Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 22

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Kauneushoitola

  Asun itse Helsingissä, mutta käymme sisareni kanssa kasvohoidoissa Beaute&Serenite kauneushoitolassa Tallinnassa. Asiakaspalvelu on nii hyvä, että kannattaa tulla pitkänkin matkan takaa. Plussaa asiakkaille lähetetyt tarjous- ja tapahtumaviestit sähköpostiin. Suosittelen. http://beauteserenite.ee/fi/

  Kohde: Tallinna, Viro Kategoria: Tallinnan muita vinkkejä
  Lisätty: 29.07.2017 Lähettäjä: katrinelene1
 • Siisti hotelli, täydellinen automatkalla yöpymiseen

  Hotelli: Dahls Hotell

  Siisti hotelli hyvällä paikalla A6-tien varressa, hieman ennen Malmöa. Hyvä aamiainen. Pieni, mutta monipuolinen kuntosali löytyy myös. Hotelli oli juuri sopivasti (koko päivän) ajomatkan päässä Tukholmasta, ja aamulla jatkoimme Juutinrauman sillan kautta (n. 30min hotellilta) Tanskaan ja Saksaan. Vieressä myös pieni ostoskeskus, ruokakauppa, leipomo jne. Voin suositella, on edullinen ja toimii mainiosti automatkalaisten levähdyspaikkana, kun suuntana jatkaa ajomatkaa etelämmäksi Eurooppaan.

  Kohde: Löddeköpinge, Ruotsi Kategoria: Löddeköpingen hotellit
  Lisätty: 28.07.2017 Lähettäjä: maria
 • Isola Rossa

  Rauhallinen pieni kylä Sardinian saarella. Ihana luonto ja useita rantoja lähellä. Lintukoto. Kaunis satama. Paikalliset ihmiset ovat lämpimiä ja ystävällisiä.

  Kohde: Sardinia, Italia Kategoria: Sardinian muita vinkkejä
  Lisätty: 27.07.2017 Lähettäjä: Linda88
 • Loistava henkilökunta

  Hotelli: Isabella

  Kyseinen hotelli ei multa saa negatiivistä palautetta..Ihan loistava henkilökunta ja ihana hotelli..siivous toimi päivittäin..loistava ruoka..eli loistokokki..lyhyt kävelymatka rannalle..puhdas uima-allas..ainoo miinus tulee meistä suomituristeista, joista muutama aina toisinaan onnistuu pilaamaan käytöksellään hyvän lomafiiliksen..suurin osa silti meistäkin ymmärtää sen, että maassa maan tavalla..

  Kohde: Alanya, Turkki Kategoria: Alanyan hotellit
  Lisätty: 27.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Pieni ja kaunis

  Trakailaiset rakastavat omaa kaupunkiaan. Vanha alue on huolellisesti kunnostettua ja kaikkialla on siistiä. Järvi on puhdas, koska simpukoita näkyy järven pohjassa. Järven rantapolut ovat kaikkien käytössä. Järvelle pääsee retkelle risteilylle tai purjehtien. Kalastajia varusteineen liikkui jopa busseilla Vilnasta Trakaihin. Yhteen suuntaan hinta oli 1,80-2,00 euroa. Uimaan trakailaiset näkyivät pulahtavan milloin miltäkin laiturilta. Kaupunki kauneudessaan ja hienon tunnelmansa vuoksi oikein kutsuu kävelemään. Ruoka oli hyvää. Erityisesti Argo hotellin Gruusialainen ruoka! Aamiainen, joka kuului hotellin hintaan, piti ilmoittaa edellisen päivän aikana ja tarjoiltiin pöytään. Se oli kokemisen arvoinen korkean laatunsa vuoksi. Liettuassa saa taivaallisen hyviä leivoksia.

  Kohde: Trakai, Liettua Kategoria: Trakain aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 25.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Örsmaris, hommat ei toimi

  Hotelli: Orsmaris Boutique Hotel - Boutique Class

  Olimme Boutique Hotelli Örsmariksessa viikon. Siivous hotellissa oli aivan ala-arvoista. Vessaa ei pesty viikon aikana kertaakaan, kokolattiamattoa ei imuroitu ollenkaan, pyynnöstä vaihtoivat kerran aluslakanan ja tyhjensivät tuhkakupin parvekkeelta. Hotelli ei todellakaan vastaa **** tähteä. Aamiaispöydän ruuat olivat lämpimässä esillä. Lisäksi oli hirveä helle mutta onneksi emme saaneet vatsatautia. Menimme aamiaiselle heti klo 8. Kahviautomaattia ei pesty eikä paljon mitään muutakaan. Tarjoilijat aamulla olivat nuoria poikia. He olisivat tarvinneet opastusta asiaan. Rannalla voi tilata huoneen piikkiin juomaa ja syötävää. Maksoin aina käteisellä koska huonelaskuissa näytti olevan sekaannuksia.Rannalle tarjoilu toimi hyvin. Pojat olivat mukavia ja ystävällisiä. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Helppo mennä keskustaan dolmus busseilla. Yksi suunta 2,50 tai 2,75 liiraa / hlö. Moskeijaa ei ole ihan lähellä joten rukouskutsut eivät kuulu hotelliin sisälle. Olimme Aurinkomatkoje...  Lisää...

  Olimme Boutique Hotelli Örsmariksessa viikon. Siivous hotellissa oli aivan ala-arvoista. Vessaa ei pesty viikon aikana kertaakaan, kokolattiamattoa ei imuroitu ollenkaan, pyynnöstä vaihtoivat kerran aluslakanan ja tyhjensivät tuhkakupin parvekkeelta. Hotelli ei todellakaan vastaa **** tähteä. Aamiaispöydän ruuat olivat lämpimässä esillä. Lisäksi oli hirveä helle mutta onneksi emme saaneet vatsatautia. Menimme aamiaiselle heti klo 8. Kahviautomaattia ei pesty eikä paljon mitään muutakaan. Tarjoilijat aamulla olivat nuoria poikia. He olisivat tarvinneet opastusta asiaan. Rannalla voi tilata huoneen piikkiin juomaa ja syötävää. Maksoin aina käteisellä koska huonelaskuissa näytti olevan sekaannuksia.Rannalle tarjoilu toimi hyvin. Pojat olivat mukavia ja ystävällisiä. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Helppo mennä keskustaan dolmus busseilla. Yksi suunta 2,50 tai 2,75 liiraa / hlö. Moskeijaa ei ole ihan lähellä joten rukouskutsut eivät kuulu hotelliin sisälle. Olimme Aurinkomatkojen matkalla. Lähtöpäivänä huoneenluovutus klo 12 ja lähtö hotellilta illalla klo 22.30. Jos halusit pitää huoneen klo 18 asti piti maksaa 30 euroa. Jos halusit olla huoneessa klo 22 asti, lisämaksu 50 euroa. Minusta törkeää rahastusta eikä näitä lisämaksuja matkaa varatessa ole kerrottu missään. Tämä lisämaksu on normaali käytäntö mutta minusta liian kallis.Itse en ole menossa kyseiseen hotelliin enää koskaan.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen hotellit
  Lisätty: 25.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Tokmanni

  Käytiin Tokmannilla.

  Kohde: Närpiö, Suomi Kategoria: Närpiön ostokset
  Lisätty: 22.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Paras hotelli!

  Hotelli: Riviera Hotel & Spa

  Pari kertaa tässä hotellissa ollut ja omasta kokemuksestani aivan huippu hotelli. Lähellä rantaa, joten ei tarvitse kuin pyyhkeen heittää olalle. Ruoka hyvää ja laaja valikoima kokoaika. All inclusive sai täydet 10 pistettä. Huoneet erittäin siistit. Siivoojat käyvät joka päivä jos niin itse tahdot. Parasta kuitenkin hotellissa ystävällinen, huolehtiva ja huumorintajuinen henkilökunta. Erityisesti allaspuolen työntekijät ilahduttaa päivääsi varmasti! :) reilu kuukausi pitäisi malttaa vielä odottaa tätä kaikkea! :)

  Kohde: Alanya, Turkki Kategoria: Alanyan hotellit
  Lisätty: 21.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Siisti huoneistohotelli

  Hotelli: 9muses

  Viihdyimme todella hyvin tässä huoneistohotellissa. Kaksiomme oli siisti ja ilmastointi toimi hyvin, tosin se oli vain makuuhuoneessa, mutta ei se meitä haitannut. Henkilökunta oli ystävällistä ja muutenkin ilmapiiri oli rento. Aamiainen oli koko viikon samanlainen,vaan eipä sekään ollut mikään ongelma, hyvin maittoi.Söimme viimeisenä iltana ennen kotiin lähtöä täällä ja se oli mielestämme paras illallinen mitä tuli syötyä viikon aikana, ( lohta, riisiä ja grillattuja paprikoita) Matkan tilasimme Apollomatkoilta, ja luulenpa, että se on ainoa matkatoimisto Suomessa, joka järjestää matkoja tähän kohteeseen. Voin lämpimästi suositella.

  Kohde: Agios Nikolaos, Kreikka Kategoria: Agios Nikolaoksen hotellit
  Lisätty: 18.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Monta kertaa käyty,aivan ihana pieni hotelli

  Hotelli: Koidula Park

  Tällä kertaa valvonta oli puutteellinen, ovet auki myöhään yöhön... Laitoimme omaisuutemme tallelokeroon kassakaappiin. Sattuikin että voro vei yöllä kaiken???.Hotelli korvasi passikulut, rahat,ym kulut,myös piikki auki koko loppuloman ajan .Kaikille muillekin. Vain huoli identiteettivarkaudesta jäi.

  Kohde: Pärnu, Viro Kategoria: Pärnun hotellit
  Lisätty: 17.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • rooms.ee

  Hotelli: Viro loma-asunnot

  Vuokrasimme rooms.ee kautta 2huoneen huoneiston. Olimme oikein tyytyväisiä. Huoneisto oli siisti. Sisäilma oli raikas, seurueessa mukana ollut sisäilmalle herkistynyt henkilö ei oireillut huoneistossa. Sijainti oli hyvä myös. Menemme uudestaankin.

  Kohde: Pärnu, Viro Kategoria: Pärnun hotellit
  Lisätty: 16.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Perhe-tyylinen hirsitalo hotelli järven rannalla Kuusamon lähellä

  Hotelli: Kuusamon Portti - Guest House

  Erittäin mukava paikka, hiljainen hyvä arvo, hyvä palvelu ja kotiruokaa myös suomalaista ruokaa.

  Kohde: Kuusamo, Suomi Kategoria: Kuusamon hotellit
  Lisätty: 15.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Maanpäällinen helvetti

  Oltiin muutaman kaverin kanssa magaluffissa ja voin sano että en suosittele kenellekään oli iha hirveästi biletystä ja meteliä. Britit eivät osanneet käyttäytyä ja katujen haju oli aivan hirveä. Hotelli oli ihan magaluffin keskustassa eikä siellä todellakaan saanut nukuttua selvistäpäin. Meteli oli sietämätöntä aina aamun pikkutunneille saakka.

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 13.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Hirvee läävä

  Hotelli: Vista sol

  Oltiin kavereiden kanssa Vista Sol nimisessä hotellissa, en suosittele kenellekään ihan hirvee läävä oli. Vesi loppu kesken suihkusta, brittien mekastus kuului koko päivän jo alku illasta Vista Solin asukkaat alkoivat bilettää ja pitää meteliä 1/5 hotelli

  Kohde: Magaluf, Espanja Kategoria: Magalufin hotellit
  Lisätty: 13.07.2017 Lähettäjä: Vieras
 • Lidon saari

  Ihastuttava matkakohde, rauhallinen ja siisti. Uimaranta aivan upea, tosin 4 matkapäivän aikaan rannalle alkoi ilmestyä meduusoja.kulkeminen venetsiaan ja muille saarille sujui vaporeteilla sujuvasti , kun ostaa matkakortin .lentokentältä kannattaa ottaa venetaxi on nopea tapa tulla lidoon.yleisesti ruoka venetsiassa oli suht.hyvää hintaansa nähden.

  Kohde: Venetsia, Italia Kategoria: Venetsian muita vinkkejä
  Lisätty: 09.07.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.