jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 09.09.2008 klo 21:19

miehän se en malta maate mennä vasta ku bb:n jälkeen, höö hee. tjaa vai jot semmosia vastauksia... jup toivottavasti napsulaiset heräilisivät horroksestaan huomiseen mennes. hyvvee öitee sinnee sitteen vuan kans ja pirteempiin huomisiin, ciao.

Yhteinen taulu   
terhi - 09.09.2008 klo 20:53

missä kysymyksissä semmosia vastauksia oli? miulta on menny nyt ohi semmonen kysymys. oliks semmosia vastauksia, että on jo poistettu moiset? tahtoo tietää hän täällä. hmm.

Yhteinen taulu   
terhi - 09.09.2008 klo 20:24

helöy. tää pv on menny melkkest laikostellessa. töiden jälkeen tiskasin, ruoan laitoin ja suihkussa kävin, mutta sen jälkeen piiitkät päikkärit (reilu pari tuntia) sitten teeveetä ja tät napsuttelua. niin ja äsken tilasin netin kautta cellbesistä itellein housut ja serkullein ja häen miehel (jo joululahjaa) pussilakanat + aluslakanan. kuis siun pv. on mennynnä?

Yhteinen taulu   
terhi - 08.09.2008 klo 21:09

tjaa, sie sitä meinasit jotta pää (tyhjä) tai jotain ja mie tääl passitan siut jo nukkumaan. oonpa törkiä. noh onneks ei hirvee moka, ko kuitenki uot justiinsa muutennii tutiin menossa. niin ja hyvähän se siun vastaus oli diana asiassa. noh juu eli öitä taasen vain täältä pikku tuvasta.

Yhteinen taulu   
terhi - 08.09.2008 klo 20:40

katsoin diana vastauksessas että olet nukkumaan menossa, taas kauhian ajoissa ainakin miun nukkumaan menoon verrattuna. no ei muuta ku hyvvee yötä ja huomenna taaaaassss napsutellaan tääl jookos kös nääs : )

Yhteinen taulu   
terhi - 08.09.2008 klo 18:57

hei professori sie olet tällä hetkellä toisella sijalla napsussa, ONNEA !

Yhteinen taulu   
terhi - 08.09.2008 klo 17:05

tääl taas suihkus män näin kauan ja ehhehee, niin varmaan juu. kävin tossa ostamassa eteiseen uuden maton, ku siin oli vaan semmonen vanha räsymatto ja nyte siin on ruskea kumipohjamatto. lidlissä kävin sadeviitta ostoksilla, se on kätsy työmatka pyöräilyyn ym. äsken tilasin netin kautta pari kirjaa aku kirjan ja simpsons kirjan. veljellä on ens kuussa synttärit, ni annampa sille toisen kirjan lahjaksi, ellen sitten molemmat en tiä viel jos simpsonit jää itelle,hih miepä pistin tuommosen ison kynttilän missä on kolme sydänlankaa jo palamaan, kaku ohjees on että sitä pitää polttaa niin että reunat palaa tasasesti matalaksi. silloin kuulemma pitkäkestoisempi, eikä tule valumakohtia. valosaa viel on mutta kuuden tunnin paloaika, ni oli vähän pakko jo nyt pistää palamaan. olikohan taas vähän epäselvästi kerrottu kynttiläjutsku. hmm.

Yhteinen taulu   
terhi - 08.09.2008 klo 12:04

päiviä sinnepäin. mie pääsin töistä jo puoli kaksitoista, eli aikkas lyhyt pv. vain 5 ja puol tuntia. aku ankan laskun äsken maksoin, nääs ko miul tuloo akkari, ko mie niin tykkään siit lehestä. tänään en saanu sadetta niskaan töissä onneks, mittari näyttää 13 ja 5 ja on puolipilvistä. nurtsikin pitäs jyrätä, siis ajaa mukkei millään jaksais. toivottavasti huomen nätti ilma, tai ainakin sateeton kun aattelin ma huomen suhautella ton nurden matalaks. tairan täst suihkuun sujahtaa ni tuloo fressimpi olo, ku on töis taas hikoilunna. kirjottelen taas myöhemmin, mooi.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.09.2008 klo 21:48

miulla on nyt pää vähän tyhjä, en mie tänään kyllä mitään ennee kysy, hih. mie tässä ylläri ylläri bb:tä kahtelen ja täs tietsikalla samalla napsuttelen. hyvää yötä siulle ja hyvää huomista työpäivää myös. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 07.09.2008 klo 21:21

yhen maissa jo lauantaina tutimaan mentiin. eipä mei kummempia ko sapuskoitiin rapuskoitii ja vähän viiniä naatiskeltiin. tädin mies toi kyllä jonku kirkkaan pullon jota lähinnä ukot ryysti aina välillä rapujen välissä. eno vaimonsa ja poikansa kanssa tuli kanssa piipahtamaan vähän maistiaisille. niin sen parintunnin ulkona kekkeröinnin jälkeen siirryttiin takkatupaan sadetta pakoon ja yhdeksaän maissa menimme tv:n ääreen jo, ko kymmeneltä alkoi eurotanssit. eli sitä jutskaamista vain ja sipsien napostelua ei mitiin pelejä tahi muita tarvittu siin. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 07.09.2008 klo 15:51

ohoh, mä olen näköjään kirjottanu sulle viimeks torstai iltana. mei nääs jo perjantaina lähettiin äipälle vkloppua viettämään ja rapukekkeröimään. perjantai oli muutenkin yhtä hulinata, töiden jälkeen menin äipän kaa kauppaan käymään ja ukkoin kans neljän jälkeen mentiin anopin synttäreille jne. en oikeen kerent näköjään kirjuutella napsussa vaikka tarkoitus kyllä oli. huh hei hulinaa.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.09.2008 klo 15:28

no heissan sulle. mei vast tovi sitten kotiuduttiin, pistin pyykkikoneen päälle ja kahtelin sähköpostit ja nyt mie vast tulin viestit lukasee. rapukekkerit meni oikeen hauskasti, ulkona kerettiin n. pari tuntia olemaan kun sitten alkoi sataa ja pit siirtyä sisälle. paljon kaikkia kivoja tulia meidän piti laittaa pihalle pimeen tullen, mutta sade pilas sen suunnitelman. : ( patonkia ja semmosta ciapatta leipää miten se nyt kirjotetaankaan oli. sitten dippikastikkeita ja paprikaa porkkanaa, kurkkua ja omenaa paloiteltuna. makaronikinkku salaattia. rapuvadilla oli viinirypäleitä ja luumukirsikkatomaatteja se oli aika kirjava näky. nyt täytyy hetki hengähtää kirjuutan myöhemmin uudestaan : )

Yhteinen taulu   
terhi - 04.09.2008 klo 20:46

höh, no nykkö sää jo meet maata, sää oot tylsä, no ei vaineskaan. ei muuta ku hyvää yötä sitten vain. huomiseeeeen.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.09.2008 klo 19:48

no ny mää oon sijalla 10. tivoliin tuli tuhlailtuu melkeen 30 egee. narun vetoa sun muuta arpahässäkkää tuli ostettuu.

Yhteinen taulu   
terhi - 04.09.2008 klo 16:44

mää vähän luulen että joku piru on menny mut ohittamaan pisteiden keruussa. eipä kai muuta vaihtuehtoa ole. miul on hirviä kiirus olen menossa serkkuin kanssa tivoliin vähän kahtelemmaan mikä siel on meininki. ehkä ollaan vähän vanhoja sinne ku serkkuki jo 19 vee, mutta ei se menoa haittaa. ; ) illalla tulen taas napsuttelemaan nääs juu.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 21:57

thih 'terhukka' nyt vast tarkemmin katoin. sie olet näköjään kolmanten hyvähyvä.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 21:52

tjaa, ai oon vai kivakiva ja kiitos onnittelusta.hih.. ei nuo napsulaiset ny taija herätä, toivottavasti huomen parempi meininki, ettei tää nyt ihan latistuis tää meininki tääl. huomiseen siis siullekkii, mie ton bb:n viel kyttään ja sitten maate. hyvää yötä ja rahaisia eiku rauhallisia unia ; ) toivoopi terhi täält pikku kylästä.

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 21:34

pienet on kekkerit n. 6-8 henkee. jos ois hyvä ilma vois olla pihalla, tai oikeestaan pitäs ollakki pihalla, mut jos sateloo ni ei kiva, ko ei oo miti katosta tahi muuta vastaavaa. jos ollaan ihan pihalla niin tuliloisii ainaski pal tunnelmaa luomahan ja ehkä jottain koristei saas nährä nyt. pitää kahtoa jos tuol napsukyssäris tulis hyvei esimerkkei. ; )

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 21:22

no siehä sen keksit. ootahan pistän rapukekkerikysymyksen kehiin napsuun... : )

Yhteinen taulu   
terhi - 03.09.2008 klo 20:58

kiva kun miun vastaus, siun kysymys/ vastaus kysymyksestä oli hyvä/ tyydyttävä, ko näköjään parhaaks vastaukseksi tuli. hih. olikohan alku teksti täs viestis vähän sekava.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.