Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 3

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Hirven kumma

  Hirveän kuuma kesäisin

  Kohde: Taalintehdas, Suomi Kategoria: Taalintehtaan nähtävyydet
  Lisätty: 03.04.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Museo

  Hieno mutta paljon parmmoja kesälllä

  Kohde: Teijo, Suomi Kategoria: Teijon nähtävyydet
  Lisätty: 03.04.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Ylä maan karjaa

  Hieno paikka

  Kohde: Perniö, Suomi Kategoria: Perniön muita vinkkejä
  Lisätty: 03.04.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Perusturistirysä jossa vain lompakkosi on tervetullut

  Hotelli: Club Evin Marmaris

  Budjettitasoinen hotelli kohteen hintatasoon nähden kalliilla hinnalla. Täällä pääset näkemään koko turistirysän kauheuden. Sama musiikki soi aamusta iltaan taukoamatta ja jos on oikein onnekas, kuulee kylkiäisesksi jonkun laulavan viskibassolla karaokea. Henkilökunnalla on koko ajan meno päällä, juo juo ja juo tai koko ajan joku häiritsee. Ihan jees sen yhden päivän mutta noin viikon kun kuuntelee samoja vitsejä niin alkaa keittää yli. Olen käynyt Marmariksella pari kertaa, koska se on helppo kohde jos ei ole kiinnostusta nähdä mitään sen kummempaa tai tehdä omatoimireissuja. Tällä kertaa hotelli oli suurin pettymys vaikka nyt huomasin tosiasian että Marmariksen ranta on aivan surkeassa jamassa. Kiviä, roskaa, wc-paperia, likaa. Ainoa paikka missä pystyi uimaan oli veneretki. Hotellin uima-allas oli likainen ja vesi muutenkin jääkylmää. Perheen teinit olivat järkkyttyneitä jatkuviin lähestymisyrityksiin. Hotellissa toimi tatuoija joka yritti kaupitella ylihintaisia kuviaan...  Lisää...

  Budjettitasoinen hotelli kohteen hintatasoon nähden kalliilla hinnalla. Täällä pääset näkemään koko turistirysän kauheuden. Sama musiikki soi aamusta iltaan taukoamatta ja jos on oikein onnekas, kuulee kylkiäisesksi jonkun laulavan viskibassolla karaokea. Henkilökunnalla on koko ajan meno päällä, juo juo ja juo tai koko ajan joku häiritsee. Ihan jees sen yhden päivän mutta noin viikon kun kuuntelee samoja vitsejä niin alkaa keittää yli. Olen käynyt Marmariksella pari kertaa, koska se on helppo kohde jos ei ole kiinnostusta nähdä mitään sen kummempaa tai tehdä omatoimireissuja. Tällä kertaa hotelli oli suurin pettymys vaikka nyt huomasin tosiasian että Marmariksen ranta on aivan surkeassa jamassa. Kiviä, roskaa, wc-paperia, likaa. Ainoa paikka missä pystyi uimaan oli veneretki. Hotellin uima-allas oli likainen ja vesi muutenkin jääkylmää. Perheen teinit olivat järkkyttyneitä jatkuviin lähestymisyrityksiin. Hotellissa toimi tatuoija joka yritti kaupitella ylihintaisia kuviaan sekä teineille että leideille. Tatuoija patsasteli altaalla ja häiritsi lähinnä naispuolisia asiakkaita jatkuvasti. Taner Demir niminen kaveri. Vinkkinä, että hotellissa eräs neitokainen kertoi, että oli saanut tatuointinsa yli kolmasosan halvemmalla kuin mitä tämä kaveri tarjosi. Oli saanut vielä kaverin kiukuttelun päälle kun otti tatuointinsa muualta. Kertoo hyvin koko hotellin tasosta. Mikäli haluat lomaltasi muuta kuin dokaavia turisteja ja hälinää 24/7, älä valitse Club Evin hotellia. Täällä aurinkotuolit olivat varattuja aamu 8:sta pitkälle iltapäivään pelkille pyyhkeille. Lapsiperheelle painajainen, teiniperheelle painajainen ja itsestään välittäville aikuisille painajainen.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen hotellit
  Lisätty: 02.04.2023 Lähettäjä: Ympärimaailmaa
 • Upea kiertomatka turvallisisesti.

  Erityisen hyvin suomalaisia palvellut matkatoimisto Haya Lanka Negombossa Sri Lankassa on palannut koronan jälkeen. Yrittäjä Ishu (Mohamed Israth) odottaa avosylin suomalaisia asiakkaita upeille täyden palvelun retkilleen. Teimme upean kahden viikon kiertoajelun oman kuljettajan viemänä. Asuimme hyvissä hotelleissa lähellä nähtävyyksiä ja kaupunkien keskustoja. Kuljettaja piti huolta kaikesta mitä tarvitsimme. Suosittelen tätä valintaa omatoimisen matkailun sijaan jos haluaa nähdä laajasti Sri Lankaa. Lomalla jäi vielä viikko rantalomaan reissun jälkeen. Palvelu oli hyvää, huolehtiavaista ja turvallista. Lisää tietoja: www. Hayalanka.com. Terveisin Johannes Jos haluat lisätietoja kokemuksistamme vastaan mielelläni kysymyksiisisi.

  Kohde: Sri Lanka Kategoria: Sri Lankan muita vinkkejä
  Lisätty: 16.03.2023 Lähettäjä: PaavoJohannes
 • Medina 2 huonetta perheen asunnossa

  Jo toista kertaa Rabatissa,tulimme pari päivää sitten kotiin 2 viikon matkalta Rabatista.Marokko turvallinen,kultturi poikkeaa euroopasta,ystävällisiä ja auttavaisia.Ruokapaikkoja löytyy helposti,rannalla ehkä parhaat.Nähtävyyksiä mm Kasbah,marina,medina ja museot.Edullinen kohde,suosittelen.Taksit ja junaliput halpoja.

  Kohde: Rabat, Marokko Kategoria: Rabatin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 19.02.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Mosul Ja Erbil

  Olin Mosulissa 2 viikkoa ja se oli minun elämä mahtavimpia hetkiä! Luulin että joku ampuisi minua mutta en edes nähnyt vaaraa siellä. Erbilissä oli kuitenkin kivempaa. Kaikki oli edullista myös kun halusin yrittää saada kamera toimimaan kaupassa ollut työntekijä ei ottanut vastaan rahaa vaikka yritin antaa. Kokemus oli mahta Suosittelen!

  Kohde: Irak Kategoria: Irakin muita vinkkejä
  Lisätty: 15.02.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Keskustan hotelli,Rodos

  Hotelli: Amaryllis Hotel

  Mukavin reissu,minkä olemme tehneet. Ranta lähellä kahden puolen,hotelli Amaryllis kodikas,hyvä palvelu,siistiä ja rauhallista. Kävellen Vanhaan kaupunkiin,lähellä satama ja kaupat.Voi rantaa myöten kävellä kauaskin, lähellä muitakin nähtävykksiä.Rodos sopii huonosti liikkuvillekin. Ei ollut ikävä kotiin...jos matkustamme vielä kohde on em.

  Kohde: Rodos, Kreikka Kategoria: Rodoksen hotellit
  Lisätty: 13.02.2023 Lähettäjä: Vieras
 • En suosittele

  Näköala parvekkeelta upea, siihen positiivisuus sitten loppuikin. Huone jossa olimme kaipasi päivitystä varsinkin kylpyhuoneen osalta. Ruokaa oli paljon, mutta laatu vaihteli todella paljon, varsinkin kokolihasta valmistus ei juurikaan ollut enimmäkseen onnistunutta. Ravintolan henkilökunnan käytös ihmetytti, kuuluneeko paikalliseen kulttuuriin, että henkilökunta huutaa toisilleen ja haukkuu asiakkaita, no onneksi eivät kaikki, ystävällisiäkin oli. Altaalla oli koko ajan ruuhkaa, ei juurikaan tilaa uida. Johtunee siitä, että vesipuiston vesi oli kylmää merivettä. Ei todellakaan edes kolmen tähden hotelli. Meteli iltaisin häiritsi, minidisco, kaikui pienessä laaksossa hotellien seinistä. Musiikkia soitettiin todella kovaa, vaikka asiakkaita oli vähän. Loman alkuosalla sattui olemaan juoppohulluja suomalaisia n kolmektymppisiä lasten kanssa. Möykkäsivät monta yötä, jonka jälkeen joutuivat lähtemään. Sääli noita lapsia. Suorastaan hävetti suomalaisten puolesta, maine kasvaa.... ...  Lisää...

  Näköala parvekkeelta upea, siihen positiivisuus sitten loppuikin. Huone jossa olimme kaipasi päivitystä varsinkin kylpyhuoneen osalta. Ruokaa oli paljon, mutta laatu vaihteli todella paljon, varsinkin kokolihasta valmistus ei juurikaan ollut enimmäkseen onnistunutta. Ravintolan henkilökunnan käytös ihmetytti, kuuluneeko paikalliseen kulttuuriin, että henkilökunta huutaa toisilleen ja haukkuu asiakkaita, no onneksi eivät kaikki, ystävällisiäkin oli. Altaalla oli koko ajan ruuhkaa, ei juurikaan tilaa uida. Johtunee siitä, että vesipuiston vesi oli kylmää merivettä. Ei todellakaan edes kolmen tähden hotelli. Meteli iltaisin häiritsi, minidisco, kaikui pienessä laaksossa hotellien seinistä. Musiikkia soitettiin todella kovaa, vaikka asiakkaita oli vähän. Loman alkuosalla sattui olemaan juoppohulluja suomalaisia n kolmektymppisiä lasten kanssa. Möykkäsivät monta yötä, jonka jälkeen joutuivat lähtemään. Sääli noita lapsia. Suorastaan hävetti suomalaisten puolesta, maine kasvaa....

  Kohde: Playa Taurito, Espanja Kategoria: Playa Tauriton muita vinkkejä
  Lisätty: 08.02.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Nähtävyydet

  Kävimme miltei kaikissa matkakohteissa mitä Mogadishussa oli ja oli hienoja paikkoja täynnä.

  Kohde: Somalia Kategoria: Somalian nähtävyydet
  Lisätty: 06.02.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Ravintola Astrea Plataniaksessa

  Erinomaista ruokaa! Ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta. Plussaa upeat maisemat terassilta.

  Kohde: Kreeta, Kreikka Kategoria: Kreetan ravintolat ja baarit
  Lisätty: 25.01.2023 Lähettäjä: Vieras
 • kohde oli hyvä,rauhalinen,lähellä rantaa,juuri se mitä haimekin.

  saimme hyvän lämpimän rantaloman 2vk.tuo miami oli myös kiikarissa,uskon etei se ole tuosta juurikaan muutunut,muutamat olivat käytössä,muut aika hiljaisia,ei vuokraus kunossa.siitä vuokraako joku,tuskin suomalaiset.alue on wikibedian mukaan ruotsalaisten eläkeläisten suosima,joka näkyy alueen keskustassa-palveluissa.

  Kohde: San Agustin, Espanja Kategoria: San Agustinin muita vinkkejä
  Lisätty: 15.01.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Miellyttävä pieni hotelli

  Hotelli: Serxhio

  Serxhio on pieni perheomisteinen hotelli hyvällä ja rauhallisella paikalla. Huone oli hyvä ja kaikki toimi hyvin. Hotellissa oli hissi, mutta esteetön se ei missään nimessä ollut. Rappujen kiipeämistä oli paljon. Siivoamisessa ei ollut moitittavaa. Äänieristys oli heikko ja yöllä äänet käytävästä häiritsi. Ravintola ei ollut auki. Aamupala oli niukka, mutta hyvä. Myös vaihtelevuutta oli hyvin. Kissoja pyöri paljon hotellin alueella ja myös kuolleita kissoja oli. Tämä ei välttämättä ollut hotellin vika. Ihan hotellin vieressä oli pieni kauppa, josta löytyi lähes kaikki tarpeellinen. Pääkadulle oli ehkä kilometri. Tie rantabulevardille oli kapea ja autojen seassa piti kieppua. Henkilökunta oli ystävällistä. Viimeisenä aamuna kun emme aamiaiselle ehtineet odotti huoneen ovenkahvassa eväskassi. Vuokra-auton sai kivasti hotellin omalle parkkipaikalle. Läheisin ranta oli kivikkoinen, mutta uimaan siinä silti pystyi.

  Kohde: Saranda, Albania Kategoria: Sarandan hotellit
  Lisätty: 12.01.2023 Lähettäjä: Vieras
 • kaksikerroksinen marmoripalatsi

  Hotelli: Casa Morey

  Kaupunki itsessään oli rähjäinen, mutta vaaleanpunaista marmorista rakennettu Casa Morey 70 m2 huoneineen oli uskomattoman hieno, Amazonin jokinäkymineen. Osallistuimme useamman tunnin veneretkelle Amazonin sivuhaaran viidakkoon, pujottelua vesikasvistossa, oli tapiireja aitauksessa, kylätaloa ja kasvomaalauksia sekä eksoottisia hedelmiä. Kokemus oli kiva ja tuntui hyvin autententtiselta. Jälkikäteen Googlesta tsekkaamalla olimme olleet hyvin lähellä asutusta.

  Kohde: Iquitos, Peru Kategoria: Iquitosin hotellit
  Lisätty: 10.01.2023 Lähettäjä: Vieras
 • Tuulinen ranta

  Hotelli: Blue Sky city beach hotel

  Todella tuulinen puoli ja ranta ja ravintolasta tuli vatsapöpö seurueessamme usealle henkilölle.

  Kohde: Rodos, Kreikka Kategoria: Rodoksen hotellit
  Lisätty: 06.01.2023 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.