Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Playa del Inglesissä

tanssipaikat

Vieras    04.12.2017    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Inglesin suomipaikoists apilaniitty ykkönen, ihanat välittömät suomalaiset tarjoilijat,välitön tunnelma. Tanssikellari foxissa törkeän kalliit hinnat ja ihme örvellystä. Bonuksena vielä huono palvelu, lukuunottamatta sitä nuorta miestsrjoilijaa joka kyllä on oikeassa ammatissaan. Näköjään miesasiakkaat ovat siellä suosiossa. Johtunee suuresta naispuolisten asiakkaiden määrästä. Tyly paikka, huono ilmanvaihto.

Suomalaisten iskelmäbaari

Vieras    20.03.2016    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

En suosittele... Ylpeilee nimekkäillä suomalaisesiityjillä. Esiintyjät kyllä käyvät siellä esiintymässä, mutta feikkinä eli musiikki tulee nauhalta ja "tähti" vain elehtii.

Klo 20:00 alkaa lipunmyynti, jolloin ne jotka eivät halua jäädä katsomaan esitystä ajetaan pois.

Lisäksi koko Playa del Ingles ei ole mielestäni paikka jossa kannattaa lomansa viettää. Paikalliset ovat suoraan sanoen monesti välinpitämättömiä turistia kohtaan.

Lomalla pitää saada rentoutua eikä kokea mielipahaa.

noutopöytä Las Camelias on vaihtanut omistajaa

Aikaisempina vuosina Las Cameliaksen noutopöytien lämminruoat ovat olleet kovin haaleita. Nyt on omistaja vaihtunut, ja lämmintiskin stroganoffit ja lihapullat kiehuivat. Hyvä!

Valitettavasti täällä kuten muuallakin grillimestari pilasi kalan ja lihan oliiviöljyllä. Lohi ei maistunut kalalta, vaan yököttävän voimakkaalta oliiviöljyltä. Samoin kävi naudanpihvin.

Onneksi noutopöydissä on varaa valita.

hyvä paikallinen bar la codorniz

Paikallisten kaupunginosassa löytyy pitkä katu, jonka varrella on liikkeitä ja ravintoloita, mutta sinne on vaikea löytää. Bar La Codorniz, c. Placido Domingo.22, oli hieno löytö.

Päivän menu on hinnaltaan 9 euroa ja käsittää kolmen ruokalajin lounasruoan yhden pikku juoman kanssa. Ruoka on paikallinen, hyvin kuumennettu ja runsas.

Täällä sai oikeita kanarianperunoita, ja isäntä antoi meidän nähdä ne ennen ateriavalintaa.

Naapurustossa on muitakin paikallisia ravintoloita.

Yumbon ravintoloiden mikroperunat

Kahden viikon matkan ainoat oikeat kanarialaiset perunat (papas arrugadas) saimme San Fernandossa. Useampana iltana Yumbon ja muiden keskusta-kauppakeskusten ravintoloissa tuli niiden sijaan mikrossa kuorineen ilman suolaa kypsennettyjä perunoita, siis epäaitoja.

Yhtenä iltana yhdessä ravintolassa kysyimme ja varmistimme, että ovathan kanarianperunat aitoja suolaisia ryppyperunoita. Kun annokset tulivat, tarjoilija valitti, että kokki valitettavasti unohti asian ja antoi tilalle keitetyt perunat. Onhan keitettykin peruna jotain, mutta sitä emme tilanneet...

karmea sisäänheittäjä Kosmoksessa

Yumbo-ostoskeskuksen ravintolakulttuuri oli tänä jouluna aika kamala sisäänheittäjien osalta. He olivat hyvin tunkeilevia. Erityisen ärhäkkä oli ravintola Kosmoksen vanhempi, paksu herra. Hän ei antanut katsella listaa, hän kehotti suomeksi menemään supermarkettiin, kun kerran rahat ovat loppu. Seuraavalla keskustelukerralla päättelin hänen olevan itäeurooppalainen tökerön käytöksensä perusteella, ja hän poltti päreensä kokonaan.

Aikaisemmilla matkoilla Kosmos on ollut ihan mukava illallispaikka, mutta tällä kertaa jätimme sen väliin, kahden yrityksemme jälkeen.

Martel House, Playa del ingles

Martel house on aivan loistava ravintola Playa del inglesissä Jumbo shopping centerissä. Isot maistuvat annokset ja loistava iloinen hauska palvelu! Kaikki toimii, alkuruuat, pääruuat (lihaisat ainakin), viinit ja jälkiruuat. Monta kertaa testattu ja ei ole koskaan tuottanut pettymystä :)

Ravintola Skansen

Vieras    20.12.2013    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Suosittelemme lämpimästi,

muhkeat annokset & edullinen hinta, loistava henkilökunta (palvelualttius, iloisuus!) ja

erittäin nopea palvelu sekä ruoan saanti. Tänne uudestaan!! :)

espanjalainen temperamentti kuohahti

Vieras    20.11.2013    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Olen tanssimusiikista kiinnostunut mummeli ja olin katsomassa Kaspah-ostarissa tansseja. Naapuribaarin miestarjoilija lisäsi volyymia omaan musiikkiinsa, kun live-tanssimusiikki alkoi, teki vähän kiusaa. En tiedä mikä minuun meni, mutta näytin ruman kansainvälisen käsimerkin. Mies todella raivostui, käski englanniksi panemaan sormen omaan ...., raivosi jotain muutakin ja lähestyi uhkaavasti. Koin tilanteen niin pelottavana, etten uskalla enää Kaspahiin. Mies oli baarista theLegend. Muuten ostarin tanssit ovat parasta tällä hetkellä Inglesissä.

Samaa mieltä Ulvovasta Mylläristä!

Vieras    05.02.2013    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Valitettavasti en voi minäkään suositella Ulvovaa Mylläriä! Nimittäin, olimme Playa del Inglesistä omatoimiretkellä Puerto Ricossa uudenvuodenpäivänä 1.1.2013. Menimme iltapäivällä ruokailemaan Ulvovaan Mylläriin. Ruokalistoja katsellessamme tilasimme juomat, jotka tulivatkin nopeasti. 11-vuotias poikamme olisi halunnut syödä pizzan. Kun teimme tilausta, niin tarjoilija totesi: "Pizzat ovat loppuneet." Olimme aivan ihmeissämme! Siis tarjoaako Ulvova Mylläri asiakkailleen valmispizzoja, eikö nitä tehdäkään paikan päällä??? Valitettavasti tällainen mielikuva meille syntyi. Ruokalistoissa ei ollut mitään merkintää pizzojen loppumisesta. Totesimme, ettemme tilaa mitään syötävää ja juotuamme juomat siirryimme saman rakennuksen alakertaan Bahia Playa -ravintolaan. KYLLÄ KANNATTI! Jopas poikakin sai tässä ravintolassa valmistetun herkullisen ja ison pizzan! Puolisoni kanssa söimme monipuoliset kalalautaset (neljää eri kalalajija grillattuna), raikkailla kasviksilla ja folioperunoilla. 10 pistettä Bahia Playalle! Nam, nam!!!

MUMMON KYLJESSÄ !

Makuasiahan se, mutta kotimaisen Mummelin sermin takana on ruokapaikka EL DUKE. Mielestäni se on Inglesin ykköspaikka, ehkäpä paras. Vanhaa rekkamiesten vinkkiä noudattaen; jos paikkaan on jonoa, sinne "muusille". Täynnähän se on joka ilta. Jos on lennellyt 3500km, en välttämättä etsi ensimmäisenä, mistä Härmän valmisteita löytyy. Keittokirjakin on tehty siellä, ennen kuin lukutaito tuli Suomeen. Soppii kokkeilla El Dukea.

A la Mummo

Yllättävää kyllä, tästä suomalaisesta ravintolasta saa uskomattoman tasokasta ruokaa, ja aivan mielettömän hyvää. Hinta ei laatuun nähden ole paha ja tarjoilijat ovat ystävällisiä. Yleensä kierrän suomi-paikat suht kaukaa mutta tänne kannattaa herkkusuiden ehdottomasti suunnata. Sijaitsee lähellä ravintola Kuparipannua, Roque Nublo-rakennuksen alakerrassa.

Ravintola Las Camelias

Buffet-ravintola, jossa on tullut vierailtua monet kerrat. Aivan mielettömän hyvää ruokaa! Jälkiruokapöytä vetää vertoja ruotsinlaivojen seisovien pöytien jälkkäreille! Kokki grillaa haluamasi lihat sille kypsyydelle, jota pyydät. Hintakaan ei muistaakseni kovin suolainen ollut ja taatusti joka pennin väärti. Sijaitsee lähellä Yumbon ostoskeskusta.

Syöminen etelässä

Eksyin näille sivuille vähän vahingossa, ja ihmettelen todella "vaarallinen ruokakulttuuri" kirjoittajien ruokapaikkoja. Itse olen viettänyt Inglesissä viimeiset 14 talvea, lyhyempiä ja pidempiä jaksoja, enkä ole koskaan saanut sieltä mitään mahapöpöä!! Terve järki tulee kuitenkin pitää mukana aina ulkomailla ja varsinkin lämpimissä maissa syödessä: en koskaan syö seisovasta pöydästä, syön vain keitettyä tai paistettua ruokaa ravintoloissa. En osta esim. jäätelöä rantakuppiloista, ellen ole varma että kylmälaiatteet ovat kunnolliset. Inglesin ravintoloissa voi huoletta syödä!

The Red Cow & Shenanigans

Vieras    22.02.2011    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Red Cowista sai todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan, ja menun laajuus pitää huolen että jokaiseen makuun löytyy jotain. Annoksia on laidasta laitaan niin kokonsa kuin makunsa puolesta. Ruokaa saa myös pyydettäessä mukaan, ja ainakin matkakohteeseen saapuessamme keskiyön aikaan ravintolan henkilökunta teki mielellään meille annokset mukaan takaisin hotellille vietäväksi.

Ravintola löytyy Prisma ostoskeskuksesta.

Ravintolan alakerrassa on myös baari Shenanigans, jossa on lapsi/perheystävällistä viihdettä joka ilta. Hintataso on edullinen.

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.