Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 534

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Lollapalooza

  Jos joskus sattuu Chicagoon elokuun alussa, kun Grand Parkissa järjestetään Lollapalooza-rockfestari, kannattaa mennä katsomaan. Liput maksaa viikonlopuksi n. 100€, mutta bändejä saa kuunnella koko rahan edestä. Elokuussa Chicagossa on tosi kuuma, joten kannattaa varautua hikoilemaan. :) Ja siellä nurtsilla istuksellessa (ehkä olutta nauttiessa), takana on ihan mielettömät maisemat ja väkeä on paljon. Suosittelen.

  Kohde: Chicago, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Chicagon aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: maria
 • CN-torni

  Toronton CN-torni on tosi korkea ja ihan kivat näkymät sieltä on, mutta sinne ei kannata mennä kesällä, tai muuhun turistiryysisaikaan. Se on tosi nopeasti nähty, ja sitten sieltä jonotetaankin hisseille (kun siis juuri oli jonotettu hisseille, että päästiin ylös), ja se kestää kauan. Kannattaa mielummin käyttää aika johonkin muuhun nähtävyyteen. Tai vaan kaduilla kuljeksimiseen ja Toronton ihailuun.

  Kohde: Toronto, Kanada Kategoria: Toronton nähtävyydet
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Red Papaya

  Guelphin (Gordon Street) Red Papayasta saa tosi hyvää Ananas Kanaa. Ravintola on thai-vietnamilainen. Red Papaya rempattiin just vuosi sitten, ja nyt se on oikein mukava ja viihtyisä. Hinnat ei päätä huimaa, mutta ruoka on hyvää. Niillä on toinenkin ravintola Guelphissa Stone Roadilla, mutta siellä ei ollut ihan niin hyvää. Kannattaa siis kokeilla tätä ravintolaa.

  Kohde: Guelph, Kanada Kategoria: Guelphin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Shoppailu Torontossa

  Torontossa ostoksille kantsii lähteä Queen Streetille, Eaton Centeriin (joka sijaitsee aivan Toronton keskustassa) ja Yorkdaleen (joka sijaitsee hieman Torontosta länteen, Yorkdalen kaupungin osassa. Sinne pääsee helposti junalla, ei kestä kauaa.)

  Kohde: Toronto, Kanada Kategoria: Toronton ostokset
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Parasailing

  Kokeilimme parasailingia, (laskuvarjolla lentämistä veneen vetämänä) kun lomailimme Punta Canassa. Kyllähän se vähän jännitti, mutta maisemat sieltä ylhäältä olivat todella upeat. Suosittelen sen kokeilemista lämpimästi kaikille. Sitähän järjestetään monissa kohteissa. Menimme muuten mieheni kanssa tandemina, joten yksin ei tarvitse uskaltautua. Sinne vaan, taivaalle liitelemään.

  Kohde: Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta Kategoria: Punta Canan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Tropiikin helmi

  Olen menossa Pipaan 11 maaliskuuta 2008. Minulla on siellä oma aphartamento huoneisto meren rannalla. On aivan upea,mutta pieni kalastajakylä alunperin.Ihmiset ovat ihania siellä ja paikka on turvallinen suur kaupunkiin verrattuna. Ilmaso on ihanan raikas vaikka on kuuma .Pipa sijaitsee koillis Brasiliassa ja matkaa tulee Natalista n.70 km.Atlannin tuulet ja karu luonto on oiva yhdistelmä. Sopii rauhallisuutta kaipaaville. Toki voi lähteä seikkailemaan vaikka Amatzonille tai muihin kaupunkeihin.

  Kohde: Pipa, Brasilia Kategoria: Pipan nähtävyydet
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • El Gouna; sinne seuraavaksi

  Olen käynyt Hurghadassa vuonna 2005 tammi-helmivaihteessa, hotelli Sultana Resort noin 3* kaksi viikkoa. Sijainti 5 km ElGounaan päin. Ankea paikka, eka viikko hotelli puolillaan, puolihoito toimi noutopöydästä. Toka viikko asukkaita oli niin vähän että tekivät keittiössä lautaset. 2007 helmi-maalisvaihteessa hotelli Beirut; parempi paikka 4*, puolihoito, tosi hyvät noutopöydät. Olemme käyneet usein El Gounassa paikallisliikenteen autoilla. Paikka on seuraava kahden viikon lomalle 8.3.08. Hotelli Arena Inn, all inclusive. El Gounan viihtyisyys on vapaassa liikkumisessa, kauppiaat antavat asiakkaiden itse tulla, katsoa ja lähteä. Hyvä myymälä El Gounan keskustassa, saa Zibiza anisviinaa, edullisesti. Kaikki matkat hankittu Ladoga Tours ([email protected]) kautta, jossa lennot Pietarista Hurghadaan IL-86 koneilla, 350 matkustajaa, lentoyhtiö Pulkovo, ateria ja juomat sisältyy lentoon.

  Kohde: El Gouna, Egypti Kategoria: El Gounan nähtävyydet
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • hammamet

  Olen ollut kolme kertaa Tunisiassa.Hammamet on siisti, hyvät rannat ja kaupunki sopivan kokoinen. Hyviä kenkiä, nahkatavaraa, mausteita ja ihanat katuparturit. Edullista, etsi arabialaisia kahviloita ja perinteitä. Hotellit siistejä. Nyt menemme taas, vaikka on helmikuu. Olen ollut La Paixissa, ihan jees, mutta jos haluat luxuksempaa, valitse toinen hotelli.Käy basaareissa ja retkillä.

  Kohde: Hammamet, Tunisia Kategoria: Hammametin ostokset
  Lisätty: 21.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Siusi murtomaahiihdon mekka

  St.Cristinan, Selvan Wolkensteinin ja Ortisein kupeessa sijaitseva Siusi on fantastinen talvi- ja kesäloman kohde liikuntaa kaipaaville. Val Gardenan seudulla on tuhansia kilometrejä rinteitä ja satoja hissejä, joiden avulla voi liikkua erittäin laajoilla alueilla loputtomiin. Sen lisäksi alueella on erittäin hyvät murtomaahiihdon mahdollisuudet. Siusi Alm tarjoaa noin 100 kilometriä erilaisia latuja joka lähtöön. Vaikeimmat mustat ladut ovat todella rankkoja ja toisessa ääripäässä on sinisiä, todella leppoisia pätkiä. Latuverkosto kulkee huikeissa Dolomiittien maisemissa, jotka saavat ajattelemaan, että voiko sellaisia näkymiä oikeasti olla olemassa. Latujen varsille on varsin tiheästi taukopaikkoja, joissa voi nautiskella italialaiseen tyyliin tasokkaita aterioita ja juomia. menoa kaipaaville Selva on paras vaihtoehto. Itse viihdymme St.Cristinassa hotel Diamantissa (www.hoteldiamant.it). Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voin vakuuttaa tämän noin 30 Italian matkan ja liki joka ...  Lisää...

  St.Cristinan, Selvan Wolkensteinin ja Ortisein kupeessa sijaitseva Siusi on fantastinen talvi- ja kesäloman kohde liikuntaa kaipaaville. Val Gardenan seudulla on tuhansia kilometrejä rinteitä ja satoja hissejä, joiden avulla voi liikkua erittäin laajoilla alueilla loputtomiin. Sen lisäksi alueella on erittäin hyvät murtomaahiihdon mahdollisuudet. Siusi Alm tarjoaa noin 100 kilometriä erilaisia latuja joka lähtöön. Vaikeimmat mustat ladut ovat todella rankkoja ja toisessa ääripäässä on sinisiä, todella leppoisia pätkiä. Latuverkosto kulkee huikeissa Dolomiittien maisemissa, jotka saavat ajattelemaan, että voiko sellaisia näkymiä oikeasti olla olemassa. Latujen varsille on varsin tiheästi taukopaikkoja, joissa voi nautiskella italialaiseen tyyliin tasokkaita aterioita ja juomia. menoa kaipaaville Selva on paras vaihtoehto. Itse viihdymme St.Cristinassa hotel Diamantissa (www.hoteldiamant.it). Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voin vakuuttaa tämän noin 30 Italian matkan ja liki joka sopen kolunneella kokemuksella. Tirolissa Itävalta vaikuttaa palvelukulttuuriin. Hotel Diamantissa Müssnerin perhe panostaa poikkeuksellisen paljon asiakkaidensa hyvinvointiin. Lisäksi hotelli on juuri uusittu ja täyttää siten ****+ -statuksen. Vihje murtomaahiihtäjille: käytä Siusin palveluita Penan kautta. Sinne on helppo ajaa autolla ja kulkea siitä eteenpäin vuoristobussilla parhaille latupaikoille. On todella suuri elämys kulkea vuoriston kapeilla teillä.

  Kohde: Dolomiitit, Italia Kategoria: Dolomiittien aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 20.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • nähtävyydet

  Hurghadassa ei juuri ole nähtävyyksiä. Paikallinen elämä kuitenkin näkyy katukuvassa jos ei ihan hotellin nurkissa vain pyöri.

  Kohde: Hurghada, Egypti Kategoria: Hurghadan nähtävyydet
  Lisätty: 20.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • RAVINTOLA-KAHVILAPALVELUA VIIPURISSA

  Viipurin ruoka-/kahvipaikkatarjonta on runsas ja tasoltaan vaihteleva. Suurin osa suomalaisista, vahinko kyllä, käyttää paikkoja, joissa laatu-/palvelu-/hintasuhde ei ole läheskään paras! Esimerkiksi Etelävallikatu 4/2 on viihtyisä kellariravintola Slavjanskaja Trapeza rauhallisesta miljööstä pitäville. Jos haluaa aloittaa illanvieton vasta klo 20 jälkeen niin aamuun asti eloa riittää Kahvila-ravintola Brigantinassa, Etelävallikatu 16 Pe-la illat erittäin suosittuja, joten aina ei koko pöytää ole vapaana etenkään klo 21 jälkeen. Kauppatorilta käveltäessä Linnankadulle löytyy kahviloita, joissa ei paljon ruplat hupene ja on hyvä tuoretuotetarjonta, eikä turhia "brändi"leivoksia, vaan esim. odottaessa paistettuja tattariräiskäleitä hillon kanssa!! RYHMILLE TARJOTAAN usein vain ydinkeskustan ravintoloita miltei vakiohinnoin ruokailua varten (hintakilpailu ei ole täysin avointa!). MALETA-viinitehtaan (pullottamon) Danilova 15 voi ennakolta varata ruokailun, tehtaan toiminnan ...  Lisää...

  Viipurin ruoka-/kahvipaikkatarjonta on runsas ja tasoltaan vaihteleva. Suurin osa suomalaisista, vahinko kyllä, käyttää paikkoja, joissa laatu-/palvelu-/hintasuhde ei ole läheskään paras! Esimerkiksi Etelävallikatu 4/2 on viihtyisä kellariravintola Slavjanskaja Trapeza rauhallisesta miljööstä pitäville. Jos haluaa aloittaa illanvieton vasta klo 20 jälkeen niin aamuun asti eloa riittää Kahvila-ravintola Brigantinassa, Etelävallikatu 16 Pe-la illat erittäin suosittuja, joten aina ei koko pöytää ole vapaana etenkään klo 21 jälkeen. Kauppatorilta käveltäessä Linnankadulle löytyy kahviloita, joissa ei paljon ruplat hupene ja on hyvä tuoretuotetarjonta, eikä turhia "brändi"leivoksia, vaan esim. odottaessa paistettuja tattariräiskäleitä hillon kanssa!! RYHMILLE TARJOTAAN usein vain ydinkeskustan ravintoloita miltei vakiohinnoin ruokailua varten (hintakilpailu ei ole täysin avointa!). MALETA-viinitehtaan (pullottamon) Danilova 15 voi ennakolta varata ruokailun, tehtaan toiminnan esittelyn sekä esim. 6 viinilajin maistiaiset ja tämä lysti ei maksa enempää, kuin päivällinen monessa muussa ravintolassa. Viinejä voi ostaa mukaankin pikkumyymälästä, katso lisätietoja sivuilta www.maleta.ru Palvelusta kohtuullisin hinnoin yleensä nauttii nostalgiaa enemmän! Viipuri-terveisin Pentti Pöyhönen & www.matka-mekka.fi Kysy lisää......

  Kohde: Viipuri, Venäjä Kategoria: Viipurin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 20.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Shoppailu Torressa

  Torrevieja on mainio paikka shoppailusta pitäville. Perjantain markkinat on euroopan suurimmat ja sieltä löytyy tavaraa vaikka muille jakaa. Laukkuja, vaatteita, koruja, ruokaa, kenkiä, sisustustavaroita, kaikkea mahdollista. Ja halvalla.

  Kohde: Torrevieja, Espanja Kategoria: Torreviejan ostokset
  Lisätty: 19.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • laskettelua lasten kanssa

  Ischgl on todella suuri laskettelukeskus ja siellä on oltava varovainen lasketellessa lasten kanssa. Viereisessä Galturin (n. 10 km) rinteissä on hyvä lasketella lasten kanssa, rinteet ovat hyvät ja ihmisiä vähemmän kuin Ischglissä. Ski busseja menee useita tunnissa Gaturin ja Ischglin välillä. Me laskettelimme 5 päivää Galturissa ja 1 päivän Ischglissä, lapset tykkäsivät enemmän Galturista, koska oli rauhallisempaa ja uskalsi laskea rinteeseen myös yksin. Suosittelen! Ischglissä on tosi paljon porukkaa!

  Kohde: Ischgl, Itävalta Kategoria: Ischglin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 19.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Viipuriin

  Viipurista voi tehdä todellisia löytöjä ostoskierroksilla, mutta Viipuri tarjoaa myös viihdettä muulle vapaa-ajalle ja tietysti monipuolisia yksityiskohtia Ruotsin, Suomen ja Venäjän-/Neuvostoliiton historian ajalta. Viipuri nykyaikaistuu rakennusten restaurointitöiden ja uusrakentamisen myötä hyvää vauhtia ja samalla kaupungin ilme siistiytyy vähitellen. Viipuri kannattaa huomioida lähimatkakohteena, tutustu vaikka vain uteliaisuudesta niin lähdet toisenkin kerran! Lisätietoja pitkäaikaisella kokemuksella idästä ja matkoista saat [email protected] ja www.matka-mekka.fi Terveisin Pentti Pöyhönen.

  Kohde: Viipuri, Venäjä Kategoria: Viipurin ostokset
  Lisätty: 19.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Tosi loma

  kemerissä on kaikkea mitä lomalla kaipaa, aurinkoa, merta,hyvää ruokaa ja juomaa, nähtävyyksiä, viihdettä, ystävällisiä ihmisiä, niin kaikkea. kävin 1999 ensimmäisen kerran 2002 tulin uudelleen sen jälkeen olen käynyt vuosittain 3-4 kertaa vuodessa. olin 01/08 10 pv , päivät + 20 yöt +3-+5 eli tosi viileetä. ei paljon turisteja silloin. kesäkuussa viikoksi, syyskuussa 3viikoksi. tämä on toinen kotini. suosittelen lämmöllä.

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin muita vinkkejä
  Lisätty: 19.02.2008 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.