Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 11

Erittäin lapsiystävällinen hotelli

Vieras    24.01.2012    Las Melonerasin muita vinkkejä    Las Meloneras

Me matkustettiin 1-vuotiaan kans ja hotelli oli mitä mainioin häntä ajatellen: ei biletyksiä tai muita häiriötekijöitä iltaisin, siistit huoneistot ja varustetaso hyvä, hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä, aamiainen ja illallisbuffet hyviä (ei tarvinnut lähteä hotellialueelta kauemmas syömään) ja parasta hätäostoksia varten pieni Minimarket respan alapuolella, josta löytyi myös lapsille pelihuone ja internet-palvelut. Finnmatkojen oppailla oli muistaakseni 3 tai 4 kertaa viikossa ns. päivystys tunnin tai pari, jolloin sai mennä kysymään kaikkea mahdollista. Lyhyt matka lähimpään ostoskeskukseen (n.800m) ja rantatietä sinne oli kiva kävellä ja kuunnella kuinka Atlantti jylisi kun aallot löivät rantaan.

Lämmintä riitti koko viikolle 14.-21.1.2011: alimmillaan mittari näytti ainoana pilvisenä päivänä +20, korkeimmillaan +26.

Vanha, mutta toimiva

Vieras    17.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Hieman kulunut, johtuu varmaan monista tyytyväisistä asiakkaista...

Henkilökunta ystävällistä, tervehtivät iloisesti, siivous toimii

Ruoka hyvää

Päivisin erilaisia kilpailuja, joogaa, tanssi-kursseja, espanjan kielen opetusta etc.

Iltaisin, ei tosin joka ilta sai katsella paikallisten artistien esityksiä

Ihan hyvä paikka kallistaa päätään tyynyyn, reissujen jälkeen,,,

Arvosana hotellille:

Hyvän hotellin...alakerta!

Vieras    13.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Erot tämän tason hotellien tähdistä syntyvät kävijän omissa silmissä. Aikas pienet ovat erot. Mutta Green Fieldin alakerta, eli Mulligans-Pub, on käymisen arvoinen. Se on yksi parhaista mm skotti-,irkku tai kantrimusiikin paikoista Inglesissä. Bändi aloitti n. 7 vuotta sitten mahtavana 7 solistin ryhmänä ja on jatkanut hyvää meininkiä Kevinin ja Ollien toimesta. Eihän se lasten paikka ole, mutta käykääpä ihmeessä. TV:n Idols kisoihin verrattuna täytyy todeta vain, näähän ovat Muusikoita! -Suomenkielen suosijoille sanon; paikan pääkieli on englanti, paikan baarin tiskiltä saa virolaistarjoilijan tuomana mehunsa ainakin neljällä kielellä. Kevin ja Ollie huikkaavat todella iloisesti tervehdykselle: Hölökyn kölökyn. Jos olette käyneet viidesti Green Fieldissä, niin poiketkaapa kuudennella visiitillä Mulliganissa.-Kuparipannusta siirtyisin tutustumaan "Mummolan" seinän ja sermin takana olevaan ruokapaikkaan El Duke. Odotan innolla vertailua Pannuun. Aika usein on ollut itse Kuparipannun tekijöitäkin näillä palstoila kertoilemassa "kokemuksistaan". Ei mene enään edes humoorin puolelle. Kierrellään hiukka suomalaiset, ei soo häpeä.-Odotellaan innolla huhtikuuta!

Arvosana hotellille:

Hyvä paikka

Vieras    05.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olemme olleet hotellissa 5 kertaa ja voin suositella kaikille.Emme istu alabaarissa joten en siitä osaa sanoa mitä kieltä henkilökunta siellä puhuu.

3v Espanjan luvulla kyllä pärjää kielen puolesta ja sanakirja vielä mukana niin palvelua kyllä saa.Jopa paistinpannunkin saa uuden kun osaa pyytää.

Kierrämme yleensä syömässä useissa paikoissa ja lapsiperheiden(pojan)kokemus Kuparipannusta 2010 joulukuussa oli täydet 10+,mukana 1,9kk ja 4v.Sanoisin vielä että ovat varsinaisia ruokapaikkojen käyttäjiä.Mukana oli myös toinen kulinaristi-perhe lapsineen ja kiitokset sille kokille olivat erikoisesti käyneet sanomassa.Joten .....

Green Fieldin uima-altaalla on aivan mukava kölliä.Suosittelen.En ole edes varkaisiin törmännyt,olisko tuo ukon 190cm niille joku pelotus....

Arvosana hotellille:

..mikähän on suomen mielinen..?

Vieras    03.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olipa erikoinen määritelmä suomalaisuudesta. Oikeastaan eikös sellainen matkailija häpeile juuri kansallisuuttaan, joka hakeutuu paikkoihin, joissa löytyy tukea suomalaisuudelle. Lähellä pitää olla paikka,jossa suurin osa solkkaa suomea. He. Ingelisissä lukuisia kertoja käyneenä ei tule kyllä vilkaistua palveluiden kotimaisuutta. Häpeilemätön suomalainen käy missä haluaa. Miksi lentää 4500 km löytääkseen hotellin, jossa pärjää suomella tai ruoka kiikutetaan pöytään turisemaalla kyseessä olevan läskisoosi. Tanssipaikan nimi lienee Apilaniitty ja murkinointia paikassa Kuparipannu. Tuloksena humppaa tai hyvin suolaista ruokaa. He, ylpeile siinä sitten toisille suomalaisille.

Arvosana hotellille:

Hyvä

Vieras    02.01.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Marina Suites

Aivan loistava, suosittelen. Parhaita hotelli-aamupaloja joita olen ikinä syönyt. Siisti. Lähellä kaikkea

Arvosana hotellille:

Paras suomen mieliselle henkilöille joka ei häpeä suomalaisia ja suomalaisuuttaan!

Vieras    28.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Kaikki oli niin kuin toivoisi olevan lomalla. Hotelli parhaimmalla paikalla mitä voi vain toivoa .Olin hotellin 7:ssä kerroksessa, aurinkoa sain koko päivän parvekkeeltani. Vaikka olin yksin matkalla, ei tullut aika pitkäksi kun näin parvekkeeltani kaiken mitä lähiseudulla tapahtui. Meno paikat ,suomalaiset oli vieressä. Ei tarvinnut pelätä" Mustia" naisia jotka yritti yö hämärässä ihmisiä ryöstää. Valitettavasti monelle kävi" huono tuuri". Mutta miun "koti" oli lähellä, Näin pelastuin. Jos haluaa että on kiva kun on muitakin suomalaisia hotellissa niin tämä on oikea hotelli. Hotellin henkilökunnassa on myös suomea puhuva erittäin ystävällinen mies henkilö! Joten ongelmia ei tule vaikka taidat vain Suomen kielen. Huom! Varasin huoneen Hotellien varaamosta suoraan! Ja ostin lennon erikseen.

Arvosana hotellille:

torakoiden paratiisi capri

Vieras    23.12.2011    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: capri

todella paskainen ja surkea hotelli, lisäksi hirveästi torakoita. elä vaan erehdy menemään lapsien kanssa tähän hotelliin. taas se nähtiin, kun köyhä ostaa halpaa. hehkilokunnasta suurin osa ei puhunut englantia, jotenka vaikeutti aika paljon kaikkien asioiden hoitoa. maksa muutama kymppi enemmän ja mene kunnon hotelliin, jos aiot nauttia lomastasi.

Arvosana hotellille:

Surkeaa toimintaa henkiökunnalta

Vieras    12.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Surkea huone, jonka vaihtaminen oli elämää suurempi tehtävä, vaikka tilatessa oli pyydetty merinäköala. Henkilökunta siirsi vastuuta päivästä toiseen eri henkilöille. En todellakaan suosittele !

Arvosana hotellille:

pimeää ja meluista

Vieras    10.12.2011    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: mirador del atlantico

Aurinkoa tultiin ottamaan (itsellä ihosauraus), lapsenlapsen (12v) kanssa. Allas-alueelle alkoi paistaa vasta puolelta päivin! Parvekkeelle ei koko päivänä! Huoneet oli siis kylmiä.

Myös joka-iltainen kova-ääninen musiikki (ravintolasta) puoleen yöhön häiritsi paljon, eikä huoneen vaihtoon ollut mahdollisuutta.

Siisteys ok.

Maksullinen kolikko-tv...

Ehkä sopii jollekin, itse en missään nimessä mene toiste.

Arvosana hotellille:

Hieno hotelli, mutta haisee!

Vieras    05.12.2011    Arguineguinin hotellit    Arguineguin
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: jhgktkkstyy

Muuten kiva hotelli, mutta niin pahat kosteusvauriot kylpyhuoneessa että home haisi koko ajan. Perhehuone kyseessä! Parvekkeen ovea oli pidettävä koko ajan auki, ja se lisäsi varkaiden vaaraa. Menisin muuten uudelleen samaan paikkaan, mutta kosteusvaurioiden takia en!

Arvosana hotellille:

markkinat

Vieras    05.12.2011    Arguineguinin vaarat ja ongelmat    Arguineguin

Olimme muutama vuosi sitten lomailemassa Arguineguinissa ja menimme "kuuluisille" markkinoille, siellä afrikan alueelta tulleet lipevät tyyoit silittelivät olkapäitä ja mielistelivät, samalla erään mummun rahapussi hävisi. He myös

"järjestivät" sumppuja joissa ihmiset eivät päässeet eteen aikä taakse, oli kamalaa katsoa kun kolmelta ruotsalaismieheltä vietiin yhtaikaa lompakot ja he eivät voineet tehdä mitään!! kukaan ei päässyt mihinkään ja nämä afrikkalaiset liukenivat kuin maan syömänä kun lompakot oli poissa. Samoin sumppu purkaantui. Jotenkin yhteisestä merkistä he järjestävät kamalan ryysiksen kapeaan kohtaan.

Älkää pitäkö lompakoita shortsin taskussa, naiset laittakaa rahat rintaliiveihin, sieltä ei kukaan vie huomaamatta, ja varokaa kapeita kohtia markkinoilla!

Las Arenas

muus    30.11.2011    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Jos haluaa mennä kunnolla shoppailemaan, kannattaa suunnata Las Arenas-ostoskeskukseen. Se on tämän saaren suurin ostoskeskus josta löytyy jokaiselle jotakin! Jos etsii vaikka hieman edullisempia vaate- ja kenkäkauppoja, on alakerrassa oleva Primark siihen oiva paikka. Myös "tasokkaampia" liikkeitä löytyy, esim. Zara.

MUMMON KYLJESSÄ !

Makuasiahan se, mutta kotimaisen Mummelin sermin takana on ruokapaikka EL DUKE. Mielestäni se on Inglesin ykköspaikka, ehkäpä paras. Vanhaa rekkamiesten vinkkiä noudattaen; jos paikkaan on jonoa, sinne "muusille". Täynnähän se on joka ilta. Jos on lennellyt 3500km, en välttämättä etsi ensimmäisenä, mistä Härmän valmisteita löytyy. Keittokirjakin on tehty siellä, ennen kuin lukutaito tuli Suomeen. Soppii kokkeilla El Dukea.

A la Mummo

Yllättävää kyllä, tästä suomalaisesta ravintolasta saa uskomattoman tasokasta ruokaa, ja aivan mielettömän hyvää. Hinta ei laatuun nähden ole paha ja tarjoilijat ovat ystävällisiä. Yleensä kierrän suomi-paikat suht kaukaa mutta tänne kannattaa herkkusuiden ehdottomasti suunnata. Sijaitsee lähellä ravintola Kuparipannua, Roque Nublo-rakennuksen alakerrassa.

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.