Matkakokemukset - Hotelleja Puerto de la Cruzissa

Surkea palvelu vastaanotossa, allasalue ei viihtyisä, lattiat likaiset

Vieras    10.12.2023    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2023 | Hotelli: Apartamentos Casablanca

Raquel vastaanotossa tosi töykeä. Varaamasi huoneisto ei vastaa sitä mitä saat. Allasalueella aurinkopetit toisissaan kiinni, lastenallas onnettoman pieni. Huoneen lattiat likaiset, ei voi liikkua ilman kenkiä. Etelänpuolen parvekkeille kova meteli autotiestä. En suosittele kenellekään

Arvosana hotellille:

Kiva äkkivalinta

Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2019 | Hotelli: Hotel Puerto de la Cruz

***+ ei mikään uusi hotelli mutta siisti. Lämmitetty uima-allas. Loistavat aamiais- ja illallisbuffetit, puolihoito- eli illallislisä vain 28€/henk/viikko. Lounasta ei kokeiltu, olisi ollut 13€/kerta sisältäen juomat.

Rannasta nousua 154 porrasta + vähän muuta ylämäkeä lisäksi.

Bussipysäkki Tucan lähellä jos haluaa ajaa halvoilla paikallisbusseilla muualle.

Arvosana hotellille:

Pez Azul - joutaa purkakaa jo pois

Vieras    19.02.2019    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2019 | Hotelli: Pez Azul

Matkamme ensimmäisen yön palelimme ja aamu oli todella karu sillä huoneessamme oli vain 17 C lämpöä.

Pyysimme hotellin vastaanotosta siirtoa hotellin päivä auringon puolen huoneisiin, joita aurinko lämmittää päivällä.

Vastaanoton vastaus ongelmaan oli lisähuovat jotka saimmekin mutta huoneen vaihto ei onnistuisi koska hotelli olisi täynnä koko viikon.

Aurinkomatkojen oppaiden apu meille oli se sama vastaus - taas lisää huopia. Pyysimme hotellin vaihtoa, johon he tietysti suostuisivat

mutta se olisi suoritettava itse ja omalla kustannuksella sekä tietysti samalla menettäisimme jo maksetun paluumatkan kuljetuksen hotellilta lentokentälle.

Avuliaiden aurinkomatkojen oppaiden seuraava idea oli että kävisimme vuokraamassa lämpöpuhaltimia jostain alan liikkeestä!

Siispä silloin oli omattoimisuuden aika ja teimmekin sitten seuraavat toimet. Kaksi kattilaa liedelle kuummenemaan ja kylpyamme täyteen kuumaa vettä sekä täytimme

noita 5 l juomavesi päniköitä kuumalla vedellä jota onneksi tuli hanasta. Pänikät illalla sänkyjemme vieree ennen nukkumaan menoa!

Näillä toimilla saimme huoneemme lämmön siedettäväksi ja ehkä myös Aurinkomatkojen hiilijalanjäjen kasvamaan mikä ei haitanne

Suomen vastuullisinta matkanjärjestää!

En voi suosittella kenellekkään Pez Azul hotellia sillä se on ollut pohjanoteeraus lukuisten Kanarian matkojemme pitkässä ketjussa!

Hotelli oli todella kylmä, vanhan, pahan hajuinen (homeinen) ja tosi heikkokuntoinen siis aika matka 70-luvulle (hotelli rakennettu 1973).

Onneksi Puerto de la Cruzissa oli aurinkoista ja lämmin sää matkamme aikana!

Arvosana hotellille:

Vanhat huoneet

Vieras    30.12.2018    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2018 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Olimme miramar hotellissa 27.11-11.12.2018.Hotellihuoneet tosi vanhat ja haisee homeelle,vettä tulee miten sattuu,lattiat natisee.Uima altaan vesi tosi viileää..Ei koskaan tähän hotelliin enään....Maisemat on tosi hienot ainoa positiivinen asia.

Arvosana hotellille:

Johan oli hotelli

Vieras    10.01.2018    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2016 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Tarjoilijat epäystävällisiä..varsinkin allasbaarissa kuiva laiha vanha mies..todella epäystävällinen..ei mitään kiirettä tarjoilla..ylimielinen hyypiö.kylmät.kosteat huoneet.altaan vesi jääjylmää vaikka piti olla lämmitetty.kostea vetoisa aavehotelli.huh mikä kokemus

Arvosana hotellille:

OK

Vieras    29.12.2017    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2017 | Hotelli: Apartamentos Alta

10 kertaa ollaan Cruzissa oltu ja joulua vietetty monessa paikassa mm, tuos Florida plazas kerran! Menisin uudestaankin, paitsi se nurkkabaari soittaa jatsia 22:00 asti, muuten hyvä paikka. Ollaan oltu Bellavistassakin, OK.Tenerife Vingissäkin ja Teidemarissakin. Mut älkää ottako joulun ja uudenvuoden aikaan Park Plazaa. (Ellette halua valvoa läpi yön). On ihan keskustassa ja paikalliset möykkää läpi yön, koska se on heille suurin juhla! Nyt viimeksi olimme apt.Altassa! Vastapäätä on

se Martianesin ostoskeskus =siellä tosi edullinen liha-juustotiski, huonolla englannillakin hoituu ostokset. Altassa on 4 e aamupala, joka on hyva!

Arvosana hotellille:

Keskeisellä paikalla

Vieras    30.11.2017    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2017 | Hotelli: RF Apartamentos Bambi - Adults Only

Hotelli huippupaikalla, aikuisille jotka eivät etsi luksusta vaan perus majoitusta, todella ystävällinen ja avulias henkilökunta. Maksullinen pysäköinti autoille.

Arvosana hotellille:

En voi suositella

Vieras    18.06.2016    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Hotellin vanhenpi henkilökunta ei kovinkaan ystävällistä. Nuoremmat osasivat englantia ja yrittivät olla avuksi. Koko hotellissa haisi viemärit. Uima-altaan vesi oli niin kylmää että uiminen ei tullut mieleenkään vaikka kuvauksessa luvattiin lämmitetty uima-allas. Lakanat olivat saapuessamme likaiset ja reikäiset (ei pesty edellisen asiakkaan jäljiltä) Pyysimme uusia ja sekin oli työn ja tuskan takana respalta ne järjestää. Huoneessa öisin todella kylmä. Kylpyhuone ok mutta koko muu huone likainen ja kulahtanut. Pinnat pölyiset jne. Kaiken huippu oli varaus-sivuston mukaan luvattu keittokomero huoneen varustelussa jota ei ollut. Asiaa selvitettiin respassa heikolla kielitaidolla ja henkilökunnan mukaan sitä ei pitänytkään olla. Hotellin sijainti ok vaikkakin alueella paljon tyhjillään olevia lakkautettuja hotelleja. Aavemainen tunnelma. Todella suuri pettymys!

Arvosana hotellille:

Tosi hieno puutarha,teidemar.

Vieras    18.09.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Teidemar

Moi olemme olleet muutaman kerran ko. hotellissa ja kaikki on toiminut todella hyvin.Tietenkin on vähän ajan patinaa,mutta niin on meissäkin..Liikuntaa saa jos haluaa,kun kävelee alakaupunkiin ja takasin ,mutta jos on ns .huonot jalat ei kannata ottaa tätä hotellia.Kyllä taas on kova polte lähteä 12/15,mutta ei ole vielä lyöty lukkoon.Olli.

Arvosana hotellille:

sokkeloinen hotelli

Vieras    12.02.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2014 | Hotelli: Apartamentos Noelia Playa

Hotelli on sekoitus hyvää ja nuhruista. Hyvät sänky, parveke, tv, riittävä lämmin vesi.Huonoa likaiset kokolattiamatot. käytävillä, käytävät muutenkin sokkeloiset.

huoneen oleskelutila pimeä,tilan tuntua lisätty peileillä. Keittiön varusteet rikki.

komerossa ripustus tilaa niukasti yhdellekin.Kaukana keskustasta.

Oppaat eivät käy hotellilla.

Arvosana hotellille:

"rauhallinen hotelli"

Vieras    26.01.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2015 | Hotelli: Be Live Experience Tenerife

Huone valikoima ei vastannut esitteen kuvaelmaa huonetta. Arvelen,että yksiöstä oli tehty 2-hengen huone.Oli varattu 2-hengelle.Patjan päällä mm.4 ruskeaa vilttiä.jonka päällä lakana.Arvata saattaa,että huoneessa oli pöly melkoinen.Meri näkö ala toteutui kuitenkin.Yöksi jouduimme respasta pyytämään lisä peitteitä,kun lämmitystä ei ollut lainkaan.+ oli erinomainen buffet aamiainen,erinomaisia nähtävyyksiä...ehkä joskus toinen hotelli.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti, huono taso

Vieras    11.01.2015    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: palmeras playa

Valitsimme hotellin viikon pakettimatkalle sen sijainnin ja lämmitetyn uima-altaan sekä edullisen aamiaisbuffetin takia.

Hyvät puolet: Yksiö, johon majoituimme oli siisti ja vasta kunnostettu, Parvekekin oli kohtuullinen. Huone siivottiin joka päivä ja pyyhkeet vaihdettiin. Uima-allas oli lämmitetty ja hotellin sijainti loistava.

Huonot puolet: Hotelli niin kuin sen asiakkaatkin oli parhaat päivänsä nähnyt. Yleisilme oli ankea kuin entisestä itäblogista. Aamupala yksipuolinen, vaihtelu koski lähinnä rasvaista tarjontaa ja leivänpaahtimen paikkaa, joka siirrettiin joka aamu eri paikkaan. Ravintola oli pimeä. Kerran söimme illallisbuffetin siellä ja söimme samassa ravintolassa kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Alkuruoat oli hyviä, mutta pääruoka kylmää ja jälkiruoasta ei voi puhuakaan samana päivänä. Uima-altaan baarin seinälaatoitus oli kultaiselta 1970-luvulta. pulut joi vettä lasten altaasta. En ikinä enää palaa ko hotelliin, jos joskus vielä menen Puerto de la Cruziin. Kaupunki oli lomakohteena kyllä leppoisa ja viehättävä, joten ehkä kun olen eläkkeellä ja jos olen hengissä, voisin kuvitella siellä toisenkin kerran käyväni, mutta hotelli on taatusti toinen.

Arvosana hotellille:

vanha hotelli

Vieras    24.12.2014    Puerto de la Cruzin hotellit    Puerto de la Cruz
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: Elegance Miramar Hotel

Todella suuri pettymys.Huoneemme oli tosi kylmä tarkeni kun oli sängyssä 2 täkkiä ja viltti päällä.Veden saannin kanssa oli ongelmia.Lämmintä vettä ei juuri tullut.Uimaaltaan piti olla lämmitetty,mutta eipä tainut olla (mitattu noin 18,0)Henkilökunnan englannin taito lähes olematon ja palveluhalukkuus.

Emme suosittele kyseistä hotellia teemme vuosittain 4-5 matkaa ja aina on kolmetähteä riittänyt.

Arvosana hotellille:

Hotelli meren rannalla

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2014 | Hotelli: Bahia Principe San Felipe

Aluksi oli aivan innoissani, kun näin hotellihuoneemme (Juniorsviitti, dublettihuone) ja varsinkin loistavan merinäköalan sekä ison parvekkeen. Vaan niin kävi, että emme nukkuneet kunnolla kahteen viikkoon eli loman ajan.

Hotellista mainittiin, että liikenteen melu saattaa häiritä. Liikenteen melu kyllä peittyi lähes kokonaan aaltojen pauhuun ja tuulen ääneen, vaikka olimme 12. kerroksessa. En suosittele valitsemaan hotellista merinäköalahuonetta, sillä meri piti niin kovaa meteliä ja tuuli. Ruoka oli hyvää, mutta tietenkään en voinut syödä kaikkia niitä laktoosipitoisia herkkuja, vaikka laktoosinapit olivat mukana. Hotelissa on enimmäkseen saksalaisia, jotka osaksi näyttävät olevan vakikävijöitä kohtelusta päätellen. Pelkkää suomea osaavan ei kannata hotelliin mennä. Englannin kielelläkään ei ole kaikista asioista ohjeita esim. allaspyyhkeistä. Tein virheen, kun en odottanut pyyhkeitä jakavaa nuorta miestä paikalle, kun palautin viimeisen kerran pyyhkeet. Häneltä pitää ehdottomasti saada lopuksi lappu, joka todistaa, että et ole varastanut hotellin allaspyyhkeitä. Minulla ei sitä ollut, kun pyyhemies ei ollut paikalla. Meinasi jäädä 20 €:n takuumaksu saamatta, kunnes nosti metelin ja pomoporrasta tuli paikalle. Pari kolme pientä torakkaa pistäyty myös huoneessamme, mutta sehän on tavallista. Myöskään hotellin ruokailuihin kuulumattomia juomien hintoja ei ollut missään esillä. Yhden kerran sain nähtäväksi jonkin listan, kun tilasimme muuta kuin vettä. Baarin puolella hinnat kyllä tuodaan. Kannattaa myös huomioida, että hotellin vastaanotossa kaikki eivät puhu englantia kuin muutaman sanan. Uima-allasalue on hieno puutarhoineen, mutta ei niin iso kuin kuvassa näyttää. Tarjoilijat ovat kohteliaita. Huoneet ovat siistejä ja ne siivotaan joka päivä.

Arvosana hotellille:

tasokas hotelli

Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Be Live Experience Tenerife

Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla rannan ja keskustan läheisyydessä.hotelli oli hieno mutta huoneissa parveke kaipaisi kunnostusta.ruoka oli todella hyvää mutta tarjoilijat puhuivat pahaa asiakkaista heidän selän takana.Suomalaisia varsinkin.kahvilan baari oli erinomainen.sieltä sai vaikka mitä.(esim väli paloja ym ym..) suosittele hotellia noista pienistä haitoista huolimatta.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto de la Cruzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.