Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Arucasissa

Arucas -kokemus

Vieras    13.01.2010    Arucasin nähtävyydet    Arucas

Las Palmas faneina mieli tekee silti joka kerran tutustua myös muihin paikkoihin Kanarialla. Joulukuussa 2008 sormi kartalle ja se osui Arucas nimiseen paikkakuntaan. Siitä paikasta St.Catalinan linja-autoasemalle, josta helposti löytyi bussi, joka lähti Arucasiin. Bussi kierteli pieniä kyliä, samalla saimme mieheni kanssa ilmaisen kierroksen niissä. Bussi maksoi jotain muutaman euron meille.

Arucas yllätti kauneudellaan ja siisteydellään. Katsoipa minne tahansa, aina lähti katu joko ylös tai alas. Maisemaan hallitsi valtava katedraali, jonka juurella tunsi itsensä tosi pieneksi.

Ruokapaikkoja löytyi, oli vain vaikea valita. Joka paikassa palvelu oli ystävällistä ja se paikka, jonka valitsimme, oli ihan todella paikallinen ( en muista nimeä ). Tarjoilija haki espanjalaisilta ruokailijoilta lautasen edestä ja näytti meille, mitä niillä on. Samalla hän esitti ruokalistasta, mikä ruoka oli kyseessä. Ruokailijat odottivat haarukat ja veitset tanassa - ja hymyilivät ystävällisesti meille!

Kadullakin useimmat tervehtivät meitä iloisesti. Eräs kiireisen oloinen mies huomasi, kun katselimme karttaa ja tuli kysymään, voiko auttaa. Kysyimme rommitehdasta. No problem ja hymy. Mies lähti kävelemään kanssamme ja näytti meille paikan, jonka jälkeen hän palasi autolleen. Matka oli aika pitkä, mutta turistia piti auttaa.

Löysimme myös kasvitieellisen puutarhan ja taidemuseon. Kassa ei ollut auki, mutta pääsimme silti sisään ja saimme ilmaiseksi katsella ihan rauhassa hienoja teoksia.

Kokemus Arucasista oli miellyttävä ja palaamme varmasti. Linja-autoasema löytyi helposti pienestä kunnasta ja pääsimme tällä kertaa eri kautta takaisin Las Palmasiin.

Voin vain suositella - ihana paikka, mutta en ehkä ihan viikoksi keksisi tekemistä. Rauhaa sieltä kyllä löytyi, jos sitä haluaa.

Saarikierros

jumppis    09.12.2009    Arucasin nähtävyydet    Arucas

Osallistuin tavoistani poiketen matkatoimiston järjestämälle päivämatkalle. Ei hullumpi kokemus jos sää olisi ollut parempi niin varmaan loistava olisi ollut.

Rommitehdas ja Markiisittaren puutarha jäi erityisesti mieleeni Gran Canarian kierrokselta.


Oma matka

  • Arucas
    Matkan ajankohta: Joulukuu 2009

Oletko vieraillut Arucasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.