Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Gran Canarialla

Törkeää kaupantekoa

Vieras    08.11.2018    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Ostoskeskuksessa ylhäällä vuorella kauppa jossa myydään mm Apple i padia . sovittiin kauppa 50 € hintaan ja maksoimme etukäteen. Kone luvattiin asentaa kuntoon lähtöä edeltäväksi illaksiNiinpä n.klo 19 kaupasta minut noudettiin hotellilta sinne. Esiteltiin hienoa Ipadia ja nytettiin kuinka siinäon mm suomen kieli asennettuna. Mutta lopputyötä varten tarvittiin mm. taxfreetä varten passi ja lennon numero.Sim korttia varten varttiin vieläpari tuntia aikaa. Niinpä minut haettiin klo21 uudelleen kauppaan. Jotta koneeseen saataisiin samat toiminnot jotka mm puhekimessanijo olivta tarvittiin mm puhelimeni heudän käyttöönsä, haluttiin tietää onko tilillä saldo (vaikka hinta pitu olla jo maksettu) Kun katsoin sitä salasanaai näppäiltäessämyyjäkatsoi pois päin mutta ilmeisesti takaani toinen kurkki tunnuksen. Niinpä tilitä oli nosteetu rahaa, toiselle tilille oli ilmestynyt katevaraus -2000 € mutta onneksi sillä tililläoli maarajoitus eikä siirto onnistunut. Kun en enää suostunut maksamaan hurjia summia liää myyjäveljekset suuttuivat ja katosivat jonnekin. Isä? pani kuitenkin tabletin ja laturin muovipussiin ja käski kävellä pois. Kun hotellilla katsoin tablettia se eio tosiaan ollut Apple vaan joku pieni halpis. Lentokentälle piti lähteä parin tunnin kuluttua joten asia jäi silleen Meni olemattoaan tablettiin n.400€ ja mitä olisi ilman maarajoituksia mennytkään. Kiertäkää kaukaa koko kauppa.

yampo ostoskeskus

Vieras    15.12.2017    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Oltiin marraskuussa inglesissä ja kerta tuossa ostarissa riitti. Katselin lapsenlapsille t-paitoja. Löysinkin kivat ja kysyin hintaa viidelle. No 30€/kpl! Intialainen myyjä äijä nappasi ne kädestäni vaikka kootkin oli vielä väärät ja alkoi niitä kassiin tunkea ja vaatia rahaa. Kun tein selväksi että en niitä ota, alkoi älytön hulluksi huoraksi haukkuminen ja huutaminen ihan suomeksi. Vielä tunnin kuluttua kuljettuamme siitä ohi äijä hyökkäsi kimppuumme repi hihasta ja solvaus jatkui. Olemme yli kuusikymppisiä ja pelästyimme niin että emme uskaltaneet enää jalallakaan astua yhteenkään kauppaan koko saarella, vaikka liikuimme koko etelärannikon. Ei koskaan enää gran canarialle.

Huijaus Puerto Rico Shopping Centre Europa

Vieras    22.10.2016    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kirjoittelin tänne ja laitoin pari valokuvaakin.

Sky Line Electronics Shopping Centre Europa

scamwarningsfinnman.blogspot.fi

kiina kamaa vain

Vieras    22.12.2015    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Totaalinen pettymys... Matka Puerto Ricoon..paikka sokkeloinen, ahdas jyrkänne turisti rysä. Maspalomas oli suht ok tuntuinen paikka. Lämpöä toki riitti. Mutta ei kyllä mitään ostettavaa ja nähtävää ollut...no tulipa vaan maattua auringossa ja lomailtua. En voi suositella kuin auringon palvojille.

Tablet-tietokoneet

Vieras    18.11.2014    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Isäni huijattiin ostamaan lelut joilla ei tee mitään. Täällä näyttää olevan samanlaisia kohtaloita muillakin. Eli ensin ollaan myymässä sitä mitä halutaan ja sitten tuotetta ei olekaan kun ollaan ostamassa. Siis iPadin tilalle tarjottiin Samsung 5 ja kekustelut käytiin Suomeen kännykän välityksellä (englannin kielen taitoisen kanssa).

Tabletin siis piti olla Samsung 5 ja 64 gigaa muistia ja saatiin kiinalainen lelu jolla ei tee mitään ja muistia 1 giga, eikä sillä pääse edes nettiin. Siis tuotteita ostettiin kaksi ja näin kärsittiin 500€ huijaus. Olemme olleet yhteydessä Euroopan kuluttaja-asiamieheen ja toivotaan, että saamme rahamme takaisin.

Lelut jotka saimme ovat Yashica-merkkisiä.

Mukava ostoskeskus Las Palmasin liepeillä

Anni61    14.01.2014    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Ennen Las Palmasia Inglesistä tultaessa on uudehko ( pari vuotta vanha) ostoskeskus, josta löytyvät kaikki mahdolliset vaateketjut, mitä matkailija saattaa mieliä. Palvelu oli miellyttävää ja satuimme paikalle alennusmyyntien aikaan niin hinnatikin olivat paikallaan.

Elektroniikasta

Vieras    22.03.2013    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Kannattaa katsoa mitä on ostamassa ja mistä.

Jos ostaa visantasta ok saa mitä pitää mut maksaa melkein saman kuin esm.verkkokaupassa

Jos ostaa ostoskeskuksista kannattaa käydä loman alkupäivinä ensin katsomassa ja ottaa tyyppinumerot ylös

laitteesta minkä haluaa ja katsoa netistä jos suomessa maahantuja ko.merkille soittaa ja kysyä onko takuut

voimassa.

Näin kun toimii niin ei tule huijatuksi.

Itse ostanut 2 erimerkkistä videokameraa,ja yhden digipokkarin ja kaikki merkki laitteita

ekaan videokameraan tilasin valmiiksi kotiin maahantuojalta suomalaisen ohjekirjan ja kaikki ollut ok

kaikki laitteet ostanut erimatkoilta ja eri liikkeistä mm metrossa olevasta liikkeestä ja jumbosta

Ja mikä parasta alle puoleen hintaan suomen hinnoista. alennus riippuu paljonko olet valmis kuluttamaan

aikaa ja hermoja tinkaukseen.

Ja lopuksi ikinä ei kannata sanoa että lähden huomenna kotiin varmasti huijataan kun tietävät että et tule heti

vaatimaan kaupan purkua,sano että viikko jäljellä vaikkei olisi kuin se päivä.ja tarkasta kaupassa paketin sisältö.

Kamerakauppa

matkaaja44    26.11.2012    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Sorruin ostamaan kameran tästä J.S. Souvenirs Electronic:sta.

Ensin kaupattiin halpaa kameraa muutamalla eurolla ja sitten parempaa Sony:n kameraa. Kauppias kaivoi toisen samanäköisen mutta punaisen kameran, johon naisväki ihastui. Siitä tehtiin kaupat mutta petetyksi tuli, sei sitten ollutkaan Sonyn kamera.

Kiertäkää kaukaa nämä kamerakaupat.

Playa las canteras

Vieras    05.11.2012    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Las Palmas viikko 44/2012: viikko alkoi aurinkoisena ja jatkui lämpimänä, vaikka yksi kunnon sadepäiväkin mahtui mukaan. Päivällä jopa +38 C, yötkin hyvin lämpimiä. Hintataso yllätti alhaisuudellaan. Kosmetiikka ja parfyymit lähes poikkeuksetta alennusmyynnissä.

Rannalla syö suomaiseen lounashintaan ruhtinaallisesti, kaupungilla vielä ruhtinaallisemmin.

Jos tähän aikaa vuodesta haluaa lämpimään eikä ole kuin viikko lomaa, suosittelen Las Palmasia.

Las Palmas on kunnon kaupunki, jossa on muutakin kuin hiekkaa ja tarvittaessa sitä hiekkaakin löytyy useammasta paikasta. Sinne vaan. Siistiä on. Kadut ja rannat puhdistetaan joka ilta.

Kaksi isoa ruokakauppaa aivan vieressä!

San Fernandon Sparin kyljessä myös iso Hiperdino ruokakauppa Calle partera Leonoritan varrella. Dinon suuren lihatiskin lisänä siellä on runsas kalatiski. Samassa rakennuksesta löytyy pieni "tavaratalokin". On kenkää, laukkua, urheiluliikettä jne. Hiperdinon lähituntumassa on Sparin kokoa oleva Supermarket Mercadona. Soppiihan niitä vilaista kaikkiakin, jos San Fernandon puolelle on eksynyt. Hiperdino on valikoimaltaan suurin, kaunein ja edullisin. Kyllä näiltä tuoretiskeiltä siivutetut leikkeet ovat juuri leivotun sämpylän päällä herkkua. Ja leipomoissahan löytyy. Soppii verrata muoviin sullottujen liha- tai pullatuotteiden paremmuutta.

hyvätasoinen ruokakauppa lähellä Inglesin hotelleja, San Fernando (paikallisten asuinalue)

Vieras    04.09.2012    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Suosittelen lämpimästi San Fernandon kaupunginosassa sijaitsevaa isoa Sparia ruokaostosten suorituspaikaksi. Oli hyvät valikoimat monissa tuotteissa. Ainakin pihvejä sai suorastaan halpaan hintaan, lisäksi mahtavat viinivalikoimat. Vastaa ihan meikäläisen kaupan valikoimia. Jos menet vuokra-autolla, kannattaa ajaa parkkihalliin, koska kadunvarret turvoksissa paikallisten autoja.

Las Arenas

muus    30.11.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Jos haluaa mennä kunnolla shoppailemaan, kannattaa suunnata Las Arenas-ostoskeskukseen. Se on tämän saaren suurin ostoskeskus josta löytyy jokaiselle jotakin! Jos etsii vaikka hieman edullisempia vaate- ja kenkäkauppoja, on alakerrassa oleva Primark siihen oiva paikka. Myös "tasokkaampia" liikkeitä löytyy, esim. Zara.

Jeopardy -kellot

Vieras    07.11.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Varokaa "aitoja" , tyylikkäitä liikkeitä, joissa myydään mm.laadukkaita kelloja. Palvelu on erinomaista, kellot yms. saa omasta mielestään edullisesti. Ihmettelimme Jeopardy-kellojen aitoutta, he näyttivät netistä Swatch Jeopardy -sivustot, jotka nyt tutkiessa kuuluvatkin siis sveitsiläiselle kuuluisalle Swatchille ja Jeopardy on yksi heidän mallinsa.

Mm. Multipresios - niminen liike Calle Ripoche no 4 - kadulla oleva liike on täyttä huijausta.

Vaikka olemme kokeneita matkailijoita, ko. liike huijasi meitä todellakin.Yritimme ottaa yhteyttä takuutodistuksessa ja kuitissa olevaan liikkeeseen. Kuitissa lukee Classic, joka tutkimusten jälkeen osoittautuu manner-Espanjassa olevan Classic Communications - organisaatioon. E-mail -osoitetta, toimivaa puhelinnumeroa eikä muutakaan löydy.

Ihmettelimme huimaa hinnanalennusta - "no money, eurocrise"

Nim. huijattu

matkapaketti

Vieras    29.09.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

olltiin miehen kanssa 2 vuotta sitten puerto ricossa ja törmäättiin kadulla mieheen joka lupasi meille ilmasen matkan jos menemme 90minuutiksi esittelyyn.

Lähdimme utelijaina katsomaan mistä oli kyse ja päädyimme lopulta ostamaan lomia seuraavaksi 6 vuodeksi. Nyt olemme matkustaneet kerran takasin sinne, tehneet yhden rooman reissun ja yhden karibian risteilyn todella halvalla.

olimme positiivisesti yllättyneitä että kaikki toimi niinkuin piti koska olimme aluksi hieman skepsisiä siitä että matkat piti maksaa etukäteen.

Mahtava juttu kaiken kaikkiaan ja tänä talvena lähdemme thaimaaseen luxushotelliin 2viikoksi.

Ihania laadukkaita kauppoja jokaiselle!

Eve    28.05.2011    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Taas katosi paljon rahaa Atlanticoon! Upeita halpoja kauppoja, ystävällisiä myyjiä ja sisutettuja sovituskoppeja! Shoppailijan unelma!

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.