Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 543

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Juustokakkua

  The Cheesecake Factoryssa on todella hyvää (ja järkyttävän suuret annokset) juustokakkua. Varmasti löytyy makuja joka lähtöön. Aivan ihanaa! Ja jos/kun koko palasta ei jaksa kerralla syödä, sen saa tietenkin mukaan, joten seuraavan päivän aamupalakin hoituu siinä samalla.. Jälkiruokien lisäksi siellä on mm. hyvät (ja jättisuuret) salaatit. Keskustan Cheesecake Factory sijaitsee Michigan Avenuella, John Hancock Centerissä (joka on muuten yksi kiva nähtävyys, jos tykkää korkeista rakennuksista. Sieltä on upea näkymä Michiganjärvelle.)

  Kohde: Chicago, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Chicagon ravintolat ja baarit
  Lisätty: 04.02.2008 Lähettäjä: Sigu
 • Roomassa kävellen, suosittelen

  Roomassa kannattaa majoittua keskustan alueelle, niin julkista liikennettä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet löytyvät kävelymatkan päästä ja parhaaseen tunnelmaan pääsee kävelemällä Rooman eläväisillä kaduilla.

  Kohde: Rooma, Italia Kategoria: Rooman muita vinkkejä
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: raksuli
 • Helppo hengittää

  Kannattaa ehdottomasti käydä tippukiviluolassa Alaniassa, kuumalta rannalta pääsee viileään ja kostetaan luolaan ja oppaan tiedot mielenkiintoisia.

  Kohde: Alanya, Turkki Kategoria: Alanyan nähtävyydet
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Satulaan

  Ratsastusta kamelilla, mahtavaa. Kamelin kuola, kamalaa.

  Kohde: Ten Bel, Espanja Kategoria: Ten Belin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Maahantulo ja health check

  Muista tarkistaa ennen Maurtiukselle menoa, missä maissa ET saa käydä ennen Mauritiusta. Health Officer saattaa käännyttää sinut takaisin jos olet ollut lähiaikoina VÄÄRÄSSÄ maassa.

  Kohde: Mauritius Kategoria: Mauritiuksen vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 24.01.2008 Lähettäjä: jaaltonen
 • Maailman suurin kivi

  Vuonna 2003 Ayers Rockin (Uluru) päälle pystyi vielä turistit kiipeämään. Australian alkuasukkaat ei tykää siitä, koska kivi on heille pyhä. Moni on myös kuollut kiivetessään, sillä se on aika vaarallista ja tarvii fyysistä kuntoa. Saakohan sinne nykyään kiivetä? Se on kyllä aika upee, ja muuttaa väriä auringon mukaan..

  Kohde: Ayers Rock, Australia Kategoria: Ayers Rockin nähtävyydet
  Lisätty: 23.01.2008 Lähettäjä: Lea
 • Mahtavaa katuruokaa - 53rd & 6th

  Tämä on ehkä paras "ravintola", jossa olen ruokaillut. Jos olet New Yorkissa käymässä, niin tämä pitäisi melkein kuulua turistikierrokseen. :) Sijainti Hilton New Yorkin vieressä. Heiltä näyttää löytyvän myös kotisivut: http://www.53rdand6th.com/

  Kohde: New York City, Yhdysvallat (USA) Kategoria: New Yorkin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 21.01.2008 Lähettäjä: peikko
 • Ostokset Guardalavacassa

  Guardalavaca ei ole mikään shoppailijan paratiisi, mutta kyllä sieltä sellasen perussetin matkamuistoja löytää. Sieltä löytyy sellainen pieni tori, jossa on noin kymmenen kojua, joissa myydään t-paitoja, koruja, vöitä yms. turistituotteita. Sikarit ilmeisesti suositellaan ostamaan jostain muualta kuin kaduilta/toreilta, jotta vältyttäisiin piraattituotteilta. Me ostettiin tuliaissikarimme hotellin pienestä myymälästä. Kuubassa monet matkanjärjestäjät tekevät myös päivän retkiä sikaritehtaisiin, joista sitten voi ostaa niitä vähän halvemmalla. Rommit ostimme myös hotelliltamme, emme torilta. Mutta siis kauniita käsitöitä, Che Guevara -tuotteita, koruja ja kuubalaista taidetta. Niitä löytyy joissain määrin.

  Kohde: Guardalavaca, Kuuba Kategoria: Guardalavacan ostokset
  Lisätty: 16.01.2008 Lähettäjä: maria

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.