jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 08.08.2008 klo 14:10

tere taas. siis eilen kun lähetin sulle viestin, niin lähetinkin sen ekaksi itselleni. mut ei hätiä mitiä sain sen poistettua. tämmönen mä olen, vähän sählä.

Yhteinen taulu   
Seppi - 07.08.2008 klo 23:30

Anteeksi tyhmä vastaukseni.. Taisin lukea kysymyksen pahasti väärin. Tai jotain. :oops:

Yhteinen taulu   
terhi - 07.08.2008 klo 21:31

mää olen tämmönen sählerö ja varmaan tulen sähläämään jatkossakin ; ) TAAS SÄHLÄSIN lähetin viestin itelleni damn!

Yhteinen taulu   
terhi - 06.08.2008 klo 22:34

mie jo lomat pitäny, syssymmällä sitten lisää lomailua. mäki tykkään aina kirjoitella murteilla kaikkee sie ja mie sanoi jne. toivottavasti sulla aurinkoinen ja lämmin lomaviikko, sitten kun se on. kirjoitellaan taasen. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 06.08.2008 klo 21:47

olihan tuossa sinunkin päivässä jo vaik mitä hommaa. huomenna jos jaksais pitäs vähän siivota, vähän imurointia ja moppausta. tänään piti keksiä vähän tekemistä, kun toissapäivänen ja eilinen on menny pitkien päiväunien kanssa. sitten ei taho millään saada yöllä nukutuks.

Yhteinen taulu   
Seppi - 06.08.2008 klo 02:27

Voisitko antaa linkin tähän kysymykseen? Taisin lukea sen jotenkin väärin. :---D

Yhteinen taulu   
terhi - 05.08.2008 klo 21:58

joo, pitää itsekin olla nyt tarkkana ja muistaa kirjautua. mä taas kysyin yhen kysymyksen ja se tuli vahingos 2 kertaa, mä oon näköjään aika sählä välil. itekki pitäs untenmaille mennä, viideltä herätys. morjens vaan.

Yhteinen taulu   
terhi - 05.08.2008 klo 21:22

kyllähän minä kaveriksesi tulen. oletkin miun eka kaveri napsussa.

Yhteinen taulu   
bellanda - 03.08.2008 klo 21:56

moi sulla on söpö kissa ja mulla on nipsu kissa se on nyt 11kk ja sit vielä talvikko hamsteri uros mussukka 1v ja 6kk.

Yhteinen taulu   
uma - 03.08.2008 klo 17:46

kiva jos otit minutkin kaveriksesi!

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 03.08.2008 klo 16:02

Moro! Palatakseni tälleen pikasesti niihin lätkytettyihin herkkuihin... Se, mitä olit lisäksi siihen kiitosten jälkeen kirjoittanut, on just oikea menetelmä. Ja voi juma, että ne on hyviä :-)

Yhteinen taulu   
Shimo - 01.08.2008 klo 15:56

Kaverisi, aku, haluaisi sinun kokeilevan peliä nimeltä Stik Combat.

Yhteinen taulu   
Shimo - 26.07.2008 klo 16:45

en tiiä miks mut kyllä siihen vaikutti sun kuvaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yhteinen taulu   
palisanteri - 26.07.2008 klo 10:38

Hei, Sattumalta löysin googlesta sivun. terv. Marja

Yhteinen taulu   
valperi - 25.07.2008 klo 22:12

no mulla on vasta perjantai menossa, mutta hyvät jatkot itsellesekin

Yhteinen taulu   
Liitu - 21.07.2008 klo 21:09

Kiitos vastauksesta kysymykseeni jonin13!! Aurinkoisia kesäpäiviä Hesaan

Yhteinen taulu   
valperi - 21.07.2008 klo 02:17

tervehdys jonin13, nyt olen vähän ymmälläni, kokeilin vaikka mitä ja kyllä minulla tuohon 'vastausluukkuun' kirjoittaessani rivi vaihtuu automaattisesti aina kun rivi täyttyy eikä sinne oikealle katoa mitään piiloon? Minun osaamiseni loppui tähän, enkä osaa neuvoa muuta kuin, että älä nyt ainakaan googlesta etsi vastausta, äläkä soita helpsonille (heko, heko). Ehkä ainoa järkevä paikka kysellä, miksi sinulla toimii tuo rivitys eri lailla, olisi Napsun ylläpito. ps. Nimimerkkini (Valperi) ei kyllä tule Waldemarista, sillä ei myöskään ole mitään tekemistä samannimisen Suomenhevosen kassa, yhtä vähän minulla on tekemistä Etelä Pohjanmaalla sijaitsevan Valperin kylän kanssa. Eräs esi-isistäni, jotka olivat sukunimeltään Wahlbergejä, muutti kirkon hommissa Savoon ja tuo ruotsalaisperäinen nimi ei ilmeisesti oikein sopinut isäntien suuhun ja niinpä häntä alettiin kutsua Valperiksi. Jotkut pastorin pojista eivät olleet oikein kunniaksi isälleen ja niinpä he sitten ottivatkin sukunimekseen tuon Valperin (tämä tapahtui siellä 1700-1800 lukujen vaihteessa, myöhemmin he katosivat Karjalan kautta jonnekkin Venäjälle). Tietääseni eläviä Valpereja ei enää ole ja kun se on jotenkin kuulostanut sellaiselta lupsakkaalta nimeltä, niin olen käyttänyt sitä eri yhteyksissä nimimerkkinäni jo monen vuoden ajan. että sellainen puoliromanttinen selitys tälläkin nimellä ...

Yhteinen taulu   
valperi - 19.07.2008 klo 02:11

Hei jonin13, Lueskelin äsken vastauksiasi Napsussa ja niistä löytyi monta tosi hyvää. Yksi pikku juttu vaan kiinnitti huomiota (älä pahastu tästä nipotuksesta), jäin ihmettelemään kun niissä on melko paljon sellaisia ’ylimääräisiä’ rivinsiirtoja, eli tekstiin tulee yhden sanan rivejä. Esim. vastauksesi : http://www.napsu.fi/vastaukset/kysymys/2292 Eihän tämä muotoseikka huononna vastausta ollenkaan, mutta ainakin minulla hidastaa lukemista, on vaikeampi hahmottaa lauseita. Yritin arvailla miten tämä syntyy ja päädyin siihen, että ilmeisesti kirjoitat vastaukset ensin jollain tekstiohjelmalla (esim. Windows/Works/Write) ja sitten siirrät valmiin tekstin Napsun vastausluukkuun? Näin minäkin teen pitkien vastausten kanssa, siinä pienessä vastausluukussa on vähän hankala työskennellä. Jos näin menettelet, niin sinulla on teksturissasi jonkin verran isompi rivinpituus kuin Napsussa ja ilmeisesti sinulla on tapana tehdä myös rivinsiirto (Return) lyönti aina kun rivi täyttyy? Tästä seuraa se että Napsussa näkyy sekä itsesi tekemät rivinsiirrot että Napsun automaattisesti tekemä rivien lyhennykset. Tämän murheen vältät kun kirjoittaessasi et käytä rivinsiirtoa (return) ollenkaan, vaan annat ohjelman vaihtaa rivejä sitä mukaan kun täyttyvät. Näin siis minä itse menettelen. (silloin kun haluaa aloittaa uuden kappaleen, parasta lyödä kaksi returnia niin lopputulos on selkeä) Vielä kerran, tarkoitukseni ei ole nipottaa eikä ruveta miksikään oppimestariksi, tämä on vaan pikku vinkki, jos et ole sattunut asiaa huomaamaan, ja kyllä niistä pätkäriveistäkin asia käy ihan hyvin selväksi, tällaisilla yksinkertaisilla vaan vähän hitaammin. Valperi

Yhteinen taulu   
valperi - 14.07.2008 klo 02:15

Kiitos positiivisesta palautteesta. Olet tosiaan huomannut yhden tärkeän periaatteen, jota olen yrittänyt noudattaa näissä vastauksissani, eli jos suinkin mahdollista, arvailla kenelle vastaan. Minusta on tosi surku kun lapsille vastaillaan tökerösti "ootpa tyhmä, kvg" tyyliin. Eihän nuo vastaukset tietenkään kenellekkään ole kivoja, mutta useimmat aikuiset osaa ne kuitenkin sivuuttaa päiväänsä pilaamatta. Enpä tosiaankaan ole enempiä kysellyt, itse asiasa kolme kysymystä, nekin anonyyminä, ja kaikki ovat koskeneet Napsun kehittämistä. Ei niin etteikö minullakin olisi paljon kysyttävää, epäilen vaan ettei Napsu ole ihan oikea foorumi esitää niitä. Katsotaan nyt jos joskus innostun lisäämään panostani myös kysymysten osalta. Kun olen aika paljon lueskellut näitä kysymyksiä ja vastauksia, on mieleeni jäänyt aika pieni joukko sellaisia positiivisia nimimerkkejä, jotka ovat ahkerasti mukana ja vastailevat nasevasti, mukavasti , asiallisesti ja oivaltavasti. Sinut olen pannut merkille juuri tällaisena, ja kaltaisiasi soisi ilmestyvän lisääkin, koska arvelen sen olevan ainoa todellinen keino pitää Napsu hengissä ja kiinnostavana. Hyvää kesän jatkoa toivotellen Valperi

Yhteinen taulu   
sartsaa - 12.07.2008 klo 21:51

kiva kun tulit kaverikseni :)

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.