Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Pärnussa

Suuri, lähellä meren rantaa

Vieras    22.05.2019    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2019 | Hotelli: Strand Spa And Conference Hotel

Olin jo hieman iäkkäämmän läheiseni kanssa ko. hotellissa. Petauspatjat meinasivat liukua itsestään lattialle nukkuessa. Vuoteet muuten hyvät. Huone suht tilava ja siisti. Ruoka ehkä liian hienoa ja kallista meidän makuumme. Ei löytynyt mitään normaalia ns. turistiruokaa. Plussaa hiljainen allas/saunaosasto päivällä, sekä vähän erikoisella teemalla varustettu minigolf-rata.

Arvosana hotellille:

Monta kertaa käyty,aivan ihana pieni hotelli

Vieras    17.07.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Tällä kertaa valvonta oli puutteellinen, ovet auki myöhään yöhön...

Laitoimme omaisuutemme tallelokeroon kassakaappiin. Sattuikin että voro vei yöllä kaiken???.Hotelli korvasi passikulut, rahat,ym kulut,myös piikki auki koko loppuloman ajan .Kaikille muillekin. Vain huoli identiteettivarkaudesta jäi.

Arvosana hotellille:

rooms.ee

Vieras    16.07.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Viro loma-asunnot

Vuokrasimme rooms.ee kautta 2huoneen huoneiston. Olimme oikein tyytyväisiä. Huoneisto oli siisti. Sisäilma oli raikas, seurueessa mukana ollut sisäilmalle herkistynyt henkilö ei oireillut huoneistossa. Sijainti oli hyvä myös. Menemme uudestaankin.

Arvosana hotellille:

Hotelli keskellä kaupunkia

Vieras    12.06.2017    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Koidula Park

Kiva pieni hotelli keskellä kaupunkia. Huoneet pienehköt, mutta viihtyisät. Ikkuna auki nukkuessa kuului hieman lintujen ilakointia ja liikenteen ääniä. Sängyt hyvät nukkua. Aamiainen maittava, suht suppea valikoima, mutta kyllä sieltä jokaiselle jotain löytyi. Taatusti menemme uudestaan. Henkilökunta erittäin ystävällistä.

Arvosana hotellille:

kohtuullinen hotelli, mutta pieniä puutteita

Vieras    12.08.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Olimme Kurgo villassa heinäkuussa 2016. Lasten leikkipaikka oli hyvä ja piha hoidettu ja aidattu. Erittäin suurena miinuksena kuitenkin uima-allas, jonka vesi oli täysin vihreää, leväkerroksen peittämää ja uimakelvotonta. Valitsimme hotellin juuri ulko-altaan vuoksi, mutta sitä ei voinut käyttää ollenkaan. Respa sanoi, että allasvesi oli uimakelpoista, mutta hotellin johto myönsi veden olevan keväistä ja uimakelvotonta. Lupasivat tehdä asialle jotain, mutta eivät saaneet tehtyä kuitenkaan vedelle mitään kuuden päivän aikana. Aamuisin altaan portaille käytiin laittamassa aurinkotuoli esteeksi, jonka joku siirsi päivän aikana pois ja jotkut hullut siinä jopa uivat.

Aamiainen oli ihan ok, joskin pientä vaihtelua olisi kaivannut esim. leipävalikoimaan, tarjolla oli vain paahtoleipää ja virolaista "ruisleipää". Muuten emme ravintolan palveluita käyttäneet. Huone oli hieman epäsiisti, edellisen asukkaan sukat olivat jääneet lattialle. Olimme piharakennuksessa, sijainti sinänsä oli loistava. Kuumimmilla helteillä varmaankin tukalan kuuma, mutta 20 asteen keleillä vielä ihan siedettävä. Huonetta ei siivottu koko aikana, ainoastaan pyyhkeet vaihdettiin tarvittaessa. Lapset nukkuivat patjoilla lattialla, josta pieni miinus.

Sijainti oli loistava ja Pärnun parhaaseen pizzeriaan, Stefaniin, vain parinsadan metrin matka. En kuitenkaan suosittele paikkaa, jos valitsee hotellin uima-altaan perusteella. Me emme siinä pystyneet uimaan.

Arvosana hotellille:

Ulkoiset puitteet kunnossa, mutta...

Vieras    21.07.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Kurgo Villa

Hotelli oli ulkoisesti hyvässä kunnossa, mutta palveluissa oli toivomisen varaa.

Puhtaiden pyyhkeiden saanti tökki koko ajan, niitä piti käydä pyytämässä respasta. Lattialle kertyi hiekkaa, koska kynnysmattoa ei ollut, lattiaa ei siivottu koko aikana. Vuoteita ei sijattu. Henkilökunta näytti koostuvan enimmäkseen koulutytöistä. Aamupala oli hyvä.

Arvosana hotellille:

lupaa paljon, antaa vähän

JeppeT    23.06.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Estonia Resort Spa

Hotelli Estonia Resort Spa lupailee kaikenlaista, mutta toteutus on heikko. Hotelli on tosin remontoitu vuosi sitten, mutta tärkeitä yksityiskohtia on jäänyt puuttumaan.

Huoneessa ei ole jääkaappia, ei kunnollista nojatuolia, ei vetolaatikoita pikkutavaran säilytykseen. Komeron hyllyt eivät sovi pikkutavaralle. Jääkaappi olisi tarpeen. Wc on hyvin pieni. Lisäksi huoneessa mönki muurahaisia, kaikkialla.

Pienenpieni vedenkeitin sekä kaksi kahvikuppia huoneesta löytyy, ja wifi toimii.

Valitsimme tämän hotellin kylpylän takia, kun lupailtiin mm aamu-uintimahdollisuutta. Ainoa uintikelvollinen 20 m allas oli pilattu löhöilypömpeleillä ja -altailla sekä portailla, niin että missään ei mahtunut uimaan.

Yksi saunoista antoi hyvät, kosteat löylyt.

Allasbaarissa ei ollut henkilökuntaa niinä kertoina, jolloin olimme kylpemässä.

Aamiainen tapahtuu hienon näköisissä puitteissa. Valitettavasti puitteet eivät riitä. Mielestäni kahviautomaatista pitäisi joka hetki saada kahveja, jopa eri laatuja. Pienellä odotuksella sain peruskahvia, lattenappi ei antanut mitään, kun kukaan ei ehtinyt huoltaa konetta. Juoma-automaatillakin oli ongelmia. Vedessä ja mehussa oli ruskeita paakkuja, likakökköjä. Välillä siihen ilmestyi lappu EI TÖÖTÄ. Samppanjaa oli tarjolla joka aamu, mutta se nyt vain ei maistunut.

Tallelokero sijaitsee muuten vastaanoton vieressä.

Hotellin sijainti on aika hyvä, rannan ja keskustan puolivälissä, kumpaankin melko lyhyt kävely.

Arvosana hotellille:

Paras kokemus kotimajoitukselta

Vieras    04.03.2016    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Pärnu Hotellit

Monta vuotta sitten vaihdetaan perheen kanssa yöpymisen paikka Pärnussa, koska halusimme kokea jotakin erialaista. Löysimme sivulta www.parnumajoitus.fi

tosi halvat hinnat, upeat huoneistot koko perhelle ja henkilökohtaisen palvelua.

Suosittelen varmaasti!

Arvosana hotellille:

Remontoitu, 1920-luvulla rakennettu talo

Vieras    10.08.2015    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Chelsea-huoneisto Roosi-kadulla,73 m2

Plussaa + sijainti, 5-10 min kävelymatka sekä keskustaan että rannalle

+ sivukadulla, rauhallinen ympäristö paitsi festivaaliöinä liikennettä tavallista enemmän

+ ilmainen netti, iso tv (näkyi myös yle1 ja yle2)

+ makuuhuone ja olohuone tilavia, makuutilat 8 hlö+pinnasänky

+ ilmalämpöpumppu

+ keittiö toimiva, vaikkakin pieni

+ talossa asui vakituisesti useita lapsiperheitä

Miinusta - wc:ssä ei lavuaaria, likaiset, haisevat matot, wc tyhjeni heikosti, piti kaataa ämpärillä vettä perään

- kylpyhuoneen viemäri veti huonosti ja viemärin hajua olivat yrittäneet poistaa hajusteilla, vesi jäi pitkäksi aikaa suihkukaapin pohjalle ja ympäristöön, ei lattialämmitystä. Puhdistettuamme viemäriä, toiminta parani. Huoneistossa olleet sekä kylpyhuoneen että wc:n matot vaihdettu viikon ajaksi uusiin, itse ostamiimme mattoihin – hajuhaitat vähentyivät.

- astioita ja ruokailuvälineitä aluksi hyvin vähän, vuokranantaja toi uusia astioita lisää pyydettyämme

- reklamoimme heti sähköpostilla saapumista seuraavana aamuna, astiapuoli korjaantui, mutta wc- ja kylpyhuonetiloihin ei tullut vuokranantajan taholta korjausta

- hinta-laatu suhde ei ollut mielestämme kohdallaan.

Arvosana hotellille:

Pärnu hotelli miellyttävä asua jossa on tunnelmaa

Vieras    16.03.2015    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2015 | Hotelli: Hotel Parnu

Pärnu hotelli on hyvällä paikalla, henkilökunta ystävällinen, huoneet siistit, ruoka hyvää, suosittelen lämpimästi hotellia. ***** tähden arvoinen

Ritva Raisiosta

Arvosana hotellille:

lompakko katosi hotellihuoneesta

katja1980    18.08.2014    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Ranna Villa

Olimme perheeni kanssa lomalla Parnussa 25-27.7.2014.

Asuimme hotelli RANNA VILLA, huone 308.

Aamupalan jälkeen lähdimme rannalle klo 11 aikoihin. Laitoin punaisen nahkaisen lompakon ison patjan alle hotellihuoneeseen lähtiessäni. Mukaan otin vain käteistä.

Kun palasimme hotellille klo 4 aikoihin, lompakkoa ei enää ollut sängyn alla. Huone oli siivottu ja lakanat ym. vaihdettu. Siivooja oli jo lähtenyt eikä häneen saatu yhteyttä puhelimitse.

Rahaa lompakossa oli n. 400 €, lisäksi kaikki kortit, luottokortti ja pankkikortti tärkeimmät.

Palasin vastaanottoon ja pyysin soittamaan poliisit. Vastaanottovirkailija ei enää osannut suomea eikä englantia. Poliisi tuli paikalle, mutta ”kielivaikeuksien takia” ei osannut auttaa. Niinpä seurasimme poliisia poliisiasemalle, jossa odotimme tulkkia. Tulkki ei kuitenkaan päässyt paikalle, joten selvitin asian tulkille puhelimitse.

Kokemuksia?

Arvosana hotellille:

Hirveä talo

Vieras    20.07.2014    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Villa Mihkel

Varasimme Bookingin kautta 8 hengelle talon maanantaista perjantaihin. Talon kuvat internetissä olivat hyvät ja mainokset puhuivat puolestaan. Saavuimme taloon maanantaina, avain oli piilotettu kiven alle ja menimme sisään....kauhea haju tuli jo ovella vastaan. Talossa oli neljä kerrosta, yläkerrosta lukuunottamatta siellä haisi todella pahalle, lisäksi siellä oli todella likaista. Jääkaapissa oli edellisen? asiakkaan ruokia ja pakastin umpi jäässä. Jääkaapin kupeessa oli lista mitä mikäkin maksaa jos menee rikki...mm. sohva 1000,- ja voin sanoa että ei ole 50,- arvokkaampi. Kellarissa oli sauna ja takkahuone, siellä oli aivan järkyttävä haju, saunassa pefletit valmiina!!!! Puutarhaa mainostettiin kuvissa ja mainoksissa, se oli hoitamaton ja lisäksi grilli oli pieni pallogrilli, jonka sisään emme edes katsoneet. Mukana meillä oli lapsia jotka eivät todellakaan voineet jäädä taloon majoittumaan, siis haju oli jotain sanoinkuvaamatonta! Lisäksi talon hinta 4 yöltä olisi ollut 1000,- ja itse olisi pitänyt siivota, jo ennestään likainen huvila.

Suosittelen kaikille etteivät astu lähellekään.

Saimme onneksi toisen kämpän Pärnusta ja 1/4 hinnalla. Villa Mihkelin omistajaa emme nähneet ollenkaan ja varausmaksusta emme saaneet kuittia ja väittivät vielä, että olisiko mahdollisesti yksi käsipyyhe lähtenyt mukaamme???

Arvosana hotellille:

hieno kylpylähotelli rannalla

Vieras    21.06.2014    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: hedon spa

Hotelli aivan uusi, kaikki asiat ei vielä ihan hallussa, mutta upea ranta ja kiva kylpylä. Itse kylpylä vanha ja kunnostettu komeaksi. Nautimme tunnelmasta. Hotellin.respalla vielä vähän opeteltavaa. Aamupala erinomainen, mutta en suosittele illallislistaa.

Arvosana hotellille:

Koidula park

Vieras    20.07.2013    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Koidula Park

Majataloa muistuttava edullinen vaihtoehto. Sijainti todella hyvä, kävellen pääkadulle (Ruutli) 1 min., kauppakeskuksiin 5 min. ja rannalle 10 min. Äänet kadulta kuuluu jos ikkuna on auki, joten huonetta kannattaa toivoa sisäpihan puolelta, se puoli rauhallisempi. Huoneet hyvät ja siistit, sänky todella hyvä! Hotellissa langaton internet-yhteys, joka toimii parhaiten aulassa. Etupihalla viihtyisä terassi. Aamupalalla perusasiat; puuro, lihapullat, leivät, päällysteet, salaatti, raejuusto, mysli, murot, jugurtti, hedelmiä, munia, keksejä, riisikakkuja, juomia... Henkilökunta ystävällistä. Miinuksena se, ettei hissejä ole, matkalaukut täytyy kantaa rappusia. Kokonaisuudessaan suosittelen!

Arvosana hotellille:

Pärnu Hotellit

Vieras    18.06.2013    Pärnun hotellit    Pärnu
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Pärnu Hotellit

Suositelemme Teille etsia majoitusta Pärnussa osoiteella parnuhotellit.fi/. Tervetuloa!

Hotellit Pärnussa on paikka, missä on kaikki parhaat ja mielenkiintoiset Pärnu hotellit nimetty. Hotellit Pärnussa sivulta löydätte hotelleja nuorille, eläkeläisille, lapsille ja perheille; lomailijalle, juhlijoille, yrittäjille – kaikille.

Pärnu hotellit on jaettu kolmeksi/neljäksi/viideksi isoksi ryhmäksi, jossa jokaisessa on esitetty useita majoituspaikkoja. Hotellin kuvaus on lyhyt ja informatiivinen, joka varmasti auttaa Teidän päätöstä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Pärnussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.