Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Valle Taurito

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ihastuttava ja rauhallinen hotelli

Vieras    28.01.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Valle Taurito

Olimme tammikuussa Playa Tauritossa ja saimme mahdollisuuden majoittua Valle Taurito hotelliin. Suosittelen hotellia lämpimästi!! Hotelli on rakennettu 2008 ja onkin todella hyvässä kunnossa. Hotelli ei ole vielä kenenkään matkayhtiön listoilla, mutta hotelliin pystyy varaamaan majoituksen paradisehotels.es sivuilta tai googlen kautta, laittamalla hakusanaksi Valle Taurito. Meillä oli all inclusive ja ruokaa ja juomaa oli koko ajan tarjolla. Ruoka oli myös herkullista ja kaikkea maistelimme turvallisin mielin eikä mitään vatsavaivoja tullut. Henkilökuntakin oli mukavaa ja englannilla pärjäsi oikein hyvin.

Paikka on muutenkin todella rauhallinen ja idyllinen. Meri on aivan vieressä ja ranta on hyväkuntoinen. Hotellin vastapäätä on pieni ruokakauppa ja muutama pieni liike, joista löytyy kaikki tarpeellinen. Hotellin oma uima-allas on keskikoinen, mutta ainakin meille aivan riittävä. Hotellin asukkailla on myös vapaa pääsy vastapäiseen vesipuistoon, josta löytyy useita liukumäkiä ja altaita. Vesi niissä on merivettä.

Hotellin vieressä on myös "ohjelma-alue", jossa usena iltana on ohjelmaa.

Tauritosta on hyvät kulkuyhteydet busseille muihin kyliin ja kaupinkeihin ja hintakaan ei ole paha, 1,20/hlö. Taksillakin pääsee edullisesti.

Keli oli lämmin, vaikka tammikuu on ns kylmin kuukausi. Meidän vkon loman ajan lämpöä oli +25 astetta, joka päivä.

Arvosana hotellille:

Korkeatasoinen hotelli

Vieras    06.01.2017    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2016 | Hotelli: Valle Taurito

Täydellinen All Inclusive hotelli lapsiperheelle. Ruoka oli todella hyvää ja hygieniasta pidettiin selvästi tarkasti huolta. Upea uuden vuoden juhla mielettömineen ruokineen ja juhlallisuuksineen.

Vaihtoehtoja lounaalla ja illallisella oli kaikille niin lapsille kuin aikuisille ja kasvissyöjille. Pidä lautasestasi kuitenkin kiinni, sillä tarjoilijat ovat niin aktiivisia, että puoliksi tyhjä lautanen korjataan hyvin nopeasti pois pöydästä kesken ruokailun:) ihana ulkoterassi, jossa mukava tunnelmoida ilta-aikaan.

Henkilökunta on ystävällistä. Iso plussa tien toisella puolella olevasta vesipuistosta, jonka käyttö oli ilmaista hotellin asiakkaille. Vesi viileää varsinkin näin joulukuussa, mutta ei tuntunut lapsia haittaavan.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.