Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 9

Jättikolossi

Vieras    08.11.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Maspalomas Princess

Neljän tähden hotelli Princess oli hulppeaa katsottavaa, mutta siinä siten olikin kaikki hyvä tästä hotellista. Siivoojat kolistelivat jo ennen kahdeksaa, ruokasali oli kuin Ruotsin laivan buffet, meteliä ja huonolaatuista sapuskaa, joka päivä lähes samaa. Allasalueella varattiin pyyhkeillä aurinkotuolit jo kukonlaulun aikaan. Allasalueella oli aurinkovarjoja vain kourallinen, mutta niin paljon kasvillisuutta, että varjoon joutui väkisinkin. Jos tykkää sadoista ihmisistä ja hakee lomaltaan actionia, muitten ihmisten seuraa "sillit suolassa"-meinigillä, niin tervemenoa vaan! Puitteet luksusluokan lomailuun on tässä hotskussa olemassa, mutta kompleksi on aivan liian iso. Rannalle matkaa noin kaksi kilometriä, takseja aina ulko-ovella, lähistöllä yksi kiinalainen ravintola eikä muuta. Hotelli sopii niille, jotka ei halua mennä hotellialueen ulkopuolelle ja kökkivät mieluiten uima-altailla. Asiakaspalveluissa huonointa palvelua saa naispuolisilta, mikä onkin tyypillistä espanjalaisille. Pettymys tämä paikka oli.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen lepoloma

Vieras    08.11.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Erinomainen kohde niille, jotka oikeasti haluavat vain levätä ja olla möllöttää. Yksin matkustavana vain lapsiperheiden meuhkaus pääaltaalla häiritsi, mutta onneksi alueella oli useita rauhallisia altaita. Tosin itse vietin suurimman osan ajasta merenrannalla. Hotelli oli pienehkö ja se on plussaa. Keskellä ei mitään, joten sopii niille, jotka tottuneet kävelemään ja eivät näe sitä ongelmana. Ruoka oli perussafkaa, lähellä ei ravintoloita. Taksit edullisia ja näin yksin matkustaneena naisihmisenä minua kohdeltiin hyvin ja kauniisti. Siivous hotskussa heikkoa, mutta en ollut tullutkaan hotellihuoneeseen istuskelemaan, vaan se oli vain suihku- ja yöpaikka. Ötököitä ei ollut, näin yhden kuolleen torakan respan edessä kotinlähtöpäivänä.

Arvosana hotellille:

ok.

Vieras    08.11.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Buenos Aires- Apartment

ok. paitsi että pariin huoneistoon murtauduttiin sillävälin kun asukkaat olivat kalastusretkellä...

Arvosana hotellille:

Playa las canteras

Vieras    05.11.2012    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Las Palmas viikko 44/2012: viikko alkoi aurinkoisena ja jatkui lämpimänä, vaikka yksi kunnon sadepäiväkin mahtui mukaan. Päivällä jopa +38 C, yötkin hyvin lämpimiä. Hintataso yllätti alhaisuudellaan. Kosmetiikka ja parfyymit lähes poikkeuksetta alennusmyynnissä.

Rannalla syö suomaiseen lounashintaan ruhtinaallisesti, kaupungilla vielä ruhtinaallisemmin.

Jos tähän aikaa vuodesta haluaa lämpimään eikä ole kuin viikko lomaa, suosittelen Las Palmasia.

Las Palmas on kunnon kaupunki, jossa on muutakin kuin hiekkaa ja tarvittaessa sitä hiekkaakin löytyy useammasta paikasta. Sinne vaan. Siistiä on. Kadut ja rannat puhdistetaan joka ilta.

Hyvä myös alakerta..!

Vieras    29.10.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Green Park

Green Fieldin katutaso on myös mainittava; irkku-pubi Mulligans. Paikassa on jo vuosia esiintyneet herrat Kevin&Ollie, jotka ovat Ingesin keulamuusikoita. Toinen aito skotti ja Ollie pesunkestävä irkku. Reipas country ja hilpeä huumori takaavat sen, ettei kyljessä kyhjöttävä Apilaniittyä tule ikävä. Paitsi, jos makkara, perunamuusi ja humppa täyttävät matkalaisen mielen.... niin kannattaahan sitä 4500 km matkustaa, että saa maiskutella sinapilla sekä humpalla kotoiseen tapaan.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli

Vieras    28.10.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Hy6vä ja keskellä Suomalaisia ravintoloita , hyvä aamupala, siistit huoneet, lämmitetty uima-allas, ystävällinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

Excellent

Vieras    10.10.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: LOPESAN Villa del Conde Resort & Thalasso

Hyvä palvelu, siisti, ruoka erinomaista

Arvosana hotellille:

Kaksi isoa ruokakauppaa aivan vieressä!

San Fernandon Sparin kyljessä myös iso Hiperdino ruokakauppa Calle partera Leonoritan varrella. Dinon suuren lihatiskin lisänä siellä on runsas kalatiski. Samassa rakennuksesta löytyy pieni "tavaratalokin". On kenkää, laukkua, urheiluliikettä jne. Hiperdinon lähituntumassa on Sparin kokoa oleva Supermarket Mercadona. Soppiihan niitä vilaista kaikkiakin, jos San Fernandon puolelle on eksynyt. Hiperdino on valikoimaltaan suurin, kaunein ja edullisin. Kyllä näiltä tuoretiskeiltä siivutetut leikkeet ovat juuri leivotun sämpylän päällä herkkua. Ja leipomoissahan löytyy. Soppii verrata muoviin sullottujen liha- tai pullatuotteiden paremmuutta.

hyvätasoinen ruokakauppa lähellä Inglesin hotelleja, San Fernando (paikallisten asuinalue)

Vieras    04.09.2012    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Suosittelen lämpimästi San Fernandon kaupunginosassa sijaitsevaa isoa Sparia ruokaostosten suorituspaikaksi. Oli hyvät valikoimat monissa tuotteissa. Ainakin pihvejä sai suorastaan halpaan hintaan, lisäksi mahtavat viinivalikoimat. Vastaa ihan meikäläisen kaupan valikoimia. Jos menet vuokra-autolla, kannattaa ajaa parkkihalliin, koska kadunvarret turvoksissa paikallisten autoja.

Rahoille vastinetta

Vieras    15.08.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Hotellin sijainti on sopivan syrjäinen, kuitenkin sopivan kävelymatkan päässä kaikesta mikäli kävelyyn on tottunut (2-5km). Ravintoloita ja kauppoja hotellin läheisyydessä on aika vähän. Holiday Worldissä oli hyvä kiinalainen ravintola ja muutama muukin ruokapaikka. Taksimatka Inglesiin, riipuen reitistä ja paikasta, oli n.3,5€ luokkaa.

Huoneistomme oli yläkerrassa oleva kaksio ns. keskus/pää altaan vieressä, ravintolaa vastapäätä. Huoneisto oli ihan siisti. Siivous perustasoa. Niinkuin muutkin maininnut, lattiat oli kyllä likaiset. Keittiön välineet toimi, mutta mitään uusinta uutta ne eivät olleet. Mitään eläinkunnan asukkeja meidän huoneistossa ei ollut. Lapsille ja leikkiville aikuisille, oli joka päivä ja ilta jokin leikki tapahtuma altaalla.

Mielestäni hotelli oli sellaista tasoa kuin odotinkin. Olen tyytyväinen.

Arvosana hotellille:

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    03.07.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: The Anamar Suites

Asiallinen,siisti ja suht hiljainen hotelli hyvällä paikalla.Rantaan matkaa noin 500 metriä,pikkuinen ostari n.200 metrin päässä(la sandria?),josta joka aamu tuoreet sämpylät ym.herkut.Huoneessa pieni keittiö missä perus astiasto.Miinuksina sänky järjettömän kova ja aurinkotuolit varataan tosi aikaisin päivästä.Eli kiva kohtuuhintainen(eli matkapaketti oli edullinen)majapaikka.

Arvosana hotellille:

vaatimaton bungalowi

Vieras    30.06.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: colorado colf

Hotelli on vaatimaton, mutta sen sinne mennessään myös tietää, koska ei ole kuin kahden tähden. Bungalow alue on ihana, hyvin hoidettu ja kaunis. Me toivoimme etukäteen jos saisimme huoneen läheltä allasta ja niin saimmekin. Osa huoneistoista on toisen bungalowin takana ja sieltä ei minkään näköiset maisemat. Huone on ihan perus siisti, lämmintä vettä vaan ei meinannut riittää kuin yhdelle, ensimmäiselle suihkuun kerenneelle. Henkilökunta on mahtavaa, todella iloista ja ystävällistä, apua sai aina kun halusi ta tarvitsi. Henkilökunta myös erittäin lapsiystävällinen. SIjainninltaan ihan ok, maspalomas aika levällään, joten jos meinasi minnekään mennä niin aina tuli hypättyä taksiin tai bussiin, paitsi että pari kertaa käveltiin melonerakseen rannalle, matka pitkä, mutta kiva. Taksikaan ei kyllä maksanut montaa euroa. Faro ostoskeskus siinä vieressä aika tyhjillään, muutama ravintola ja pieni ruokakauppa, mutta ainakin me tehtiin suuremmat ruokaostokset muualla kotiin tultaessa. Hotellista respasta sai joka aamu ostettua tuoreita sämpylöitä. Meidän lapsi oli oikein mieluissaan, että colorado colfin vastapäätä oli huvipuisto, siellä tuli melkien joka ilta käytyä. Hyvä valinta, jos ei vietä koko lomaa hotellilla, käy vain käytännössä nukkumassa siellä. Menisin uudestaan ihan mielelläni.

Arvosana hotellille:

Puolihoito loma Hotel Caseriossa

Vieras    25.06.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Hotel Caserío

Olimme mieheni kanssa 2 viikkoa marraskuussa 2011 ja maaliskuussa 2011 Hotel Caseriossa. Meillä oli huone kuudennessa kerroksessa. Huone oli pieni ja siisti. Huoneeseen ei myöskään kuulunut minkäänlaista melua vaikka lähellä olikin paljon illanviettopaikkoja. Joka päivä kävi siivooja. Aamupala erittäin runsas ja niin monipuolinen ettei ehtinyt eikä jaksanut maistaa kuin pienen osan tarjonnasta. Hälinää oli kyllä ruokailuissa, ihmisiä niin paljon, että joutui jonottamaan. Tunnelma jotenkin kiireinen kaikin puolin. Tarjoilijat tekivät vauhdilla töitä ja putsasivat pöydät seuraaville. Myös illallis aikana kova hälinä. Henkilökunta oli kaikin puolin koko hotellissa erittäin ystävällinen. Hissit pienet ja hitaat, jonka takia me käveltiinkin useimmiten alas ja ylös. Oma allas loistava ja rauhallinen. Marraskuussa ei häiriötä mitään mutta maaliskuussa lapsiperheitä ja lapset kiljuivatkin välillä innoissaan jostain. Silloin me siirryttiinkin muualle.. Rantaan lyhyt matka, jossa vietimmekin suurimman osan loppulomasta. Suosittelemme jos ruokailun hälinät ja kiireinen tunnelma ei haittaa. Aikuinen pari Espoosta

Arvosana hotellille:

Todella suuri huoneisto ja hyvällä paikalla

Vieras    25.06.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Olimme maaliskuussa 2 viikkoa kyseisessä hotellissa (apartemento).. Huoneisto oli 5: krssa ja suuri n 55 - 60 m2, keittiössä oli kaikki tarvittavat. Kahvinkeitin, leivänpaahdin, iso jääkaapi, hella ja jopa uunikin. Makuuhuoneesta niin kuin myös olohuoneesta pääsi parvekkeelle. (2 parveketta). Vaatekaapi oli liukuovellinen ja tilava. Sängyt olivat loistavat. Kylpyhuone suuri ja toimiva. Sisustus kodikas. Viihdyimme erittäin hyvin. Aamupalat ja illalliset nautittiin itse tehtynä omassa rauhassa. Siivooja kävi noin joka toinen päivä, mikä riitti meille loistavasti. Roskat keräsimme itse ja veimme hissin vieressä olevaan roskahuoneeseen. Parvekkeet oli altaalle päin. Huoneistomme / lomamme oli aurinkomatkojen kautta tilattu. Meille ei kuulunut liikenteen melu eikä mitään muutakaan häiriötä. Henkilökunta oli ystävällistä ja menemme varmasti uudelleen.

Arvosana hotellille:

Tyytyväinen

Vieras    18.04.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Luin toisen matkailijan kokemuksen hotellin palvelusta, enkä odottanut liikoja. Matka oli kuitenkin varattu enkä vaihtamaan alkanut. Hyvä niin! Palvelu oli loistavaa! Ystävällisiä kasvoja aina respassa, kun jotain tarvitsin, ylimääräinen viltti ilmestyi tunnin sisään,samoin ylimääräisiä pyyhkeitä, jotka kyllä meillä vaihtuivat päivittäin. Paras esimerkki ehkä oli se, kun tyttäreni yrittivät puhaltaa allasbaarin lähellä uimapatjaansa ilmaa, tuli tarjoilija ja kävi sisällä puhaltamassa jollain laitteella sen valmiiksi. Pyytämättä.. Siivoojat eivät paljoa jutelleet,eivätkä tervehtineet, mutta muu henkilökunta kyllä toimi kuin asiakaspalvelussa kuuluukin.

Itse hotelli oli siisti,kaksio mukavan kokoinen ja valoisa. Pienten lasten viihdyttämiseen oli enemmän satsattu, mutta omat esimurkut eivät hotellilla iltaisin viihtyneet, joten vietimme iltoja viereisessä huvipuistossa Holiday Worldissa. Sieltä löytyi hyvää ruokaakin.

Koska matkustin kolmestaan lasten kanssa, etsinkin rauhallisella seudulla olevaa hotellia, ja sijainti vastasi toivomuksiani. Respa soitti taksin pyydettäessä ja kadulle mentäessä sellaisen sai napattua lennosta. Lisäksi hotellin viereisellä kadulla oli linja-autopysäkki, josta pääsi lähtemään joka puolelle saarta. Matkatoimiston antaman kartan avulla suunnistimme lasten kanssa nähtävyyksiä ja kohteita helposti.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.