Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Gran Canarian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 10

KARMEA SIJAINTI

Vieras    18.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: LOS NARDOS

KAUHEIN LOMA JOLLA OLEN KOSKAAN OLLUT !

Apartamentos jotenkin oli kelvollinen, siivous sujui, mutta esim. sähköhellasta sai tällin kun alkoi kokkaamaan.

Tämä kaikki oli ihan siedettävää, mutta sijainti toi karmeat kokemukset.

Tämä sijaitsi aukionomaisen kadun varrella, johon paikallinen nuoriso kokoontui joka ilta bilettämään.

Auton kaiuttimet olivat isommat kuin itse auto ja joka luukku oli auki ja musiikki soi niin kovaa kuin voi.

Tämä meteli alkoi n. klo 22 ja viimeiset lähtivät aamulla klo 8 ! Koska he jatkoivat huhkia koko yön, ei varmaankaan oltu nautittu alkoholia vaan jotain muuta piristävää.

Viimeisenä yönä menín pyytämään hieman pienentämään meteliä ja uhkaasin soittavani poliisin, jonka seurauksena

jätkä veti puukon esiin ja huitaisi mietsäni päähän.

Soitin poliisin ja jätkä lähti karkuun. Sain kuitenkin rekisterinumeron, jonka annoin poliisille joka todennäköisesti ei tee asialle mitään.

Tässä paikassa näkee joka puolella se asia,e ttä yli 50% on nuorisosta työttömiä. Aikaa yöt bailata ja päivät nukkua.

Tämän loman ansiosta en koskaan mene ko. lomakohteeseen.

Arvosana hotellille:

Miu-Mau ravintola

Vieras    12.04.2012    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Palasimme tänään PR:n lomamatkalta. Ravintoloissa saimme ystävällistä palvelua,mutta paikkaa nimeltä miu-mau suosittelisin välttämään. Kävimme siinä yhtenä iltana syömässä,ruoka oli kamalaa! Ruoat tekivät 31€,laitoimme laskutarjottimelle 50€ setelin,tarjoilija haki rahan ja me jäimme odottelemaan vaihtorahoja pöytään. Niitä ei kuulunut,kysyimme tarjoilijalta että missä vaihtorahat viipyy. Vastaukseksi saimme olan kohauttelun ja käsien levittelyn. Kuittimme,tilauksemme ja laskun loppusummaa ei löytynyt mukamas enään mistään :S Selvittelimme asiaa hetken,mutta tarjoilijat tuntuivat olevan "kiireisiä" joten asia jäi hoitamatta. Mukavat tipit ottavat tässä paikassa,mutta eivät ainakaa meiltä enään koskaan!!

hyvä

Vieras    12.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Eden

Oltiin perheen kanssa helmikuussa 2012 Edenissä.

Meidän mielestä henkilökunta oli tosi mukavaa ja ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja huoneistokin oli ok.

Iltaohjelma oli lasten mieleen.

Ainut miinus oli jokapäiväinen bingo klo 16.00 kolmella kielellä.

Paljon parempi hotelli kuin olimme odottaneet.

Arvosana hotellille:

Perus hotelli

Vieras    11.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Hartaguna

aivan ihanalla paikalla, mutta ei huono jalkaiselle. sängyissä moitittavaa, sillä niissä oli ratisevat muovit, jotka häiritsivät nukkumista. ennakkotiedoista poiketen, puerto ricon keskustasta ei kantautunut ravintoloiden ääniä, vaan äänekäs moottoriajoneuvojen meno häiritsi aikas reippaasti, sillä tuntui, että hotellin kohdalla just kiihdytellään. alakerran kaupasta sai reilusti halvemmalla olutta ym tuotteita, kuin supermarketista ja tarpeelliset aamiaistarvikkeet sai tuoreina. erittäin iso miinus puoli oli, kun huone haisi niiiin voimakkaalle pinttyneelle tupakalle ja koko viikon, vaikka tuuletti.

Arvosana hotellille:

Liberty perustaso pienillä puutteilla

Vieras    07.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Liberty

Hotelli Liberty ei tasoltaan vastannut odotuksiamme saati matkanjärjestäjän sivuilla olevia valokuvia. Huoneiston sohvahuonekalut olivat kuluneet rei`ille, tv ei toiminut laittamallamme rahalla (siinä oli kolikkoautomaatti kyljessä), tallelokero lakkoili kesken viikon (saimme tosin nopeasti apua), pyyhkeet olivat aina likaisenharmaita, tyynyt kovia, ruokapöydän tuolin ruuvit olivat löystyneet niin että tuoli levisi yhtäkkiä alta, joskus takaportti avattiin respasta ja joskus ei, henkilökunta ei ymmärtänyt kunnolla englantia (yksi nainen tosin puhui suomea melko hyvin), huoneessa oli likaiset lattiat ja muurahaisia, tuuletinlaitteistoa ei voinut säätää, aterimia olisi voinut olla enemmän keittiössä, liikennemelu oli jatkuvaa (onneksi oli korvatulpat:). Sijainti oli keskeinen, sillä ostoskeskus Jumbo oli parin korttelin päässä (oikotie suomalaisen Mummola-ravintolan lähes vierestä), ja sillan yli pohjoiseen päin ("Fatagaan" päin) kävelemällä pääsi San Fernandon kaupunginosaan mm. edullisempiin Ronda- ja Bellavista-ostoskeskuksiin joissa paikalliset asioi. Kannattaa vuokrata auto, Playa del Inglesissä ei ole paljoakaan nähtävää (paitsi ranta ja dyynit ja hotellit ja nuhjuisia ostoskeskuksia).

Arvosana hotellille:

Nuiva henkilökunta

Vieras    06.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Eden

Henkilökunta oli osin töykeää ja huomasin kuinka asiakkaan selän takana irvistelivät ja tekivät ilveilyjä. Niin ravintolan kuin vastaanottotiskin takanakin. Ruoka oli keskinkertaista, siksi söimmekin loppuloma muualla.

Siivoojat olivat ainoita henkilökuntaa jotka hymyilivät ja tervehtivät aina kohdatessa. Siivous oli joka päivä, mutta lattiat ilmeisesti pestiin likaisella vedellä kun pesun jälkeen jäivät tahmeaksi. Ei kuitenkaan ollut mitään syöpäläisiä eikä torakoita. Lämmintä vettä riitti jokapäiväiseen suihkuun.

Puerto Rico on ihana ja rauhallinen paikka, toisaalta ei menomestoista kuitenkaan ole puutetta.

Arvosana hotellille:

Todella alaarvoinen

Vieras    02.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Meillä oli oikein kauhistus tämä hotelli.Siellä ei toiminut oikeastaan mikään.

Sotkuinen,huonosti siivottiin.Tyynyt oikeita möykkykasoja,lakanat vanhoja,joista näkyi läpi,peitot pöllyisiä ja likaisia.

Sohvassa rikki kulunut päällinen,jääkaappi kyllä toimi,mutta pakastinlokero oli aivan umpijään peitossa.

Eka kerros,todella kylmä,aurinko ei paistanut koko päivänä sinne.

Vesivahinkoja katossa.

Tulin heti loman alussa kipeäksi siellä,angiina,sekä allergisia oireita,kun oli niin pölyinen.

Oltiin 2 viikkoa,mutta vaihdettiin omalla kustannuksella hotellia,kun aurinkomatkat eivät suostuneet maksamaan vaihdosta aiheituneita kuluja.

Arvosana hotellille:

VIIHTYISÄ, TOIMIVA

Vieras    01.04.2012    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: ALTAMAR

Olemme olleet kaksi kertaa tässä hotellissa ja kokemuksemme ovat positiivisia, kaikista huoneista upea merinäköala. Siivous toimii loistavasti, henkilökunta ystävällistä, palvelu pelaa. Ei mitään negatiivista kokemusta, varmaan tulemme jatkossakin käyttämään tätä hotellia.

Arvosana hotellille:

Ulvova Mylläri

Vieras    29.03.2012    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Kannattaa mennä syömään, ruka hyvää ja SAA Puerto Ricon parasta kahvia jo päivällä kun ostaa IltaLehden samalla. Käytiin 5 kertaa syömässä ja ei voi kun kehua! Kiitokset Henkilökunnalle hyvästä palvelusta! Palaamme kun tulemme sinne!

Erittäin hyvä sänky

Vieras    22.03.2012    Bahia Felizin hotellit    Bahia Feliz
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Playa Feliz

Hotellin huoneisto oli varusteineen hyvä mutta,tälläiselle rauhaa rakastavalle matkailialle en susittele altaan puolista huonetta altaalta kantautuvan melun takia.Palvelu ja neuvonta toimi hyvin.

Arvosana hotellille:

Tuulinen paikka

Vieras    12.03.2012    Bahia Felizin muita vinkkejä    Bahia Feliz

Vk 10 2012 Bahia Feliz. Tuuli yllätti tyystin. Kovan tuulen vuoksi ei koko loman aikana tullut uitua kertaakaan, ja pitkähihaisia täytyi käydä ostamassa lisää läheisestä ostoskeskuksesta.

Pankkikortti ei käy esim takseissa joten käteistä on hyvä olla mukana hieman.

Muutoin lasten kanssa erittäin mukava ja rauhallinen paikka. Ei humalaisia eikä häiriköitä.

Mutta tuulen vuoksi valitsisin eri kohteen, ainankin näin talvikautena.

Tyytyväinen palveluun

Vieras    09.03.2012    Gran Canarian hotellit    Gran Canaria
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Koala Garden Suites

Luin toisen matkailijan kokemuksen hotellin palvelusta, enkä odottanut liikoja. Matka oli kuitenkin varattu enkä vaihtamaan alkanut. Hyvä niin! Palvelu oli loistavaa! Ystävällisiä kasvoja aina respassa, kun jotain tarvitsin, ylimääräinen viltti ilmestyi tunnin sisään,samoin ylimääräisiä pyyhkeitä, jotka kyllä meillä vaihtuivat päivittäin. Paras esimerkki ehkä oli se, kun tyttäreni yrittivät puhaltaa allasbaarin lähellä uimapatjaansa ilmaa, tuli tarjoilija ja kävi sisällä puhaltamassa jollain laitteella sen valmiiksi. Pyytämättä.. Siivoojat eivät paljoa jutelleet,eivätkä tervehtineet, mutta muu henkilökunta kyllä toimi kuin asiakaspalvelussa kuuluukin.

Itse hotelli oli siisti,kaksio mukavan kokoinen ja valoisa. Pienten lasten viihdyttämiseen oli enemmän satsattu, mutta omat esimurkut eivät hotellilla iltaisin viihtyneet, joten vietimme iltoja viereisessä huvipuistossa Holiday Worldissa. Sieltä löytyi hyvää ruokaakin.

Koska matkustin kolmestaan lasten kanssa, etsinkin rauhallisella seudulla olevaa hotellia, ja sijainti vastasi toivomuksiani. Respa soitti taksin pyydettäessä ja kadulle mentäessä sellaisen sai napattua lennosta. Lisäksi hotellin viereisellä kadulla oli linja-autopysäkki, josta pääsi lähtemään joka puolelle saarta. Matkatoimiston antaman kartan avulla suunnistimme lasten kanssa nähtävyyksiä ja kohteita helposti.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen ja "tasapuolinen".

Vieras    06.03.2012    Playa de Amadoresin hotellit    Playa de Amadores
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Serenity

Hyvä valinta, korkealla sijaitseva, aamu`aurinko tervehtii heti kahdeksan maissa.....ja paistaa jokaiselle iltahämäriin asti.

Eli tämän hotellin huoneistot ovat kaikki samaan suuntaan, ei pettymyksiä.

Auringonpalvojien ihannepaikka.

Arvosana hotellille:

Paljoa kehuttavaa ei löydy

Vieras    09.02.2012    Maspalomasin hotellit    Maspalomas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: THe Koala Garden Suites

Vietimme helmikuun ensimmäisen viikon Koala - hotellissa ja paljoa ei kyllä positiivista asiaa mieleen jäänyt. Matkassa oli minä 19v, pikkusisko 14v ja meidän äiti. Suuret odotukset ei hotellin suhteen ollut, sillä niin paljon negatiivista palautetta tuli ennen reissua luettua ja ei ne kyllä harhaan johtavia olleet ollenkaan. Hotelli oli sinänsä rauhallisella alueella ja minnekkään bilekeskukseen ei kyllä edes haluttu mutta pettyneitä oltiin siihen, että oikein mihinkään ei päässyt kävellen. Ekoina päivinä yritettiin kävellä mm. ostoskeskus Bellavistaan ja Playa del Inglesiin mutta pakko oli sitten taksi ottaa, kun olivat niin kaukana. Maspalomasin rannalle jopa löydettiin mutta aika kaukana oli sekin. Hotellin respasta yritettiin kysellä reittiohjeita em. paikkoihin mutta joka kerta tuli tyly vastaus "ottakaa taksi" eikä edes yritetty neuvoa.

Rannalle piti myös olla ilmainen bussikuljetus mutta siitäkin voidaan olla montaa mieltä. Rannalle meno onnistui vielä suht. kivuttomasti (mitä nyt kerran bussi hajosi ja lähdettiin sitten kävellen) mutta takaisin tullessa oli yhtä tappelua. Bussi tuli pysäkille ja kun kysyttiin, meneekö bussi Koalaan niin kuljettaja hoki koko ajan "un momento, un momento", odottakaa hetki. Odoteltiin sitten ja lopulta kuski joka kerta häipyi bussiin sisään eikä edelleenkään kertonut, pääsemmekö perille vaan otti kaikki saksalaiset kyytiin. Lopulta kun saksalaiset oli kyydissä, kuski laski montako paikkaa oli jäljellä ja päästi Koalaan menijät sisään, - jos niitä paikkoja siis enää oli jäljellä. Jos ei ollut, niin Koalalaiset jäivät kyydistä.

Henkilökunta hotellissa oli todella töykeää, ikinä eivät moikanneet, vaikka itse moikkasi (lukuunottamatta erästä mukavaa työntekijää) ja jos menit puhumaan heille respassa niin aika äkäistä vastausta tuli. Huoneessamme myös oli rikkinäinen kahvinkeitin ja mikro, ja kun kävimme sanomassa asiasta niin huoneen numero otettiin ylös ja luvattiin hoitaa asia mutta mitään ei tapahtunut koko viikon aikana. Ruuanlaitto siis oli melkoisen hankalaa, kun ei ollut mikroa eikä myöskään uunia.

Siivooja oli kyllä kaiken huippu. Huone oli muutenkin todella sotkuinen ja likainen jo tullessa, liekkö edes siivottu edellisen jäljiltä. Minulla on pölyallergia ja allergialääkkeistä huolimatta nukkuminen oli öisin vaikeaa, kun oli niin pölyistä. Lattiat myös olivat likaiset, jäi jalkapohjat mustiksi, jos käveli paljain varpain. Siivoja kävi silloin kuin kävi eikä oikein siivonnut kunnolla, petasi pedit ja vei roskat mutta siinä se. Vessapaperia ei tuonut lisää ja ne piti käydä itse vaatimassa respasta, jolloin nenää nyrpistellen annettiin yksi uusi rulla. Pyyhkeitä ei myöskään vaihdettu, viikonloppuna (tulimme keskiviikkona) jätimme pyyhkeet kylpyammeen reunalle ja oletimme, että pyyhkeet vaihdettaisiin mutta siivooja sen sijaan oli vain viikannut likaiset pyyhkeet takaisin naulakkoon eikä uusista tietoakaan. Myös keittipyyhe hävisi samalla reissulla eikä uutta tullut tilalle.

Pahin kuitenkin oli viimeinen päivämme. Olimme altaalla aurinkoa ottamassa ja olimme olleet altaalla jo monta tuntia ja ajattelimme lähteä takaisin huoneeseen. Huomasimme kuitenkin, että siivoja on parvekkeellamme siivoamassa, joten ajattelimme antaa työrauhan ja odottelimme, että hän olisi lähtenyt pois. Myöhemmin menimme huoneeseemme ja huomasimme, että huoneen ovi oli siivoojan jäljiltä auki! Ensimmäisenä tietysti katsoimme pääpiirteittäin, että mitään ei ole varastettu, rahat, passit yms. onneksi olivat tallelokerossa. Siinä viimeisen päivän tohinassa ei kuitenkaan kaikkea kerennyt niin tarkkaan huomata ja kotiin tullessamme ja laukkuja purkaessa minä huomasin, että uusi Escadan hajuveteni puuttui joukosta. Mitään huoneeseemme ei jäänyt lähtiessä, joten hajuvesi sitten ilmeisesti lähti jonkun matkaan sillon kun se huoneen ovi oli jätetty auki.

Mitään viiden tähden hotellia emme todellakaan odottaneet, tämä oli jo viides kerta Kanarian saarilla ja Ingles/Maspalomas alueella olemme olleet jo kolme kertaa, joten tiesimme kyllä, millaista siellä on. Olen ollut huonommassakin hotellissa mutta palvelu on ollut silloinkin huomattavasti parempaa. Tämä oli tosiaan ala-arvoinen kokemus ja en kyllä suosittele Koalaa kenellekkään, sen verran paska maku jäi tästä reissusta suuhun.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen ja erittäin siisti

Vieras    28.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: SOL BARBACAN APARTMENTS

Olemme 50 vuotias pariskunta ja olimme neljättä kertaa kyseisessä hotellissa. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja aamupala erittäin runsas. Makuuhuoneet sijaitsevat uimaaltaan puolella joten yöllä on hiljaista ja saa hyvin nukuttua. Siivooja käy njoka päivä siivoamassa viimeksi kylpyhuoneen ikkunan lukko oli rikki joka korjattiin heti huomautettuamme asiasta. Emme keksi hotellista mitään negatiivista ellei hiukan kallista nettiyhteyttä oteta huomioon. Lähellä hyviä ruokapaikkoja meidän mielestä yksi parhaimmista on El Duke.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Gran Canarialla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.