Hurghadan matkakokemukset ja vinkit

Mr Creek, loistava ruokapaikka satamassa

Vieras    10.03.2019    Hurghadan ravintolat ja baarit    Hurghada

Mr Creek siisti, pieni kreikkalaistyyppinen ravintola, jossa mukava henkilökunta. Busuki-musiikki puuttui,mutta sitäkin löytyi pyydettäessä.

Ruoka maukasta,runsasta ja kauniisti tarjoiltu. Kamelipihvi oli loistava yllätys. Lisäksi sai kylmää olutta ja hyvää punaviiniä. Hinta-laatu suhde kohdillaan. Vesipiippuja myös käytössä. Kävimme pariin otteeseen kun kyllästyimme all inclusiveen. Suosittelemme x4.

Hyvä sijainti

Vieras    10.03.2019    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2019 | Hotelli: Le Pacha resort

Sijainti hyvä kaupungissa ja sataman lähellä. Huoneistot remontin tarpeessa, remonttia käynnissä. Jos tullessaan tietää ettei kämpältä vaadi liikoja, niin ihan ok "vähän rempallaan", tallelokero huoneessa ilmainen. Allasalue ja ranta-alue erittäin siisti. Aamupala runsas, lounas rantabaaris ok, illallinen saman toistoa, viinitarjoilua vain pääravintolan ruokailuissa. Ei nälkä tule, mutta samaa rataa joka päivä, käytiin välillä satamassa syömässä, Mr Creek loistava. Huoneiston jääkaappitarjoilut maksullisia myös myös vesi. Ainut lohtu että sai kylmän oluen kaapista, muutoin lämmintä tarjolla. Vesipisteitä pullon täyttöön oli kyllä. Altailla jatkuva tyrkytys hoitoihin, matkoihin.. tingi tingi...hinnat vaihtelee. Kaikesta vielä "tipit". Henkilökunta avuliasta ja mukavaa. Kunnon karttaa ei ollut tarjolla. Hotellin ulkopuolella oli siivotonta ja keskeneräistä. Lenkkeily vain kadun varsien jalkakäytävillä, aamuisin kaupat kiinni ja sai rauhassa kulkea, ei ole rantaraittia, koska hotellialueet eristetty aidoin. Mukava reissu aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta aamusta iltaan, ihmiset ystävällisiä, pitivät kovasti suomalaisista. Kerran käyty ja se riittänee. t.annikki

Arvosana hotellille:

Turvallista matkaa ja paljon Egyptitietoutta sekä nähtävyyksiä

Vieras    19.10.2014    Hurghadan aktiviteetit ja harrastukset    Hurghada

Miten hauskaa - taas on Egyptin matkailu alkanut.

Näin syksyllä ja talvella se on paras hinta-laatusuhteen matkailukohde. Siellä on turvallista kuten aina muslimimaassa. Islam on elämätapa, jota meidän matkustavien pitää kunnioittaa.

Sieltä löytyy niin monenlaisia ihmisiä niinkuin kaikkialta maailmasta.

Jos haluat palvelua suomenkielellä niin ota yhteyttä suomalaiseen Mohamed Hashimiin sähköpostilla.

( [email protected]) tai soittamalla +20 109 258 5821 ( Viber ja Whats App toimivat myös)

Hänen järjestämänsä matkailupalvelut ja esitteet voit löytää myös netistä www.mohamedisokarhu.com

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen - suomenkielellä voit toivoa mitä vaan lomaltasi tahdot.

Niin monet ovat häntä suositelleet - niin teen minäkin, jotta saisitte mahdollisimman paljon iloa Hurghadan ja lähialueiden ajasta.

Motto:

"Sen jonka on itse tutkinut, sen parhaiten tuntee"

UK

El Daharin alue,Triton Empiren vieressä olevat kauppiaat

saariska-77    11.03.2014    Hurghadan ostokset    Hurghada

Hei vaan :) Ihmetyttää täällä olevan ihmisen törkeys haukkua Triton Empiren vieressä olevia kultaliikkeen myyjää Juhaa, jonka olemme tunteneet 10v. ajan...Sielä ei lukita ovia, vaan laitetaan ovet kiinni ilmastoinnin takia...Hotellin vieressä olevat kaikki liikkeet ovat vuokralla tälle hotelli ketjulle, jotka ovat hyviä,turvallista ostaa mitä tarttee/haluaa ostaa...Olemme ystävystyneet näiden ihmisten kanssa,vietämme paljon aikaa ollessamme sielä näiden ihmisten kanssa iltaisin :) :)

Toiseksi suosittelemme Kanaria-ravintolaa joka on hotellia vastapäätä,hyvät ruuat,aina täysi,monesti saanut jonottaa että pääsee illalla syömään,henkilökunta iloista,avuliasta ja ruoka & juomat edullisia...

Sinne taasen lähdössä Lokakuun puolessa välissä 2 viikoksi mieheni kanssa+ystäviä kanssa...odotamme jo kovin lämmintä aurinkoa,uimista,ihania ihmisiä joiden kanssa pidetty yhteyttä tekstiviestitse kun heillä sielä ollut todella vaikeaa...ihmiset on sielä kärsineet nälkää, saavat tulonsa turismista millä pärjäävät aina turismin ulkopuolella...

Suosittelemme Triton Empire hotelli ketjua, tutustumaan paikkaan&ihmisiin ennen kuin tollasta tänne kirjoitellaan!! Meillä asiat paremmin kun sielä, eiköhän mietitä mitä suusta päästetään ja kirjoitelllaan tänne :) :)

Vaaroilta vältyttiin oivan oppaan ansiosta

Vieras    27.02.2014    Hurghadan vaarat ja ongelmat    Hurghada

Olemme juuri kotiutuneet auringonpaisteisesta Hurghadasta.

Varasin lennot poptravelin hakukoneen edullisimman vaihtoehdon kautta eli Istanbuli-Hurghada.

Koska lento oli perillä aamuyöllä klo 03 niin minua peloitti se miten saan sellaisen taksin joka hinnoittelee matkan oikein ( ei yli eikä alihintaa) . Onni oli kohdallani kun selasin jo kotimaassa keskustelupalstoja ja löysin internetistä henkilön jolla on kuljetuspalvelut ja suomenkielen taito. Vaara ja pelko tulla petetyksi poistui kun lähetin nettisivuilta (mohamedisokarhu.com) löytämääni ositteeseen sähköpostia ja ihan suomenkielellä tilasin kuljetuksen ja sain euromääräisen hinnan jo tietää kotimaassa.

Ongelma ja vaara poistui. Meitä oltiin vastassa ohjeiden mukaan kentällä ja jo 04 oltiin unten mailla hyvillä mielin

Lomalla tarvittiin kuljetuksia muihinkin paikkoihin, kun nyt eivät matkatoimistot järjestä vielä matkoja tai retkiä.

Sekin vaara ja ongelma että millä hinnalla ja mihin poistui kun saimme tietoa juuri noilta sivuilta.

Täydellinen loma- suosittelen jos matkaa suunnittelet.

Terveisin Susanna ja Peter

Lomailu Hurghadassa...

Vieras    28.01.2014    Hurghadan muita vinkkejä    Hurghada

Lomalle ollaan taas menossa Hurghadaan, varmaan aurinkoon 21.2.14. Parin vuoden aikana olemme käyneet siellä noin 2-3-kertaa vuodessa. Nyt kun suoria lentoja ei tehdä, niin kätevästi pääsee Istanbulin kautta. Hotellithan siellä ovat hyviä/ edullisia. Esim. Tirton Empire hotel, koostuu kolmesta eri hotellista ja sillä on myös oma, pieni ranta. Itse olen ollut aina El Gounan alueella, elikkä vanhaa Hurghadaa. Taksit maksavaa, mitä milloinkin, joten sovi matka etukäteen. Jos et mene lomalennolla, viisumin saa kentältä hintaan 15 euroa/lärvi. Auki vuorokauden ympäri. Matkakohteena hyvä hinta/laatusuhde. Suosittelen sukellusta ja snorklausta, ehdottomasti! Hyvää matkaa ja terve menoa! t.Minna Tampereelta

ps. Levottomuudet ovat Kairossa, muut maat tekevät Hurgahdaan lomamatkoja, paitsi Skandinaavit.:(

ratsastusta aavikolla,snorklausta merellä

ratsastusreissu mukava muuten,paitsi laihat hevoset,meinasi laittaa ratsastamaan todella löysällä mahavyöllä,johon kyllä puutuin!roskia älyttömästi pitkin aavikkoa.

snorklausreissu onnistunut.viiden suomalaisen kanssa jaettiin 47:n henkilön jahti.kolmessa eri paikassa snorklausta,ruokailu jahdilla.

hyvä sijainti

Maatkaaja    29.10.2013    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Roma/lomamtakat

Hotellin sijainti on parasta, oma ranta heti tien toisella puolella jossa hotellin asukkaille ilmaiset aurinkotuolit ja all inclusive-baari (vain juomia).

huoneet pieniä ja yöllä viileitä (vaikka nukuin college-puku päällä ni sain flunssan) eli ilmastointi toimii turhankin hyvin.

kivat parvekkeet ja siisti kylppäri.

hotellissa matkamuistoputiikkeja joissa HIUKAN päällekäyvät ukot myyjinä, keskisormen vilkutuksella loppu huutelu..100 metrin päässä kaduilla paljon parempaa tavaraa myynnis.

ravintolan henkilökunta tosi mukavaa väkee. illan Päivälliselle ei mennä uikkareissa ja rantakengissa vaan mieluiten jotain iha kunnollista päällä. Porukan mentalitenttiin kuuluu ettei kauheesti palvella..tallelokero ois kai ollu maksullinen mut se hoidettiin laatikolla fazerin sinistä ja yhtäkkiä rupes hymyjä tuleen joka aamu..hoh hoi, vanha kunnon lahjonta..

kannattaa ottaa all inclusive, ruokaa on runsaasti vaik se on vähä ykstoikkosta ni ihan syöntikelpoista, joka päivä spakettii ja jauhelihakastiketta + jotain yllärilajeja

aamupala runsas, saa toivomansa munakkaan tuoreeltaan paistettuna, huom tuoremehut maksullisia. koko lysti viikolta tais olla silloin 70eur/hlö..sis tietty viinat.

koko viikko meni siis suloisesti pikkupöhnässä, ei noita paikallisia ukkoja akkaporukalla ois muuten kestänykkää.

ne meni kyl hiljaseks ku illalla sonnustuiduin tyylilleni uskollisena päästä varpaisiin gootiks ja hiihtelin niitit naamassa öisillä kujilla :D

säästä sen verran että 2 päivää alle 20* muuten 24-26 astetta

vinkki, kannattaa EHDOTTOMASTI lähteä käymään kairossa pyramideilla ja sinne farkut ja pitkähihasta mukaan, et kadu kokopäivä-reissua, muistat sen ikuisesti, toisin kun tusinarantapaikka hurghadan..

Arvosana hotellille:

Hyviä ruokapaikkoja

Vieras    16.07.2013    Hurghadan ravintolat ja baarit    Hurghada

Olen syönyt esim. Just for youssa useamman kerran, pääkadun varrella, ja kolme muutakin paikkaa tuli tutuiksi. Liekö syynä se että paikallinen ystävä tiesi mistä löytää suomalaiselle vatsalle sopivan puhtaan paikan. Yleensä for youssa söin pizzaa, muissa paikoissa koftaa joka on todella ihanaa, salaatin ja jonkun tulisen salaatin ja uunituoreen leivän kanssa. Myös grillattu kananpuolikas meni. Paikkojen nimiä en muista, mutta otan selvää.

Hotellissa ja apartementoksessa

Vieras    16.07.2013    Hurghadan ravintolat ja baarit    Hurghada

Olen käynyt nyt kaksi kertaa puolenvuoden sisällä egyptissä. Voisin sanoa että maasta ja sen tavoista kannattaa ottaa mahdollisimman paljon selvää ennen lähtöä ettei tarvitse kirjoittaa tuollaisia valitusvirsiä... Kummallakaan kerralla en saanut vatsatautia (käsienpesua ja käsidesiä). Turismi on elanto, joten tyhmä se on joka maksaa. Tinkiä pitää ensin puoleen ja sitten juodaan teetä ja neuvotellaan asioista ja hinnoista. Kiirettä ei saa olla. Sieltä löytyy myös kauppoja joissa on aika kiinteät hinnat. Jos sinulla on paikallinen tuttava, hinnat putoavat vielä roimasti. Opettelin paikallisia sanoja esim la tarkoittaa ei ja la sukrah on ei kiitos jne. Se auttaa huomattavasti. Ohi kauppiaista pääsee kävelemällä vaikka päin jos ei kiellot mene perille. Olimme tyttöystävän kanssa siellä, molemmat vaaleita, mutta ei ne ukot ahdistele jollei halua. Maassa maan tavalla ja kännissä ei kannata olla. Jos jonkun mielestä siellä on likaista, silloin kannattaa mennä espanjaan. Aion mennä vielä tulevaisuudessa monen monta kertaa, hyvän asunnonkin saisi 20000€. Olen käynyt monissa maissa, mutta egyptin ilmasto on ihana ja olen rakastunut maahan.

Blue Village Exotic Aquamarine plussat ja miinukset

JuhaKoo    04.07.2013    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Jaz Aquamarine Resort - All Inclusive

Tämä hehtaarien alueelle levittyvä hotellikompleksi koostuu kahdesta hotellista (toinen mennyt konkurssiin joskus) sisältäen kymmeniä uima-altaita ja pari liukumäkialuetta. Finnmatkat käyttää nimeä Blue Village Exotic Aquamarine, vaikka netissä esiintyvä muoto Iberotel Aquamarine Resort -nimi esiintyy puhuttaessa samasta asiasta. Bussimatka kentältä hotellille kestää n. 20 min, jota hidastaa liikenneympyröiden puuttuminen ja käsittämättömät tiehidasteet.

Allasalueista

Osa uima-altaista on tarkoitettu vain aikuisille (adult only), osa on vain nk. vauvojen altaita. Aurinkotuoleja tuntuu olevan liian vähän kävijämäärään nähden seurauksella, että aamulla ennen aamiaista parhaimmat varataan jättämällä pyyhe aurinkotuolille, jossa se lojuu käyttämättömänä koko päivän. Aurinkotuolit ovat hyvärakenteisia - en löytänyt rikkinäisiä. Toinen allasalue on nk. aktiivialue jossa päivisin mm. vesijumppaa, pallopelejä yms.. Altaiden siisteys hyvä, ei teräviä reunoja ja laatat pääosin ehjät. Altaiden syvyys vaihtelee 1.2…1.4 m eli vähän syvempiä saisivat olla. Klooraus alkaa klo 18 jolloin altaat sulkeutuvat. Iltavalaistus hieno. Allasbaareista hotdogeja, hampurilaisia, pitsaa, kahvia, sokerisia makeita mehuja, limonadia, olutta, drinkkejä klo 10-17.

Aamiaiset ja ruokailut

Ruokailut ovat suuri hässäkkä tässä megalomaanihotellissa. Vaikka ravintoloita on useita, jonoja, törmäilyä ja suurta melua syntyy kahdessa pääravintolassa kun sadat venäläiset, saksalaiset ja muut rynnivät lautasineen pöytiin ja lihapatojen äärelle kuin koskaan eivät olisi ruokaa nähneet. Ruuhkaa on n. klo 18…21 välisenä aikana, mutta klo 21 jälkeen on rauhallisempaa. Sähläystä lisää, että juomalasit ovat liian pienet ja matkaa kertyy ravintolan perältä vesiautomaatille – toisaalta tarjoilijat saattavat auttaa tippien toivossa. Ulkona on väljempää syödä, mutta matkaa kertyy vielä enemmän. Ruokalajeja on useita, ei valittamista, sitä on riittävästi ja lisää kannetaan koko ajan. Juomina ilmaiseksi olutta, viiniä, vettä, sokeriamehuja - väkevät etanolit lisämaksusta. Siisteys/hygienia ok. Yksi ilmainen kokeilupäivällinen on mahdollista nauttia muissa ravintoloissa rauhallisemmassa miljöössä ennakkovarauksella. Pukukoodi on olemassa (=miehillä pitkät housut, ei shortseja), mutta sitä rikotaan yleisesti.

Huoneista

Huoneiden koko kohtalainen, siisteys hyvä. Huonesiivoojapojat viihdyttävät taiteilemalla pyyhkeistä erilaisia kummituksia sängylle. Sänky, patja, tyyny, pyyhkeet ok. Minibaarin hintataso kohtalainen. 1 ltr. vettä/vrk kuuluu all inclusive huonehintaan. Suurimmalla osalla huoneista näköala altaille vaikka Finnmatkat kysyy lisähintaa ”näkymästä altaalle”. Hitaahko, mutta ilmainen WLAN, toimii kohtuullisesti koko hotellin alueella. Ilmastointi toimii ok, vaikka asetusarvo +16 C arvoon ei ihan päästäkään.

Palveluista

Iltaisin hotellin teatteissa järjestetään vaihtelevan tasoista ohjelmaa, osa ihan kelvollisiakin esityksiä - osa täyttä tuuboria. Kaikille katsojille ei riitä istumapaikkoja ja osa tyytyykin polttelemaan vesipiippua.

Liikenne

Liikenne ei Hurghadassa ole kaoottinen, mutta aika ajoin on huonosti suunniteltuja tiehidasteita. Taksimatka hotellilta maksanee 15..40 egyptin puntaa Hurghadan keskustaan riippuen turistin huijattavuudesta - hotellin aulasta varattaessa vähintään tuplaten. Keskusta on kolkko, ei mitään katsottavaa ja samoihin myyntiartikkeleihin voi tutustua lähempänä. Mopoja/skoottereita voinee vuokrata jostakin, mutta en nähnyt heinäkuussa 2013 yhtään turistia ajavan mopolla. Hurghadan ympärillä ei ole pikkuteitä omatoimiselle tutustumiselle, pelkkää hiekka-aavikkoa.

Finnmatkojen oppaista, retkistä

Finnmatkojen oppaista kokemukset pelkästään hyviä. Verrattuna aikaisimpien vuosien Aurinkomatkoihin, ainakin heinäkuussa 2013 oppaat saavat reippaudellaan, saavutettavuudellaan, asiantuntemuksellaan ja asenteellaan täyden kympin. Finnmatkojen Luxorin päivän retki yli 110 EUR hinnalla on tietenkin kallis, mutta retkessä ei ole valittamista: lähtö aamulla klo 5, bussimatka suuntaansa n. 4½ h, Karnakin temppeli, lounas, Hatshepsutin temppeli, Kuninkaiden laakso ja mainosluonteinen kiviverstas, paluu n. 21.30. Toki samat kohteet saanee Hurhadan keskustan veijareilta alle puolella hinnalla ja taustatiedot voi opiskella omatoimisesti esim. Wikipediasta. Finnmatkat ovat ulkoistaneet snorklaus- ja delfiiniretkensä Colona Divers –nimiselle firmalle, jonka palveluissa ei myöskään ole valittamista. Päivän snorklausretki maksaa n. 40 EUR sisältäen lounaan, varusteet ja kuljetukset. Lisätietoja löytyy www.colona.com.

Yhteenveto

Suositeltava matkakohde, hotelli ja matkajärjestäjä kaikin puolin erityisesti lapsiperheille. Eihän tämä mikään romanttinen hotelli ole joka sitä kaipaa, mutta ulkoiset puitteet mahtavat. Voitanee verrata kaikin puolin esim. Turkin kohteisiin vastaaviin all inclusive –paketteihin. Finnairin lomalento on toki nipistetty tarjoilun osalta minimiin; vesipullo 1 EUR, kuulokepantti (= viihdemaksu) 5 EUR, Iltasanomat 3 EUR jne..

Arvosana hotellille:

Pretty 2

Juzzy65    14.05.2013    Hurghadan ostokset    Hurghada

Asiallinen matkamuistojen ostopaikka lähellä Triton Empireä

n 100m Empiren pääsisäänkäynnistä oikealle vastakkaisella puolella katua.

Laaja valikoima, vaatteita, posliinia, lippiksiä, snorklaus tarvikkeita, laukkuja, pyyheliinoja, huiveja ym.

Jos jotain ei satu olemaan niin hakevat, kauppias on Ahmed ja kaveri, joka hakee puuttuvat tavarat skootterilla myöskin Ahmed nimeltään.

Kohtuullinen hintataso, eikä tarvitse käydä kädenvääntöä puolta tuntia hinnoista. Toki saa tinkiä, niinkuin lähestulkoon kaikissa muissakin liikkeissä.

Kannattaa myös jäädä kupposelle teetä.

Ahmed myös haki meidät lentokentältä hotellille :)


Oma matka

  • Hurghada
    Lähtö: Huhtikuu 22, 2013
    Paluu: Toukokuu 06, 2013

Helppoa lomailua perheille

Vieras    29.04.2013    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Jaz Aquamarine Resort - All Inclusive

Olimme perheen kanssa Egyptin Hotel Aquamarinessa Hotelli oli tyylikkäästi sisustettu.Siellä oli mahtavat uima-altaat ja lapsille paljon aktiviteettia.Lapset viihtyivät erinomaisesti(myös vanhemmat).Henkilökunta oli ystävällistä,erityisesti lastenkerhon ohjaajat olivat todella miellyttäviä,jotka selvästi pitivät lapsista ja työstään.Ruoka oli hyvää,joka maistui myös lapsille.Allasbaarien pikkusuolaiset ruoat olivat käteviä paikkoja käydä syömässä päivän touhujen välissä.Ainoa miinus olivat alacarte ravintolat,joihin olisi pitänyt varata paikat jo hyvissä ajoin.Ne jäivät sitten kokeilematta,harmi! Muuten voin lämpimästi suositella Iberotel Aquamarinea erityisesti helppoa ja hauskaa lomaa suunnitteleville lapsiperheille.Kannattaa myös kokeilla retkiä Punaisella merellä.

Arvosana hotellille:

Kaikki hyvin

Vieras    05.03.2013    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Minamark Resort & Spa

++++Ruoka oli hyvää ja sitä sai 3krt päivässä niin paljon kun jakso syödä.

++++Hotellissa oli ystävällinen henkilökunta ja mukava palvelu.

++++Spa palvelu oli ammattimaista ja heidänkin piti tehdä elantonsa.

++Hotelli oli lähellä kaikkia krääsäkauppoja ja kaikki heidän myyjänsä halusivat kaikki minun rahani.

+++ Kaikesta kannattaa tinkiä 1h ja lähteä ulos ilman tavaroita, jos hinta ei miellytä sinua. Tulevat perässä sitten tavaroiden kanssa.

Miinukset

---------Hotellin sovenier shopissa myytiin minulle väärennettyä sahramia hintaan 5 L.E/g

Muut tuotteet oK!

Uimarannalla koko ajan joku myymässä jotakin sinulle, ei hetkeäkään rauhaa. Ymmärrän tosin, että heidän elantonsa koostuu pelkästä proviisiosta.

Kaikki heidän tarjoamat palvelut eivät ole halvempia kuin matkatoimiston, vaikka kuinka väittävät. Esim. Novatoursin delfiini matka oli halvemi kuin hotellin uimarannalla oleva sama päivän matka.

Arvosana hotellille:

Mojito Beach

ViLLaPuPu    02.03.2013    Hurghadan ravintolat ja baarit    Hurghada

Roma hotellia vastapäätä sijaitseva yökerho. Vieraillessamme Mojito Beachilla lomamme viimeisenä iltana joulukuussa 2011 paikka oli tyhjillään, mutta harmittelimme kovasti että olimme koko viikon vain kävelleet yökerhon ohi. Musiikki oli hyvää, baarista löytyy biljardipöytä ja hiljaisena iltana rannalla on mukava istua sinne asetetuilla penkeillä. Mojito beachistä löytyy myös mahdollisuus istua tyynyjen päällä telttakankaiden suojassa, ja shishaa tarjoillaan pöytiin.

Oletko vieraillut Hurghadassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.