Matkakokemukset - Hotelleja Los Cristianoksessa

Huoneistohotelli

Vieras    03.12.2023    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2023 | Hotelli: Hollywood mirage club

Yhden makuuhuoneen huoneisto John Wayne osassa oli todella siisti.Remontista ei liene kauaa, koska uunikin oli lähes käyttämätön. Eikä jälkeäkään öttiäisistä. Maisema upea laivasatamaan ja auringon laskuun. Kylppäri siisti. Tälle lämmin suosittelu!

Matkaseurueen toinen asunto ykkösuima-allasta vastapäätä kaupan kanssa samassa rakennuksessa(tyyppi:studio) sieltä sitten kyllä löytyi torakkaa. Käytävällä useinkin liiskattuna, mutta viimeisenä aamuna löytyi myös sisältä yksi säikäyttäjä. Epäilys myös luteista sohvalla nukkujalla. Siivouskaan ei toiminut niin hyvin kuin toisessa asunnossamme. Muuten huone; varustus ja sängyt siistit, kylppäri epäkäytännöllinen (amme ja hana). Ötököiden vuoksi tälle 2 tähteä.

Arvosana hotellille:

apartamentos hotelli

taru66    20.11.2014    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: hotelli mango

Mentiin respaan saatiin avaimet huoneeseen ja piti kiivetä rapusia kolmanteen kerrokseen,ihana saatiin huone kahvinkeitin oli rikki kun katsottiin etsin siivojan sain vaihdettua uuteen ja kiva makuuhuone ja olohuone astia.kodinkoneilla/,,,,joka päivä olisi siivonnut mutta ei tarvinnut kytti oveen niin ei tullut.

SIISTI ja hintaan nähden hyvä...

Arvosana hotellille:

Hotelli

Vieras    04.04.2014    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Villa Mandi

Hotellissa esim tv. Ei toimi

Netti on .ei toimi

Futiskenttä on .lisä maksusta

Pelikone piti olla huoneessaa .ei ole

Arvosana hotellille:

Huoneisthotelli Las Fuentes

Vieras    05.01.2014    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Las fuentes

Olimme jouluna 2013 Las Fuetesissa. Hotelli on vanha ja kaipaa nykyaikaistamista. Huoneistot kaksioita joissa parasta on mahtavan kokoinen terassi. Sijainti on todella hyvä, aivan uimarannan läheisyydessä. Satama ja vanha kaupunki ovat lyhyen kävelymatkan päässä. On mukavaa katsella aamiaista syödessä kuinka rantaelämä alkaa vilkastua. Tämä oli viides kerta kun olin ko. hotellissa, se varmaan kertoo jotain. Tällä kertaa meinasi mitta tulla täyteen. Huoneiston vessassa haisi voimakas virtsa( kissankusi) johtoneeko siitä, että brittibupin wc on seinän toisella puolella. Tästä valitimme johtajalle ja olisimme saaneet huoneiston vaihdettua noin viikon päästä. Matkatoimistomme opas kävi toteamassa ko. asian. Hän ei kyennyt menemään oviaukkoa pidemmälle. Hänen avulla saimme huoneen vaihdettua seuraavana päivänä mutta se oli alimmassa kerroksessa. Huonojen polvieni takia jouduimme vielä vaihtamaan huoneen toiseen kertaan. Tämä on liikaa kahden viikon lomalla. Viemärin haju kiusasi useammassa huoneistossa.

Juha

Arvosana hotellille:

tunnelmallinen lapsihotelli

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Villa Mandi

Villa Mandi sijaitsee golfkentän reunalla, rauhallisella paikalla, kävelymatkan päässä turistialueista. Hotellissa espanjalainen tunnelma (vaikka muumitaloa hieman muistuttaakin). Huoneet muistuttavat huoneistohetellia ja tilaa niissä riittää perheille. Hotelli pidetään hyvin siistinä, huoneet puhdistetaan joka päivä ja pyyhkeet vaihdetaan tarvittaessa. Myös vuodevaatteet sijataan.

Lapsille on järjestetty paljon ohjelmaa- kasvomaalauksesta erilaisiin peleihin. Sisäpiha on aidattu ja turvallinen. Lasten on helppo liikkua itsekseenkin. Hotellin henkilökunta pitää myös lapsista, tikkareita on jaossa aamupalan jälkeen..

sijainti on kätevä ja rauhallinen. Hotellin edestä kulkee paljonturisti busseja eikä taksikaan ole kovin hinnakas. Päivittäin kulkee myös bussi meren rantaan, mikäli ei halua kävellä. Uimaaltaat ovat viihtyisiä ja aurinkotuolejakin riittää. Vesi lämmintä ja puhdistetaan päivittäin, kuten uima-aöltaiden ympäristötkin. Hotellihenkilökunta on ystävällistä. Ruoka on maittavaa ja tarjottavaa riittää, jos ei jonain päivänä ehdi aamuplalle, voi myös tilata aamiaspaketin.

Iltaohjelmasta ei osaa sanoa, kun vietimme suurimman osan illoista muualla.

Arvosana hotellille:

laaja ja rauhallienn hotelli

Vieras    16.11.2010    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Huoneistohotelli Atlantida

Aamupala oli mielestäni heikko....hintaan verrattuna. Miestarjoilija määräsi mihin pöytään istutaan , jota en ole koskaan ennen kokenut ja olen matkaillut 30 vuotta....

Arvosana hotellille:

Huoneistohotelli kahdella parvekkeella

Juzzi66    22.02.2009    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Blue Star Oasis Golf Resort

Siisti kaksikerroksinen hotelli. Jos tänne tulee niin oma tiskiharja ja pesuaine mukaan. Hotelli on n.2km päästä vilinästä ym..saa nukkua yöt rauhassa!! Hyvät reitit kävellä los cristianosiin tai play de americasiin.

Arvosana hotellille:

Atlantida

Heidi_K    07.12.2008    Los Cristianoksen hotellit    Los Cristianos
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Huoneistohotelli Atlantida

Huoneistohotelli Atlantida koostuu kokonaisen korttelin alueella olevista bungaloweista, joissa on oma sisäänkäyntinsä. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi lämmitetty. Muitakin aktiviteettimahdollisuuksia löytyy; mm. jalkapallokenttä, tenniskenttä, lasten leikkipaikka, minigolf, pingis, biljardi, jne. Hotellissa on ravintola ja baari ja sen yhteydestä löytyy Mini Market. Los Cristianosin keskustaan, rannoille (Arona ja Las Vistas, joka on Playa de las Americasin puolella) on helppo löytää.

Mukava hotelli, joka sopii erityisesti lapsiperheille ja eläkeläisille.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Los Cristianoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.