Royal Garden Suite, Konakli

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kansainvälinen, laadukas perhehotelli, jota voi suositella

Vieras    14.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Viiden hengen seurueemme oli ensimmäistä kertaa Turkin Alanyassa heinäkuussa 2011. Valitsimme Aurinkomatkojen Royal Garden Suiten all inclusiven ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien, ja myöskin sijainnin vuoksi. Kaikki odotuksemme ylittyivät moninkertaisest; all inclusive -palvelu oli erinomainen, jopa viiden tähden arvoinen, -ruokaa oli yltäkylläisesti, eikä toistoa listassa ollut, . Ruoka oli erittäin hyvää, se oli monipuolista ja valikoima oli valtava alkupaloista jälkiruokapöytään saakka. Tarjoilu oli siistiä, tilat olivat erittäin siistit, eikä minkäänlaisia vatsaongelmiakaan tullut. Perhesviittimme oli siisti ja hyvä sijainniltaan, ja huoneisto siivottiin todella hyvin päivittäin. Koko hotellin henkilökunta kaikkiaan oli käytökseltään hyvin korrektia ja miellyttävää. Ohjelmaa järjestävä henkilökunta huolehti koko ajan vieraiden viihtyvyydestä, ja kävi kutsumassa, ja pyytämässä osallistumaan vesijumppaan, rantalentikseen, aerobiciin ja itämaiseen tanssiin ja iltaohjelmiin jne. Erittäin kivoja ihmisiä ja erittäin palvelualttiita.:) Muu hotellin asiakaskunta koostui pääosin saksalaisista ja venäläisistä. Suomalaisia oli jonkin verran, samoin hollantilaisia ja turkkilaisia. Uima-allas oli iso ja hyvinhoidettu.

Hotelli sijaitsi rannalla, joka oli ihan ok, l. vesi lämmintä ja hiekkapohja, mutta ei todellakaan Välimeren parhaimmistoa. Ranta ei tietenkään ole hotellin vika. Konaklin kylä on hotellilta muutaman sadan metrin päässä ja siellä on hyvin "basaareita" yms. ostosmahdollisuuksia. Palvelu ja myyntitapahtuma itsessään oli maltillisempaa kuin Alanyan basaareissa. Alanyaan meni autolla noin viisi minuuttia. Paljon plussaa annamme myös Summer garden -discolle, joka sijaitsee Konaklin ja hotellin välillä. Hotellin henkilökunnan kautta saimme myös järjestettyä kaikki lisäpalvelut, retket yms. Oli todella hyvä paikka, jonne varmasti tulee mentyä uudelleen.

Arvosana hotellille:

Erinomainen perhehotelli

Vieras    29.04.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Nelihenkinen perheemme vietti viikon Suite Hotel Royal Gardenissa heinäkuussa 2011. Tämä oli ensimmäinen kertamme Turkissa ja ensimmäinen kerta, kun valitsimme all inclusive vaihtoehdon. Emmekä joutuneet pettymään!

Hotelli oli meille ihanteellinen: sijainti rauhallisella paikalla, ruoka taivaallisen hyvää ja tunnelma sellainen kun lomalla toivoa saattaa. Lapsille oli riittävästi ohjelmaa, tärkeimpinä vesiliukumäet sekä päivittäinen beach futis, joten vanhemmatkin saivat nauttia lomasta!

Konaklin kylästä löytyi meille kaikki tarpeellinen. Ostokset sai hoidettua kaikki sieltä ja kaupankäynti oli huomattavasti rauhallisempaa kuin Alanyassa, jossa yritimme yhtenä iltana kierrellä, mutta luovutimme liian hyökkäävien myyjien takia..

Suosittelemme siis hotellia lämpimästi niille lapsiperheille, jotka haluavat lomallaan rentoutua eivätkä kaipaa 24/7 sirkus-tunnelmaa!

Arvosana hotellille:

All inclusive sanan tädessä merkityksessä

Vieras    03.10.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

Toista kertaaTurkissa,mutta tämän kokemuksen jälkeen ei viimeistä kertaa.Hotellin henkilökunta,kuin myös vapaa-aika toiminnan vetäjät ja iltaohjelman esittäjät turistin aivankuin henkilökohtaisena vieraana.Sopisi monessa kohteessa ottaa esimerkkiä.

Arvosana hotellille:

Siivoton hotelli

Vieras    22.06.2017    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Royal Garden Suite, Konakli

3 viikon matkalla, lattioita (kolattiamatto) ei siivottu kertaakaan. edellistenkin asukkaiden roskat näkyivät vielä. kolmannella viikolla kylppärin altaan edustalla piti kiskoa tossuja jotta ne sai irti lattiasta. Hotellin ruoka oli alle keskiarvon, 11 kerta Turkissa ALL INCLUSIVE -matkalla. Hinta laatu-suhde oli heikoin mitä me olemme kokeneet.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.