Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit New Yorkissa

Subwayt

Edullisen aamupalan kahdelle saat, kun menet subwayhin ennen 9 aamulla. Saat kokonaisen patongin, jonka voi pyytää puolittamaan ja saat sen haluamillasi täytteillä. Juomaa saa tietenkin juoda ja ottaa mukaan niin paljon kuin jaksaa. Maan tapa. Tämä maksaa kahdelta yhteensä 8 dollaria. Edullista!

Banjara: Hyvä Intialainen ravintola

Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos pitää Intialaisesta ruuasta. Suositeltu esim. Tammen julkaisemassa New Yorkin oppaassa. SIjainti 1st Avenuen ja th Streetin kulmauksessa. 60 dollarilla nautimme alkuruuat, pääruuat ja Naan leipää.

Burger King

ssatu    19.07.2009    New Yorkin ravintolat ja baarit    New York City

oli pakko kokeilla. Kaverini sano, että on parempi kuin Mcdonalds, mut en mä nyt oikeen osaa sanoa.. ihan normaalin makuista oli

Starbucks- cafe (in english)

tinni    24.04.2009    New Yorkin ravintolat ja baarit    New York City

Starbucks is definately my favorite cafe in the world! If I could, I would start my own Starbucks here in Finland! My first experience of this heavenly cafe was in New York. 51 St. and Broadway. I don't know what it is that makes me love that coffee. Actually coffee there is not even that strong that I am used to, which is maybe good, because I have realised that strong coffee is quite bad. From Starbucks you can get so many different flavours and not just coffee, but tea and hot chocolate also. The atmosphere in those place is lovely. You can just go there, take a grande- cup of coffee, sit down and have nice time with your friend.

My favorite Starbucks is in Penn Station 35th St. I know that when my next time to go to NYC comes, that will be the first place where I go to get my Grande Caramel Macchiato. :D

I know that many people think that there is totaly too many of them, but I don't care.. I love all of them!!

Little Italy&Greenwitch Village

Jos piipahdat New Yorkissa, ota illalla taksi ja pyrähdä Little Italyn tai Greenwithchin vilinään. Siellä on ravintoloita vieri vieressä, kurkista ravintolaan jonka edessä pysäköitynä upea limousiini - saatat törmätä vaikka Madonnaan tai ihan kehen tahansa muuhun julkkikseen! Kaduille katetut pöydät ovat täynnä ihmisiä ja kuulet vilkasta ja iloista puheensorinaa. Katukauppiaat ovat viritelleet omat houkutuksensa pitkin kadun varsia - täältä jos jostain kannattaa hankkia NY-lippikset ja t-paidat kotiinviemisenä. Tämä paikka on yksi niistä "once-in-a-lifetime" kokemuksista! Suosittelen. Manhattan on myös suhteellisen turvallinen alue ja ihmiset ystävällisiä ja palvelualttiita. Tahtoisin vielä palata sinne ehdottomasti!

Haru ravintola Times Squarella

miles    09.01.2009    New Yorkin ravintolat ja baarit    New York City

Todella mahtavaa ruokaa, enää en muista annoksia mitä tilattiin, mutta oli hyvää. Ruoka näyttää vähän epämääräiseltä, mutta makuhan sen ratkaisee. Jotain lihaa syötiin muistaakseni. Ravintola sijaitsee Carter hotellia melkein vastapäätä samalla kadulla.

Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka

Connolly's is a family owned and operated traditional

Irish Pub & Restaurant located in the heart of Midtown.

With four convenient locations in Midtown all Connolly's

offer a welcoming staff and relaxed atmosphere.

Hinta -laatusuhde kohdallaan.

Nykin intialaiset ravintolat

New Yorkista löytyy monia intialaisia ravintoloita, jotka tarjoavat maukkaita ja mausteisia ruokaelämyksiä kohtuuhintaan. Mielenkiintoisinta ravintoloissa on persoonallinen sisustus - jouluvalot ja bling-bling -peilit tuikkivat ympäri vuoden.

Moniin ravintoloista saa ottaa mukaan myös omat juomat, joita tarjoilijat sitten tarjoilevat ravintolassa. Ja rahaa säästyy!

Älä unohda tippiä.

Tässä muutama esimerkki.

www.10best.com/New_York,NY/R...index.html

Mahtavaa katuruokaa - 53rd & 6th

Tämä on ehkä paras "ravintola", jossa olen ruokaillut. Jos olet New Yorkissa käymässä, niin tämä pitäisi melkein kuulua turistikierrokseen. :) Sijainti Hilton New Yorkin vieressä.

Heiltä näyttää löytyvän myös kotisivut: www.53rdand6th.com/


Oma matka

Oletko vieraillut New Yorkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.