Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 23

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Vanhaa, uutta ja luontoa

  Närpiön keskusta on ns. Näsby City, joka kulkee leveänä tienä halki koko keskustan. Tien varrella on kauppoja, baareja, Red& Green hotelli, iso tori, kampaamoita, kahviloita ym. Vasemmalla puolella virtaa joki, jonka vesi virtaa merelle Kaskisiin asti. Pari sataa metriä tietä kuljettuasi löydät vasemmalla puolella linja-autoaseman, jossa sijaitsee myös paikkakunnan elinkeinokehitys - keskus nimeltään Dynamo-huset. Siellä autetaan tulevia ja nykyisiä yrittäjiä ideoimaan ja kehittämään yritystään. Oikealla edessäpäin vastaasi tulee melko suuri tiilrakennus, joka on kaupungintalo. Siellä on myös kirjasto, josta saa hyvää palvelua. Jatkaessasi matkaasi näet myös tien oikealla puolella valkoisen terveyskeskuksen, jonka takana on vanhusten asuinyksikkö. Kun jatkat tietä eteenpäin, näet vasemmalla ja oikealla kymmenittäin punamullalla maalattuja kirkkotalleja, joissa ennenvanhaan kirkonmenojen aikaan säilytettiin hevosia. Itse kirkko on vasemmalla puolella. Sen keskiö on rakennettu jo 1400-lu...  Lisää...

  Närpiön keskusta on ns. Näsby City, joka kulkee leveänä tienä halki koko keskustan. Tien varrella on kauppoja, baareja, Red& Green hotelli, iso tori, kampaamoita, kahviloita ym. Vasemmalla puolella virtaa joki, jonka vesi virtaa merelle Kaskisiin asti. Pari sataa metriä tietä kuljettuasi löydät vasemmalla puolella linja-autoaseman, jossa sijaitsee myös paikkakunnan elinkeinokehitys - keskus nimeltään Dynamo-huset. Siellä autetaan tulevia ja nykyisiä yrittäjiä ideoimaan ja kehittämään yritystään. Oikealla edessäpäin vastaasi tulee melko suuri tiilrakennus, joka on kaupungintalo. Siellä on myös kirjasto, josta saa hyvää palvelua. Jatkaessasi matkaasi näet myös tien oikealla puolella valkoisen terveyskeskuksen, jonka takana on vanhusten asuinyksikkö. Kun jatkat tietä eteenpäin, näet vasemmalla ja oikealla kymmenittäin punamullalla maalattuja kirkkotalleja, joissa ennenvanhaan kirkonmenojen aikaan säilytettiin hevosia. Itse kirkko on vasemmalla puolella. Sen keskiö on rakennettu jo 1400-luvulla ja kerrotaan, että jo ennen kirkkoa sen takana olisi ollut pyhä paikka. Närpiöllä on merenrantaa kymmeniä kilometrejä, mutta et voi nähdä merta täältä keskustasta. Jos sinulla on aikaa, lähde vaikka Nämpnäsiin katsomaan kalastajakylää, tai Fageröhön rannalle kesällä lavatansseihin.

  Kohde: Närpiö, Suomi Kategoria: Närpiön nähtävyydet
  Lisätty: 18.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Mukava huvila

  Hotelli: Villa Aqua Orlando

  Siisti ja mukava huvila siistillä alueella. Rentoutua voi huvilalla, lähteä shoppailemaan tai autoilla reilu tunti Tampaan.

  Kohde: Orlando, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Orlandon hotellit
  Lisätty: 18.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Huonot liikkujat sauvojen kanssa

  Hotelli Do Carmo hyvällä paikalla,rauhallinen sivukatu, lähellä keskustaa,kaikinpuolin mukava. Hitaille liikkujille paljon katseltavaa:puistot, kauppahalli, rantakatu turisteineen, herkulliset kahvilat, mukavat putiikit,ihania museoita ja kirkkoja. Seuraava reissu reippaassa seurassa levadoille,ne jäivät näkemättä keväällä -17!

  Kohde: Funchal, Portugali Kategoria: Funchalin muita vinkkejä
  Lisätty: 14.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Colala

  Suosittelen poikkeamaan ravintola Colalassa lähellä playa torviscaa. Todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan ja aivan mahtava henkilökunta. Monia ravintoloita teneriffalla kokeilleena, voin sanoa, että Colala on heittämällä paras!

  Kohde: Fanabe, Espanja Kategoria: Fanaben ravintolat ja baarit
  Lisätty: 09.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Siisti hotelli huippusijainnilla aivan Rostockin keskustassa

  Hotelli: pentahotel Rostock

  pentahotel Rostock on hyvä valinta Rostockissa yöpyville. Sijainti on aivan kävelykadun varrella. Hotellin lähellä siis paljon ravintoloita. Alakerrassa pieni ostoskeskus. Rostock on muutenkin todella suloinen pikkukaupunki, joka yllätti meidät sympaattisuudellaan täysin. Testasimme joku ilta myös hotellin oman ravintolan, sekin toimi hyvin. Aulabaarissa hyvät mojitot. :) Ajomatka Rostockista Travemünden satamaan on noin 1,5h, eli jos matkaa Saksaan omalla autolla, tässä on helppo pysähtyä!

  Kohde: Rostock, Saksa Kategoria: Rostockin hotellit
  Lisätty: 04.09.2017 Lähettäjä: maria
 • Vanha navetta

  Hotelli: Kuusan Motelli

  Kaverin kanssa päästiin käymään kyseisessä pitäjän majoituskohteessa. Majoituskohteen vvanhamies vei meidät käymään läheisellä Salmenkaitajoella katsottiin entiset Suomalaisten asemapaikat sota-ajalta. Sitten hän vei meidät katsomaan Klimovon tuhottuja rakennuksia. Collandinen taloa ja yms. Kohteen vanhamies tuntui olevan hyvin paljon Suomi mielinen henkilö. Toivottavasti kohteeseen löytyy jatkaja kun aika vanhasta isännästä päättyy. TämänHotellin piha-alueella on paljon erilaisia sotaan liittyviä esineitä. Pihalta löysimme myös korsun jonka piti olla auteettinen alueella olelleiden tuhottujen korsujen kanssa. Päärakennuksessa on sotatarvikeitten näyttelymuseo. Pois lähtiessä pysähdyttiin katsomassa Ilvesmetsän bunkkerit.

  Kohde: Klimovo. Kuusaa, Venäjä Kategoria: Klimovo. Kuusaan hotellit
  Lisätty: 03.09.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Suuri hotelli!

  Hotelli: Avala Resort&villas

  Hotelli on valtavan kokoinen kolosseumi.Menee muutama päivä että opit löytämään altaalle tai ruokasaliin.Hotellissa mm.liukuportaita korkeuserojen vuoksi..Ruokasalissa tilaa ja erinomaista ruokaa.All inglusive on ruuan puolesta erinomainen, mutta juomien suhteen niukka.Kuitenkin ,jos pitää oluesta,Colasta tai paikallisista viineistä...Tulet olemaan hyvin tyytyväinen! Allasalueet ja oma ranta puhtaita.Myös spaa erinomainen.Saat hotellissa myös hyvää hierontaa ja muitakin kauneushoitoja.Voin suositella hotellia.Hinta laatusuhde hyvin kohdillaan!

  Kohde: Budva, Montenegro Kategoria: Budvan hotellit
  Lisätty: 01.09.2017 Lähettäjä: girasol
 • Iso hyvä hotelli

  Hotelli: Parque Christobal

  Erittäin hyvä perhehotelli isosta koosta huolimatta. Aamiainen erittäin hyvä ja palvelu kaikin puolin erinomaista nopeaa ja sujuvaa

  Kohde: Playa del Ingles, Espanja Kategoria: Playa del Inglesin hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Isla Apart järjesti hienot juhlat

  Isla Apartin ravintolan henkilökunta järjesti ikimuistoiset juhlat pikaisella aikataululla 27.7.2017.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen ravintolat ja baarit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: karhukoira
 • Hyvän palvelun Hotelli

  Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

  Olimme edellisen kerran helmikuussa 2008 samassa hotellissa, olimme tyytyväisiä hotellin järjestämiin palveluihin kaikin puolin. Lähdemme taas helmikuussa 2018 2 viikoksi samaan hotelliin. Meillä on ollut käytössä Grand Club huone johon olemme olleet tyytyväisiä. Hotelli järjestää päivisin ja iltaisin erilaista toimintaa.

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Viihtyisä hotelli jossa hyvä palvelu

  Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

  Erittäin siisti pieni Hotelli. Ruoka erinomaista ja palveluja riittävästi. Hyvä valinta.

  Kohde: Goa, Intia Kategoria: Goan hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Kauhea kokemus 24/7 Metropolitan Apart

  Hotelli: Metropolitan Apart

  Tämä hotelli ei sovellu lapsiperheelle, jotka eivät halua kuunnella juopuneiden metelöintiä 24/7. En suosittele tätä hotellia kenellekkään.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen hotellit
  Lisätty: 31.08.2017 Lähettäjä: karhukoira
 • Suositus paikallisesta oppaasta

  Täältä myös suositus Hayalanka-firmalle ja Ishulle, jonka kanssa kiersimme Sri Lankaa pari viikkoa elokussa 2017. Yhteydenpito onnistui Whatsapilla etukäteen ja Ishu räätälöi toiveidemme mukaan paketin, jossa vietimme aina pari yötä per paikka ja saimme kädestä pitäen -kuljetukset nähtävyyksiin. Helppoa ja toimivaa, jos ei halua seikkailla julkisen liikenteen kanssa tai säätää yksittäisten kuskien kanssa paikan päällä. Hyvät kokemukset jäi mm. Sigiriyasta, Kandysta, Ellasta ja Itärannikon Passikudah-rannasta (jossa tosin kannattaa huomioida, ettei paikan päällä ole käytännössä mitään muita palveluja / nähtävää kuin ranta ja hotellit ravintoloineen). Me valitsimme Sri Lanka -reissun suunnittelussa mukavuuden ja helppouden eli otettiin kaikki retket / hotellit Ishun kautta, ja se toimi hyvin.

  Kohde: Sri Lanka Kategoria: Sri Lankan muita vinkkejä
  Lisätty: 27.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • toimiva perhehotelli

  Hotelli: Pegasos Royal

  Nazarin myymä Pegasos Royal on nimenomaan rento perhehotelli. Palvelu ystävällistä. Olimme matkalla elokuun toisella viikolla, 2 aikuista ja 8v poika. Hotelli toimii hyvin. Hotelli on kauniilla paikalla, erityisen hyvää on iso allasalue ja todella mahtava ranta. Wipe out rata meressä on aika ainutlaatuinen ja sitä sai vielä vapaasti käyttää. Miinuksena aurinkotuoliralli, jos halusit aurinkotuolin altaalta, se piti käydä varamaassa viimeistään klo 8. Pegasos Royalin puolella suurin osa asiakkaista oli Brittejä, Ruotsalaisia ja kourallinen Suomalaisia. Elokuussa oli myös turkkilaisia perheitä useampi. Pääravintola oli kiireinen, mutta ei mahdoton. Ruokatarjonta oli mielestäni kattava. Miinuksena paha kahvi, sekä kebappia ei tarjottu viikon aikana kertaakaan. Kävimme kerran aasialaisessa Ala carte-ravintolassa, se ei ollut ihmeellinen kokemus. Varausvaiheessa piti tilata myös ruuat, ne tuotiin pöytään sellaisella tahdilla, että enpä ole ennen "ala cartessa" syönyt puolessa tunnissa. A...  Lisää...

  Nazarin myymä Pegasos Royal on nimenomaan rento perhehotelli. Palvelu ystävällistä. Olimme matkalla elokuun toisella viikolla, 2 aikuista ja 8v poika. Hotelli toimii hyvin. Hotelli on kauniilla paikalla, erityisen hyvää on iso allasalue ja todella mahtava ranta. Wipe out rata meressä on aika ainutlaatuinen ja sitä sai vielä vapaasti käyttää. Miinuksena aurinkotuoliralli, jos halusit aurinkotuolin altaalta, se piti käydä varamaassa viimeistään klo 8. Pegasos Royalin puolella suurin osa asiakkaista oli Brittejä, Ruotsalaisia ja kourallinen Suomalaisia. Elokuussa oli myös turkkilaisia perheitä useampi. Pääravintola oli kiireinen, mutta ei mahdoton. Ruokatarjonta oli mielestäni kattava. Miinuksena paha kahvi, sekä kebappia ei tarjottu viikon aikana kertaakaan. Kävimme kerran aasialaisessa Ala carte-ravintolassa, se ei ollut ihmeellinen kokemus. Varausvaiheessa piti tilata myös ruuat, ne tuotiin pöytään sellaisella tahdilla, että enpä ole ennen "ala cartessa" syönyt puolessa tunnissa. Annokset olivat myös pieniä. Hotelli on yleisesti siisti. Suosittelen huonetta merinäköalalla. Huoneita oli pintapuolisesti uusittu, mutta ainakin meidän kylpyhuone oli aika kulunut. Vähän häiritsi huoneessa, että esim kaikki ovet olivat tahmaisia ja tahraisia. Muuten huoneiden siivous oli riittävää. Jääkaapissa oli vettä saavuttaessa, sitä ei täytetty. Sohvavuoteet ovat todella kovia ja kaipasin kovin tässä toisessa ylimääräisessä makahuoneessa lukulamppua. Muuten huone oli ihan hyvä. Kävin katsomassa myös vieressä olevaa Pegasos Resorttia ja siellä oli lähinnä Venäläisiä. Resortin lasten iltaohjelma oli myös Venäläisten vetämä. Alueella on siis vierekkäin Royal, Resort ja Club joiden alueilla sai vapaasti liikkua ja käydä esim katsomassa minkä iltaohjelman halusit näistä kolmesta. Pidin siitä että alue oli iso, voisi puhua paremmin lomakylästä, kuin hotellista. Nazarin lasten iltaohjelma oli Royalin teatterissa, se oli joka ilta suunnilleen sama, sitä vedettiin vuoroilloin britti-oppaiden kanssa. Iltashow tarjosi tanssia, akrobatiaa, tulishown ja taikurin. Hotellilla oli myös iso pelihalli ja keilarata. Kuntosali näytti olevan kanssa ok, Spa:ssa en käynyt. Lastenkerhoja kehuttiin paljon, mutta valitettavasti meidän poika ei kerhoista perusta, joten tästä ei omaa kokemusta. Hotellin läheisyydessä ei ole paljon mitään, mutta Avsallarin kylään ei ole pitkä matka. Resortin kohtaa on bussipysäkki, mistä pääsee kätevästi kylään. Resortin kohtaa tien toisella puolella on myös joitakin kauppoja. Royalissa olevat kaupat tarjosivat myös kattavasti ja hinnat olivat mielestäni samat kuin kylillä, lisäksi hotellin kauppiaat olivat miellyttäviä, eivät tungettelevia. Matkamme oli muutoin onnistunut, valitettavasti minä ja mieheni saimme kaikesta varovaisuudesta huolimatta matkan lopulla sitkeän ripulin :( Jäin miettimään, että suihkut olisi hyvä olla uima-altaiden vieressä, ne kun olivat allasalueen takana piilossa, eikä niitä juuri kukaan näyttänyt käyttävän... itse tykkään uida tästä syystä enimmäkseen meressä...

  Kohde: Incekum, Turkki Kategoria: Incekumin hotellit
  Lisätty: 25.08.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen palveleva hotelli

  Hotelli: Gullvivan, Brändö

  Ihana rauhallinen rivitalomainen hotelli ja saimme käyttöömme varmaankin melko uudet huoneet. Merinäköala joka huoneesta. Siisti. Miinukset tulee kun aamupalalla oli käynyt jo ennen avaamista jokin iso linja-autoporukka niin jämiä sitten söimme varsinaisella aukioloajalla, vaikka jo 7.30 olimme kattelemassa ruokaa. En tiedä olikokaan hotellissa muita meidän ja sen linja-autoporukan lisäksi...

  Kohde: Airisto, Suomi Kategoria: Airiston hotellit
  Lisätty: 21.08.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.