Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 17

ulvova mylläri

Vieras    23.01.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

petyin itse todella pahoin myllärin ruokaan....tilasin jättikatkarapuja.annos oli kauniisti aseteltu ja todella syötävän näköinen...mutta... ravut aivan raakoja.sanoin asiasta tarjoilijalle joka kävi kysymässä kokilta asiasta.todettiin vain että oli parila vähän kylmä että johtuu siitä.hyvitykseksi tarjottiin kuppi kahvia...että se siitä ravintolasta.

ps.kuulin myöhemmin että parila olisi ollut jo pidemmän aikaa rikki.

Elektroniikkahuijareita riittää....VAROKAA HYVÄT IHMISET!!!

Vieras    23.01.2010    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Olimme viikon Gran Canarialla, Puerto Ricossa tammikuun alussa tänä vuonna (2010) ja eräänä päivänä erehdyimme venesataman läheisyydessä olevalle elektroniikkaa myyvien kauppojen keskittymälle. Meillekin yritettiin myydä kaikkea muuta mitä olimme hakemassa. Joka tapauksessa Sonyn videokameran sain tingittyä 40 €:oon ja maksoinkin sen saman tien. Sitten tämä lipevä "inkkari" pyysi meidät takahuoneeseen näyttääkseen miten kamera toimii, ja alkoi mollaamaan miten huonon kaupan olin juuri tehnyt!!! Kundi laittoi säädöt siten että näyttöpäätteellä näkyvä kuva oli todella pimeä. Siihen olisi pitänyt ostaa joku erikoislinssi 80 €:lla !! Sitten alkoi toisen paljon tasokkaammaan kameran kauppaaminen. Mä sanoin, että en halua mitään muuta kuin sen josta jo olin maksanut ja että haluan kuitin, takuutodistuksen ja kameran manuaalin. Kyllä hetken päästä sanoi hän, ja jatkoi erilaisten toimintojen näyttämistä toisesta tuotteesta. 30 min. kuluttua mulla paloi käämit ja sanoin että nyt riittä ja kamera tänne. Silloin tämä silmälasipäinen inkkari poltti päreensä ja alkoi haukkua meitä, antoi rahat takaisin ja hääti meidät liikkeestään!!!! Mieheni otti kuvankin paikasta, ja se on muistaakseni juuri samasta, josta tällä foorumilla varoitetaan jo entuudestaan. Olisi siis pitänyt lukea nämä varoitukset ennen matkaa...;)...Eniten harmittaa, että sinne aikaa haaskasimme ja suoraan sanottuna vitutuskäyrä oli sangen korkealla varsinkin miehelläni koko loppupäivän. Tollasta törkeetä kusetusta ei pidä sallia....se kauppa pitäis saada suljettua!!

Arucas -kokemus

Vieras    13.01.2010    Arucasin nähtävyydet    Arucas

Las Palmas faneina mieli tekee silti joka kerran tutustua myös muihin paikkoihin Kanarialla. Joulukuussa 2008 sormi kartalle ja se osui Arucas nimiseen paikkakuntaan. Siitä paikasta St.Catalinan linja-autoasemalle, josta helposti löytyi bussi, joka lähti Arucasiin. Bussi kierteli pieniä kyliä, samalla saimme mieheni kanssa ilmaisen kierroksen niissä. Bussi maksoi jotain muutaman euron meille.

Arucas yllätti kauneudellaan ja siisteydellään. Katsoipa minne tahansa, aina lähti katu joko ylös tai alas. Maisemaan hallitsi valtava katedraali, jonka juurella tunsi itsensä tosi pieneksi.

Ruokapaikkoja löytyi, oli vain vaikea valita. Joka paikassa palvelu oli ystävällistä ja se paikka, jonka valitsimme, oli ihan todella paikallinen ( en muista nimeä ). Tarjoilija haki espanjalaisilta ruokailijoilta lautasen edestä ja näytti meille, mitä niillä on. Samalla hän esitti ruokalistasta, mikä ruoka oli kyseessä. Ruokailijat odottivat haarukat ja veitset tanassa - ja hymyilivät ystävällisesti meille!

Kadullakin useimmat tervehtivät meitä iloisesti. Eräs kiireisen oloinen mies huomasi, kun katselimme karttaa ja tuli kysymään, voiko auttaa. Kysyimme rommitehdasta. No problem ja hymy. Mies lähti kävelemään kanssamme ja näytti meille paikan, jonka jälkeen hän palasi autolleen. Matka oli aika pitkä, mutta turistia piti auttaa.

Löysimme myös kasvitieellisen puutarhan ja taidemuseon. Kassa ei ollut auki, mutta pääsimme silti sisään ja saimme ilmaiseksi katsella ihan rauhassa hienoja teoksia.

Kokemus Arucasista oli miellyttävä ja palaamme varmasti. Linja-autoasema löytyi helposti pienestä kunnasta ja pääsimme tällä kertaa eri kautta takaisin Las Palmasiin.

Voin vain suositella - ihana paikka, mutta en ehkä ihan viikoksi keksisi tekemistä. Rauhaa sieltä kyllä löytyi, jos sitä haluaa.

Vaarallinen ruokakulttuuri

Vieras    18.12.2009    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Olemme käyneet kolmen miehen porukalla Inglesissä tammikuussa 2007 ja joulukuussa 2009. Kummallakin kerralla sairastuimme jokainen ruokamyrkytykseen. Edellisellä kerralla oireet alkoivat paluulennolla, viimekerralla Inglesissä. Suomessa sitä tautia joutui sairastamaan viikon, mutta siellä Inglesissä annettiin tippa ja sulfaa norsun annos, joten vatsa parani vuorokaudessa, mutta silti loma meni piloille. En matkusta sinne enää milloinkaan.

Saarikierros

jumppis    09.12.2009    Arucasin nähtävyydet    Arucas

Osallistuin tavoistani poiketen matkatoimiston järjestämälle päivämatkalle. Ei hullumpi kokemus jos sää olisi ollut parempi niin varmaan loistava olisi ollut.

Rommitehdas ja Markiisittaren puutarha jäi erityisesti mieleeni Gran Canarian kierrokselta.

Bungalow-hotelli

teuska    07.12.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Loa Arcos

Hyvä ja siisti bungalow hotelli lähellä Jumbo.ostoskeskusta Hotellissa lämmitetty uima-allas,iltaisin viihde esityksiä allas baarissa.Keskustan palvelut todella lähellä.Iso makuuhuone ja olohuone.

Arvosana hotellille:

Liberty

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Liberty

Neljä kerrosta käsittävä hotelli keskustassa. Hyvin siellä nukutti ja oli uima-allas sitä tarvitseville. Allasbaarilla sai purtavaa pitkin päivää.

Arvosana hotellille:

siisti pieni hotelli

mikkonen    03.12.2009    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2003 | Hotelli: blue star koala

Blue star koala, oli hieno. siitä ei voi oikein muuta kertoa. huoneet olivat ihan siistit 3 tahden hotelliksi.

Arvosana hotellille:

Playa del Ingles

Vieras    24.11.2009    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

oli mukava käydä Inglesissä viime kuussa lämmintä oli ja hotelli hyvällä paikalla keskustassa (sol Barbacan). Tuttuihin törmäsi Mummolassa ja Kuparipannussa.

Hauskaa oli myös illalla Apilaniityssä ja Mattia kuulemassa Matin ja Jopen paikassa.

Tirajanalla on muuten oikein hyvä ruokapaikka, missä voi syödä miten paljon vaan herkkuja ja jälkkäreitä, sen nimi on Cameleont. Se on kyllä paras. Kävimme myös Puerto Ricossa rannalla päiväretkellä omalla vuokra-autolla, sekä paikallisessa ruokapaikassa Ulvovassa Myllärissä, jossa myös mielettömän hyvät ruuat! Siellä myös suomalaisia artisteja käy esiintymässä.

Loma oli onnistunut kun oli verkkaisen mukavaa tekemistä ja nähtävää.

Shoppailinkin onnistuneesti juuri ennen kotiinlähtöä, vähän ennen Las Palmasia on outlet- ostosparatiisi, missä monia merkkiliikkeitä, kannattaa tämäkin käydä (Terrace).

arguineguin päiväretki

vaari55    19.11.2009    Arguineguinin muita vinkkejä    Arguineguin

1.10.09 kävimme vaimon kanssa polkupyörillä maspalomasista, n 30km suunta hieno retki, arguineguinesin ajoimme pyörillä n suurinpiirtein ympäri ,paljon alkuperäistä,kaupunkimainen, turisteja ei liikaa, hotelleja rakenteilla, kauppoja, kahviloita,ravintoloita, kalastus/venesatama siellä kalaravintola, uimaranta, ranta-alue rauhallinen, kaikkiaan rento, ihmisen kokoinen paikka, alue on aika mäkinen, rantakaistasta sisämaahanpäin, ruoka hyvää , diskoista ei tietoa,,

Rauhallinen perhekohde

Vieras    23.10.2009    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Bungalows Club MasPalomas

Minusta tämä oli aivan erinomainen paikka lapsiperheille. Meillä oli 6 ja 8 vuotiaat pojat ja viihdyimme erinomaisesti kyseisessä hotellissa. Ahdashan se hieman meille neljälle oli, mutta eihän siinä huoneessa oltu kuin yöt nukkumassa. Hotellilta oli lyhyt läheiseen huvipuistoon ja ostoskeskukseen. Allas alue oli aivan mahtava, ainakin meidän kokoisille pojille, lämmitetty allas oli 120 cm syvä. Samalla alueella oli myös toinen hotelli ja siinä oli tämä ravintola, jossa myös kävimme välillä syömässä. Hotellin pihaan tuli taksi, kun vain respaan ilmoitti. Joka aamu ennen kello 7:ää hotellin minimarkettiin tuli tuoreita sämpylöitä ja croisantteja. Suosittelen sellaisille, jotka eivät vaadi kauhean korkeatasoista hotellia.

Arvosana hotellille:

Toimiva alue

Rice    11.10.2009    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: eó Suite Hotel Jardin Dorado

Hyvä palveu

Arvosana hotellille:

Kanariansaaret San Agustin

Vieras    28.09.2009    San Agustinin muita vinkkejä    San Agustin

2000-luvun alussa olimme kolmena vuotena peräkkäin tammikuussa Gran Canarian San Agustinissa. Sen jälkeen olemme kiertäneet Puerto Ricot ja Inglesit moneen kertaan vaan nyt päätimme palata ensi tammikuussa jälleen San Agustiniin. San Agustin on lähellä Playa de Inglesiä, mutta on silti oma alueensa ja koolleen huomattavasti pienempi kuin Ingles. San Agustinin hintataso esim kaupoissa on edullisempi kuin mitä Inglesissä. Itse San Agustinin ostoskeskus on hieman kulunut, mutta sieltä löytyy kaikkea mahdollista.

Inglesin Tropical Center-ostoskeskus on myös kävelymatkan päässä San Agustinista joten "soppailu" mahdollisuuksia löytyy.

Suosittelemme San Agustinia lämpimästi kaikille Gran Canarialle lomailemaan aikoville.

"Laadukas,merenranta lähellä"

Vieras    17.09.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: IFA Continental Hotel

Olimme mieheni kanssa hänen 60-vuotisjuhlia karussa.hyvä hotelli lähellä merenrantaa. Kävimme kävelyretkillä Faron majakalla(7km matkaa,voi tulla taxilla pois jos ei jaksa kävellä) ja uimassa meressä. Siitä sopiva matka takaisin hotelliin,noin 300m. Missä myös iso uima-allas ja hyvät aurinkotuolit.Uimme myös siinä ja otimme aurinkoa.Ruoka puolihoidossa oli aamiainen(runsas ja monipuolinen) Sillä pärjäsi koko päivän.Illallinen puoli 7 eteenpäin kuului puolihoitoon.Täytyy kehua oikein,että niin hyvää ruokaa harvoin on matkoilla saatu.Ruoasta voi antaa 5tähteä. Nam,nam.Jos nyt puutetta siitä hakisi ,ehkä minä kaipasin kalaruokia enemmän.Mutta mieheni ei syö kalaa ,hän oli vaan tyytyväinen,oli lihaa ja kanaa enempi. Kasvikset oli kyllä maukkaita myös.Hotellissa oli myös iltaohjelmaa ravintolassa.Ja sijainti hyvä,liikenne melu ei kuulunut liikaa ,vaikka oltiin kesk,tuntumassa.Olemmekin jo varanneet matkan marrakuuksi 2009 samaan hotelliin.

Arvosana hotellille:

kiva rauhaisa hotelli

Vieras    01.09.2009    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: casablanca

Hyvä hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki palvelut saatavilla. Vaikka sijaitseekin ns. ei aurinkoisella puolella niin on kiva istua partsilla rantapäivän jälkeen illalla ja lämpöä riittää ihan klo. 18 asti illalla-myös auringonlaskun näet täältä...:)

Aamupala oli oikein hyvä-paistoivat sinulle munat ja pekonit suoraan lautaselle..

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.