Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Puerto de la Cruzin matkakokemukset ja vinkit

Vanhat huoneet

Vieras    30.12.2018    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2018 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Olimme miramar hotellissa 27.11-11.12.2018.Hotellihuoneet tosi vanhat ja haisee homeelle,vettä tulee miten sattuu,lattiat natisee.Uima altaan vesi tosi viileää..Ei koskaan tähän hotelliin enään....Maisemat on tosi hienot ainoa positiivinen asia.

Arvosana hotellille:

Asuminen Puertossa

Vieras    20.11.2018    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Talvikoti Puerto de la Cruzissa, toinen talvi alkanut. Blogissa kokemuksia, ravintolasuosituksia ym. Tervetuloa lukemaan: www.koivupalmu.blogspot.fi

Las Tejas Verdes

Vieras    13.01.2018    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Las Tejas Verdes on hyvä musiikkipaikka. Myös saman kävelykadun päässä olevassa Bar-Cafe Marboressa on paikallista elävää musaa, kuten myös lähellä Las Tejas Verdesiä olevassa bodega Aradossa.

Johan oli hotelli

Vieras    10.01.2018    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2016 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Tarjoilijat epäystävällisiä..varsinkin allasbaarissa kuiva laiha vanha mies..todella epäystävällinen..ei mitään kiirettä tarjoilla..ylimielinen hyypiö.kylmät.kosteat huoneet.altaan vesi jääjylmää vaikka piti olla lämmitetty.kostea vetoisa aavehotelli.huh mikä kokemus

Arvosana hotellille:

OK

Vieras    29.12.2017    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2017 | Hotelli: Apartamentos Alta

10 kertaa ollaan Cruzissa oltu ja joulua vietetty monessa paikassa mm, tuos Florida plazas kerran! Menisin uudestaankin, paitsi se nurkkabaari soittaa jatsia 22:00 asti, muuten hyvä paikka. Ollaan oltu Bellavistassakin, OK.Tenerife Vingissäkin ja Teidemarissakin. Mut älkää ottako joulun ja uudenvuoden aikaan Park Plazaa. (Ellette halua valvoa läpi yön). On ihan keskustassa ja paikalliset möykkää läpi yön, koska se on heille suurin juhla! Nyt viimeksi olimme apt.Altassa! Vastapäätä on

se Martianesin ostoskeskus =siellä tosi edullinen liha-juustotiski, huonolla englannillakin hoituu ostokset. Altassa on 4 e aamupala, joka on hyva!

Arvosana hotellille:

SunPost-postimerkit

Vieras    28.12.2017    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Älkää ostako postikortteihinne noita ns. kuriirimerkkejä, ainoastaan virallisia postimerkkejä, joissa lukee Correos. Viimeksi haksahdin noihin SunPost-merkkeihin, palautin kortit siihen paikkaan (siis siihen punaiseen postilaatikkoon), josta kortit ja merkit ostin. Vielä siltä miesmyyjältä kysäisin, että lähtevätkö kortit tuosta laatikosta varmasti eteenpäin. Si, si. Joskus takavuosina ostin myös noita SunPost-merkkejä hotelli Tenerife Vingin lähellä olevasta kaupasta ja palautin ne kaupan ulkopuolella olleeseen punaiseen laatikkoon. Ne tulivat perille. Nyt marraskuussa olimme apt. Altassa ja siinä lähellä olevasta kioskista ostin kortit ja merkit. Ne eivät koskaan tulleet perille. Eivät tulleet myöskään Benalmadenasta. Joten enköhän nyt oppinut, ettei enää piraattimerkkejä!

Varkaita Mangon myymälässä

Vieras    26.12.2017    Puerto de la Cruzin vaarat ja ongelmat    Puerto de la Cruz

Shoppailin Mangon myymälässä n.klo 19.30, valitsin pari takkia sovittaakseni niitä ja oman kevyt toppani ripustin siihen viereiseen vaaterekkiin. Hetkeksi käänsin selkäni kun katsoin peilistä sovittamaani takkia niin oma kevyt toppani oli varastettu. Se meni minuutissa, kysyin myyjältä onko valvontakameraa hän sanoi ettei ole vaikka kameroita oli katossa.Myymälä sijaitsi isolla aukiolla missä paljon ravintoloita ja myymälöitä, vieressä ranta ja tivoli.

Keskeisellä paikalla

Vieras    30.11.2017    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2017 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli huippupaikalla, aikuisille jotka eivät etsi luksusta vaan perus majoitusta, todella ystävällinen ja avulias henkilökunta. Maksullinen pysäköinti autoille.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen paikka

Vieras    13.08.2016    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Matkanjärjestäjien varoitukset taskuvarkaista ovat ainakin Puerto de la Cruzin suhteen melko turhia. Olen käynyt vuodesta 1990 lähtien kohteessa yli 10 kertaa ja koskaan en ole edes nähnyt taskuvarkaan tai muutenkaan luihun näköistä heppulia, joka aikoisi rullata rahani kadulla tai muuallakaan. Kyllä joka paikassa rahoistaan eroon pääsee jos levittelee niitä esim. kännipäissään. Turistien turvallisuus on muutenkin huippuluokkaa, ei ole tappelun nujakoita kuten useissa kohteissa ja poliiseja on riittävästi, jopa turhankin paljon. Puerto on parhainpia ja turvallisinpia lomakohteita Kanarialla, eikä välimeren kohteissakaan juuri ole vastaavia. Kaiken kaikkiaan ehdoton lomakohde kaikin puolin, siisti ja viihtyisä, suosittelen lämpimästi. Jos jotain huonoa haluaa sanoa, niin kohde on turhan pitkän lentomatkan päässä eikä Turustakaan ole sinne kunnon yhteyksiä.

En voi suositella

Vieras    18.06.2016    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Hotellin vanhenpi henkilökunta ei kovinkaan ystävällistä. Nuoremmat osasivat englantia ja yrittivät olla avuksi. Koko hotellissa haisi viemärit. Uima-altaan vesi oli niin kylmää että uiminen ei tullut mieleenkään vaikka kuvauksessa luvattiin lämmitetty uima-allas. Lakanat olivat saapuessamme likaiset ja reikäiset (ei pesty edellisen asiakkaan jäljiltä) Pyysimme uusia ja sekin oli työn ja tuskan takana respalta ne järjestää. Huoneessa öisin todella kylmä. Kylpyhuone ok mutta koko muu huone likainen ja kulahtanut. Pinnat pölyiset jne. Kaiken huippu oli varaus-sivuston mukaan luvattu keittokomero huoneen varustelussa jota ei ollut. Asiaa selvitettiin respassa heikolla kielitaidolla ja henkilökunnan mukaan sitä ei pitänytkään olla. Hotellin sijainti ok vaikkakin alueella paljon tyhjillään olevia lakkautettuja hotelleja. Aavemainen tunnelma. Todella suuri pettymys!

Arvosana hotellille:

Herkkuja, shoppailua, nähtävää yms. Puerto de la Cruzissa

Vieras    17.04.2016    Puerto de la Cruzin muita vinkkejä    Puerto de la Cruz

Ravintoloista suosittelen Vicoloa, Calle de Hoya -kadulla, aivan ihanat pizzat! Don Camilossa, Calle Mequinezilla on todella herkulliset pastat! Plaza Conceil'lla olevassa Magan kahvilassa (siis kahvilan puoli) söin maukkaan club sandwichin!

Omaan vaatemakuuni osui Mandala, Tienda de Regalos osoitteessa Calle de Hoya. Shoppailijoiden kannattaa suunnata lauantaisin pidettäville markkinolle El Tejarin Mercadossa (Playa Jardinin kohdalta mäkeä ylös). Markkinoilla on kalaa, lihaa yms. tuoretuotteita, mutta myös muita markkinakojumyyjiä sekä kirpputori. Markkinakauppiaita on niin alakerrassa kadun varrella kuin myös kattoterassilla.

Taoron puisto portaineen ja suihkulähteineen on aivan ihastuttava! Kasvien ystävälle suosittelen myös Jardin Botanicoa (pääsymaksu 3 euroa) sekä orkideapuutarhaksi kutsuttua Jardines de Sitio Litreä (pääsymaksu 4,75 euroa). Taoron puiston vieressä oleva Jardin Acuatico sen sijaan oli hienoinen pettymys, lähinnä sen takia, että se kaipaisi ylläpitoa.

Playa Jardin kannattaa kävellä päästä päähän ja upottaa välillä varpaansa mustaan hiekkaan.

Itse majoituin hotelli Sol Parque San Antoniossa keskustan ulkopuolella. Hotellialueella on ihana vehreä puutarha, ystävällinen henkilökunta ja ihan ok huoneet. Hotellilta pääsee mukavasti kolmea eri reittiä keskustaan tai käyttäen hotellin omaa shuttle bussia (josta hotelliesittelyissä tosin ei ole mitään mainintaa).

Paikallisbussilla, Titsa, 350 pääsee kätevästi La Orotavaan. Lähtee mm. Sol Parque San Antonion edessä olevalta pysäkiltä ja maksaa 1,45 euroa (matka 10-15 min).

Pääkaupunki Santa Cruziin pääsee useammallakin eri bussilla. Itse matkustin menomatkan lähtien hotellin edessä olevalta pysäkiltä bussilla 101, tämä bussi kiertää kaikki kylät ja matka kesti puolitoista tuntia! Paluumatkan tulin bussilla 103 moottoritietä pitkin ja matka kesti puolisen tuntia Puerto de la Cruzin bussiasemalle. Puerto de la Cruz - Santa Cruz 5,25 euroa.

Suosittelen kävelemään ja kulkemaan pitkin poikin katuja ja "eksymään" myös kaduille ja reiteille, joita ei ole merkitty turistikarttaan tai ovat kartan ulkopuolella. Itse löydin ihastuttavia kävelypolkuja niin luonnon äärellä kuin myös talojen välissä.

Tosi hieno puutarha,teidemar.

Vieras    18.09.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Teidemar

Moi olemme olleet muutaman kerran ko. hotellissa ja kaikki on toiminut todella hyvin.Tietenkin on vähän ajan patinaa,mutta niin on meissäkin..Liikuntaa saa jos haluaa,kun kävelee alakaupunkiin ja takasin ,mutta jos on ns .huonot jalat ei kannata ottaa tätä hotellia.Kyllä taas on kova polte lähteä 12/15,mutta ei ole vielä lyöty lukkoon.Olli.

Arvosana hotellille:

Loro Parque

Loro Parkki vetää turisteja puoleensa vuodesta toiseen magneetin tavoin. Puisto on kasvattanut eläinkantaansa vuosi vuodelta, mutta perinteiset delfiini-, papukaija- ja merileijonaesitykset ovat pysyneet samanlaisina vuosia. Pingviinien asumus on hieno nähtävyys ja ko. rakennuksessa käydessä voi aistia Teneriffan ainutlaatuisen ja jännittävän tunnelman. Valaat ovat upeita ja puistosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Puiston hinnat eivät ole yhtään laskeneet vuosien takaisesta, joka ihmetyttää matkailijaa. Puisto on vuosia ollut Teneriffalla kävijälle melko suosittu ja kävijöitä onkin Loro Parkissa riittänyt. Delfiiniesitys on varmasti pienten mieleen, koska ko. esityksessä jokunen lapsi pääsee pieneen baattiin yhdessä delfiinien kanssa. Suosittelen lämpimästi Loro Parkkia kaikille, jotka matkustavat Teneriffalle.

Loro Parque - euroopan paras eläintarha Teneriffalla

Näyttävä Loro Parque eläintarha sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, Puerto de la Cruzin keskustassa ja on kanariansaarten suosituimpia nähtävyyksiä. Eläinpuisto on erikoistunut erityisesti papukaijoihin, maailman suurimmalla papukaijakokoelmallaan, mutta sieltä löytyy myös kattava valikoima muita eläimiä; gorilloja, simpansseja ja muita pienempiä apinoita, pingviinejä, tiikereitä, muurahaiskarhuja, jättiläiskilpikonnia ja miekkavalaita, muutamia erikoisimpia elukoita mainitakseni.

Maisemointiin on panostettu ja maailman suurimman matkailupalvelun Tripadvisorin käyttäjät ovat valinneet Loro Parquen vuonna 2014 Euroopan parhaaksi ja maailman kolmanneksi parhaaksi eläintarhaksi. Teneriffan pohjoisosassa ilma on kylmempää kuin etelässä, joten varsinkin aamupäiväksi kannattaa mukaan varata vähän pidempää hihaa ja lahjetta, muutoin saattaa vilu yllättää.

Eläintarhassa järjestetään useita eläinnäytöksiä, joista me päädyimme katsomaan miekkavalaiden ja merileijonien showt. Näytösten aikataulut kannattaa tarkistaa portilla jaettavasta ohjelmalehtisestä ja kartasta. Alueelta löytyy myös useita kahviloita ja ravintoloita, joista saa syömistä ja juomista, jotta jaksaa taas tepastella.

Puistossa saa vierähtämään useita tunteja. Me varasimme retkemme paikalliselta matkanjärjestäjältä ja hintaa retkelle tuli 46 euroa henkilöltä sisältäen bussikuljetuksen. Costa Adejesta Puerto de la Cruziin körötteli reilun tunnin verran. Bussi tuli hakemaan meidän hotellimme kupeesta aamulla yhdeksän jälkeen ja palautti meidät samaan paikkaan kuuden jälkeen illalla.

Kuvia Loro Parquesta ja videopätkä merileijonien showsta löytyy blogistani: titityyppi.blogspot.fi/2015/...falla.html

sokkeloinen hotelli

Vieras    12.02.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2014 | Hotelli: Apartamentos Noelia Playa

Hotelli on sekoitus hyvää ja nuhruista. Hyvät sänky, parveke, tv, riittävä lämmin vesi.Huonoa likaiset kokolattiamatot. käytävillä, käytävät muutenkin sokkeloiset.

huoneen oleskelutila pimeä,tilan tuntua lisätty peileillä. Keittiön varusteet rikki.

komerossa ripustus tilaa niukasti yhdellekin.Kaukana keskustasta.

Oppaat eivät käy hotellilla.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.