Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 13

Kotini Inglesissä

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Hotel Parque Tropical

Hotelli idyllisesti sisustettu. 2hh:t reilun kokoisia, 1hh pieniä ja ylimmissä kerroksissa, ei kylpyä vaan suihku.

Rauhallinen allasalue trooppisen puistoalueen keskellä. Päivisin käynti huonekortilla suoraan rantakadulle, -kadulta. Öisin sisäänkäynti huoneavaimella pääovesta, joka lukitaan klo 24.00. Vastaanotta avoinna 24h/vrk. Vastaanotossa ei puhuta suomea, mutta ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa ja espanjaa puhutaan ainakin. Aamiainen on runsas, sillä pärjää pitkälle iltapäivään. Aulatiloissa on toisessa kerroksessa internethuone, jossa kaksi kolikoilla toimivaa konetta ja printterit. Olen asunut parikymmentä kertaa ja ensi viikolla taas lähtö Inglesin kotiini.

Arvosana hotellille:

Syöminen etelässä

Eksyin näille sivuille vähän vahingossa, ja ihmettelen todella "vaarallinen ruokakulttuuri" kirjoittajien ruokapaikkoja. Itse olen viettänyt Inglesissä viimeiset 14 talvea, lyhyempiä ja pidempiä jaksoja, enkä ole koskaan saanut sieltä mitään mahapöpöä!! Terve järki tulee kuitenkin pitää mukana aina ulkomailla ja varsinkin lämpimissä maissa syödessä: en koskaan syö seisovasta pöydästä, syön vain keitettyä tai paistettua ruokaa ravintoloissa. En osta esim. jäätelöä rantakuppiloista, ellen ole varma että kylmälaiatteet ovat kunnolliset. Inglesin ravintoloissa voi huoletta syödä!

Huoneistohotelli

Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 1993 | Hotelli: El Timon

Viihtyisä huoneistohotelli.Kahdessa tasossa olevat erittäin tilavat huoneet.Hyvin varusteltu viihtyisä keittiö.Mukava pieni allas sisäpihalla, jonne päin myös parvekkeet ja terassit ovat.Rauhallinen paikka.Ainoastaan läheiseltä isommalta tieltä voi kantautua joihinkin asuntoihin meteliä, jos makuuhuone vieressä.Korvatulpat varoiksi mukaan :)

Arvosana hotellille:

Ostokset

sisutiina    22.02.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Puerto Rico on mukavan idylinen lomapaikka,mutta ostosmakhdollisuudet valitettavasti ovat aika rajoitetut. Turistiroinaa,matkamuistoja ja piraattirtuotteita kyllä löytyi,mutta laadukkaampaa tavaraa heikommin. Yksi isompi ostoskeskus kaupungissa oli,sieltä löytyi pieni mango ja vähän vero modan vaatteita mutta ei paljon muuta. Paikka on ihana jos tahtoo vain syödä hyvin ja ottaa aurinkoa,muttajos tahtoo jotain ihmeellisempää niin siihen paikka on vähän turhan pieni. Yksi viikko riitti vallan hyvin paikan näkemiseen.

The Red Cow & Shenanigans

Vieras    22.02.2011    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

Red Cowista sai todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan, ja menun laajuus pitää huolen että jokaiseen makuun löytyy jotain. Annoksia on laidasta laitaan niin kokonsa kuin makunsa puolesta. Ruokaa saa myös pyydettäessä mukaan, ja ainakin matkakohteeseen saapuessamme keskiyön aikaan ravintolan henkilökunta teki mielellään meille annokset mukaan takaisin hotellille vietäväksi.

Ravintola löytyy Prisma ostoskeskuksesta.

Ravintolan alakerrassa on myös baari Shenanigans, jossa on lapsi/perheystävällistä viihdettä joka ilta. Hintataso on edullinen.

Shoppailua El Corte Inglesen tavaratalossa

Maarit77    29.01.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Vaikka vuosien saatossa Las Palmasiin on tullut paljon uusia putiikkeja ja ostoskeskuksia, jaksaa El Corte Inglesen tavaratalo ja etenkin tammikuun alet vetää puoleensa. Saman katon alta saat tasokasta kansainvälistä kosmetiikkaa, mutta joka hinnaltaan on huomattavasti edullisempaa kuin esim. Seutulassa; sekä huippusuunnittelijoiden vaatteita ja kenkiä.

Kiva perhepaikka

Tuula70    26.01.2011    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2007 | Hotelli: Granada Park

Kiva lapsiperhe paikka jossa mukava allas-alue ja ravintola, saa päivän aikana vaikka hampparit lapsille kun kuitenkin siinä riehuessa nälkä yllättää..

Arvosana hotellille:

hyvä hotelli

natz    24.01.2011    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Marina Suites

Siisti hyvä hotelli rauhallisella paikalla.Hienot näkymät ja keskellä kaikkea.Siistit huoneet!

Arvosana hotellille:

normi halpa hyvä hotelli

natz    24.01.2011    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Hartaguna

Hotelli ihan perus mutta näkymät hyvät.Kunto kovilla kun se sijaitsee korkealla.Muuten ihan ok hotelli.

Arvosana hotellille:

Turistihelvetti

Vieras    22.01.2011    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Olin viime talvena Puerto Ricossa ja täytyy sanoa oli kyllä hirvein paikka missä olen eläissäni käynyt! Tiedän, että Kanarialla on paljon näitä turistikyliä, mutta en osannut edes kuvitella, että noin järkyttävä paikka voi olla olemassa.

Oli myös ensimmäinen kerta kun en lomareissulla ottanut edes valokuvia, kun ei ollut mitään nähtävää eikä kuvattavaa! Täysin turisteille tehty paikka, espanjaa ei edes kuule missään, ainoastaan suomea, ruotsia, saksaa, englantia... Iso "ostoskeskus", jossa myydään vain turistikrääsää, ei mitään kunnon kauppoja. Yritimme etsiä kivaa kahvilaa, jossa saisi hyvää aamiasta, mutta kaikki ravintolat tarjosivat vain englantilaista aamiaista ja siitä varmaan viittä eri variaatiota! Aurinkomatkojen esite antoi paikasta ja hotellista TÄYSIN erilaisen kuvan.

Huippu!

Vieras    08.01.2011    Las Melonerasin aktiviteetit ja harrastukset    Las Meloneras

Siisti paikka, ei mitään roskaa ( ei edes kaupustelijoita)! Palaan uudelleen...

Kodikas ja pieni hotelli

Vieras    05.01.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Caserio Azul

Olemme menossa kolmatta kertaa Caserio Azul- hotelliin. Matka Inglesiin on jo kuudes, mutta en edes hakenut muita hotelleja. En pidä suurista, meluisista aamiaisbuffeteista enkä väenpaljoudesta uima-altaalla. Tässä hotellissa on pienoiskeittiö, parveke ja oma rauha. Sijainti hyvä sekä keskustaan että rantaan. Asukkaat ovat yleensä pitkään ja vähän ikääntyneempiä, joten melua ei synny. Henkilökunta ystävällistä ja huomaamatonta. Läheisistä kauppa- tai huvikeskuksista ei ole ollut haittaa.

Arvosana hotellille:

Valitse ostosten teko paikka

Vieras    03.01.2011    Playa del Inglesin vaarat ja ongelmat    Playa del Ingles

Neuvoni oisi ostoksista seuraava.Tee hankinnat vain niistä kohteista joita opas suosittelee.Joissa myös takuuasiat hoidetaan.Me sorruimme ostamaan eräästä ei suositellusta kohteesta videokameran.Liikkeessä se toimi,mutta kun filmasimme ,,jo maksamallamme kameralla ulkona,tulos karmea.Siis ei mitään kunnon kuvaa/ääntä. Seuraavana aamuna palasimme perumaan kauppaa.ja näytimme heille,kuva materiaalia.Ei puhettakaan että oisivat peruneet kaupan.Olemme paljon matkustaneena,oppineet saamaan hyviä elektroniikka/ym laitteita.Monen tunnin väännön jälkeen otimme tilalle tavallisen digi kameran.Totta tietty hävisimme kaupassa/vaihdossa mut parempi kuin ei mitään.Eivät suostuneet palauttaan rahoja.Tietenkään.Mieheni anto aika sapiskaa ko liikkeessä ja kehotti siellä olevia asiakkaita olemaan uskomatta myyjien vakuutteluita hyvistä tuotteistaan.Hän on itse laatu tarkkailija eräässä yhtiössä,siksi uskalsi toimia varoittaen ja.voin kertoa,et sillä hetkellä asiakkaita läksi ulos siitä liikkeestä.Ja vielä liikkeen ulkopuolella mieheni käännytti monta asiakasta pois.Myyjät/omistajat intiasta muuttaneita.Kansallisuus tietty ei ongelma,mut jos joku arvaisi liikkeen tosta kommentista.Ei ostoksia sieltä.

Rauhallinen paikka

marcus    02.01.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: eó Suite Hotel Jardin Dorado

Hieno allas alue,hyvä palvelu allas baarissa , tosi rauhallinen paikka golf kentän vieressä

suosittelen !?!?

Arvosana hotellille:

Erinomainen hotelli

Vieras    29.12.2010    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Blue Star Dunas Maspalomas

Majoituimme viikon lomalla Dunas Maspalomasissa bungalowien puolella. Erinomainen hotelli! Monta uima-allasta, jotka olivat erikokoisia. Osa oli lämmitettyjä, osa ei. Siistit majoitustilat ja siistit yleiset tilat. Sekä huoneita että yleisiä tiloja siivottiin jatkuvasti ja koko ympäristö oli viihtyisä. Respan palvelu erinomaista. Hotellissa oli mahdollisuus all inclusiveen, mutta teimme ruoat itse. Lähellä oli minimarket ja muutama edullinen ja hyvä ravintola. Maasto on tasaista eli sopii hyvin sekä liikuntaesteisille että lastenvaunujen kanssa kulkeville. Inglesin puolelle pääsee taksilla neljällä eurolla. Hotellin alueella viihtyi auringonpaisteessa uima-altailla mainiosti.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.