Pärnun matkakokemukset ja vinkit

Hieno paikka

Vieras    07.01.2024    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2023 | Hotelli: Muuli Hostel

Erittäin miellyttävä hotelli. Siisti ja isä ja tytär auttoivat kaikissa asioissa kiitettävästi. Tulen menemään uudelleen, kaikki asiat hoidettiin erinomaisesti. Suosittelen, en ole saanut kalleissa hotelleissa yhtä hyvää palvelua.

Arvosana hotellille:

Villa Wesset ravintola

Vieras    12.08.2022    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Juurikin samoja huonoja kokemuksia Wessetistä. Kelvoton palvelu, salaatti lämpimänä ja kala ylikypsä ja kylmä. Huonoin ja kalleimpia ravintoloita Pärnussa eli kiertäkää kaukaa tilanne siis 8/2022

Pärnun paras ravintola

Vieras    17.02.2020    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Pärnun keskustassa Raatihuoneessa osoitteessa Nikolai 3 sijaitseva Hea Maa on fantastinen ruokapaikka. Sekä paikallisten että turistien keskuudessa huippusuosittu ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen. Juhannuksen jälkeen ravintolaan kannattaa mennä ajoissa esim. jo klo 18, jonka jälkeen alkaa muodostua jonoa ravintolan eteen. Varaa hiukan enemmän aikaa tähän makuelämykseen, koska on varmasti sen arvoinen. Onneksi sesongin ulkopuolella voi tehdä pöytävarauksen. heamaa.ee/fi/

flavoursofestonia.com/eng/re...hea-maa-4/

Suuri, lähellä meren rantaa

Vieras    22.05.2019    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2019 | Hotelli: Strand Spa And Conference Hotel

Olin jo hieman iäkkäämmän läheiseni kanssa ko. hotellissa. Petauspatjat meinasivat liukua itsestään lattialle nukkuessa. Vuoteet muuten hyvät. Huone suht tilava ja siisti. Ruoka ehkä liian hienoa ja kallista meidän makuumme. Ei löytynyt mitään normaalia ns. turistiruokaa. Plussaa hiljainen allas/saunaosasto päivällä, sekä vähän erikoisella teemalla varustettu minigolf-rata.

Arvosana hotellille:

BabyBack Ribs & BBQ

Vieras    16.05.2018    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Mahtavaa ruokaa. Annokset isot. Paikka viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Ainoa miinus oli ruokalista vain viroksi ja venäjäksi, mutta kuvat oli niin hyvät, että tiesi mitä tilasi. Kaksi aikuista söi juomien kanssa, hinta oli vain reilu 30€. Suositten!

Monta kertaa käyty,aivan ihana pieni hotelli

Vieras    17.07.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Tällä kertaa valvonta oli puutteellinen, ovet auki myöhään yöhön...

Laitoimme omaisuutemme tallelokeroon kassakaappiin. Sattuikin että voro vei yöllä kaiken???.Hotelli korvasi passikulut, rahat,ym kulut,myös piikki auki koko loppuloman ajan .Kaikille muillekin. Vain huoli identiteettivarkaudesta jäi.

Arvosana hotellille:

rooms.ee

Vieras    16.07.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Viro loma-asunnot

Vuokrasimme rooms.ee kautta 2huoneen huoneiston. Olimme oikein tyytyväisiä. Huoneisto oli siisti. Sisäilma oli raikas, seurueessa mukana ollut sisäilmalle herkistynyt henkilö ei oireillut huoneistossa. Sijainti oli hyvä myös. Menemme uudestaankin.

Arvosana hotellille:

Hotelli keskellä kaupunkia

Vieras    12.06.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Kiva pieni hotelli keskellä kaupunkia. Huoneet pienehköt, mutta viihtyisät. Ikkuna auki nukkuessa kuului hieman lintujen ilakointia ja liikenteen ääniä. Sängyt hyvät nukkua. Aamiainen maittava, suht suppea valikoima, mutta kyllä sieltä jokaiselle jotain löytyi. Taatusti menemme uudestaan. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

Arvosana hotellille:

kohtuullinen hotelli, mutta pieniä puutteita

Vieras    12.08.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Olimme Kurgo villassa heinäkuussa 2016. Lasten leikkipaikka oli hyvä ja piha hoidettu ja aidattu. Erittäin suurena miinuksena kuitenkin uima-allas, jonka vesi oli täysin vihreää, leväkerroksen peittämää ja uimakelvotonta. Valitsimme hotellin juuri ulko-altaan vuoksi, mutta sitä ei voinut käyttää ollenkaan. Respa sanoi, että allasvesi oli uimakelpoista, mutta hotellin johto myönsi veden olevan keväistä ja uimakelvotonta. Lupasivat tehdä asialle jotain, mutta eivät saaneet tehtyä kuitenkaan vedelle mitään kuuden päivän aikana. Aamuisin altaan portaille käytiin laittamassa aurinkotuoli esteeksi, jonka joku siirsi päivän aikana pois ja jotkut hullut siinä jopa uivat.

Aamiainen oli ihan ok, joskin pientä vaihtelua olisi kaivannut esim. leipävalikoimaan, tarjolla oli vain paahtoleipää ja virolaista "ruisleipää". Muuten emme ravintolan palveluita käyttäneet. Huone oli hieman epäsiisti, edellisen asukkaan sukat olivat jääneet lattialle. Olimme piharakennuksessa, sijainti sinänsä oli loistava. Kuumimmilla helteillä varmaankin tukalan kuuma, mutta 20 asteen keleillä vielä ihan siedettävä. Huonetta ei siivottu koko aikana, ainoastaan pyyhkeet vaihdettiin tarvittaessa. Lapset nukkuivat patjoilla lattialla, josta pieni miinus.

Sijainti oli loistava ja Pärnun parhaaseen pizzeriaan, Stefaniin, vain parinsadan metrin matka. En kuitenkaan suosittele paikkaa, jos valitsee hotellin uima-altaan perusteella. Me emme siinä pystyneet uimaan.

Arvosana hotellille:

Ulkoiset puitteet kunnossa, mutta...

Vieras    21.07.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Hotelli oli ulkoisesti hyvässä kunnossa, mutta palveluissa oli toivomisen varaa.

Puhtaiden pyyhkeiden saanti tökki koko ajan, niitä piti käydä pyytämässä respasta. Lattialle kertyi hiekkaa, koska kynnysmattoa ei ollut, lattiaa ei siivottu koko aikana. Vuoteita ei sijattu. Henkilökunta näytti koostuvan enimmäkseen koulutytöistä. Aamupala oli hyvä.

Arvosana hotellille:

Steffani, viihtyisä, kelvollinen

JeppeT    23.06.2016    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Piristävä poikkeus kalliiden laihdutusruokapaikkojen joukossa on Steffani, Nikolai 24. Alkuruoaksi otimme tonnikalasalaatin jaettavaksi meille kahdelle - ja jaettavaa riitti! Jaoimme myös pitsan - ja siinäkin riitti jakamista. Annokset siis runsaat ja maukkaat. Myös talon viini oli kelvollista ja kohtuuhintaista. Ehdottomasti suositeltava varsinkin, jos on nälkä.

Hyttyset olivat ainoa pikku riesa tässä terassilla.

kallista laihdutusruokaa / Hea maa ja Supelsaksad

JeppeT    23.06.2016    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Ravintola Hea Maa oli saanut hyviä mainintoja joillakin nettisivuilla, niin kokeilimme sitä. Sijainti on sisäpihalla komeassa vanhassa rakennuksessa, sisustus siihen hyvin sopiva. Otimme pääruoaksi kalaa hernepyreellä - muusiin oli saatu vihreä väri herneillä. Valitettavan pieni annos oli, vaikka hinta ei ollut pieni. Suosittelemme laihduttajille.

Toinen laihduttajille sopiva olisi Supelsaksad, Nikolaikadulla Supel.-kadun kulmassa. Talo on kaunis, piha pöytineen samoin. Kivoja yksityiskohtia on loputtomasti. Ruoka oli hyvää: Miten sipulikeitosta tai piimäkeitosta saakin niin maukkaan! Ongelmana ainoastaan pienenpieni kalorimäärä, joka ei oikein riitä miehille. Pääruokalista oli hyvin vaatimaton sekä pituudeltaan että annosten laadun suhteen, joten emme illastaneet täällä. Suosittelemme vain laihduttajille.

lupaa paljon, antaa vähän

JeppeT    23.06.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Estonia Resort Spa

Hotelli Estonia Resort Spa lupailee kaikenlaista, mutta toteutus on heikko. Hotelli on tosin remontoitu vuosi sitten, mutta tärkeitä yksityiskohtia on jäänyt puuttumaan.

Huoneessa ei ole jääkaappia, ei kunnollista nojatuolia, ei vetolaatikoita pikkutavaran säilytykseen. Komeron hyllyt eivät sovi pikkutavaralle. Jääkaappi olisi tarpeen. Wc on hyvin pieni. Lisäksi huoneessa mönki muurahaisia, kaikkialla.

Pienenpieni vedenkeitin sekä kaksi kahvikuppia huoneesta löytyy, ja wifi toimii.

Valitsimme tämän hotellin kylpylän takia, kun lupailtiin mm aamu-uintimahdollisuutta. Ainoa uintikelvollinen 20 m allas oli pilattu löhöilypömpeleillä ja -altailla sekä portailla, niin että missään ei mahtunut uimaan.

Yksi saunoista antoi hyvät, kosteat löylyt.

Allasbaarissa ei ollut henkilökuntaa niinä kertoina, jolloin olimme kylpemässä.

Aamiainen tapahtuu hienon näköisissä puitteissa. Valitettavasti puitteet eivät riitä. Mielestäni kahviautomaatista pitäisi joka hetki saada kahveja, jopa eri laatuja. Pienellä odotuksella sain peruskahvia, lattenappi ei antanut mitään, kun kukaan ei ehtinyt huoltaa konetta. Juoma-automaatillakin oli ongelmia. Vedessä ja mehussa oli ruskeita paakkuja, likakökköjä. Välillä siihen ilmestyi lappu EI TÖÖTÄ. Samppanjaa oli tarjolla joka aamu, mutta se nyt vain ei maistunut.

Tallelokero sijaitsee muuten vastaanoton vieressä.

Hotellin sijainti on aika hyvä, rannan ja keskustan puolivälissä, kumpaankin melko lyhyt kävely.

Arvosana hotellille:

Paras kokemus kotimajoitukselta

Vieras    04.03.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Pärnu Hotellit

Monta vuotta sitten vaihdetaan perheen kanssa yöpymisen paikka Pärnussa, koska halusimme kokea jotakin erialaista. Löysimme sivulta www.parnumajoitus.fi

tosi halvat hinnat, upeat huoneistot koko perhelle ja henkilökohtaisen palvelua.

Suosittelen varmaasti!

Arvosana hotellille:

Paras ravintola Pärnussa!

Vieras    03.09.2015    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Suosittelen lämpimästi Pärnun suuntaan matkaaville ravintolaa nimeltä Edelweiss. Tunnelma ja sisustus todella viihtyisää, tarjoilijat erittäin ystävällisiä ja ruoka laadukasta ja niin hyvää! Mureita, pehmeitä, maukkaita pihvejä, rapeita hyviä ranskalaisia, maukasta kalaa ja maailman parasta suklaakakkua! Todella viihtyisä, kodikas, laadukas ja edullinen ravintola, käykää kokemassa!

Oletko vieraillut Pärnussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.