Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Puerto Ricossa

Lomaosakekauppiaat...

Vieras    20.03.2016    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Ihan sujuvaa suomenkieltä puhuvat naisihmiset huutelevat törkeyksiä jos et suostu kuuntelemaan myyntipuheita ,siinä on silloin pilattu lomatunnelma ja paikan maine! toimivat pääasiassa Puerto Ricon rantakadulla.

Elektroniikkahuijareita riittää....VAROKAA HYVÄT IHMISET!!!

Vieras    23.01.2010    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Olimme viikon Gran Canarialla, Puerto Ricossa tammikuun alussa tänä vuonna (2010) ja eräänä päivänä erehdyimme venesataman läheisyydessä olevalle elektroniikkaa myyvien kauppojen keskittymälle. Meillekin yritettiin myydä kaikkea muuta mitä olimme hakemassa. Joka tapauksessa Sonyn videokameran sain tingittyä 40 €:oon ja maksoinkin sen saman tien. Sitten tämä lipevä "inkkari" pyysi meidät takahuoneeseen näyttääkseen miten kamera toimii, ja alkoi mollaamaan miten huonon kaupan olin juuri tehnyt!!! Kundi laittoi säädöt siten että näyttöpäätteellä näkyvä kuva oli todella pimeä. Siihen olisi pitänyt ostaa joku erikoislinssi 80 €:lla !! Sitten alkoi toisen paljon tasokkaammaan kameran kauppaaminen. Mä sanoin, että en halua mitään muuta kuin sen josta jo olin maksanut ja että haluan kuitin, takuutodistuksen ja kameran manuaalin. Kyllä hetken päästä sanoi hän, ja jatkoi erilaisten toimintojen näyttämistä toisesta tuotteesta. 30 min. kuluttua mulla paloi käämit ja sanoin että nyt riittä ja kamera tänne. Silloin tämä silmälasipäinen inkkari poltti päreensä ja alkoi haukkua meitä, antoi rahat takaisin ja hääti meidät liikkeestään!!!! Mieheni otti kuvankin paikasta, ja se on muistaakseni juuri samasta, josta tällä foorumilla varoitetaan jo entuudestaan. Olisi siis pitänyt lukea nämä varoitukset ennen matkaa...;)...Eniten harmittaa, että sinne aikaa haaskasimme ja suoraan sanottuna vitutuskäyrä oli sangen korkealla varsinkin miehelläni koko loppupäivän. Tollasta törkeetä kusetusta ei pidä sallia....se kauppa pitäis saada suljettua!!

vatsataudit

Vieras    04.03.2009    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Olimme vuosi sitten Puerto ricossa ja siellä jylläsi vatsatautiepidemia olemme olleet 8 kertaa ja nyt lähdemme parin päivän päästä taas viikoksi. Viime vuosi meni mönkään toinen viikko kipeenä ja kuumeessa naapurit saivat kotona salmonella lääkityksen. onkohan tauti siellä vielä voimissaan. Kato ihmisistä oli Ulvovassa myllärissäkin jossa sanottiin että epidemia näkyy heilläkin. Harmittaa kun aina on pidetty paikkaa suht luotettavana ruuan suhteen mutta nyt olemme hieman varullamme. eli käsihygieeniat ja maitohapot on mukana ym:t mitä thaimaassakin.

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.