Kap Verde

Lisää valmismatkoja Kap Verdeen

Matkakohteita Kap Verdessä

Näytä lisää kohteita
 • Bungaloweista koostuva hotelli rannalla

  Hotelli: Oasis atlantico belarizonte

  Hotellin alueella rakennus jossa pari kerroksinen hotelli mutta suurinosa hotellista koostu erillisistä lauta bungaloweista n. 4mökin ryhmissä. Bungalowissa kooltaan sopivia n. 3 aikuisen tai pienen perheen käyttöön. Alue suojattu matalalla aidalla. Yöllä.hotellin alue osittain valaistu. Bungaloweissa mini terassi. Suihku, toilet, hana vesi toimi hyvin kokoajan. Ilmalämpöpumppu. Siivous jokapäivä, tosin välillä vasta illalla. Rauhallinen sijainti. Tuulee kokoajan mereltä läpi hotellialueen. Kolmen- neljän tähden paikka.

  Kohde: Kap Verde Kategoria: Kap Verden hotellit
  Lisätty: 02.12.22 Lähettäjä: Vieras
 • "Paratiisihotelli "

  Hotelli: Rui Palace Cabo Verde

  Täydellisyyttä hipova:Riu Funanan "parempi puoli". Olivat reilu vuosi sitten samaa hotellia. Riu PCV:n Hotellin juomatarjoilu uskomaton. Allas myös maastoltaan parempi kuin Funanan.

  Kohde: Sal, Kap Verde Kategoria: Salin hotellit
  Lisätty: 07.06.18 Lähettäjä: ristoheikki
 • Mahtavaa ruokaa!

  pakko suositella erityisesti 2 ravintolaa, jossa kävimme jopa useita kertoja matkan aikana. Ehdoton lempparini oli rannalla sijaitseva palm beach ravintola. Työntekijät mahtavia, tunnelma ja paikka todella ihana ja ruoka todella hyvää! Toinen paikka on nimeltä Valeria, siellä myös ystävällistä henkilökuntaa ja hyvää ruokaa. Iltaisin tosin paikka niin suosittu että pöytä kannattaa varata jo etukäteen. Pakko antaa plussaa myös helposta ja kätevästä sijainnista lähellä rantaa.

  Kohde: Santa Maria, Kap Verde Kategoria: Santa Marian ravintolat ja baarit
  Lisätty: 27.02.18 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa.

  Hotelli: OURIL PONTAO

  Hyvä aamupala ja edullinen monipuolinen päivällinen. Henkilökunta erittäin mukavaa ja huolehtivaa. Rauhallinen ja siisti. Edellinen.

  Kohde: Kap Verde Kategoria: Kap Verden hotellit
  Lisätty: 26.01.18 Lähettäjä: Vieras
 • Kap Verde/Sal, helmikuu 2017

  Oltiin Salin saarella viikko Tui:n kautta. Loistavaa palvelua Tuilta koko matkan ajan. Oppaat helposti tavoitettavissa sovelluksen kautta ja muutenkin matka sujui hyvin. Hotelli oli Riu Palace Cabo Verde, ja todellinen palatsi olikin..Tosi suuri alue(saatiin käyttää myös viereisen hotellin palveluita), kaksi uima-allasaluetta, oma ranta jossa maksuttomat rantatuolit, buffet-ravintolan lisäksi myös à la carte-ravintoloita, joissa sai käydä kerran loman aikana. Hotellihuone oli siisti ja siellä oli minibaarin lisäksi "drinkkibaari"(isot pullot joista sai sekoitella omat juomat..)jos ei hotellin drinksut kelvanneet..;) Jos kaipaat lämpöä, aurinkoa ja hiekkarantaa, täydellinen kohde. Sää oli loistava, ja ajoittain kovakin tuuli oli vain miellyttävää. Hotelli järjesti kaikenlaisia aktiviteetteja (jumppia, beach volleyta, petanqueta..), Tuin kautta pystyi varaamaan retkiä ja paikalliset tarjosivat niitä myös. Me käytiin mönkijäsafarilla, ja se oli tosi hauska! Kannattaa ottaa mukaan oma hu...  Lisää...

  Oltiin Salin saarella viikko Tui:n kautta. Loistavaa palvelua Tuilta koko matkan ajan. Oppaat helposti tavoitettavissa sovelluksen kautta ja muutenkin matka sujui hyvin. Hotelli oli Riu Palace Cabo Verde, ja todellinen palatsi olikin..Tosi suuri alue(saatiin käyttää myös viereisen hotellin palveluita), kaksi uima-allasaluetta, oma ranta jossa maksuttomat rantatuolit, buffet-ravintolan lisäksi myös à la carte-ravintoloita, joissa sai käydä kerran loman aikana. Hotellihuone oli siisti ja siellä oli minibaarin lisäksi "drinkkibaari"(isot pullot joista sai sekoitella omat juomat..)jos ei hotellin drinksut kelvanneet..;) Jos kaipaat lämpöä, aurinkoa ja hiekkarantaa, täydellinen kohde. Sää oli loistava, ja ajoittain kovakin tuuli oli vain miellyttävää. Hotelli järjesti kaikenlaisia aktiviteetteja (jumppia, beach volleyta, petanqueta..), Tuin kautta pystyi varaamaan retkiä ja paikalliset tarjosivat niitä myös. Me käytiin mönkijäsafarilla, ja se oli tosi hauska! Kannattaa ottaa mukaan oma huivi, sekä ajokortti, molemmat oli pakollisia. Jos uskaltaa, kannattaa varata retki suoraan paikallisesta toimistosta, puolet halvempi. Taksikuski varmasti löytää kun kysyy Quad safaria. Hotellin ulkopuolella ei ollut juuri mitään, joten all inclusive-palvelulla rahaa ei välttämättä kulu lainkaan. Meille jäi positiivinen kuva reissusta, oli just sitä mitä haettiinkin.

  Kohde: Sal, Kap Verde Kategoria: Salin muita vinkkejä
  Lisätty: 26.02.17 Lähettäjä: Maiskis

Oletko käynyt Kap Verdessä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Kap Verdessä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Kap Verdeen?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Kajar

Kohde: Santa Maria
Ajankohta: Marraskuu 05, 2018 - Marraskuu 13, 2018
Kommentti: Suosittelen lämpimästi. Hyvää ruokaa ja aina lämmintä. Päivällä +32\' ja Yöllä +27\'. Ystävällisiä ihmisiä! Kauppiaita kannattaa hiukan varoa.

ristoheikki

Kohde: Santa Maria
Ajankohta: Helmikuu 28, 2018 - Maaliskuu 08, 2018
Kommentti: Matkamme pitkittyi n.14:lla tunnilla. Matkatoimisto maksoi 600€korvausta myöh Kap Verdellä on useita muita saaria kuin tämä Sal. Muille saarille on laivayhteydet. Joillekin pääsee myös lentäen.

Edith

Kohde: Boa Vista
Ajankohta: Marraskuu 2014
Kommentti: Huikea allinclusive hotelli. Ihana ranta kävellä. Aurinko

Jade

Kohde: Fogo
Ajankohta: Maaliskuu 07, 2012

Jade

Kohde: Boa Vista
Ajankohta: Maaliskuu 01, 2012 - Maaliskuu 16, 2012

Oletko vieraillut Kap Verdessä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Kap Verdestä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Kap Verde
Virallinen nimi: Kap Verden tasavalta
Englanninkielinen nimi: Cape Verde
Pääkaupunki: Praia
Pinta-ala: 4 033 km²
Asukasluku (2005): 418 000
Suurimmat uskontokunnat: katolilaiset, protestantit, islam
Itsenäistynyt vuonna: 1975
Viralliset kielet: portugali
Puhutuimmat kielet: crioulo (kreoliportugali), portugali
Englanninkielinen nimi: Cape Verde
Etäisyys Helsingistä: 6280 km
Lentoaika-arvio:[1] 7h 50min
Rahayksikkö: Kap Verden escudo
Valuuttakurssi (1 EUR): 110,16 CVE

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT -1
Aikaero Suomeen: -4

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 220 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +238
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 130
Palokunta: 131
Poliisi: 132

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Kap Verde
Englanninkielinen Wikipedia: Kap Verde
Suomenkielinen Wikipedia: Kap Verde
Ulkoministeriön matkustustiedote: Kap Verde
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Kap Verde
Pieni hetki, sivua ladataan.