Turkin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 17

mukava hotelli

Vieras    24.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Atzalea

Hotelliin olimme muuten tyytyväisiä, mutta hotellin hamam ei ole kokeilemisen arvoinen. Kävimme äitini kanssa käsihoidossa ja molempien kynsinauhoja käsiteltiin niin rajusti, että verta tihkui. Ei tainnut olla mikään ammattilainen tuo manikyyrin tekijä. Hamamin miespuoliset työntekijät kuljeskelivat pyyhe lanteilla virnistellen hamamin tiloissa, mikä oli meistä vähän outoa.

Pidimme hotellin aamupalasta. Henkilökunta oli pääosin mukavaa, kaikki tosin eivät puhuneet englantia. Hotelli oli rauhallinen ja altaille mahtui hyvin uimaan ja aurinkoa ottamaan. Yöelämän äänet eivät häirinneet ainakaan meitä, sillä huoneemme sijaitsi viidennessä kerroksessa. Siivous ei ollut kovin perusteellista, mutta ei se meitä suuremmin haitannut. Jalkapyyhkeen pyysin pari kertaa erikseen vaihtamaan kun se oli niin märkä ja hiekkainen.

Arvosana hotellille:

Hotelli + vesipuisto

Tuutikki100    23.09.2011    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Aqua Fantasy Aquapark-Hotel & SPA.

Upea hotelli,jossa kerrassaan upeavesipuisto. Liki 30 vesiliukumäkeä ja uima-altaita joka lähtöön. Suurin ongelmalasten kanssa on,mihin liukumäkeen ja mihin altaaseen syöksytään seuraavaksi. Myös ruoka hyvää ja lapsillekin sopivia välipaloja rajattomasti. Meri lähellä

Arvosana hotellille:

Bistro Bahama

muus    18.09.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Bistro Bahama sijaitsee lähellä Kale-kukkulan juurta, läntisellä puolella. Damlatakselta hiukan ylöspäin. Aivan kertakaikkisen erinomaista ruokaa, kokkina toimikin joku paikallisten ravintoloiden välisen kokkikilpailun voittanut henkilö. Ystävällinen palvelu, ilmaiset alkupalat, popparit ja ilmaiset drinkit ruoan jälkeen. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Baronessa Aparts

muus    18.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Baronessa

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Aivan kävelymatkan päässä kaikkialta. Huoneistomme oli todella tilava kaksio. Altaita oli yhteensä kolme kappaletta, yksi lasten allas ja yksi lämmin allas, yksi kylmempi allas. Miinuksena mainittakoon se, ettei aurinko juurikaan paista allas-alueelle. Hotellin ravintolassa oli varsin herkullista ruokaa, mutta annoksia sai odottaa TODELLA kauan vaikka asiakkaita ei ollut paljon. Henkilökunta asiallista, hiukan häiritsi jatkuva kysely siitä milloin söisimme hotellilla ja miksi emme syö koskaan hotellilla jne. Ilmastointi oli kallis, 45€ viikko ja jos olisi halunnut käyttää langatonta nettiä, se olisi maksanut 15€ viikko, kun monissa paikoissa se on ilmainen. Siivous oli jotain sinnepäin, tosin meitä se ei häirinnyt kun emme paljoakaan aikaa hotellilla viettäneet.

Arvosana hotellille:

Pariskunnille, rauhallinen miljoo

Vieras    17.09.2011    Icmelerin hotellit    Icmeler
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Marti de luxe

Erinomainen hotelli. Monipuolinen all inclusive. Laajat altaat. Lapsille oma kulmaus ja lastenaltaat. Hotelli ajateltu ehkä enemmän aikuiseen makuun. Pariskunnille sopiva. Rannalla. Ihana spa. Viidettä kertaa menossa samaan hotelliin.

Arvosana hotellille:

surtel hotellin katolla uima-allas ja baaritiski, näkymät oli koko kaupunkiin

Vieras    03.09.2011    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Surtel

Surtel hotelli oli ihan ok, se oli nazarin 3 tähden all in kl. hotelli, ihan ok, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, juoda sai kaljaa, viiniä ja rakia ja votkaa aamu 10 aina iltaan 23 asti hotellin katolla ja ravintolassa. katolta oli upeat näköalat koko kaupunkiin, ja upea merinäköala, siinä oli kivaa juoda kaljaa ja ihailla kaikkea ympärillä olevaa vuorta, merta ja kaupunkia ja sitä riitti, hotelli oli muutenkin hyvällä paikalla, kaupungin kauppa kadut heti ympärillä ja meri lainehti vieressä, uimarannalle oli pieni matka. menen hyvin mielelläni turkkiin uudestaan, ainaskin nazarin matkalla on mahdollisuus ottaa all in kl. matkoja edullisesti, jos ei kaupungilla ole väliä minne joutuu, mutta suosittelen.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä pieni hotelli

tehauta    02.09.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Dogan

Hieman vanhahtava, pieni intiimihkö rivitalomainen kiva 2 kerroksinen hotelli pienellä sisäpihalla. Tarjolla jonkinverran aurinkotuoleja, pieni ulkoilmabaari raunioiden ympäröimänä, suihku, vaatimaton uima-allas. Sisäpihalla on ilmainen wlan yhteys asukkaille, mutta signaali on huono. Ruoka on OK, 2vko reissussa siihen kylläkin ehti kyllästyä vähäisen vaihtelun takia. Sama tarjottavan ohjelmiston suhteen. Huoneet ovat pienehköjä, ahtaita ja kuumia. Niissä on kuitenkin ilmastointi. Siivous toimi. Tarjolla hieronta ja kylpyläpalveluja. Suosittelen Hamamissa käyntiä heti loman alkuun, ihanaa. Hieronnat huokeita ja ihanan rentouttavia. Hinnoista kannattaa yrittää tinkiä!! Lyhyt matka rannalle, promenadi ihan vieressä, vanhaan Antiikin Sideen n. 1km kävelymatkaa, mikä ei ole paljon. V. 2012 varten kuulemma tekevän faceliftin hotellihuoneisiin sekä ravintolatiloihin. Saapa nähä.

Arvosana hotellille:

Tropico Steak House, loistavaa ruokaa

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

Siden rannalla sijaitsevat Tropico Bistro ja Steak House yläkerrassa ovat verrattomia ruokapaikkoja.

Auringon laskiessa yläkertaan pihviaterialle, jotka ovat loistavia. Ei tyypillisimpiä Turkkilaisruokia vaan aivan normaaleja Suomi-tyyppisiä ravintola annoksia. Hinnat halvat, palvelu vimosen päälle, asiakkaista huolehditaan. Ystävällisyys huokuu.

Asiallinen ROCK baari!

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

route66side.com/

Drinkit tuoreista hedelmistä, nopea palvelu, kyyditys takaisin hotellille.

Tärkeimpänä; asiallinen musiikki! Korva lepää vinyylin rahinassa discojumputuksen kuuntelun jälkeen.

Sammy's place

Turrre    28.08.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

chicken oli tosi maukasta, ihmiset puhuu suomee.. Palvelu pelaa ja viihdytystä myös. :))

Hyvällä Paikalla.

Vieras    17.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Develi

Hotelli Develi.

Viikko takana Alanyassa ja Hotelli Develi.

Ihastuttava hotelli ja hyvä mukava asiallinen henkilökunta,kaikki +2 tähteä mitä Aurinkomatkat lupaa täyttyi ja ylittikin tähdet.

Hotelli on oivassa paikassa keskustassa,kuitenkin sivukadulla ja kadun ylityksen päästä Kleopatra rannasta,henkilökunta todella auttoi,neuvoi avuliaasti "pientä taaplaajaa"kun kysyimme minne kannattaa mennä syömään illalla ja mitä ostaa mistäkin,huoneet vaatimattomia mutta siistejä,kaikki pelasi,eli: saletisti natsasi,suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

Muuten Alanya kohteena ei niin ihmeellinen,ei oikein mitään nähtävää,mutta liikuimme itse maalaiskyliin ja näimme paikallisia asukkaita jotka olivat todella ystävällisiä ja kauniita maisemia voi ihastella polkupyöräretkillä.

Arvosana hotellille:

Kansainvälinen, laadukas perhehotelli, jota voi suositella

Vieras    14.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Viiden hengen seurueemme oli ensimmäistä kertaa Turkin Alanyassa heinäkuussa 2011. Valitsimme Aurinkomatkojen Royal Garden Suiten all inclusiven ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, ja myöskin sijainnin vuoksi. Kaikki odotuksemme ylittyivät moninkertaisest; all inclusive -palvelu oli erinomainen, jopa viiden tähden arvoinen, -ruokaa oli yltäkylläisesti, eikä toistoa listassa ollut, . Ruoka oli erittäin hyvää, se oli monipuolista ja valikoima oli valtava alkupaloista jälkiruokapöytään saakka. Tarjoilu oli siistiä, tilat olivat erittäin siistit, eikä minkäänlaisia vatsaongelmiakaan tullut. Perhesviittimme oli siisti ja hyvä sijainniltaan, ja huoneisto siivottiin todella hyvin päivittäin. Koko hotellin henkilökunta kaikkiaan oli käytökseltään hyvin korrektia ja miellyttävää. Ohjelmaa järjestävä henkilökunta huolehti koko ajan vieraiden viihtyvyydestä, ja kävi kutsumassa, ja pyytämässä osallistumaan vesijumppaan, rantalentikseen, aerobiciin ja itämaiseen tanssiin ja iltaohjelmiin jne. Erittäin kivoja ihmisiä ja erittäin palvelualttiita.:) Muu hotellin asiakaskunta koostui pääosin saksalaisista ja venäläisistä. Suomalaisia oli jonkin verran, samoin hollantilaisia ja turkkilaisia. Uima-allas oli iso ja hyvinhoidettu.

Hotelli sijaitsi rannalla, joka oli ihan ok, l. vesi lämmintä ja hiekkapohja, mutta ei todellakaan Välimeren parhaimmistoa. Ranta ei tietenkään ole hotellin vika. Konaklin kylä on hotellilta muutaman sadan metrin päässä ja siellä on hyvin "basaareita" yms. ostosmahdollisuuksia. Palvelu ja myyntitapahtuma itsessään oli maltillisempaa kuin Alanyan basaareissa. Alanyaan meni autolla noin viisi minuuttia. Paljon plussaa annamme myös Summer garden -discolle, joka sijaitsee Konaklin ja hotellin välillä. Hotellin henkilökunnan kautta saimme myös järjestettyä kaikki lisäpalvelut, retket yms. Oli todella hyvä paikka, jonne varmasti tulee mentyä uudelleen.

Arvosana hotellille:

Upea paikka

Vieras    09.08.2011    Cesmen muita vinkkejä    Cesme

Hotelli Kerasukseen meneville ainoa oikea ottaa all inclusive. Ruoka erinomaista, ilman ranneketta vaikeaa saada järjellistä ruokaa hotellilta.

Älyttömän siistit rannat ja altaat, palvelu kaikenkaikkiaan suorastaan kuninkaallista.

4:n lapsen kanssa todella helppo ja turvallinen paikka, ei tyypillinen Turkin kohde ollenkaan.

Kaupungilla ei myydä mitään "tyrkyttäen", asiallista kaupankäyntiä. (muistakaa tinkiä)

Palmiye Peach Hotelli ja Melu!!

Vieras    08.08.2011    Alanyan ravintolat ja baarit    Alanya

Hotelli ja Melu :((

Juuri viikon matka takana Alanyan Palmiye Beach hotellissa ja toista kertaa ei tule.

Hotelli siisti ja ruoka hyvää,mutta kallista.

Hotellin Ravintolassa joka ilta hirvittävä biletysmeininki,musiikki soi tauotta ja täysillä desibeleillä,eli huoneissa ei nukutuksi saa,samaten henkilökunta osittain erittäin "iholle"käyvää,vastaanoton nuorimies ekonsa kanssa ei palvelusta ollut koskaan kuullutkaan!!!

Parasta Alanyassa on lapsiperheille tarkoitetut vesiliukumäet ja illalla Kale kukkula auringonlaskun aikaan.

Mielestämme yliarvostettu turistikohde,johon toiste,emme mene.

ruokamarkettien hinnat

Vieras    06.08.2011    Alanyan vaarat ja ongelmat    Alanya

Tulin juuri viikon matkalta Alanyasta. Tämä oli kolmas visittini sinne. Paikka on kiva ja tekemistä riittää. Sellainen ero aikaisempiin kertoihin oli, että kauppojen myyjistä on tullut entistäkin agressiivisempia. Aivan tajutonta väkisin tyrkyttämistä muutamaa kauppaa lukuunottamatta. Lupaavat ensin kadulla, että kunhan sisään tulet, niin annamme ensin katsella rauhassa....ja katin kontit! Parissa ruokamarketissa jouduin huijatuksi. Hintoja ei ollut missään ja kassalla ennen minua oli paikallinen asukas, joka osti ison määrän vaikka mitä ja loppusumma oli 10 liiraa ja minulla vain muutama ruokatavara ja summa oli tasan :D 20 liiraa. Turisteille on siis eri hinnat kuin paikallisille. Yhdessä ravintolassa meinasivat veloittaa 15 liiraa liikaa. Kannattaa katsoa hinnat tarkkaan. Monessa paikassa et saa kuittia, vain käsin kirjoitetulla lapulla on ruokien kokonaissumma. Viinien hinnat ovat turisteille aivan mitä sattuu, eikä laadusta ole takeita. Mutta paikka on kyllä ihan käymisen arvoinen, kunhan et anna vetää itseäsi höplästä, sillä yritystä kyllä on :) Tinkimestä vielä hieman....olen itse kova tinkimään ja joskus teki pahaa katsoa vierestä. kuinka jokusia turistiparkoja surutta sumutettiin hinnoissa, koska eivät osaa/uskalla tinkiä kunnolla. Lähtöhinta vain reilusti alas ja siitä lähdetään. Monesti hinnoista sain yli puolet pois tinkimällä. Esim "170 liiran" puseron sain 30 liiralla :DD

Oletko vieraillut Turkissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.