Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Lapsiperheen unelmapaikka

Vieras    26.09.2010    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Merhaba !

Olimme 1. kertaa Turkissa ja valittiin hotelli juuri sen vesipuiston takia. Kyllä siellä riitti altaita ja lapset (8, 10 ja 14 v.) eivät kertaakaan valittaneet yhtään mistään ja silloin on myös aikuisilla mukavaa.

Iltaesitykset olivat kivoja ja henkilökunta TODELLA YSTÄVÄLLISTÄ. Otimme myös hieronnat ja jalkahoidot omassa hotellissa heti alkajaisiksi niin ei tarvinnut muualle menna ja kyllä oli hyvät. Suunnilttelemme jo uutta reissua takaisin :)

Arvosana hotellille:

Hotelli + vesipuisto

Tuutikki100    23.09.2011    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Upea hotelli,jossa kerrassaan upeavesipuisto. Liki 30 vesiliukumäkeä ja uima-altaita joka lähtöön. Suurin ongelmalasten kanssa on,mihin liukumäkeen ja mihin altaaseen syöksytään seuraavaksi. Myös ruoka hyvää ja lapsillekin sopivia välipaloja rajattomasti. Meri lähellä

Arvosana hotellille:

Rauhallinen paratiisi

Vieras    13.04.2012    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Vierailimma Kusadasissa syyskuussa 2010 ja täytyy sanoa, että oli meidän perheen unelmaloma. Tilaa oli riittämiin ja vesipuisto oli aivan mahtava! Ruoka oli erinomaista ja ohjelmaa riitti!

Täytyy myöntää, ettei mistään löytynyt moitetta, nuorin tyttäremme sairastui ikävästi ja kuitenkin päästivät hänet heti hotellin lääkäriin ja siitä yksityiseen sairaalaan. Vaikka kuumetta oli tuona päivänä yli 40 C, sairaala paransi hänet niin hyvin, että seuraavana päivänä hän jo ui altaassa.

Meri oli puhdas ja lämmin jahotellista löytyi myös oma poniklubi, keilaradat, biljardi ja jopa sisällä monta uima-allasta, joten uimaan pääsi koko ajan.

Ainut huono asia lomassamme oli (sairastapausta lukuunottamatta), että se loppui aivan liian pian! Suosittelemme lämpimästi kaikille!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.