Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sri Lankan matkakokemukset ja vinkit

Kaunis maa

Vieras    13.12.2018    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Moni on täällä mainostanut Haya Lankaa ja itsekin sitä käytin. Naisena lapsen kanssa tuli kuitenkin ongelmaksi matkaoppaan jatkuvat whats up-viestit, jossa hän ehdotteli kaikkea "hieronnasta" alkaen. Hän ilmeisesti oletti, että eronnut pohjoismainen nainen on jotenkin helppo saalis.

En siis suosittele tuota matkatoimistoa, mikäli olet naisena yksin tai vain lapsen kanssa lähdössä.

Muutoin järjestelyt toimivat pääosin kyllä ja lopulta kuskimme (joka oli naimisissa oleva ja eri kuin tämä pääpomo) oli oikein mukava ja asiallinen.

Ikimuistoiset kaksi viikkoa Sri Lankalla

Vieras    22.10.2018    Hikkaduwan aktiviteetit ja harrastukset    Hikkaduwa

Olimme perheen kanssa kahden viikon lomamatkalla Sri Lankassa 10/2018.

Majoituimme Coral Sands- hotelliin Hikkaduwassa. Hotellin sijainti on täydellinen rantalomailuun, aivan meren rannassa ja kiven heiton päässä hotellilta pääsi uimaan esimerkiksi merikilpikonnien kanssa. Lisäksi rannalla on koralliriutta, jossa oli mukava snorklailla.

Varasimme jo Suomesta käsin kolmen yön ja neljän päivän retken paikalliselta matkanjärjestäjältä Haya Lankalta. Haya Lankan omistaja Ishu räätälöi meille toivomamme retken ja oli erittäin kärsivällinen ja ystävällinen.

Kuljettaja Nusmy tuli sovitusti noutamaan meidät hotellilta ja kaikki toimi

niinkuin oli ennalta sovittu. Meidän yöpymispaikat retkellä olivat Udawalawe-

Ella-Kandy. Emme voisi olla tyytyväisempiä, näimme ja koimme niin paljon ja maa on uskomattoman kaunis!

Vahva suositus Haya Lankalle ja Ishulle! Retken varaaminen ja suunnittelu hoitui kätevästi Watsapin kautta. Maksoimme retken paikan päällä viimeisenä retkipäivänä. Meidän ei itse tarvinnut huolehtia mistään, kuljettaja hoiti kaiken ja oli todella ystävällinen ja rauhallinen kuski :)

Kiinnostaisiko yöpyä puunlatvamajassa safarin päätteeksi?

Vieras    17.04.2018    Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset    Sri Lanka

Vietimme ikimuistoiset 2 viikkoa helmikuussa 2018 Sri Lankan Bentotassa. Matkan olimme ottaneet matkanjärjestäjän kautta, mutta aktiviteetteja varten etsimme paikallisen oppaan. Loman päätarkoitus oli rentoutua, joten emme haalineet tällä kerralla liikaa nähtävää. Alwikseen törmäsimme Bentotan rannalla. Lyheyn keskustelun aikana ( englannilla pärjää hyvin) saimme käsityksen, että kyseessä on luotettavan oloinen opas, joka järjestää muun työnsä ohella pienimuotoisesti opaspalveluita ym. Mieleenpainuvinta oli yöpyä Yalan safarin päätteeksi viidakossa sijaitsevassa puunlatvamajassa ( siisti ja turvallinen paikka, vesivessatkin jopa) Safarimme aikana Alwis - joka osoittautui myös loistavaksi kokiksi- oli loihtinut toiveidemme

mukaisen illallisen. Monitoimimiehenä Alwis kaivoi esiin bongorummun ja loppuilta meni nauttiessa hänen ja kuskin musisoinnista nuotion äärellä viidakon ääniä kuunnellen. Alwiksen

kautta onnistuu myös mm. ayervedahotojakso tai yksittäiset hoitokerrat, toiveiden mukaiset grilli-illalliset rannalla, retket toiveiden mukaan, hotellivaraukset ja lentokenttäkuljetukset. Alwis on aiemmin toiminut luksushotellissa mm. kokkina, joogaohjaajana ja aktiviteettijärjestäjänä, joten

hänen kauttaa saa räätälöityä monenlaista ohjelmaa. Persoonana hän on luotettava, hyvällä tavalla ”ylpeän” oloinen siisti mies, jolla on asenne kohdallaan! Kävimme myös pariinkin

otteeseen Alwiksen kotona, jossa tapasimme hänen viehättävän perheensä ja saimme nauttia maittavan aterian. Voin lämpimästi suositella Alwiksen palveluita! Jos kiinnostuit, hänet tavoittaa parhaiten WhatsApp:n kautta numerosta +94 77 160 2820

Jussi ja Elena

Haya Lanka

Vieras    08.04.2018    Sri Lankan nähtävyydet    Sri Lanka

Vietimme helmikuussa -18 2 viikon loman Sri Lankassa, mihin sisällytimme 8 päivän kiertomatkan, jonka ostimme n. 4 kk aikaisemmin paikalliselta toimijalta, Haya Lankalta. Ishu suunnitteli meille matkavaihtoehtoja, joista valitsimme mieleisen ja jota edelleen muokattiin toiveidemme mukaan. Matkapaketti sisälsi auton ja kuljettajan, joka toimi myös oppaana, hotellit ja pääsymaksut. Järjestelyt toimivat erinomaisesti. Kuskinamme toimi Nusrath, joka on tosi mukava, auttavainen ja luotettava. Nusrathin kautta saimme syvennettyä tietämystämme Sri Lankasta. Matkamme onnistui täydellisesti ja menetimme sydämemme Sri Lankalle. Oman kokemuksemme perusteella haluamme lämpimästi suositella Haya Lankan palveluita.

Ari ja Pirjo

Tydellinen huolenpitoinen palvelu Haya Lanka

Voin vahvistaa edelliset kertomukset matkatoimisto Haya Lankan palvelusta. Teimme viikon matkan heidän toimestaan helmikuussa 2018. Luotettava kuljettaja (Mr. Farsan) uudella ilmastoidulla autolla hoiti ohjelman alusta loppuun erinomaisesti. Kävimme mm: Sigyria, Nuwara Elya, safarit (jossa 100 elefanttia), Moon Plain luonnonsuojelualue, Kandy, Ella. Nähtävyyksiin liittyy maan tapaan tuotteiden myyntiesittelyjä laadukkaissa myymälöissä (Sri Lankan jalokivet, puuhuonekalut ja koriste-esineet, batiikkitekstiileitä, teeplantaasi ym.) Mutta maan upean kaunis luonto oli parasta sisämaan retkellä. Moninaiset kultturikohteet kuten Buddismin pyhät tuhatvuotiseet kohteet kuuluivat myös ohjelmaan. Turvallisuus ja huolenpito meistä asiakkaina oli huippua. Ihmiset maassa olivat yleisesti tavattoman ystävällisiä ja avuliaita.

Viikossa ei voi kokea itsenäisesti matkustamalla niin paljon kuin Haya Lankan retkellä, mitä suosittelemme vahvasti, Thank you Mr. Ishu and Mr. Farsan for all you made fot us! Hope to see you next time!

Paavo7days

Paikallinen matkanjärjestäjä on paras

Vieras    17.03.2018    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Jos haluat että matkastasi tulee täydellinen niin ota matkanjärjestäjäksi HayaLanka.

Firman omistaja on Mohamed Ishrath ja yhteydenpito onnistuu esim. Whatsapilla, jolloin voi etukäteen sopia toiveidensa mukaisen lomapaketin, johon kuuluu myös lentokenttäkuljetukset. Ishun kautta hoituu hyvin myös kaikki hotellivaraukset.

Helppoa ja toimivaa, ja meillä on hyvät kokemukset omasta reissustamme.

Osoitteesta www.hayalanka.com löytyy Ishun yhteystiedot.

Terveisin Ene ja Erkko

Sri Lankan paikallisoppaan avulla loma oli vaivaton ja antoisa

Vieras    19.01.2018    Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset    Sri Lanka

Vietimme loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 Sri Lankassa paikallisen matkanjärjestäjän, Hay Lankan, järjestämällä matkalla. Olin jo keväällä ostanut lennot ja täältä Napsun kautta bongasin silloin Ishun tiedot, jonka jälkeen alkoi matkan suunnittelu ja viestittely. Noin puolet lomasta kiersimme ja puolet olimme rantakohteissa, tuntui meille hyvältä yhdistelmältä. Olin antanut etukäteen suuntaa antavan luokituksen hotelleille ja sovimme matkakohteet, mutta muuten annoin hänelle vapaat kädet ja saavuimme maahan avoimin mielin. Hotellit oli valittu hyvin ja matkan varrelle oli suunniteltu paljon yllätyksiä, kohteita ja nähtävää, joita emme osaneet odottaa.Aamulla lähdimme liikkeelle ja illalla saavuimme hotellille. Autonkuljetta oli loistava hurjassa liikenteessä ja käytettävissämme koko ajan kun kiersimme Negombosta Sigiriyaan, Kandyyn jne. Myös muut siirtymät ja lentokenttäkuljetukset kuuluivat sopimukseen (eivät ole muuten mitenkään edullisia maassa).

Jälkikäteen kuvia katsellessa ja matkan antia muistellessa voimme suositella paikallista matkanjärjestää myös muille. Todella

vaivatonta ja saimme varmasti paljon enemmän elämyksiä tällä tavalla, kuin muuten olisimme yhden loman aikana onnistuneet kokemaan.

Paikallinen opas Sri Lankaan

Vieras    07.01.2018    Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset    Sri Lanka

Suosittelemme myös Haya Lankan ja Ishun järjestämää kiertomatkaa Sri Lankaan. Vietimme joulukuussa 11 päivää Sri Lankassa tehden kiertomatkan maan länsi-, keski- ja eteläosissa. Olimme etukäteen yhteydessä Ishuun Whatsappin avulla ja sovimme hänen kanssaan halutuista aktiviteeteistä, hotelleiden tasosta ja reitistä. Varauksen tekeminen whatsappin välityksellä aluksi hieman epäilytti, joten olimme yhteydessä matkalla olleeseen suomalaiseen pariskuntaan ja heillä oli ollut onnistunut matka, joten tämän perusteella päätimme myös tehdä varauksen. Lentojen lisäksi emme siis tehneet mitään omia varauksia. Saimme etukäteen listan aktiviteeteista ja hotelleista, mutta hotellilistaukseen tuli muutoksia matkan edetessä. (kaikki hotellit olivat kuitenkin hyviä)

Matkalla meillä oli mukanamme oma kuski, joka toimi samalla myös oppaanamme. Kuski oli mukanamme koko ajan lukuun ottamatta yhtä päivää, jolloin olimme rantakohteessa Bentotassa. Paikallinen opas on erittäin hyödyllinen Sri Lankan tyyppisessä maassa. Pelkkä liikkuminen maassa ilman kuskia toki voisi onnistua, mutta itse en sielä uskaltaisi ajaa ja julkiset kulkuvälineet eivät monessa paikassa aja asiaansa. Hän osasi myös viedä meidät paikallisiin ruokapaikkoihin, jossa ruoka oli paitsi hyvää ja halpaa sekä myös turvallisempaa syödä ruokamyrkytykset huomioiden. 11 päivässä ehdimme nähdä ja tehdä niin paljon, että itse järjestettynä se olisi ollut käytännössä mahdotonta. (ainakaan järkevällä työmäärällä) On myös hyvin hyödyllistä olla opas, joka pystyy lähtemään etsimään lääkäriä vatsavaivoja varten puoli kahden aikaan yöllä.

Teimme ja näimme kaikki mitä etukäteen sovimme ja hieman enemminkin. Jos matkalle on lähdössä, kannattaa olla Ishuun hyvissä ajoin yhteyksissä, sillä ilmeisesti asiakkaita on nykyisin reippaasti. (olimme n. 4kk etukäteen yhteydessä) Parhaiten Ishun saa kiinni whatsappilla numerosta +94 71 731 2347

Vinkkejä Sri Lankalle

Vieras    20.10.2017    Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset    Sri Lanka

Matkustimme viime keväänä Sri Lankalle maaliskuussa ja siitäkin tuli kirjoiteltua blogiin juttua. Jospa näistä olisi apua muillekin jotka suunnittelevat reissua Sri lankalle. Mahtava maa, jossa on niin paljon nähtävää ja koettavaa!

seikkailujavaahteranlehdella...lanka.html

Suositus paikallisesta oppaasta

Vieras    27.08.2017    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Täältä myös suositus Hayalanka-firmalle ja Ishulle, jonka kanssa kiersimme Sri Lankaa pari viikkoa elokussa 2017. Yhteydenpito onnistui Whatsapilla etukäteen ja Ishu räätälöi toiveidemme mukaan paketin, jossa vietimme aina pari yötä per paikka ja saimme kädestä pitäen -kuljetukset nähtävyyksiin. Helppoa ja toimivaa, jos ei halua seikkailla julkisen liikenteen kanssa tai säätää yksittäisten kuskien kanssa paikan päällä. Hyvät kokemukset jäi mm. Sigiriyasta, Kandysta, Ellasta ja Itärannikon Passikudah-rannasta (jossa tosin kannattaa huomioida, ettei paikan päällä ole käytännössä mitään muita palveluja / nähtävää kuin ranta ja hotellit ravintoloineen). Me valitsimme Sri Lanka -reissun suunnittelussa mukavuuden ja helppouden eli otettiin kaikki retket / hotellit Ishun kautta, ja se toimi hyvin.

Menossa Sri Lankalle? Kannattaa ottaa paikallinen opas

Vietimme reilun viikon Sri Lankalla kiertäen mahdollisimman paljon saarta. Olin Suomesta käsin löytänyt netistä Haya Lanka -nimisen palveluntarjoajan ja löysinkin netistä suosituksia. Otin Ishuun yhteyttä, [email protected] ja hän vastasikin nopeasti. Tästä alkoi matkan suunnittelu.

Saimme paketin valmiiksi, Ishu järjesti hotellit ja retket ja keskustelut kävimme WhatsAppin kautta jouhevasti. Hieman epäilytti maksaa etukäteen, mutta soitin niille, suomalaisille matkailijoille, jotka olivat juuri maaliskuussa itse olleet Sri Lankalla ja käyttäneet Ishun palveluja. Saatuani varmistuksen, että kyseessä oli rehellinen srilankalainen opas, siirsin rahat Ishulle.

Sri Lankan lentokentällä Ishu oli luvatusti vastassa. Kävimme heti ensimmäisenä päivänä katsomassa mm. norsujen kylpemistä. Ishu oli järjestänyt kivat hotellit, kun vaihdoimme muutaman kerran hotellia matkallamme Sri Lankan länsirannikolta itärannikolle. Näimme paljon myös sellaista, mitä emme olisi nähneet tai kuulleet, jos olisimme omin nokkinemme seikkailleet. Kävimme esim. hindupapin luona, joka siunasi meidät. Erään hotellin kanssa oli hieman ongelmia, jotka Ishu hoiti välittömästi ja piti huolen meistä muutoinkin koko matkan ajan.

Suosittelen lämpimästi Ishua ja hänen palvelujaan! Kannattaa katsoa: www.hayalanka.com, sitäkin kautta saa Ishuun yhteyden.

Sydämmellisiä ihmisiä

Vieras    31.03.2017    Negombon muita vinkkejä    Negombo

Olin helmi-maaliskuun vaihteessa lomalla täällä.Ihmiset mahtavia,ystävällisiä ja avuliaita.Sää oli mitä mahtavin,lämmintä.Hyttysmyrkkyä kannattaa ottaa mukaan,moskiitot tosi ärhäköitä.Kannattaa ostaa kingcoconut

öljyä,käytin sitä koko loman,autto punottavaan ihoon,ruskettu kauniista (toki käytä myös aurinkorasvaa),hääti jopa moskiittoja.

Tutuistuin paikalliseen Nilantha Pradeep nimiseen hullun hauskaan tyyppiin,tekee retkiä Negombon ympäristöön ja tietää kivoja paikkoja jota ei välttämättä ite löydä.Hänet saa kiinni/contac +94775192370 tai/or [email protected]

If yuor want so fun servis,take contac Nilantha.

Suositukset Sri Lanka

Rambutan    28.03.2017    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Parin viikon reissu kuumalla Sri Lankalla takanapäin, monta uutta kokemusta ja näkemystä rikkaampana. Oli ensimmäinen kerta saarella mutta ei varmastikaan viimeinen. Parissa viikossa ei kaikkea ehdi nähdä ja kokea!

Matkaa suunnitellessa tutustuimme mm. Napsussa matkailijoiden kokemuksiin Sri Lankasta. Kiitos kirjoittajille! Kirjoituksista oli paljon hyötyä mm. kokemuksiin Haya Lankasta/ Ishusta. Hän vastasi meidän kuljettamisista ja retkistä.

Ishu on huolellinen, ystävällinen ja luotettava kaveri! Näimme ja koimme paljon mielenkiintoisia juttuja hänen opastuksellaan. Lisäksi hänen palvelunsa ovat edullisia verrattuna esim. TUI:n vastaaviin. Kannattaa valmismatkalaistenkin kysellä Ishun palveluksia!

Suosittelen lämpimästi!

Hyvä paikallinen toimija

Pikkis66    22.03.2017    Unawatunan muita vinkkejä    Unawatuna

Tultiin juuri reissusta.15 päivää seikkailua.

Pelkät lennot otettiin TUI.lta.

Kiertomatkat ja hotellit paikalliselta, joka löytyi täältä.

www.hayalanka.com Ishun puh: 0094 773912347 tai 0094717312347. WU: 0094717312347

Käytiin Safarilla, kiipeilemässä, tee-tehtaassa ja lukuisissa muissa kohteissa.

Loppuloma rantailtiin Bentotassa ja Unawatunassa.

Oltiin Ishulle budjetoitu 3 tähden hotellit, osoittautuivat vastineeksi rahoille.

Matkaa tehtiin hyväkuntoisella vanilla, joka osoittautui tarpeelliseksi.

Vaikka välimatkat eivät ole pitkiä, aikaa paloi joskus 120km matkaan 5h, silloin oli hyvässä autossa mukava maailmaa töllistellä.

Ishu oli rento, joustava, mutta huolehtiva kaveri. Suosittelen isosti.

Hyvä kuljetusyritys

Tepkor    14.03.2017    Unawatunan lennot & liikenne    Unawatuna

Ishun löysin täältä napsun kautta. Oli luotettava ja siistit autot. Hän haki meidät lentokentältä ja myös vei loman päätyttyä takaisin lentokentälle. Viestittely toimi hyvin whats upin kautta ja voin suositella.

Oletko vieraillut Sri Lankassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.