Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Dominikaaninen tasavalta

  2v. Sitten. Maailman ystävällisempi kansa,mutta kuitenkin siellä erittäin vaarallista. Saa kulkea vaan hotellin rannalla ei voi pitemmälle, vartijat heti perässä ja varoittivat että ammutaan jos mennään itsekseen lenkille. Paikalliset heti kimpussa jos haluat johonkin mennä. Muuten rauhallista ja ihanaa. Ruoka hyvää, merevesi Playa Doraadassa samea koska usein aallokkoa. Puerto Playa ei ole turistikohde enää ollenkaan, rannat hyvin likaisia, jätteveded valuu siihen. Ei ihmisiä, kaupunki haisee ja vaarallinen paikka turisteille. Oli tarkoitus vaeltaa luonossa loman aikana mutta turvallisuuden takia ei onnistunut. Sää oli myös melko kehno satoi joka ilta, aasiassa luonto samanlainen, voi olla puut vähäsen madallamat ja turvallista saa mennä mihin halua.

  Kohde: Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Puerto Platan muita vinkkejä
  Lisätty: 24.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Kaksiosainen kaupunki

  Maliasta jäi hyvät muistot.En tiennyt paikasta mitään koska ei ole suomalaisille.Brittejä ja saksalaisia kylläkin paljon.Olimme syyskuun puolivälistä viikon paikassa.Säät suosivat noin 30c melkein joka päivä.Paikalla on kaunis Vanhakaupunki ja uusi turisti puoli täynnä hotelleja ja ravintoloita.Liikkuminen Maliasta oli helppoa linja-auto klassinen mm.Heraklioniin ja Agios Nikolaoseen.paikka oli suht rauhallinen syyskuussa,Mutta kuulemma aika villi kesällä britti nuorison takia.Ranta oli kaunis myös.

  Kohde: Malia, Kreikka Kategoria: Malian aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 22.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Maleme imperial

  Hotelli: Imperial

  Olemme olleet imperialissa kolme kertaa ei valittamista hotelli siisti ja henkilökunta mukavaa,yllättivät tyttäreni synttärijuhlilla Mike tarjosi hampurilaisen ja lauloi paljon onnea vaan ja hotellihuoneeseen tuotiin mahtava suklaa levy. Tätä ei unohda tyttäreni ihan hevillä.Pikku mökä pojilta ei haittaa eihän sitä tarvitse allas baarin viereen makaamaan. toivottavasti pojat jaksaa ja taso pysyy samana.

  Kohde: Maleme, Kreikka Kategoria: Malemen hotellit
  Lisätty: 21.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Viktorian putoukset

  Maaliskuussa 2017 maailman toiseksi suurimmalla putouksella. Lensin Namibian Windhoukiin. Sieltä vaiheittain taksilla Sambiaan Livingstoneen. Putous on 15 min ajon päässä Livingstonesta. Maaliskuussa putous on suurimmillaan. Läheltä katselu ei kastumatta onnistu. Kuvaus on hankalaa. Kauempaa on näkymä esteitä. Läheltä kamera kastuu. Mahtava putous. Viivyin viikon Sambiassa. Edullinen maa. Lämpötila ihanteellinen. Palasin Windhoekiin bussilla. Matka yli 1000 km.

  Kohde: Sambia Kategoria: Sambian nähtävyydet
  Lisätty: 19.09.2017 Lähettäjä: kuleksija
 • Vanhaa, uutta ja luontoa

  Närpiön keskusta on ns. Näsby City, joka kulkee leveänä tienä halki koko keskustan. Tien varrella on kauppoja, baareja, Red& Green hotelli, iso tori, kampaamoita, kahviloita ym. Vasemmalla puolella virtaa joki, jonka vesi virtaa merelle Kaskisiin asti. Pari sataa metriä tietä kuljettuasi löydät vasemmalla puolella linja-autoaseman, jossa sijaitsee myös paikkakunnan elinkeinokehitys - keskus nimeltään Dynamo-huset. Siellä autetaan tulevia ja nykyisiä yrittäjiä ideoimaan ja kehittämään yritystään. Oikealla edessäpäin vastaasi tulee melko suuri tiilrakennus, joka on kaupungintalo. Siellä on myös kirjasto, josta saa hyvää palvelua. Jatkaessasi matkaasi näet myös tien oikealla puolella valkoisen terveyskeskuksen, jonka takana on vanhusten asuinyksikkö. Kun jatkat tietä eteenpäin, näet vasemmalla ja oikealla kymmenittäin punamullalla maalattuja kirkkotalleja, joissa ennenvanhaan kirkonmenojen aikaan säilytettiin hevosia. Itse kirkko on vasemmalla puolella. Sen keskiö on rakennettu jo 1400-lu...  Lisää...

  Närpiön keskusta on ns. Näsby City, joka kulkee leveänä tienä halki koko keskustan. Tien varrella on kauppoja, baareja, Red& Green hotelli, iso tori, kampaamoita, kahviloita ym. Vasemmalla puolella virtaa joki, jonka vesi virtaa merelle Kaskisiin asti. Pari sataa metriä tietä kuljettuasi löydät vasemmalla puolella linja-autoaseman, jossa sijaitsee myös paikkakunnan elinkeinokehitys - keskus nimeltään Dynamo-huset. Siellä autetaan tulevia ja nykyisiä yrittäjiä ideoimaan ja kehittämään yritystään. Oikealla edessäpäin vastaasi tulee melko suuri tiilrakennus, joka on kaupungintalo. Siellä on myös kirjasto, josta saa hyvää palvelua. Jatkaessasi matkaasi näet myös tien oikealla puolella valkoisen terveyskeskuksen, jonka takana on vanhusten asuinyksikkö. Kun jatkat tietä eteenpäin, näet vasemmalla ja oikealla kymmenittäin punamullalla maalattuja kirkkotalleja, joissa ennenvanhaan kirkonmenojen aikaan säilytettiin hevosia. Itse kirkko on vasemmalla puolella. Sen keskiö on rakennettu jo 1400-luvulla ja kerrotaan, että jo ennen kirkkoa sen takana olisi ollut pyhä paikka. Närpiöllä on merenrantaa kymmeniä kilometrejä, mutta et voi nähdä merta täältä keskustasta. Jos sinulla on aikaa, lähde vaikka Nämpnäsiin katsomaan kalastajakylää, tai Fageröhön rannalle kesällä lavatansseihin.

  Kohde: Närpiö, Suomi Kategoria: Närpiön nähtävyydet
  Lisätty: 18.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Mukava huvila

  Hotelli: Villa Aqua Orlando

  Siisti ja mukava huvila siistillä alueella. Rentoutua voi huvilalla, lähteä shoppailemaan tai autoilla reilu tunti Tampaan.

  Kohde: Orlando, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Orlandon hotellit
  Lisätty: 18.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Huonot liikkujat sauvojen kanssa

  Hotelli Do Carmo hyvällä paikalla,rauhallinen sivukatu, lähellä keskustaa,kaikinpuolin mukava. Hitaille liikkujille paljon katseltavaa:puistot, kauppahalli, rantakatu turisteineen, herkulliset kahvilat, mukavat putiikit,ihania museoita ja kirkkoja. Seuraava reissu reippaassa seurassa levadoille,ne jäivät näkemättä keväällä -17!

  Kohde: Funchal, Portugali Kategoria: Funchalin muita vinkkejä
  Lisätty: 14.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Colala

  Suosittelen poikkeamaan ravintola Colalassa lähellä playa torviscaa. Todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan ja aivan mahtava henkilökunta. Monia ravintoloita teneriffalla kokeilleena, voin sanoa, että Colala on heittämällä paras!

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben ravintolat ja baarit
  Lisätty: 09.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Siisti hotelli huippusijainnilla aivan Rostockin keskustassa

  Hotelli: pentahotel Rostock

  pentahotel Rostock on hyvä valinta Rostockissa yöpyville. Sijainti on aivan kävelykadun varrella. Hotellin lähellä siis paljon ravintoloita. Alakerrassa pieni ostoskeskus. Rostock on muutenkin todella suloinen pikkukaupunki, joka yllätti meidät sympaattisuudellaan täysin. Testasimme joku ilta myös hotellin oman ravintolan, sekin toimi hyvin. Aulabaarissa hyvät mojitot. :) Ajomatka Rostockista Travemünden satamaan on noin 1,5h, eli jos matkaa Saksaan omalla autolla, tässä on helppo pysähtyä!

  Kohde: Rostock, Saksa Kategoria: Rostockin hotellit
  Lisätty: 04.09.2017 Lähettäjä: maria
 • Vanha navetta

  Hotelli: Kuusan Motelli

  Kaverin kanssa päästiin käymään kyseisessä pitäjän majoituskohteessa. Majoituskohteen vvanhamies vei meidät käymään läheisellä Salmenkaitajoella katsottiin entiset Suomalaisten asemapaikat sota-ajalta. Sitten hän vei meidät katsomaan Klimovon tuhottuja rakennuksia. Collandinen taloa ja yms. Kohteen vanhamies tuntui olevan hyvin paljon Suomi mielinen henkilö. Toivottavasti kohteeseen löytyy jatkaja kun aika vanhasta isännästä päättyy. TämänHotellin piha-alueella on paljon erilaisia sotaan liittyviä esineitä. Pihalta löysimme myös korsun jonka piti olla auteettinen alueella olelleiden tuhottujen korsujen kanssa. Päärakennuksessa on sotatarvikeitten näyttelymuseo. Pois lähtiessä pysähdyttiin katsomassa Ilvesmetsän bunkkerit.

  Kohde: Klimovo. Kuusaa, Venäjä Kategoria: Klimovo. Kuusaan hotellit
  Lisätty: 03.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Suuri hotelli!

  Hotelli: Avala Resort&villas

  Hotelli on valtavan kokoinen kolosseumi.Menee muutama päivä että opit löytämään altaalle tai ruokasaliin.Hotellissa mm.liukuportaita korkeuserojen vuoksi..Ruokasalissa tilaa ja erinomaista ruokaa.All inglusive on ruuan puolesta erinomainen, mutta juomien suhteen niukka.Kuitenkin ,jos pitää oluesta,Colasta tai paikallisista viineistä...Tulet olemaan hyvin tyytyväinen! Allasalueet ja oma ranta puhtaita.Myös spaa erinomainen.Saat hotellissa myös hyvää hierontaa ja muitakin kauneushoitoja.Voin suositella hotellia.Hinta laatusuhde hyvin kohdillaan!

  Kohde: Budva, Montenegro Kategoria: Budvan hotellit
  Lisätty: 01.09.2017 Lähettäjä: girasol
 • Iso hyvä hotelli

  Hotelli: Parque Christobal

  Erittäin hyvä perhehotelli isosta koosta huolimatta. Aamiainen erittäin hyvä ja palvelu kaikin puolin erinomaista nopeaa ja sujuvaa

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Kategoria: Playa del Inglesin hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Isla Apart järjesti hienot juhlat

  Isla Apartin ravintolan henkilökunta järjesti ikimuistoiset juhlat pikaisella aikataululla 27.7.2017.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen ravintolat ja baarit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: karhukoira
 • Hyvän palvelun Hotelli

  Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

  Olimme edellisen kerran helmikuussa 2008 samassa hotellissa, olimme tyytyväisiä hotellin järjestämiin palveluihin kaikin puolin. Lähdemme taas helmikuussa 2018 2 viikoksi samaan hotelliin. Meillä on ollut käytössä Grand Club huone johon olemme olleet tyytyväisiä. Hotelli järjestää päivisin ja iltaisin erilaista toimintaa.

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Viihtyisä hotelli jossa hyvä palvelu

  Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

  Erittäin siisti pieni Hotelli. Ruoka erinomaista ja palveluja riittävästi. Hyvä valinta.

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.