Tietoja Napsusta

Napsu.fi on vuonna 2008 perustettu suomalainen matkailuportaali ja matkahakupalvelu. Napsusta löydät käyttäjäystävälliset ja monipuoliset matkahaut, joiden avulla matkan varaaminen käy helposti ja nopeasti.

Napsun Valmismatkahausta voit etsiä lomamatkan, omien toiveidesi mukaan. Sivustolta löydät myös Suomen tunnetuimpien matkanjärjestäjien äkkilähdöt. Napsussa voit lisäksi vertailla eri lento-, majoitus- sekä kohdevaihtoehtoja.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa käyttöönsä Äkkilähtövahdin, joka pitää silmällä parhaita äkkilähtöjä, käyttäjän valitsemilla kohde-, hotelli- sekä hintakriteereillä.

Napsu tarjoaa paljon kohdetietoutta, matka-artikkeleja, kävijöiden vinkkejä ja lomakuvia, jotka auttavat kävijöitä suunnittelemaan matkaansa. Käyttäjät voivat siis itse osallistua sisällön luomiseen kirjoittamalla matkakokemuksia tai lisäämällä matkakuvia. Käyttäjät voivat myös kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä matkailusta Napsun Kysy ja vastaa -palstalla.

Kaikki rakentava palaute on tervetullutta ja voit antaa sitä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen napsu (at) napsu.fi!

Sivustoa ylläpitää Napsu Oy.

Pieni hetki, sivua ladataan.