannassa Icmelerin ja Marmariksen puolessa välissä. Molempiin suuntiin pääsi helposti Dolmuksella tai kävellen.

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli mutta turvaton

Vieras    02.07.2013    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

Hotelli on ihan mukava mutta ilmeisesti huoneiden lukot ovat huonossa kunnossa tai samalla avaimella avattavissa kun huoneeseemme tuli nainen keskellä yötä lukitusta ovesta. Onneksi heräsin tähän ja sain heitettyä naisen ulos. Hotelli EI halunnut selvittää asiaa, vaihtoivat kyllä lukon seuraavana päivänä kun emme olleet paikalla(kysymättä tai ilmoittamatta). Mainitsen myös että vesi tulee omasta kaivosta joten se voi maistua/haista oudolle. Vettä ei kuulemma tarvitse tutkia kun se tulee omasta kaivosta.??

Vinkki: Jos yövytte tässä hotellissa laittakaa tuoli oven eteen jotta heräätte jos joku tulee sisään..

Arvosana hotellille:

Rauhallinen huoneistohotelli

Vieras    13.06.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Kaptan

Hyvällä paikalla.pieni viihtyisä hotelli,keskustan tuntumassa,ei kuitenkaan hulinan keskellä.Hotellissa kaikki asukkaat olivat Skandinaviasta.Hyvät kulkuyhteydet.Lähellä rantaa ja rantakatua-kaukana baarikadusta.Meteli ei kuulu hotellille asti.

Henkilökunta ystävällistä.

Ainoa huono,ettei matkaa varatessa voinut ottaa aamupalaa listalle.Hotellin yhteydessä olevasta ravintolasta saa toki erikseen ostettua.N 5€/hlö ja juomat päälle.

Migros kauppa kivenheiton päässä,näppärästi sai haettua eväitä sieltä.

Arvosana hotellille:

Hotelli parhaasta päästä!

Vieras    11.06.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Kaptan

Kaptan hotelli on mielestäni Marmariksen parhaita.

Olemme menossa sinne jo viidettä kertaa heinäkuussa 2 viikoksi.

Rauhallinen pienehkö hotelli aivan meren rannassa,siisti ja ystävälliset siivoojat.

Matkaa mereen n.80 metriä.

Hotellin ja meren välissä on Marmariksen paras ravintola Maymi, joka hoitaa ilmaiset aurinkotuolit rannassa ja

tarjoilee juomat ja syömiset myöskin rantaan.

Ei voi muutakuin suositella!

Arvosana hotellille:

Asiallinen hotelli.

Vieras    05.04.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Yunus

Jos pysyy tuollaisena niin emme vaihda Marmariksessa hotellia.Paikka 10+,palvelu 10+,ravintolan ja respan viihtyvyytteen tarttis tehdä jotain,kun muuten niin yes.Ollaan menossa tänäkin vuonna Yunukseen vapuksi.

Arvosana hotellille:

Ykköspaikalla

Vieras    02.02.2012    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Maxwell-Anatolia 2

Huoneistohotelli sijaitsee loistavalla paikalla sivukadulla lähellä keskustaa ja rantaa. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka. Huoneet jonkin verran kaipaisivat "pientä pintaremonttia", mutta eihän siellä huoneessa olla kuin "päikkäreillä" ja yöaikaan. Olemme ottaneet huoneen sieltä jo monena vuonna. Asiakkaina siellä viihtyvät niin vanhemmat kuin nuoremmatkin ihmiset, lapsiperheitä myös. En ole mieheni kanssa ainoita, jotka menevät sinne aina uudelleen ja uudelleen. Ystäviäkin ollaan saatu, koska siellä käy tosiaan samoja ihmisiä ja aina tulee myös uusia. Suosittelemme!!!

Arvosana hotellille:

All inclusive?

Vieras    23.07.2011    Marmariksen hotellit    Marmaris
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Hotel Club Seray Forest

Matkustimme nelihenkisellä perheellämme Marmarikseen 2010 kesällä. Varasimme hotellin ja lennot omatoimisesti netistä. Vähän ihmettelin halpaa hintaa, mutta hotellin kuvat vaikuttivat tosi mukavilta. Saavuimme perille yhdeksän maissa illalla ja pääsimme huoneeseemme. Siellä meitä odotti yllätys: olohuoneen lattialla oli iso lätäkkö ilmeisesti jääkaapista valunutta vettä ja kylpyhuone oli törkeän likainen, jouduin ensitöikseni pyytämään siivousta. Huonetta ei oltu muutenkaan valmisteltu meitä varten, sillä lasten varasänkyjä ryhdyttiin petaamaan vasta saavuttuamme.

All inclusive-ohjelma sisältää kurkkua ja tomaattia eri muodoissa, kananugetteja ja ranskiksia ja pastaa. Söin kurkkua ja tomaattia koko viikon ja niiden lisäksi pastaa, koska en välitä syödä ranskalaisia perunoita ja paneroitua lihaa päivittäin. Myös jälkiruuat olivat todella kehnoja, joten laihduin lomaviikon aikana 2 kiloa.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja teki kaikkensa vieraiden viihtyvyyden eteen, mutta näin kehnoa ruokaa ei pelasta mikään,

Tämä ei suinkaan ollut ainoa lomamme Turkissa, vaan kokemusta on kahdelta aiemmalta lomalta, myös AI-hotellissa. Turkki on hyvä lomamaa, mutta tätä hotellia en suosittele.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Marmariksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.