Balmiye Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Rannalla.

Vieras    26.07.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Olimme huhtikuussa Finnmatkojen Balmiye Beach hotellissa.

Hotelli on loistavalla paikalla,ranta melkein kiinni hotellissa,huoneet pieniä mutta siistejä,uima-allas tosi pieni ja sisällä portaikkojen lomassa,ilman vettä,johtuen varmasti ajankohdasta,eikä sinne muutenkaan olisi huvittanut mennä uimaan,kaikkien käytävillä kulkevien katsottavaksi.

Aamiainen normaali,kahvia,teetä,tuoremehua,leipää,juustoa,leikkeleitä ja kananmunia,ei hedelmiä.

Hotellin ravintolan henkilökunta palvelualtista,mutta "isku"-päällä meininkiä riitti kuvottavuuksiin asti,jatkuvasti joku pyytämässä duuniajan jälkeen teetä lipittämään johonkin.....:((

Muuten paikkana Alanya ihan jees,jos haluaa rantsulomaa,pelkkä Kale kukkula ja vesiliukumäet ei tee paikasta houkuttavaa,tyylillä,tänne pian uudestaan.

Arvosana hotellille:

"Rantahotelli"

Vieras    22.02.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Hotelli jonka oikea nimi kylläkin on Palmiye Beach.

Hotelli rannalla,huoneet siistejä mutta pieniä,respan henkilökuntaa lukuunottamatta palvelu hyvää päiväsaikaan,illalla "rantsubaarissa" alkaa karkelot ja melu sen mukaista ja samaten tarjoilijapoikien iskuriällötykset,jos olet naisporukassa liikkeellä...tosi yököttävää käytöstä!

Kerran tuli käytyä ja toista kertaa ei tule koko Alanyaan,saimme kuvottavan kuvan koko paikasta,johtuen Hotellin henkilökunnan käyttäytymisestä!!

Arvosana hotellille:

Kattia kanssa!!!

Vieras    20.03.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Balmiye Beach

Viime syyskuussa tuli matka tilattua Finnmatkoilta ko. Hotelliin ja pettymys suuri kaikintavoin,viikon lomareissu meni täysin pilalle hotellin ansiosta.

Hotelli kylläkin hyvällä paikalla jos kaipaa rannan läheisyyttä,mutta ei mitään pihaa,puutarhaa ja pikkuruinen uima-allas sisällä,laattalattiat käytävillä kuin luistinrata,aamiainen "köyhä" illallinen Rantaravintolassa hyvä mutta kallis ja tarjoilijapojat (Muratit yms.) todella töykeitä ja ahneita,aina käsi pitkällä tippiä vonkumassa:( samoin kyseiset "tarjoilijat" naisten kimpussa ja heitä seuranneena tuli todella ällö olo,ei kuulu hyvään asiakaspalveluun.Hotellin huoneet pieniä,mutta siistejä,kiitos SIIVOOJAN :)

Viimeinen kerta Palmiye hotelliin!!!!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.