Muuli Hostel

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Muuli Hostel ja huoneenperuutus

Vieras    20.08.2012    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Muuli Hostel

Olkaa erittäin varovaisia kyseisen hostellin suhteen jos perutte varatun huoneen . Tehkää se mustaa valkoisella jotta teille jää siitä todiste . Hostelli vaatii luottokortin numeroa jolla voi sitten laskuttaa vaikka huone peruttu niinkuin meille kävi . Meitä omistaja yrittää huijata maksamaan laskun vaikka peruimme varauksen puhelimessa .

Olemme olleet pärnussa 1-2 kertaa joka kesä yli 10 vuoden ajan ja ensimmäistä kertaa joudumme tällaisen huijauksen kohteeksi . Onneksi kaikki muut kerrat ovat olleet loistavia ja mökkien omistajat rehellisiä ja mukavia ihmisiä . Pärnu on ihana lomapaikka eli tätä ei todellakaan voi yleistää Pärnuun ! Harmi että tällaisia epärehellisiä ihmisiä löytyy . Koska oli pakko laittaa joku arvio hostellista laitoin yhden tähden mutta hostelli ei ansaitse kokemani jälkeen yhtään tähteä .

Arvosana hotellille:

Hieno paikka

Vieras    07.01.2024    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2023 | Hotelli: Muuli Hostel

Erittäin miellyttävä hotelli. Siisti ja isä ja tytär auttoivat kaikissa asioissa kiitettävästi. Tulen menemään uudelleen, kaikki asiat hoidettiin erinomaisesti. Suosittelen, en ole saanut kalleissa hotelleissa yhtä hyvää palvelua.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.