Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Puerto Ricossa

Valtava kolossi- ja EI -liikuntarajoitteisille

Vieras    16.12.2022    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2022 | Hotelli: Puerto Plata

Respassa ei ketään, kun 8 suomalaista TUI- normilennolta saapui. Ei soittokelloa tms. Itse espanjaapuhuvana löysin jostain kaukaa jonkun joku soitti...30 min.päästä joku tuli...Monessa kerroksessa ja helevetisti portaita ja hämäriä pitkiä käytäviä. Hisseillä pääsi vain osaan. Uima- allasaluetta ei missään viitoitettu, vaikea pääsy.Eikä muutenkaan viitoitettu. Harhailua...pieni supermarket mennyt kiinni viikko sitten. Lähin seuraavan hotellin alatasossa.En palaa tänne.

Arvosana hotellille:

Iso hotelli Playa de Inglesissä kaikkea lähellä

Vieras    02.05.2017    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2017 | Hotelli: SENTIDO Gran Canaria Princess

Olimme ky. hotellissa toukokuun viimeisen viikon 2017.

Hotelli on keskeisellä paikalla keskustassa lähellä ostoksia ja muita ravintoloita, rantaan matkaa n. 1 km. Meillä oli puolihoito johon ei sitten illallisella sisältynyt edes vettä puhumattakaan muista juomista. Moni tuntui tilaavan pelkkää vettä, viinipullo maksoi 10-15€ välillä, kun se sai läheisestä kaupasta 2,5-6€. Ruoat olivat kyllä hyviä ja herkkävatsaisena sain syödä melkein kaikkea, yleensä näin on ollut kanarialla lomaillessamme, aamiaisella kyllä oli juomia ja 3 krt viikossa sai lasillisen kuohuviiniä. Hotelli oli hyvin siisti ilmeeltään ja ihana iso vuode. Joka ilta oli ravintolassa musiikkiesityksiä. Pienen miinuksen annan hotellin siivoojalle joka hiukan suurpiirteisesti siivosi huoneemme, mutta annoimme palautetta niin korjasivat kyllä tilanteen nopeasti :) ja hän tuli vielä varmistamaan että kaikki on hyvin :). Hyvä hotelli kokonaisuudessaan, mutta ei ole vain meidän mieleen.

Arvosana hotellille:

Puerto Ricosta ja Azulista kokemukset

Vieras    02.11.2016    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2016 | Hotelli: Servatur Puerto Azul

Käytiin lokakuun puolivälissä 2016 perhelomareissulla Gran Canarian Puerto Ricossa, ensimmäistä kertaa all inclusive-systeemikin oli testissä siinä missä Puerto Ricokin

Plussat:

+Puerto Rico on upea ja jylhä paikka ja lähellä jännä Puerto Mogan

+hotelli kokonaisuutena 4/5 tähteä, hieno allasalue, varsinkin aikuisten poreallas josta upeat näkymät Atlantille, henkilökunta huomattavan ystävällistä

+all inclusive hyvä, perusmuonat (aamiainen, päivällinen ja lounas runsaita tyyliin jokaiselle jotakin) hyvät, välipalana klo 12-17 saa allasbaarista hampurilaisia, hotdogeja ja ranskalaisia yms sekä tietty kahvia, olutta, limonadeja ja drinkkejä/vastaavia klo 10-23

+hotellin yhteydessä ok pikkukaupat perustarpeisiin, ostoskeskus lähellä joskin suht jyrkässä mäessä

+hienot ilmat

Miinukset:

-mäkistä maastoa, paljon portaita, joskin taksit hyvin halpoja (alle 4 euroa Puerto Ricon keskustaan ja rannalle/Amadoresin uimarannalle)

-en keksi lisää ;)

Kokonaiskokemus oli hyvä, mutta all inclusive loppupelissä tuntuu ehkä kuitenkin sitovan liikaa yhteen paikkaan. Lasten kanssa liikkuessa vähentää silti stressitasoa valtavasti :) Varmasti paluu samalle alueelle tulee tapahtumaan

Arvosana hotellille:

Siisti Apartamentos

Vieras    13.03.2016    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2016 | Hotelli: Porlamar

Olimme Puerto Ricossa, Porlamarissa helmi-maaliskuussa 2016. Paikka on hyvin siisti ja henkilökunta ystävällistä. Lähi kauppaan n.250m, mm.jyrkät portaat ylämäessä n.50 rappua. Vettä ei kannata kantaa kaupasta koska hotellin respasta saa lähempää sekä aamuisin tuoretta leipää. Vaikka katutasossa oli toistakymmentä ravintolaa ei sieltä kuulunut meteliä häiritsevästi. Isoon Ostoskeskukseen 1-1,5km.

Aurinkoa ja hellettä riittävästi ,kissoja jopa liikaa

Voimme suositella.

Arvosana hotellille:

4+/5

Vieras    18.04.2015    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: El Greco

Pimeä ja ahdas huoneisto 4+ tähden hotellissa”

2/5 tähteä

Odottava arvostelu

Täysin epäonnistunut matka huoneiston suhteen. Tilattu oli parempitasoinen valoisa kolmio; tilalle saatu pienehkö kolmio pohjakerroksessa muurien ympäröimänä. Ei mitään erityistä näköalaa. Korkea muuri takana ja edessä bungalowin takaseinä. Sivuilla ravintolat ja muutamat muut sviitit. Keskelle jäin pieni piha porealtaalla. Tämä oli ns. sviittialue. Hotelli ei vastaa 4+ tähteä. Epäystävällinen henkilökunta. Matkusteltu kanarialla jo 25 vuotta ja tämä hotelli oli täydellinen pettymys. Hinta/laatusuhde ei vastannut todellisuutta. Netti ja televisio toimivat huonosti.

Huonevinkki: Pohjakerros kostea ja pimeä; sviitit eivät vastaa kansainvälistä tasoa. Tjäreborg oli valtava pettymys. Halusimme viettää loman tasokkaassa hotellissa. Hoteli vastaa Kanarian 2+ luokkaa. Tjäreborg väitti kaiken olevan ok. Hirveä hinta ala-arvoisesta huoneistosta.

Arvosana hotellille:

Jääkylmä kellarihuone

Vieras    08.06.2014    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: Nido del Aquila

Olin Puerto Ricossa maaliskuussa 2104. Hotelliksi valikoitui Nido del Aquila. Ja loma oli pilalla...Olen matkustellut paljon ja koskaan en ole näin ala-arvoisessa majoituksessa ollut. Matkustan yksin ja ilmeisesti juurikin siksi sain huoneiston, josta en löydä mitään kehumista.Huoneistohotelli sijaitsi rinteessä, jonne kehuttiin auringon paistavan aina. Minun huoneistooni ei aurinko eikä kyllä muutenkaan päivänvalo paistanut ollenkaan. Huoneistoni oli varjon puolella, alakerrassa, siivojien välinevaraston vieressä. Huoneisto oli niin kylmä , että yöllä oli nukuttava vaatteet päällä. Suihkussa ei tarjennut käydä kuin pakon edessä. Lattiat oli niin kylmiä että jalat liki paleltui. Ikkunoista ei näkynyt muuta kuin viereistä katua.Ikkunaverhot repsotti puolitiessään, yritin niitä itse korjailla.Pyysin siivoojilta lisäpeittoja...sain yhden kapisen huovan.Oli niin ala-arvoinen majoitus,lähetin matkanjärjestäjille terveisiä, että poistaisivat tuon hotellin valikoimistaan. Keljutti vielä normaaliakin enemmän, koska yksinmatkustavana joudun maksamaan lisähintaa huoneistosta.Oli suuri helpotus kun loma loppui ja pääsin pois sieltä.Hotellin aamiainen oli hyvä, siitä ainoat kehut.

Arvosana hotellille:

Hotel Eden Puerto Rico

Vieras    20.12.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Eden

SUOSITTELEMME!

Erittäin ystävällinen & palvelualtis henkilökunta, hotellin yleisilme hyvä ja siisti, ruoka hyvää niin ravintolassa kuin aamiaisellakin. Rauhaisa majoituspaikkana.

Ainut miinus, huoneemme oli aika kulunut jonka takia tuli epäsiisti vaikutelma, tämä taas alenti viihtyvyyttä hotellissa!

Mutta silti voimme suositella hotellia!

-Anni-

Arvosana hotellille:

Eden

Vieras    23.03.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Eden

Henkilökunta oli aivan valloittavan ihana.. jäätiin kaipaamaan heitä kaikkia ihan mieletömästi. Huoneistomme ei ollut mieleen,mutta sen väärti että siellä nukkui... meillä all inc oli hinnan arvoinen. ei moitittavaa.

Arvosana hotellille:

yllatys yllatys

Vieras    03.02.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Eden

ei ollut mitaan ennakko-odotuksia, mutta positiivinen yllatys lomahuoneisto kokonaisuudessaan. Veden- ja kahvinkeitin , leivanpaahdin (joita ei monessakaan alemman hintatason huoneistossa ei ole) Tiskiratti vaihdetaan heti likaannuttua ja astianpesuainettakin on talon puolesta. Pyykinkuivausteline terassilla ja auringonottotuolit, johon tormaan ensi kertaa niihinkin, vaikka on matkattu jo monennettako kertaa eri maissa ja tassakin kaupungissa aikaisemmin. Ei henkilokuntakaan moitetta saa. Maksulliset pesukoneautomaatit ala-aulassa plussaa nekin. Ainut miinus nakoalasta terassin tkanana. Siina menee jalkakaytava joka on peitetty rauta-aidalla yksityisyyden suojaksi tietenkin ja turvallisuuden takia. Aurinko ei paase terassille edessa olevien kasvien takia. Mutta muuten taytta plussaa koko hotelli.

Arvosana hotellille:

Toimiva hotelli , hyvä sijainti

Vieras    02.01.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Punta del rey

Viikko 52 /2012. Keskitasoinen hotelli. Erittäin hyvä sijainti. Kaikki toimi, siistiä oli. Aamuaurinko paistoi parvekkeelle. Vain 130 porrasta katutasolta. Miinuksia: Mikroaaltouunia ei ollut. Liikenteen äänet kuuluivat - ei yöllä. Aurinkotuoli piti varata ennen klo yhdeksää, jos halusi saada sellaisen. Ravintolassa ei suomenkielistä ruokalistaa eikä Suomen lippua lipputangossa vaikka oli Finnmatkojen hotelli. Enemmistönä olivat ruotsalaiset ja norjalaiset.

Ravintolan edustalla oli musiikkiesityksiä lähes joka ilta jopa klo 23 saakka, joka kuului huoneistoihin. Jos musiikki häiritsee, silloin yksi tähti vähemmän.

Ok. paikka. Voisin mennä uudelleenkin.

Arvosana hotellille:

Upea huoneistohotelli

Vieras    28.12.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Villas de las Amadores

Varasimme huoneistomme suoraan hotellista. (ei siis matkatoimiston kautta)

Huoneisto oli 3 huoneen ja keittiön huoneisto 70 neliötä, jossa iso maakuhuone 180 cm leveällä parisängyllä(erilliset vuoteet), pienempi makuuhuone 150 cm leveällä sängyllä ja molemmissa makuuhuoneissa oli isot vaatekaapit. Keittiö oli moderni, jossa varustuksena induktioliesi 3 levyllä ja iso uuni, iso jääkaappi / pakastin, kuivaava pyykinpesukone, astiat kuudelle hengelle, iso ruokapöytä ison ikkunan vieressä, josta kaunis näkymä vuoristoon ja merelle. Olohuoneessa vuodesohva, nojatuoli, iso taulutv (useita kymmeniä kanavia, ilmastointi jne. Iso parveke, josta näkymä vuorille ja suoraan Amadoreksen uimarannalle. Aurinko paistoi parvekkeelle koko päivän aina upeaan auringon laskuun asti.

Huoneisto oli erittäin siisti ja puhdas (Hotelli on 2 vuotta vanha), henkilökunta ystävällistä.

Hotelli on hieman syrjässä korkealla mäellä, alas rannalle 900 metriä, hotellilta oli ilmainen bussikuljetus rannalle ja takaisin monta kertaa päivässä ja Taxi on halpaa (Puerto Ricon keskustaan 4€).

SUOSITTELEMME

äiti, isä, 8 ja 11 vuotiaat pojat ja mummi

Arvosana hotellille:

hyvä

Vieras    12.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Eden

Oltiin perheen kanssa helmikuussa 2012 Edenissä.

Meidän mielestä henkilökunta oli tosi mukavaa ja ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja huoneistokin oli ok.

Iltaohjelma oli lasten mieleen.

Ainut miinus oli jokapäiväinen bingo klo 16.00 kolmella kielellä.

Paljon parempi hotelli kuin olimme odottaneet.

Arvosana hotellille:

Perus hotelli

Vieras    11.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Hartaguna

aivan ihanalla paikalla, mutta ei huono jalkaiselle. sängyissä moitittavaa, sillä niissä oli ratisevat muovit, jotka häiritsivät nukkumista. ennakkotiedoista poiketen, puerto ricon keskustasta ei kantautunut ravintoloiden ääniä, vaan äänekäs moottoriajoneuvojen meno häiritsi aikas reippaasti, sillä tuntui, että hotellin kohdalla just kiihdytellään. alakerran kaupasta sai reilusti halvemmalla olutta ym tuotteita, kuin supermarketista ja tarpeelliset aamiaistarvikkeet sai tuoreina. erittäin iso miinus puoli oli, kun huone haisi niiiin voimakkaalle pinttyneelle tupakalle ja koko viikon, vaikka tuuletti.

Arvosana hotellille:

Nuiva henkilökunta

Vieras    06.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Eden

Henkilökunta oli osin töykeää ja huomasin kuinka asiakkaan selän takana irvistelivät ja tekivät ilveilyjä. Niin ravintolan kuin vastaanottotiskin takanakin. Ruoka oli keskinkertaista, siksi söimmekin loppuloma muualla.

Siivoojat olivat ainoita henkilökuntaa jotka hymyilivät ja tervehtivät aina kohdatessa. Siivous oli joka päivä, mutta lattiat ilmeisesti pestiin likaisella vedellä kun pesun jälkeen jäivät tahmeaksi. Ei kuitenkaan ollut mitään syöpäläisiä eikä torakoita. Lämmintä vettä riitti jokapäiväiseen suihkuun.

Puerto Rico on ihana ja rauhallinen paikka, toisaalta ei menomestoista kuitenkaan ole puutetta.

Arvosana hotellille:

Hyvä

Vieras    02.01.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Marina Suites

Aivan loistava, suosittelen. Parhaita hotelli-aamupaloja joita olen ikinä syönyt. Siisti. Lähellä kaikkea

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.