Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 7

Ulvola Mylläri

Vieras    20.12.2013    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Kävimme viime viikolla syömässä Ulvovassa Myllärissä,

ja ruoka oli erittäin hyvää, mutta palvelua emme voi kehua.

Tullessa itse piti omasta aloitteesta kysyä voimmeko istua minne vain,

naistarjoilija vain oli ja seisoskeli, ei edes tervehtinyt saapuaessamme.

Emmekä myöskään saaneet yhtään hymyä osaksemme KOKO palveluprosessin aikana!

Mitään ylimääräistä myöskään tämä naistarjoilija ei jutellut, vain pakolliset asiat ja silloinkin

tuntui ettei läsnäolomme asiakkaina kiinnostanut häntä lainkaan.

Vaikka siis ruoka oli maukasta, mutta koska palvelu on erittäin oleellinen osa ravintolakulttuuria,

emme menisi kyseiseen ravintolaan uudestaan emmekä voi harmiksi suositella sitä siksi muillekaan!

-Anni-

Kansainvälinen iso hotelli

Vieras    05.12.2013    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Hotel Caserío

Palasimme Caserio hotellin 2 viikon matkalta viikko sitten. Ensimäinen vaikutelma hotellista oli miellyttävä. Respan vastaan otto virkailija selitti melko hyvällä Suomen kielellä lomaamme liittyviä asioita. Jännäsimme, mihin ke-rrokseen pääsemme, eikä ollut kovin suuri pettymys jäädä 4 kerrokseen, sillä näkymä oli uima altaalle päin. Siivooja Mary tuli opastamaan heti, kun halusimme neuvoja. Spar superi oli heti kadun toisella puolella, mistä teimmekin aina ostoksia, vettä nyt tietenkin aluksi. Mini jääkaappi toimi hyvin koko lomamme ajan. Tallelokeron vuokrasimme, joka sekin oli huoneessa. Isoa laukkua varten siirsimme käytävän kapean tason huoneen nurkkaan, jossa se oli hyvin esillä. Vaatekomerot olivat isoja ja niissä irralliset ripustimet. Vuode oli todella miellyttävän tukeva. Kylppäri siisti ammeineen. Yksi tartunta kahvakin oli seinässä, toistakin olisimme kaivanneet, sillä amme oli märkänä liukas. Sitten se yllätys: TV;stä kanavalta 23 näkyi Suomen 1 kanava, joskus tosin katkeillen, mutta oli kuitenkin mukava 2 viikon ajalla nähdä Suomenkin uutisia. Eipä ole ennen Kanarialla Suomen televisio kanavaa voinut katsella, ainakaan me.

Päivällis aika oli 18.30 mutta silloin ovet olivat jo auki ja porukkaa sisällä tungokseen saakka. Pöytää oli vaikea löytää, mutta jotenkin aina selvisimme sen saamaan. Tarjoilijat olivat tosi vauhdikkaita, mutta silti aina hymyileviä kiireenkin keskellä. Kyllä siellä juoksu askeleita saivat ottaa. Se ruuan paljous yllätti, kyllä oli niin paljon erilaisia ja vaihtelevia. Ainoastaan grilli ruuat olivat usein mielestämme sitkeitä, siis mediumia. Mutta eipä valiteta, löytyi muutakin kypsytettyä.

Aamu valkeni aurinkoisena ja huomasimme, että aurinko tuolit olivat varattuja heti 8 jälkeen. Hotellista sai 5 euron panttia vastaan isot siniset pyyhkeet altaalle. Tietyt paikat olivat melkein aina varattuina, mutta löytyi kyllä varjon puolelta vapaitakin. Usein menimmekin vasta puolen päivän jälkeen altaalle. Porukka oli kansain välistä, eniten ehkä saksalaisia. Venäläisiä en tavannut siellä. Suomalaisia oli myös aika paljon, mutta yhdessä oloa hyvin vähän.

Siivooja kävi joka päivä vaihtaen aina pyyhkeet ja usein oli myös lakanat vaihdettu. Harmittelin sitä turhaa pesua, ei olisi niin usein kannattanut vaihtaa. Mary oli aina iloinen ja puhua pälpätti meille espanjaa, josta emme paljoa ymmärtäneet. Mutta siistiä työtä teki. Iltaisin oli hotellissa aina ohjelmaa, tanssi, ym. esityksiä, aina vaihdellen. Mutta usein olimme jo 22 jälkeen ihan sippejä menemään yöpuulle. Sijainti oli todella hyvä. Bussilla matkasimme useisiin kohteisiin. Bussi asema oli myös lähellä, samoin pysäkit. Rannalle oli laskeuduttava monia portaita, sillä meri oli paljon alenpana. Löytyi hyvätkin paikat ranta elämään. Kaiken kaikkiaan valinta osui meille aivan nappiin, ei ollut meteliä enää 22.30 jälkeen alhaallakaan. Kuntosali, kampaamo, hieronta, sauna jäivät nyt kokeilematta. Aika ei aina kaikkeen menoon riittänyt. Ja ne suomalais baarit karaoket jäivät myös testaamatta. Oma hotelli antoi kaikki.

Näin arvosteli Caseriota eläkeläis pariskunta Kymenlaaksosta

Arvosana hotellille:

All-inclusive hotelli

Vieras    28.11.2013    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Altamadores

Altamadores-hotelli sijaitsee ylhäällä rinteessä, joten näkymät olivat upeat! Allasalue oli viihtyisä ja melko iso. Aurinko paistaa allasalueelle koko päivän. Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista! Samoin juomatarjoilu. Lapsille oli tarjolla myös jäätelöä.

Hotellilta meni tunnin välein ilmainen bussikuljetus Playa de Amadoresin upealle rannalle. Bussi kiersi myös Puerto Ricon ostoskeskuksen ja rannan kautta, joten sinnekin oli helppo kulkea.

Hotellin kaksio oli perus hotellihuone varustuksineen. Kattotuuletin makuu- ja olohuoneessa oli tarpeen. Ilmastointilaitteen sai vuokralle, jos halusi. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut lomaviikko ko.hotellissa ja paikassa!

Arvosana hotellille:

espanjalainen temperamentti kuohahti

Vieras    20.11.2013    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Olen tanssimusiikista kiinnostunut mummeli ja olin katsomassa Kaspah-ostarissa tansseja. Naapuribaarin miestarjoilija lisäsi volyymia omaan musiikkiinsa, kun live-tanssimusiikki alkoi, teki vähän kiusaa. En tiedä mikä minuun meni, mutta näytin ruman kansainvälisen käsimerkin. Mies todella raivostui, käski englanniksi panemaan sormen omaan ...., raivosi jotain muutakin ja lähestyi uhkaavasti. Koin tilanteen niin pelottavana, etten uskalla enää Kaspahiin. Mies oli baarista theLegend. Muuten ostarin tanssit ovat parasta tällä hetkellä Inglesissä.

Kiva pieni hotelli

Vieras    07.10.2013    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Pargue Nogal

Olemme perheen kanssa käyneet useampaan otteeseen mas palomaksessa / inglesissä, kierrelleet hotelleja loman aikana ihan tutustumis hommissa ja majailleet useammassa hotellissa. Perheeseen kuuluu 6 hlö ja vaatimuksena on ollut turvallinen, rauhaisa ja pieni bungalovi tyyppinen hotelli. Koalasta tykättiin muuten mutta allas alue iso ja paljon väkeä Ja tärkein oli huono,pikku lasten allas. Lapset jos ketkä asuvat uima-altaassa päivät pitkät ja jääkylmää vettä.Tästä tulikin uusi kriteeri meille -lämmitetty lasten allas. Se löytyikin tuolta Nogalista. Lasten allas on erotettu aidalla aikuisten altaasta - sama lämmitetty vesikiertää siis pikkualtaaseen. Lapset nautii, eikä enään niin sinisiä huulia kun palelee. Muutenkin hotellilla leppoisa tunnelma, sama papan "jurrisko" tarjoilemassa vuodesta toiseen. Huoneistot ovat vähän kuluneet mutta eihän me luksusta olla ostettukkaan. Siivous pelannut ihan hyvin ja kaikki tervehtivät ja toivottavat öitäkin ohi mennen. Miinusta annan vain puuttuvalle puffetille. Normi aamupala on meidän makuumme aivan liian kuiva joten joka aamu kävelemme koalaan(muutama sata metriä) puffet aamupalalle, maksaa kylläkin 6-7€/aikuinen mutta sillä jaksakin pitkälle ilta päivään.Kävelemällä kuljemme paljon ,majakalle-inglesiin ... Matkaa kertyy mutta mihin meillä on kiire lomalla, 6 vuotiaskaan valita ollenkaan kun "joutuu" kävelemään. Taksi otetaan vain jos joku ei tosiaan jaksa enään kulkea tai tulee "kiire" jonnekkin tai menemme kauemmaksi puerto ricoon. Tulisi äkkiä tammikuu, matka on varattu.

Arvosana hotellille:

`` mukava hotelli``

Vieras    07.10.2013    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2012 | Hotelli: Hotelli Orquidea

Moi!

Olimme syyslomalla 2012 Bahia Felizissä kanarialla.

Hotelli oli Orkidea, joka oli siisti ja mukava.

Uima-altaat olivat ihan hyvät, ja uiminen oli niissä hauskaa.

Hotellissa siivottiin todella hyvin ja siistiä oli, torakoita

tai muita ötököitä ei näkynyt huoneessa.

Aamu-pala oli aivan mieletön. Oli, vaikka minkälaista syötävää.

Enempää ei voisi edes toivoa. Aivan loistava, missään en ole törmännyt vastaavaan

Kaikin puolin Orkidea-hotelli oli mukava paikka. Uima-altaineen, aamu-paloineen.

Mukava lisä oli pelikenttä oli vissiinkin tenniskenttä, jossa oli kimpoavat seinämät.

Kiva paikka.

Tuulesta emme kokeneet haittoja ja uimaan uima-altaille oli kiva mennä aina, kun halusi.

Aurinko paistoi loman aikana lämpimästi, mutta viimeisenä päivänä satoi, ei se uimista kuitenkaan haitannut.

Positiivinen kokemus paikasta.

Arvosana hotellille:

Kanarian Venetsia

Vieras    28.08.2013    Puerto de Moganin muita vinkkejä    Puerto de Mogan

Olemme lomailleet Puerto de Moganissa aiemmin kaksi kertaa ja jälleen olemme vaihteeksi palaamassa sinne. Rauhallista ja rentouttavaa lomaa kaipaaville aikuisille, eläkeläisille sekä lapsiperheille sopiva paikka. Diskojumputus ja vilkas yöelämä eivät ole rasitteena. Ympäristö kaunista, Kanarialaista Venetsiaa kukkaisloistossaan. Perjantain markkinat tuovat kylään elämää, myyntikojuja ympäri keskustaa ja satama-aluetta. Muutoin Puerto de Moganin ostosmahdollisuudet rajalliset ja hintataso melko korkea. Pieni hiekkauimaranta ihan keskustan rantakadun läheisyydessä. Satamasta lähtee laivoja tiuhaan esim. Puerto Ricoon ja Arquinegineaan. Hyvät ja halvat bussiyhteydet ihan Moganin keskustasta eri puolille Gran Canariaa esim. Las Palmas useita kertoja päivässä.

Olemme majoittuneet joka kerta samassa hotellissa Cordial Mogan Vallessa, eikä tälläkään kertaa ole tarvetta vaihtoon. Hotelli on siisti, huoneet hyvin varusteltuja, parvekkeet isoja ja kalustettuja pöytäkalusteineen ja aurinkotuoleineen. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Aamiainen erittäin monipuolinen runsaine vaihtoehtoineen ja shamppanjatarjoiluineen. Paikallinen ruokakauppa HiperDino sijaitsee ihan vastapäätä ja valikoima on runsasta, mikäli haluaa itse valmistaa ateriat. Hotellissa ja koko Moganin kylässä paljon skandinaaveja, ruotsalaisia ja norjalaisia.

Hauska bungalow-hotelli

Vieras    10.06.2013    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Colorado Golf

Maspalomasissa sijaitseva Colorado Golf oli hauska bungaloweista koostuva hotelli, jossa viihdyimme viikon. Parhainta antia oli auringon palvominen ihan oman ulko-oven edessä sijaitsevilla aurinkotuoleilla ja pulahtaminen uima-altaaseen kuumimpaan aikaan.

Harmillisesti lähellä sijaitsevan kauppakeskuksen toiminta oli pääsääntöisesti loppunut ja näin ollen shoppailemaan/syömään oli mentävä joko Melonerasiin tai Inglesiin. Toki matkaa ei ole paljon mitään ja taksit on halpoja. Hotellissa oli tarjolla aamupala, mutta se ei enää viiden päivän jälkeen tahtonut maistua.

Hotellin viereen oli rakennettu sisähuvipuisto-tyyppinen kompleksi, josta kantautui äänet bungaloweihin sisälle asti. Ikkunat oli siis hyvä pitää kiinni yöaikaan.

Ihan lähellä ei sijainnut mitään tanssiravintoloita tai muuta, joten niistä ei toki ollut meluhaittaa, mutta sitten taas tanssijalan alkaessa vipattaa oli lähdettävä "merta edemmäs kalaan" eli Inglesiin.

Hotellilla ei viikkomme aikana järjestetty minkäänlaista ohjelmaa (jalkapallon katselua televisiosta lukuun ottamatta), tämä oli toisaalta sääli.

Varsin siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta.

Arvosana hotellille:

bahia feliz laspitas

Vieras    10.05.2013    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: laspitas

Kotiuduimme viikon reissulta ja lämmintä oli parhaimmillaan 35 astetta. Hotelli oli loistava ja suosittelen all inclusivea lämpimästi. Ruokaa oli valtavasti ja se oli myös hyvää. Samoin juomat, jälkkärit ja jäätelöt. Allasalueen ohjelmat oli kiva lisä lapsille mukana oli 7v ja 4v lapset ja iltaohjelmankin kävimme joka ilta katsomassa. Ainut miinus iltaohjelmasta että se oli aina englaniksi. Siinäpä olisikin markkinarako että edes kerran viikossa tulisi suomalaisillekin lapsille jotain suomeksi. Huippu reissu ja seuraavaa jo suunnittelemaan, voisi olla vaikka sama paikka =)

Arvosana hotellille:

Hyvällä paikalla, rauhallinen, perushotla

Vieras    13.04.2013    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2013 | Hotelli: Apartamentos Mayaquez

Matkalla päälle 70 v. äitini kanssa. Nappasimme lennot ja hotellin erikseen.

Kätevästi pääsimme kentältä paikallisbussilla 91 Puerto Ricon keskustaan ja siitä 5 min kävelyä hotellille.

Hotelli oli lähettänyt etukäteen portin koodin sekä koodin huoneen oven vieressä olevaan laatikkoon,

josta saimme avaimen.

Huone oli siisti, perushotelli, vain 15 huoneistoa. Katolla hyvä auringonottopaikka + poreallas ja alapihalla

lämmitetty allas.

Vaikka hotelli oli isontien yläpuolella, ei liikenne ollut häiriöksi. Hotellin vieressä oleva ylikulkusilta oli suljettu.

Lanzarote-tien alapäässä on hyvä marketti, jossa on paljon halvemmat hinnat kuin keskustan Sparissa.

Siivooja oli ystävällinen ja hoiti hommansa hienosti!

Aurinko paisti koko viikon, eilenkin aamulla +27 ja nyt täällä kotisuomessa sataa!!!

Arvosana hotellille:

Onnistunut valinta

Vieras    07.04.2013    Sonnenlandin hotellit    Sonnenland
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2013 | Hotelli: Dunas Mirador Maspalomas

Vietimme juuri kaksi viikkoa Miradorissa. Huone oli hyvä: A-406,ylin kerros. Aurinko alkoi paistaa iltapäivällä parvekkeelle Hyvät leveät sängyt ja molemmilla kaksi pitkää tyynyä.Siivous hyvä!( Ei to, eikä su.) Lakanoiden/pyyhkeidenvaihto joka toinen pv. Liukuovet tiiviit:Ulkopuolen äänet eivät kuuluneet sisälle. Käytävästä kyllä kuului, muttei ollut aamuyön tramppaajia montakaan. WiFi 18€ ,allaspyyhkeet 10€,kaukosäädin 10€/vko jne. All inclusiv: Aamupalalla kaikki mahdolliset joka makuun ja pullavalikoimakin aina viittä eri sorttia. Muut kattaukset sisälsivät aina valmiita salaatteja kolmea eri sorttia( oli myös mahdollisuus koota itse salaattiannoksensa),lihaa (kanaa/sianlihaa/vuohta) kalaa . Kanarianperunoita,ranskalaisia,pastoja jne! Hyydykkeitä,mousseeta, jäätelöä ja

täytekakkuja ja hedelmiä. Allasbaarista sai kerrosleipiä, hodareita,hamppareita,ranskalaisia ,jäätelöä, muffinseja,

täytekakkua jne. Alussa altaalle pääsi vain klo 9 ja rynnäkkö oli hirmuinen.Käytäntö muutettiin, että voi varata pyyhkeellä paikkansa jo aikaisin. Aika tiivistä oli,mutta nyt aurinko paistoi jo niin korkealta,että altaiden molemmin puolin saattoi nauttia auringosta.Aktiviteettejä paljon,joihin paikalliset innolla osallistuivat ja mekkala oli melkoista espanjalaisen mentaliteetin mukaisesti :D. Valitsemme aina hotellimme vähän syrjemmästä, eikä haitannut tälläkään kertaa yhtään: Maksuttomalla bussilla pääsi rantaan/takaisin 3xpv, kävelymatka ei ollut paha myöskään ja taksit hyvin halpoja. Bussilla Puerto Ricoon kahdelta 5:50€. Onnistunut loma! Suosittelemme!

Arvosana hotellille:

Pieni rantakadun hotelli

Vieras    06.04.2013    Las Palmasin hotellit    Las Palmas
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Brisamar

Mainiolla sijainnilla oleva hotelli josta osasta huoneita merinäköala. Suunnilleen keskella Canteras rantaa. Ilmainen internet. Hyvä siivous.

Aurinkomatkoilla on vain takapihan hissittömässä lisärakennuksessa huoneita .

Esim Tjäreborg tarjoaa merenpuolelta melkein samaan hintaan ja hissillisenkin puolen huoneita pihallepäin tuntuvasti

halvemmalla kuin Aurinkomatkat.

Arvosana hotellille:

Eden

Vieras    23.03.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Eden

Henkilökunta oli aivan valloittavan ihana.. jäätiin kaipaamaan heitä kaikkia ihan mieletömästi. Huoneistomme ei ollut mieleen,mutta sen väärti että siellä nukkui... meillä all inc oli hinnan arvoinen. ei moitittavaa.

Arvosana hotellille:

Elektroniikasta

Vieras    22.03.2013    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Kannattaa katsoa mitä on ostamassa ja mistä.

Jos ostaa visantasta ok saa mitä pitää mut maksaa melkein saman kuin esm.verkkokaupassa

Jos ostaa ostoskeskuksista kannattaa käydä loman alkupäivinä ensin katsomassa ja ottaa tyyppinumerot ylös

laitteesta minkä haluaa ja katsoa netistä jos suomessa maahantuja ko.merkille soittaa ja kysyä onko takuut

voimassa.

Näin kun toimii niin ei tule huijatuksi.

Itse ostanut 2 erimerkkistä videokameraa,ja yhden digipokkarin ja kaikki merkki laitteita

ekaan videokameraan tilasin valmiiksi kotiin maahantuojalta suomalaisen ohjekirjan ja kaikki ollut ok

kaikki laitteet ostanut erimatkoilta ja eri liikkeistä mm metrossa olevasta liikkeestä ja jumbosta

Ja mikä parasta alle puoleen hintaan suomen hinnoista. alennus riippuu paljonko olet valmis kuluttamaan

aikaa ja hermoja tinkaukseen.

Ja lopuksi ikinä ei kannata sanoa että lähden huomenna kotiin varmasti huijataan kun tietävät että et tule heti

vaatimaan kaupan purkua,sano että viikko jäljellä vaikkei olisi kuin se päivä.ja tarkasta kaupassa paketin sisältö.

Suora lento

Norwegianin suora lento Oulusta Kanarialle oli hyvä kokemus. Henkilökunta oli ystävällistä ja mikään lennossa , varauksessa, lähtöselvityksessä tms. ei mennyt pieleen. Suosittelen

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.