Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset ja matkavinkit: Sivu 20

Toimituksen matkavinkit

Lisää toimituksen matkavinkkejä

Viimeisimmät kävijöiden matkakokemukset

 • Cape point

  Hei, käytiin äsken Gambiassa ystävän kanssa ja tykättiin matkasta hyvin paljon. Alkushokista kun päästin yli niin matka oli täydellinen. Toisena päivänä löydettiin meille mahtavaa paikallinen opas joka osasi viedä meitä katsomaan kaikkea ja osasi kertoa kaikesta, kulttuurista, nähtävyyksistä ja historiasta sekä oli meien kanssa iltaisin. Seurattiin paikallista tanssiesitystä sekä reggei musikkia. ”Five stars” bändi seurattiin jopa neljänä päivänä, koska teki mahtavaa musikkia. Rakkaus sitä maata kohtaan ja pala sydämestä jäi sinne. Vaikka maa on köyhää, ihmiset on tosi ystävälliset ja hymyile kokoajana, niin hymyilimme mekin ja nauttisimme matkasta. Jos haluatte hyvän oppaan niin tässä hänen tiedot [email protected] +2207454122 Lamin on hänen nimensä, ottakaa ihmeessä häneen yhteyttä. Enemmän tietoja saa minulta jos sitä kaipaat.

  Kohde: Bakau, Gambia Kategoria: Bakaun muita vinkkejä
  Lisätty: 05.02.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Todellinen pettymys

  Hotelli: Cordial Green Golf Hotel

  Huoneistojen taso todella vaihteleva. On arpapeliä, millaiset luukun satut saamaan samalla hinnalla (ainakin Tjäreborgin kautta). Itse olimme 3 viikkoa puolipimeässä remontoimattomassa huoneistossa, jossa kaikki rikki (oven lukosta ja sähköpistorasiasta alkaen) ja huoltamatonta. Kalustus suoraan kaatopaikalle. Hotellilla pitäisi olla kolme hintaluokkaa, joista kalleimmalla saisi parhaat aurinkoiset huoneet ja halvimmalla huoneet, joihin ei paista koskaan aurinko ja kalusteet 1970-luvulta. Kaksi ystäväpariskuntaamme saivat remontoidut huoneistot, jotka jotenkuten menettelivät. Toiset ystävistäni kylläkin jonottavat pari viikkoa parempaan huoneistoon ja pääsivät kahdeksi viikoksi parempaan. Hotellilla on jatkuvasti pitkä lista jonottaja, jotka haluavat parempaan huoneistoon. Tämä kertoo mielestäni tilanteen. Yksi tähti tuli loistavasta sijainnista golffareille, hyvästä wifistä, suht. hyvästä aamiaisesta. En suosittele. Ei koskaan enää tähän hotelliin. Nimimerkki Tarpeekseen saanut...  Lisää...

  Huoneistojen taso todella vaihteleva. On arpapeliä, millaiset luukun satut saamaan samalla hinnalla (ainakin Tjäreborgin kautta). Itse olimme 3 viikkoa puolipimeässä remontoimattomassa huoneistossa, jossa kaikki rikki (oven lukosta ja sähköpistorasiasta alkaen) ja huoltamatonta. Kalustus suoraan kaatopaikalle. Hotellilla pitäisi olla kolme hintaluokkaa, joista kalleimmalla saisi parhaat aurinkoiset huoneet ja halvimmalla huoneet, joihin ei paista koskaan aurinko ja kalusteet 1970-luvulta. Kaksi ystäväpariskuntaamme saivat remontoidut huoneistot, jotka jotenkuten menettelivät. Toiset ystävistäni kylläkin jonottavat pari viikkoa parempaan huoneistoon ja pääsivät kahdeksi viikoksi parempaan. Hotellilla on jatkuvasti pitkä lista jonottaja, jotka haluavat parempaan huoneistoon. Tämä kertoo mielestäni tilanteen. Yksi tähti tuli loistavasta sijainnista golffareille, hyvästä wifistä, suht. hyvästä aamiaisesta. En suosittele. Ei koskaan enää tähän hotelliin. Nimimerkki Tarpeekseen saanut

  Kohde: Maspalomas, Espanja Kategoria: Maspalomasin hotellit
  Lisätty: 03.02.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Luotettava ja hyvä taksi Bangkok - Hua Hin

  Aivan loistava taksipalvelu! Siirryimme Bangkokista Hua Hiniin (n.3h matka). Varasimme taksin netistä edellisenä iltana ja kaikki toimi juuri niin kuin toivoimme. Kuski oli paikalla toivomaamme aikaan, auto oli siisti ja hinta edullinen (n. 70€). Halvemmallakin toki pääsee heidän kauttaan, mutta olimme varanneet perheellemme minibussin (turvallisuuden ja matkatavaroiden vuoksi:). Autossa oli myös tv, johon saimme valita haluamamme leffat pyörimään, joten matka taittui joutuisasti. Ja sama setti toiseen suuntaan loman lopuksi. Suosittelen lämpimästi! Heidät löytää täältä: huahincab.com

  Kohde: Bangkok, Thaimaa Kategoria: Bangkokin lennot & liikenne
  Lisätty: 01.02.2018 Lähettäjä: Vieras
 • tanssikellari foxi

  Kylläpä onkin foxissa hinnat juomilla yli suomen ravintola hintojen, vieläpä surkealla ja töykeällä palvelulla höystettynä. Karkuteillä olevat siellä toisiaan etsii. Apilaniitty kivempi tanssipaikka. Kokeilin viime viikolla molemmat.

  Kohde: Gran Canaria, Espanja Kategoria: Gran Canarian ravintolat ja baarit
  Lisätty: 30.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Aivan rannassa, melkein keskustassa

  Hotelli: Sun Hotel Alanya

  Kiva pieni siisti hotelli vain n.400 m Atatûrkin patsaalta/ Ataturk Blv:n alusta. Siisti ja siivous pelaa. Aamiainen ihan tarpeeks hyvä. Ruoka rantaterassiravintolassakin hyvää. Lisämaksusta (60e+60e / 8 vrk) , paikanpäällä) ilmastointi ja merinäköala joka oli fantastinen.

  Kohde: Alanya, Turkki Kategoria: Alanyan hotellit
  Lisätty: 27.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa.

  Hotelli: OURIL PONTAO

  Hyvä aamupala ja edullinen monipuolinen päivällinen. Henkilökunta erittäin mukavaa ja huolehtivaa. Rauhallinen ja siisti. Edellinen.

  Kohde: Kap Verde Kategoria: Kap Verden hotellit
  Lisätty: 26.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Adu Dhabi ja Aurinkomatkat

  Kannattaa välttää Aurinkomatkoja, jos mielii Abu Dhabiin. Petyimme monessa suhteessa, sillä opaspalveluita ei ole ja hotellien taso on todella vaihteleva. Meillä viiden tähden hotellissa oli hometta ja huone oli saatava vaihdettua. Se vaati monimutkaisen salapoliisityön Dubain opastoimistoon, josta opas saatiin lopulta kiinni puhelimitse soittopyynnöllä. Tästä koitui yli satasen puhelinlasku , jota Aurinkomatkat ei suostu korvaamaan. Syyksi he sanoivat, että olisi pitänyt käyttää watsappia. Miksiköhän opas ei voinut soittaa niin, tai edes jättää viestiä hotelliin. Ennakkotiedot hotellista eivät pitäneet paikkansa ja muutenkin Aurinkomatkat ei suostunut korvaamaan mitään, koska en ollut ilmoittanut homeallergiaani etukäteen! Jatkossa boikotoimme Aurinkomatkoja. Sen firman taru ei tule tuolla palvelulla jatkumaan kauan. Me emme olleet ainoat tyytymättömät!

  Kohde: Abu Dhabi, Arabiemiraatit (Yhdistyneet Arabiemiirikunnat) Kategoria: Abu Dhabin vaarat ja ongelmat
  Lisätty: 25.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Idyllinen ja lämminhenkinen pieni hotelli

  Hotelli: Hotel Madrid

  Olen yöpynyt hotellissa jo kahtena edellisenä keväänä peräkkäin aktiivilomillani. Olen ollut pyöräilemässä ja ensimmäisen kerran Hotel Madridissa oltuani en ole muualta yösijaa etsinyt. Jälleen menossa samaan paikkaan kahden viikon reissuun. Pieni, idyllinen ja lämminhenkinen hotelli. Olen yöpynyt tarpeideni mukaisesti yhden hengen huoneessa parveke pääkadulle päin. Iltaisin olen seurannut parvekkeelta vastapäisen sporttibaarin elämää ja nauttinut espanjalaisen elämän sydämessä olemisesta. Huoneesta löytyy tarvittavat eli suihku ja tallelokero. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, palvelu hyvää ja aamupala myös paljon liikkuvalle sopiva ja ehdottomasti riittävän monipuolinen. Lyhyet kävelymatkat sekä rannalle, että kaupungin palveluiden pariin. Myös hierojat, naprapaatit ym. terveyspalvelut sekä aktiviteettivälineiden vuokraamot lähietäisyydellä. Voin suositella!

  Kohde: Torrevieja, Espanja Kategoria: Torreviejan hotellit
  Lisätty: 24.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Sri Lankan paikallisoppaan avulla loma oli vaivaton ja antoisa

  Vietimme loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 Sri Lankassa paikallisen matkanjärjestäjän, Hay Lankan, järjestämällä matkalla. Olin jo keväällä ostanut lennot ja täältä Napsun kautta bongasin silloin Ishun tiedot, jonka jälkeen alkoi matkan suunnittelu ja viestittely. Noin puolet lomasta kiersimme ja puolet olimme rantakohteissa, tuntui meille hyvältä yhdistelmältä. Olin antanut etukäteen suuntaa antavan luokituksen hotelleille ja sovimme matkakohteet, mutta muuten annoin hänelle vapaat kädet ja saavuimme maahan avoimin mielin. Hotellit oli valittu hyvin ja matkan varrelle oli suunniteltu paljon yllätyksiä, kohteita ja nähtävää, joita emme osaneet odottaa.Aamulla lähdimme liikkeelle ja illalla saavuimme hotellille. Autonkuljetta oli loistava hurjassa liikenteessä ja käytettävissämme koko ajan kun kiersimme Negombosta Sigiriyaan, Kandyyn jne. Myös muut siirtymät ja lentokenttäkuljetukset kuuluivat sopimukseen (eivät ole muuten mitenkään edullisia maassa). Jälkikäteen kuvia katsellessa ja...  Lisää...

  Vietimme loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 Sri Lankassa paikallisen matkanjärjestäjän, Hay Lankan, järjestämällä matkalla. Olin jo keväällä ostanut lennot ja täältä Napsun kautta bongasin silloin Ishun tiedot, jonka jälkeen alkoi matkan suunnittelu ja viestittely. Noin puolet lomasta kiersimme ja puolet olimme rantakohteissa, tuntui meille hyvältä yhdistelmältä. Olin antanut etukäteen suuntaa antavan luokituksen hotelleille ja sovimme matkakohteet, mutta muuten annoin hänelle vapaat kädet ja saavuimme maahan avoimin mielin. Hotellit oli valittu hyvin ja matkan varrelle oli suunniteltu paljon yllätyksiä, kohteita ja nähtävää, joita emme osaneet odottaa.Aamulla lähdimme liikkeelle ja illalla saavuimme hotellille. Autonkuljetta oli loistava hurjassa liikenteessä ja käytettävissämme koko ajan kun kiersimme Negombosta Sigiriyaan, Kandyyn jne. Myös muut siirtymät ja lentokenttäkuljetukset kuuluivat sopimukseen (eivät ole muuten mitenkään edullisia maassa). Jälkikäteen kuvia katsellessa ja matkan antia muistellessa voimme suositella paikallista matkanjärjestää myös muille. Todella vaivatonta ja saimme varmasti paljon enemmän elämyksiä tällä tavalla, kuin muuten olisimme yhden loman aikana onnistuneet kokemaan.

  Kohde: Sri Lanka Kategoria: Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 19.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Las Tejas Verdes

  Las Tejas Verdes on hyvä musiikkipaikka. Myös saman kävelykadun päässä olevassa Bar-Cafe Marboressa on paikallista elävää musaa, kuten myös lähellä Las Tejas Verdesiä olevassa bodega Aradossa.

  Kohde: Puerto de la Cruz, Espanja Kategoria: Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 13.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Johan oli hotelli

  Hotelli: Elegance Miramar Hotel

  Tarjoilijat epäystävällisiä..varsinkin allasbaarissa kuiva laiha vanha mies..todella epäystävällinen..ei mitään kiirettä tarjoilla..ylimielinen hyypiö.kylmät.kosteat huoneet.altaan vesi jääjylmää vaikka piti olla lämmitetty.kostea vetoisa aavehotelli.huh mikä kokemus

  Kohde: Puerto de la Cruz, Espanja Kategoria: Puerto de la Cruzin hotellit
  Lisätty: 10.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Fillarimatkailua Espajassa

  Viime vuonna Malagasta Sierra Nevadalle ja sieltä Alicanteen. http://maalaismummimaailmalla.blogspot.fi/2017/ Mistä löydämmekään itsemme tänä vuonna?

  Kohde: Sierra Nevada, Espanja Kategoria: Sierra Nevadan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 09.01.2018 Lähettäjä: loitsu
 • Paikallinen opas Sri Lankaan

  Suosittelemme myös Haya Lankan ja Ishun järjestämää kiertomatkaa Sri Lankaan. Vietimme joulukuussa 11 päivää Sri Lankassa tehden kiertomatkan maan länsi-, keski- ja eteläosissa. Olimme etukäteen yhteydessä Ishuun Whatsappin avulla ja sovimme hänen kanssaan halutuista aktiviteeteistä, hotelleiden tasosta ja reitistä. Varauksen tekeminen whatsappin välityksellä aluksi hieman epäilytti, joten olimme yhteydessä matkalla olleeseen suomalaiseen pariskuntaan ja heillä oli ollut onnistunut matka, joten tämän perusteella päätimme myös tehdä varauksen. Lentojen lisäksi emme siis tehneet mitään omia varauksia. Saimme etukäteen listan aktiviteeteista ja hotelleista, mutta hotellilistaukseen tuli muutoksia matkan edetessä. (kaikki hotellit olivat kuitenkin hyviä) Matkalla meillä oli mukanamme oma kuski, joka toimi samalla myös oppaanamme. Kuski oli mukanamme koko ajan lukuun ottamatta yhtä päivää, jolloin olimme rantakohteessa Bentotassa. Paikallinen opas on erittäin hyödyllinen Sri Lankan tyypp...  Lisää...

  Suosittelemme myös Haya Lankan ja Ishun järjestämää kiertomatkaa Sri Lankaan. Vietimme joulukuussa 11 päivää Sri Lankassa tehden kiertomatkan maan länsi-, keski- ja eteläosissa. Olimme etukäteen yhteydessä Ishuun Whatsappin avulla ja sovimme hänen kanssaan halutuista aktiviteeteistä, hotelleiden tasosta ja reitistä. Varauksen tekeminen whatsappin välityksellä aluksi hieman epäilytti, joten olimme yhteydessä matkalla olleeseen suomalaiseen pariskuntaan ja heillä oli ollut onnistunut matka, joten tämän perusteella päätimme myös tehdä varauksen. Lentojen lisäksi emme siis tehneet mitään omia varauksia. Saimme etukäteen listan aktiviteeteista ja hotelleista, mutta hotellilistaukseen tuli muutoksia matkan edetessä. (kaikki hotellit olivat kuitenkin hyviä) Matkalla meillä oli mukanamme oma kuski, joka toimi samalla myös oppaanamme. Kuski oli mukanamme koko ajan lukuun ottamatta yhtä päivää, jolloin olimme rantakohteessa Bentotassa. Paikallinen opas on erittäin hyödyllinen Sri Lankan tyyppisessä maassa. Pelkkä liikkuminen maassa ilman kuskia toki voisi onnistua, mutta itse en sielä uskaltaisi ajaa ja julkiset kulkuvälineet eivät monessa paikassa aja asiaansa. Hän osasi myös viedä meidät paikallisiin ruokapaikkoihin, jossa ruoka oli paitsi hyvää ja halpaa sekä myös turvallisempaa syödä ruokamyrkytykset huomioiden. 11 päivässä ehdimme nähdä ja tehdä niin paljon, että itse järjestettynä se olisi ollut käytännössä mahdotonta. (ainakaan järkevällä työmäärällä) On myös hyvin hyödyllistä olla opas, joka pystyy lähtemään etsimään lääkäriä vatsavaivoja varten puoli kahden aikaan yöllä. Teimme ja näimme kaikki mitä etukäteen sovimme ja hieman enemminkin. Jos matkalle on lähdössä, kannattaa olla Ishuun hyvissä ajoin yhteyksissä, sillä ilmeisesti asiakkaita on nykyisin reippaasti. (olimme n. 4kk etukäteen yhteydessä) Parhaiten Ishun saa kiinni whatsappilla numerosta +94 71 731 2347

  Kohde: Sri Lanka Kategoria: Sri Lankan aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 07.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • Beko vie rahasi ja nauraa sinulle selkäsi takana

  Hotelli: Metropolitan Apart

  Ole varovainen mitä jätät hotellihuoneeseen sieltä häviää jatkuvasti tavaroita sinun tietämättäsi. Suurin vaara sinua odotta kun tulet huoneesta ulos, sinulle syötetään pilaantunutta ruokaa jotka ovat olleet jo aiemmin toisen lautasella jotka on jäänyt joltain syömättä. En suosittele juomaan tässä paikassa mitään jollet itse saa avata pulloa josta aiot juoda. Ja se bekon kuuluisa mansikka smuuti. Kannattaa seurata koko valmistus prosessi miten se tehdään (prosessi tehdään iltapäivällä) siinä on hygenia kaukana. Välillä rahastetaan asiakkaita ja sormet paskassa tullaan wc perkaamaan mansikoita joita bekon kaverit juovat illalla tyytyväisenä votkan seassa.

  Kohde: Marmaris, Turkki Kategoria: Marmariksen hotellit
  Lisätty: 04.01.2018 Lähettäjä: Vieras
 • hyvä

  Hotelli: Soolo estoria

  Todella ihana hotelli....hyvä sijainti...sängyt...siistiä....hyvä aamiainen....kahviautomaatit.. vedet...suklaata...luxusta

  Kohde: Tallinna, Viro Kategoria: Tallinnan hotellit
  Lisätty: 30.12.2017 Lähettäjä: Vieras

Matkavinkkejä muille?

Onko sinulla matkakokemuksia tai matkavinkkejä, joista saattaisi olla hyötyä muille matkailijoille?

Kerro kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.