Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 16

ULVOVA MYLLÄRI

Vieras    17.03.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Kävimme kyseisessä ravintolassa maaliskuussa 2010.Kiertäisin sen kaukaa vastaisuudessa.Rähjäisin röttelö koko satamassa ja ruokakaan ei ollut kehutun arvoista.

Hotelli tosi hyvä

Vieras    16.03.2010    Las Palmasin hotellit    Las Palmas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Reina Isabel Hotel

Kokemuksia hotelli Reina Isabelista. Tärkein ensin. Kerrankin kuntosali oli oikea kuntosali. Laitteita oli runsaasti. Sijaitsi ylimmässä 8:ssa kerroksessa. Näköalat olivat aivan huikaisevat. Salin vieressä jatkuvalämmiteinen sauna, porealtaat, uima-altaat ja auringonottoterassit tarjoilubaareineen. Käyttö oli tehty helpoksi. Salille pääsi omalla avainkortilla ilman aikavarauksia. Hotellin henkilökunta oli kaikkialla ystävällistä ja siivoojasta hotellin johtajaan muistivat sanoa jokainen aamu huomenta asiakkailleen. Ammupala oli monipuolinen, tosin siihenkin alkoi kypsymään jo loppuviikosta. RI:stä pääsi suoraan kadun yli rannalle ja siellä oli hotellin asiakkaille varatut paikat peteineen ilman erillistä velotusta. Hotelli on saanut virallisesti 4 tähteä. Mainostavat tosin itseään 5 tähden hotelliksi. Taksitolppa oli hotellin edessä ja hotellin julkisivu oli edustava.

En löytänyt erityistä valitettavaa ellei sellaisena voida pitää yhtä virheellistä laskutusta alabaarissa ja yhtä rikkonaista vatsan treenauslaitetta. Rantakatu sopi hienosti lenkkeilyyn. Erityisesti lähdettäessä katua länteen (oikealle) päin pääsi lopussa juoksemaan hiekkateitä nousevaan maastoon meren ja vuorten välissä. Suosittelen. Terv. Hannu ja Seija Kainuusta

Arvosana hotellille:

Vaellus vuoristossa

Gran Canaria on muutakin kuin aurinkoiset hiekkarannat. Oletko koskaan ajatellut lähteväsi tutustumaan vuoristoon? Saarella on todella hyvät, merkityt patikointireitit. Kirjakaupoista (esim. Akateeminen) voit ostaa kartan (Kompass/Gran Canaria), jossa kaikki reitit on selvästi merkitty. Lisäapuna ja tietolähteenä suosittelen Pentti Korpelan kirjoittamaa opasta Hiekkadyyneiltä lumihuipuille. Paikallisbusseilla pääset edullisesti ja helposti useimmille reiteille. Vaellusta helpottamaan tarvitaan kunnon kengät, mieluimmin vaellukseen tarkoitetut sekä vaellussauvat. Vuoriston säätiedot kannattaa kysyä ennakkoon esim. hotellista tai turisti-infosta, sillä joskus tuulet ja sateet voivat olla vaarallisia. Vuoristossa eteesi avautuu mitä uskomattomimpia maisemia ja vuoriston pienet kaupungit ja kylät ovat myös näkemisen arvoisia. Ihmiset ovat avuliaita ja ystävällisiä. Käyn vuosittain vaeltamassa ja aion jatkaa niin kauan kuin jalat kantavat.

Rauhallinen paikka..

Vieras    11.03.2010    Maspalomasin muita vinkkejä    Maspalomas

Maspalomas on rauhallinen paikka. Jos joku tykkää rauhallisuudesta niin sinne siis. Itse tykkään enemmänkin ihmisvilinän katselusta, shoppailusta ja nähtävyyksien katsomisesta ihan jalkaisin, joten ei todellakaan ollut mun paikka. Sai väliin kävellä vaikka kuin kauan ennenkuin edes näki toisia ihmisiä liikenteessä. Liian pieni pitäjä, ei siellä tullut sitten oltuakaan vaan aina piti ottaa taksi tai lähtä bussilla kauemmas.

Mukava ilmapiiri

Vieras    03.03.2010    San Agustinin hotellit    San Agustin
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2004 | Hotelli: Aparthotel Folias

Mukava henkilökunta siisti hotelli hyvällä paikalla

osittain merinäköala

Arvosana hotellille:

Faro 2

laisau    22.02.2010    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Faro II Gran Canarian ostospaikkana ja ruokailupaikkana hyvä. Paikkoja löytyy 3-kerroksesta ja helppo löytää bylonit näkyy laajalle alueelle. Siisti alue ja hyvät opasteet, ehdottomasti kannattava käyntipaikka tuliaisten ostoon. Tule mieleen suomen kauppakeskukset.

perhehotelli

mariska    20.02.2010    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Hotelli Orquidea

Olimme Gran Canarialla Bahia Felizissä 12-19.2.2010 ja reissu oli aikamoinen pettymys. Sää oli ihan kamala, eli aurinkoa nähtiin seitsemästä päivästä kahtena ensimmäisenä. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta Kanarian matkalla. En odottanut paikalta paljoakaan, mutta uimaan olisin 3-vuotiaan lapsemme suonut pääsevän ja itsekin olisi kiva ollut ottaa aurinko jonkin verran. Bahia Feliz oli paikkana kuitenkin niin tuulinen että tukka meinasi lähteä jos yritti hotelli Orquidean uima-allas alueelle mennä. Yhtään täysin tyyntä päivää ei ollut joten luulen että hyvälläkin säällä paikassa saa palella uima-altaasta noustuaan. Täysin huuhaata on myös uima-altaiden lämmitys. Vesi oli aivan jäätävää, johtuiko sitten tuulesta vai mistä. Isojen altaiden lämpötilan sanottiin olevan +23 c ja pienten lasten +21 c, mutta se ei kyllä voinut pitää paikkaansa. En muutenkaan ymmärrä miksi pienten lasten allas olisi kylmempi koska he palelevat paljon helpommin. Uima-allas alue on hieno, mutta hukkaan menee tuossa tuulessa. Paljon kehuttu Buffet aamiainen oli myös pettymys ellei sitten viihdy satojen ihmisten kaaoksessa heti aamusta. Paikka oli kuin sotatantereella ainakin klo.09.00 aikoihin. Huutavia lapsia, melua, likaisia pöytiä ja vapaan pöydän etsimisen jälkeen, sai myös raivata sen tyhjäksi itse, sillä henkilökunnan resurssit eivät riittäneet siivoamaan niitä sitä tahtia kun ihmiset söivät. Aamupala tarjonta oli kyllä iso, mutta ei ainakaan meidän makuun sopiva ellei sitten tykkää heti aamusta vetää rasvaisia makkraroita ja donitseja. Hyvä kahvi, tuoreet hedelmät (lukuunottamatta hunajamelonia) sekä oikea tuoremehu puuttuivat kokonaan. Buffet illallinen oli myös ala-arvoinen hintaansa nähden (koitettiin kerran). Plussaa ainostaan Bamse-Clubista joka pelasti 3-vuotiaan matkan ja El Sultan ravintolan ruuasta. Siellä söin ihanaa hummeria. Myös Orquidean puistomainen pihapiiri on hieno ja sieltä löytyy kaksi pientä leikkipuisto aluettakin. Ensi kerralla taidan matkustaa kuitenkin Visbyhyn, sama meno mutta halvemmalla pääsee, vettä sataa, tuulee ja kaikki puhuvat ruotsia.

Arvosana hotellille:

Hyvää saa pyytämättäkin

Vieras    20.02.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Club Hotel Bahia Meloneras

Olemme olleet ainakin viisi kertaa jo samassa hotellissa.6 ja 10 v lasten kanssa. Mikä sitten tekee kyseisestä hotellista hyvän on se, että kaikki on lähellä, siisti paikka, ei liian iso vain 56 kämppää joissa espanjalaiseen tapaan alakerrassa keittiö ja olohuone ja yläkerrassa makkari ja vc/suihku. Huvipuisto n 500m päässä ja taksit kulkee. Lapsiperheille suosittelen päivää Palmitos parkissa eli eläinpuistossa ja käynti moganissa avartaa kummasti käsitystä turistirysästä. Paikka on kuin venetsia minikoossa. Hyviä kokemuksia on myös meloneraksesta hotelli bahia meloneras sekä kay beach (vastakkain) molemmat siistejä ja varsinkin kay beach erikoinen kaikki huoneistot ovat erilaisia. Ruokapaikoista löytyy hyviä esim. koko perheemme suosikki ravintola Bali.

Arvosana hotellille:

sunwing resort arguineguin

Vieras    15.02.2010    Arguineguinin ravintolat ja baarit    Arguineguin

Kävimme Sunwing resort- nimisessä hotellissa 20-27.1 2010 Arguineguin

Sijaitsee kauniilla paikalla eteläkärjessä, Puerto ricoon kävelymatka.Hotelli hieno, siisti mutta tarkoitettu lähinnä lapsiperheille. Ohjelmaa oli järjestetty hyvin melkein jokaiselle illalle. Aamupalalta saimme ruokamyrkytyksen, mikä pilasi muutaman päivän lomastamme.Kävelimme useana päivänä hotellilta rantaa pitkin Puerto ricoon ja lautalla menimme Moganiin. puerto ricossa kannattaa käydä ravintola ulvovassa myllärissä, suomalainen paikka missä erinomaista ruokaa.Muuten pieni paikka. Hienot rannat. Moganissa on kaunis venetsialainen kylä, missä kannattaa tutustua.Arguineguin, on pieni paikka, rauhallinen, siisti eikä pilattu turistirysällä, saa olla rauhassa ja aurinko varmasti paistaa.Kannattaa käydä myös markkinoilla tiistaisin.

Video- ja kamerakaupat

Vieras    13.02.2010    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kamerakauppiaat hanakasti kimppuun myymälöidensä edustalta , ensin videokamera maksaa 85 euroa , sitten 50 € ja luki luki kuinka hyvä kuva tulee . Lopuksi saisit kameran vain 10 eurolla mutta pakkomyynti jatkuu useamman henkilön toimesta . Jätä nämä ososkeskuksella olevat elektroniikka- ja kameraliikkeet väliin niin ei tule pettymyksiä. Oppaissa kehutaan Visanti ketjua , siitä ei kokemusta Puerto Ricossa mutta Inglesissä pikainen visiitti liikkeeseen oli pettymys siellä tyrkytettiin heti vaikka olisit rauhassa halunut katsoa. En ostaisi vaikka kuinka halvalla saisin.

Siisti , hyvä sijainti

Vieras    13.02.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Marina Suites

Hotelli hyvällä paikalla pursiseuran läheisyydessä. Hyvät näkymät kauas merelle ja vuorille.

Ostoskeskukselle noin 1,5 km kävelymatka.

Paljon ravintoloita joihin houkutellaan sisälle.

Hotellin illallista kannattaa kokeilla , eri ruokateemat joka ilta vain 15 € . Siisti ja hyvä palvelu.

Aasialainen illallinen pieni pettymys.

Retkipysäkiltä tunnelin läpi ja mäkeä ylös, pieni kauppakeskus jossa muutama hyvä ravintola.

Arvosana hotellille:

Huippu loma Amadoreksella!

Vieras    07.02.2010    Playa de Amadoresin muita vinkkejä    Playa de Amadores

Playa de Amadores 10/10 huippu lomakohde! Jos jonnekkin menisin uudestaan niin kyllä sinne! :)

Ruokamyrkytys Ricosta sekä hyvä hajuvesikauppa

Vieras    05.02.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Marraskuussa 2009 olimme viikon matkalla Puerto Ricossa ja seurueemme jäsen sai ruokamyrkytyksen

alaostarilla olevasta ravintolasta nimeltä Miu Mau.Hän söi kanaa.Muidenkin ruoka oli kamalaa.En voi suositella

paikkaa missään nimessä. Alaostarilta löytyy alakerrasta Joy Parfymeria niminen kosmetiikkaliike,jossa mies nimeltä Sunny(tumma viiksekäs mies jolla silmälasit) on todella mukava ja hyvä asiakaspalvelija. Ei tyrkytä eikä ole epäystävällinen, ja hinnat ovat todella kohdillaan.Kolme kertaa olen vuoden aikana käynyt Puerto Ricossa ja paras kosmetiikkaliike koko paikassa. Viikon päästä sitten Inglesiin.

huoneistohotelli

retuliina    01.02.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Puerto Plata

Ihana huoneisto,enemmän kuin arvioiden mukaan odotettiin.Minikeittiössä oli kaikki tarvittava joten saatiin tehtyä itse ruokamme osittain.Iso parveke ja siistit seinät sekä lattiat.Huonesiivous oli loistavaa,eikä ötököitä yhtään,tykkäsin.

Arvosana hotellille:

Ihastuttava ja rauhallinen hotelli

Vieras    28.01.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Valle Taurito

Olimme tammikuussa Playa Tauritossa ja saimme mahdollisuuden majoittua Valle Taurito hotelliin. Suosittelen hotellia lämpimästi!! Hotelli on rakennettu 2008 ja onkin todella hyvässä kunnossa. Hotelli ei ole vielä kenenkään matkayhtiön listoilla, mutta hotelliin pystyy varaamaan majoituksen paradisehotels.es sivuilta tai googlen kautta, laittamalla hakusanaksi Valle Taurito. Meillä oli all inclusive ja ruokaa ja juomaa oli koko ajan tarjolla. Ruoka oli myös herkullista ja kaikkea maistelimme turvallisin mielin eikä mitään vatsavaivoja tullut. Henkilökuntakin oli mukavaa ja englannilla pärjäsi oikein hyvin.

Paikka on muutenkin todella rauhallinen ja idyllinen. Meri on aivan vieressä ja ranta on hyväkuntoinen. Hotellin vastapäätä on pieni ruokakauppa ja muutama pieni liike, joista löytyy kaikki tarpeellinen. Hotellin oma uima-allas on keskikoinen, mutta ainakin meille aivan riittävä. Hotellin asukkailla on myös vapaa pääsy vastapäiseen vesipuistoon, josta löytyy useita liukumäkiä ja altaita. Vesi niissä on merivettä.

Hotellin vieressä on myös "ohjelma-alue", jossa usena iltana on ohjelmaa.

Tauritosta on hyvät kulkuyhteydet busseille muihin kyliin ja kaupinkeihin ja hintakaan ei ole paha, 1,20/hlö. Taksillakin pääsee edullisesti.

Keli oli lämmin, vaikka tammikuu on ns kylmin kuukausi. Meidän vkon loman ajan lämpöä oli +25 astetta, joka päivä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.