Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 542

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Lisätietoja

  Lisätietoja Espanjasta ja Teneriffasta. Playa de las Américas: http://fi.wikipedia.org/wiki/Playa_de_las_Am%C3%A9ricas Teneriffa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Teneriffa Espanja: http://fi.wikipedia.org/wiki/Espanja

  Kohde: Playa de las Americas, Espanja Kategoria: Playa de las Americasin muita vinkkejä
  Lisätty: 16.02.2008 Lähettäjä: Olli
 • Taksit

  Taksit ottavat kyytiin vain 4 matkustajaa. Vapaana olevan taksin tunnistaa vihreästä kyltistä. Lähde: Teneriffan matkaopas

  Kohde: Playa de las Americas, Espanja Kategoria: Playa de las Americasin lennot & liikenne
  Lisätty: 16.02.2008 Lähettäjä: Olli
 • Kokonaisuus

  joka koostuu monista pienistä yksityiskohdista.Matkamma onnistui jo kolmatta keraa yli odotusten.kolmannella kerralla mukanamme oli nuorin lapsemme ja hänkinv iihtyi reissussa mukavasti.Pattayalla on nähtävää ja koettavaa yllin kyllin.Me kävimme Orkidea puistossa,krokotiili farmilla,Tiger Zoo:ssa,Mini Siamissa,markkinoilla,kalareissulla veneellä jne jne....Lassin baarissa syömässä Suomalaista perusruokaa kun alkoi koti ikävä vaivata hetken aikaa.Kolme viikkoa meni hujauksessa ihan huomaamatta.Suosittelen Pattayaa niin pariskunnille kuin lapsi perheillekkin.Meidän sydän jäi Thaimaahan.Thaimaalaiset ovat todella ihania ja lapset ovat heille kaikki kaikessa.Poikamme sai osakseen todella paljon huomiota varsinkin ravintoloissa.

  Kohde: Pattaya, Thaimaa Kategoria: Pattayan muita vinkkejä
  Lisätty: 14.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Moretonin saari

  Olimme siellä kolme päivää, asuimme aivan mahtavassa talossa jonka olimme vuokranneet. Näimme joka ilta delfiinejä turkoosin värisessä meressä. Vietimme päivät snroklaamassa kauniita kaloja ja ottamassa aurinkoa. Hurjemmat kävivät kokeilemassa riippuliitämistä, aivan mahtava kokemus!

  Kohde: Brisbane, Australia Kategoria: Brisbanen nähtävyydet
  Lisätty: 12.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Upeat maisemat!

  Lefkas on hieno paikka lomailla, itseasiassa se on oma lempparini matkakohteista! Juuri niin upean Lefkasin lomasta tekee saaren uskomattomat maisemat, jotka saavuttaa parhaiten vuokraamalla auton tai skootterin ja kiertelemällä saarta oman mielensä mukaan. Vuoristossa ajaessa fiilistä ei voita mikään, maisevat paranevat paranemistaan. Pinja metsiköt tuoksuvat ja sirkat sirittävät niin kovaa että niiden soiton kuulee jopa skooterin äänen yli! Siellä täällä tulee vastaan pieniä vuoristokyliä, joissa ihmiset ovat ystävällisiä ja aitoja. Saaren länsirannikolla vedet ovat turkoosit ja niin kirkkaat! Rannoille laskeuduttaessa voi pysähtyä vaikka jääteelle tunnelmalliseen kahvilaan jossa soiva musiikki on kuin suoraan elokuvasta The Beach. Ihanaa kun tietää ettei ole kiire mihinkään. Voi katsella alas turkoosille merelle, ja alhaalla odottaa vitivalkoinen hiekka ja sitä vain toivoo että voisi jäädä tälle paratiisisaarelle iäksi..

  Kohde: Lefkas, Kreikka Kategoria: Lefkaksen nähtävyydet
  Lisätty: 10.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Hotelli Long Beach

  Todella hyvä ja kauniilla paikalla oleva hotelli jossa on erinomainen palvelu sekä ystävällinen henkilökunta. Huoneet siistit ja käytännölliset. Uimaranta TODELLA lähellä!! Elikkä n. 20m hotellin terasilta. Rauhallinen ja lähellä olevassa tavernassa oli mielettömän hyvää ruokaa. Suosittelemme vuokrata skootteri jolla voi liikkua koko saaren ympäri. Vuokra oli n. 20euroa per vrk. Mutta pitää muistaa tankata täyteen ennen retkeä koska ainut huoltoasema on lähellä hotellia. Mutta skootterihan kulkee täydellä tankilla todellakin pitkään. Jos henkilöitä on esim.2 kannnattaa ottaa isompi kuutioinen skootteri jotta pääsee niitä tosi pitkiä ja TODELLA jyrkkiä mäkiä ylös. Symi EI OLE sitten mikään bailupaikka. Mutta jos matkan kesto on 2vkoa, voi käydä katamaraanilla Rhodoksella. Me kävimme vanhalla kaupungilla Rhodoksella syömässä sekä ostoksilla ja menimme laivalla takaisin Symille. Hinta oli n.100euroa /2henkilöä. Suosittelemme lämpimästi Symiä kaikin tavoin. Se täytyy itse kokea jotta...  Lisää...

  Todella hyvä ja kauniilla paikalla oleva hotelli jossa on erinomainen palvelu sekä ystävällinen henkilökunta. Huoneet siistit ja käytännölliset. Uimaranta TODELLA lähellä!! Elikkä n. 20m hotellin terasilta. Rauhallinen ja lähellä olevassa tavernassa oli mielettömän hyvää ruokaa. Suosittelemme vuokrata skootteri jolla voi liikkua koko saaren ympäri. Vuokra oli n. 20euroa per vrk. Mutta pitää muistaa tankata täyteen ennen retkeä koska ainut huoltoasema on lähellä hotellia. Mutta skootterihan kulkee täydellä tankilla todellakin pitkään. Jos henkilöitä on esim.2 kannnattaa ottaa isompi kuutioinen skootteri jotta pääsee niitä tosi pitkiä ja TODELLA jyrkkiä mäkiä ylös. Symi EI OLE sitten mikään bailupaikka. Mutta jos matkan kesto on 2vkoa, voi käydä katamaraanilla Rhodoksella. Me kävimme vanhalla kaupungilla Rhodoksella syömässä sekä ostoksilla ja menimme laivalla takaisin Symille. Hinta oli n.100euroa /2henkilöä. Suosittelemme lämpimästi Symiä kaikin tavoin. Se täytyy itse kokea jotta tietää mistä puhutaan.

  Kohde: Symi, Kreikka Kategoria: Symin muita vinkkejä
  Lisätty: 08.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Syy matkustaa Amsterdamiin

  Ollessani Amsterdamissa mulle tuli vahvasti sellanen olo, että sinne ei kannata lähteä kulttuurimatkusteleen, vaan koota kunnon porukka ja mennä bilettään! Yökiitäjälle kaupunki tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi aktiviteettia jos budjetti kestää.

  Kohde: Amsterdam, Alankomaat Kategoria: Amsterdamin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 06.02.2008 Lähettäjä: a.timonen
 • Suorat lennot Torontoon

  Kesäaikaan Finnair lentää suoria lentoja Torontoon. Kone on lomalentojen Boeing B757. Eli melko pieni 9 tunnin lennolle.. Mutta kyllä noi suorat lennot aina voittaa yhden vaihdon matkat, oli kone kuinka pieni tahansa. Varsinkin kun vaihto luultavasti olisi esim. Heathrow'lla, jossa menijöitä on paljon ja turvatarkastukset to-del-la tarkkoja.

  Kohde: Toronto, Kanada Kategoria: Toronton lennot & liikenne
  Lisätty: 04.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Niagaran putoukset

  Kyllähän ne kannattaa käydä katsomassa. Kuumana kesäpäivänä putousten lähellä tihkuttaa ihanasti viileää vettä, maisemat ovat kauniit, mutta väkeä on tosi paljon, ja tungosta riittää. Talvella turisteja ei ole läheskään niin paljoa, ja putoukset silloinkin ovat kovin kauniit. Iltaisin pimeän tullen järjestetään myös valoshow, mutta siitä ei itsellä ole kokemusta. Kanadan puolelta näkymät ovat paljon paremmat (enemmän putoavaa vettä siis USAn puolella). Putousten läheisyydessä on paljon ravintoloita, useita hotelleja, elokuvateattereita sekä turistikauppoja ja kasinoita. Hinnat ovat melko korkeat, mutta niinhän näissä nähtävyyskohteissa aina.

  Kohde: Niagaran putoukset, Kanada Kategoria: Niagaran putouksien nähtävyydet
  Lisätty: 04.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Fast Eddie's

  Fast Eddie's -pikaruokaketju on ihan ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Crazy Fries tarjoillaan mukista, päällä chiliä ja juustoa. Rasvaista ja muutenkin ällöä, mutta sopii varsinkin kankkusen parantamiseen. :) Suosittelen kaikille seikkailumielisille Kanadaan matkaaville. (Niiden motto on muuten: Fast Eddie's, Not for everyone... joten..)

  Kohde: Cambridge, Kanada Kategoria: Cambridgen ravintolat ja baarit
  Lisätty: 04.02.2008 Lähettäjä: maria
 • Juustokakkua

  The Cheesecake Factoryssa on todella hyvää (ja järkyttävän suuret annokset) juustokakkua. Varmasti löytyy makuja joka lähtöön. Aivan ihanaa! Ja jos/kun koko palasta ei jaksa kerralla syödä, sen saa tietenkin mukaan, joten seuraavan päivän aamupalakin hoituu siinä samalla.. Jälkiruokien lisäksi siellä on mm. hyvät (ja jättisuuret) salaatit. Keskustan Cheesecake Factory sijaitsee Michigan Avenuella, John Hancock Centerissä (joka on muuten yksi kiva nähtävyys, jos tykkää korkeista rakennuksista. Sieltä on upea näkymä Michiganjärvelle.)

  Kohde: Chicago, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Chicagon ravintolat ja baarit
  Lisätty: 04.02.2008 Lähettäjä: Sigu
 • Roomassa kävellen, suosittelen

  Roomassa kannattaa majoittua keskustan alueelle, niin julkista liikennettä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet löytyvät kävelymatkan päästä ja parhaaseen tunnelmaan pääsee kävelemällä Rooman eläväisillä kaduilla.

  Kohde: Rooma, Italia Kategoria: Rooman muita vinkkejä
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: raksuli
 • Helppo hengittää

  Kannattaa ehdottomasti käydä tippukiviluolassa Alaniassa, kuumalta rannalta pääsee viileään ja kostetaan luolaan ja oppaan tiedot mielenkiintoisia.

  Kohde: Alanya, Turkki Kategoria: Alanyan nähtävyydet
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Satulaan

  Ratsastusta kamelilla, mahtavaa. Kamelin kuola, kamalaa.

  Kohde: Ten Bel, Espanja Kategoria: Ten Belin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 03.02.2008 Lähettäjä: Vieras
 • Maahantulo ja health check

  Muista tarkistaa ennen Maurtiukselle menoa, missä maissa ET saa käydä ennen Mauritiusta. Health Officer saattaa käännyttää sinut takaisin jos olet ollut lähiaikoina VÄÄRÄSSÄ maassa.

  Kohde: Mauritius Kategoria: Mauritiuksen vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 24.01.2008 Lähettäjä: jaaltonen

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.