jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 18.08.2008 klo 15:47

selvää sain,siis älä siitä huoli, hih mäki osaan lainata laulun sanoja (älä siitä huoli näihän täällä käy, aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.) : ) pitäis joo aina käyttää avainsanoja, mutta mä en kyllä aina käytä. johtunee siitä että kysymys ei ole välttämättä kovin tärkeä ja siihen on vaikea laittaa avainsanoja.

Yhteinen taulu   
terhi - 18.08.2008 klo 15:20

joo tiedän p p peteliuksen lelle kipaleen. mä ny miethin viel et vaihdanko ma nimeä vaiko enkö, siinäpä pulma. lueskelin tos vähän jokaisen katekorian kysymyksiä ja törmäsin kysymykseen, joka meni jotenki et ärsyttääkö teitä kun kysytään samoja kysymyksiä. aikani lueskelin lisää ja löysin pirskuta itteltäni 2 kysymystä mitkä oli jo joku muu kysynyt. sinäkin olit heinäkuussa kysyny jotan että luetteko kaikki kysymykset ja mää pölhö n. kuukautta myöhemmin pistän saman kyssärin. anteeksi siitä. tarkoitukseni ei ole toistella täällä napsussa muiden kysymyksiä.

Yhteinen taulu   
terhi - 18.08.2008 klo 14:39

miun viikonloppu män oikein hyvin. perjantai meni vähän rauhallisemmin ja lauantaina oli ne naamiaiset, mie olin enkeli. ko naamiaisten aiheena ol ennen 1900 luku ja mää en muuta oikeen keksiny. enkelit nyt ainakin ollu jo ennen sitä. (ehkä)heh. joo meinasin vaihtaa nimeäni napsussa ihan vain huvin ja urheilun vuoksi. olisin vaihtanut sen nimeksi Lilla, Lilla oli mun lempinimi kun olin jotain 1-2 vee. veljeni kuulemma sanoi minua Lillaksi vaikka ei edes tiennyt mitä se tarkoittaa. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 18.08.2008 klo 14:05

sie oot tainna suuttunna ku ei siusta miitteen oo kuulunna neljään päivään. : (

Yhteinen taulu   
terhi - 18.08.2008 klo 13:33

kattelin nuit vanhoi kysymyksiä ja vastauksia törmäsin vitsi vastauksiin. mä olen kuullut saman metsäsätys vitsin, mut siin vitsis ne oli not miitä (you no) oli vaihtelevana virkistyksenä lukea vähän eirinlainen versio. ja hyvä vitsi oli kyllä valittu parhaaksi vitsiksikin.

Yhteinen taulu   
kakkara - 18.08.2008 klo 13:17

Kiitos kaveripyynnöstä, josta olen ihan otettu, mutta kieltäydyn kohteliaasti, koska se ei oikein sovi erakkoluonteelleni. Aion pysytellä näin vaan sivusta katsojana ja lähinnä ite kyselen.

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 18.08.2008 klo 11:31

Mä en oo koskaan voinut sietää esim. sitä, että laitan jollekulle tekstarin kaikki merkit käyttäen ja takaisin tulee "OK". Mä olen muutenkin tällaista hiljaista sorttia (no niin vissiin) ja tykkään tosi paljon kirjoittaa tyhjentävästi. Nyt tää naputtelu on ollut kohtuullisen vaikeaa, kun oon kaks viikkoa ollut sairiksella ja viikon pitänyt oikeassa ranteessa lastaa. Rannekanavassa on ahtauma ja hermopinne ja tästä syystä tää kymmensormijärjestelmä tökkii aikas rankasti. Torstaina on aika työterveyslääkärille ja kai tästä lähdetään sitten Porvoota kohti jatkotutkimuksiin. Huomenna häippästään isännän ja nuorimmaisen vekaran kanssa Lopelle pariks yöks. Ukko kävi siellä viime viikolla laatottamassa meidän ex-naapureiden saunatilat ja nyt on vuorossa saumaus ja silikonien vedot. Niissä nyt ei mene kuin muutama tunti, mutta tämän porukan tuntien toivon olevani jo torstaina sieltä takaisin kotona. Saas näkee... Kivaa viikkoa sulle ja yritä nyt parhaasi mukaan toipua niistä rapujuhlista. Mä kyllä tiedän, että ne saattavat äityä hyvinkin rankoiksi :-) -Tuija-

Yhteinen taulu   
tuikku67 - 17.08.2008 klo 19:45

:-) Valitsit sitten mun neurootikkovastauksen parhaimmaksi... Kiitos ja kumarrus! Mutta mun mahdollinen vapaapäivä (edellyttäen käden kunnossa olemista) on tosiaan tollaista, yhtä hemmetin ravuutusta. Kaikkein pahinta on, jos isäntä sattuu mulle auton jättämään. Silloin sitä mennään kirjaimellisesti tukka suorana!

Yhteinen taulu   
terhi - 15.08.2008 klo 16:20

nyt tämä tyttö jää napsutuksesta/ napsuttelusta viikonloppulomalle. lähren miehein kans äippäni luokke maaserun rauhaan. siellä vietämme peli, ravustus, kalastus, grillaus ja vähän juoman napsuttelu illan/ vklopun. ai niin ja on meitil naamiaisetkin tiedossa la. siullahan tais olla ne rapukekkerit tänä vkloppuna, jos en väärin muista. mutta jokatapauksessa oikein hauskaa ja toiv. aurinkoista ja lämmintä viikonloppua sulle. terv: terhi =o)

Yhteinen taulu   
terhi - 15.08.2008 klo 15:01

en uo suuttunna. eilinen päivä oli tekemistä täynnä.

Yhteinen taulu   
terhi - 13.08.2008 klo 19:58

mulla on tullu taas ikää lisää ainakin puol vuotta. oon meinaa kuullut että nauru pidentää ikää. huh huh ollaan me aika ´´velikultia´. mistähän tuokin sana putkahti. hmm.

Yhteinen taulu   
terhi - 13.08.2008 klo 19:42

mä meinaan löysin google haulla öljysoihtu, sen tapaisia soihtuja mistä puhuit/kysyit napsussa.

Yhteinen taulu   
terhi - 13.08.2008 klo 19:39

mä ihmettelin että mitä sä oikeen soperrat. mut hokasin heti kun kun menin katsomaan, että mitä mä nyt TAAS olen tehny. kröhöm --> kannattaa muuten mennä googleen ja kirjoittaa öljysoihtu. jospä sieltä löytyisi apuja soihtujesi sytyttämiseen. älä suotta nyt kanata siel enää.. ;o)

Yhteinen taulu   
terhi - 12.08.2008 klo 22:43

kanattaa muuten mennä googleen ja kirjoittaa öljysoihtu. jospä sieltä löytyisi apuja soihtujesi sytyttämiseen.

Yhteinen taulu   
valperi - 12.08.2008 klo 22:19

sen verran vielä tuosta julkisuudesta, kun menet googleen ja laitat oman nimimerkkisi (tai kene tahansa muunkin) hakusanaksi, niin taas putkahtaa kaikki, nämä viestit mukaanlukien näkyviin! että silleen ...

Yhteinen taulu   
valperi - 12.08.2008 klo 21:36

moi vaan, sori mutta en rupea teitittelemään : ), en oo vielä Napsulle ehdotusta tehnyt, mielessä on kyllä ollut keräillä muutaman tällainen esiin/mieleen tullut asia ja kirjoitella. Tässä päivänä muutamana lähestyin Napsu-herraa pienellä moitteella, kun missään ei selvästi ollut sanottu, että myös nämä suoraan toiselle napsulaiselle lähetetyt viestit ovat kaikille näkyvissä. Itse en kerinnyt asian kanssa mokailla, mutta sattumalta törmäsin parin muun jäsenen ajatustenvaihtoon, joka ilmiselvästi ei ollut kaikille tarkoitettu. Tämän moitiskeluni jälkeen tähän viestit sivulle ilmestyi tuo vihreällä pohjalla oleva huomautus. Tähän murmutukseeni vastatessaan Napsu-herra kertoili että uurastavat ahkerasti uuden version kimpussa (käytössä joskus myöhemmin syksyllä?) ja ymmärtääkseni tällaisiakin kaipaamiamme parannuksia voisi olla tulossa. Ei muuta kun odotellaan ja juodaan oikein tukevat iltakahvit että saadaan kunnon unet (heko heko itselles)

Yhteinen taulu   
terhi - 12.08.2008 klo 21:07

ei ku kyselyluukkuhan se oliki. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 12.08.2008 klo 21:06

piti kyl pistää kans että - toi noooooh oli hyvä repliikki siihen ääniaukko lauseeseen, vai mikä se nyt oli.

Yhteinen taulu   
terhi - 12.08.2008 klo 20:59

toi nooooh oli hyvä. nauroin taas itekseni ääneen. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 12.08.2008 klo 20:38

heh, ei ole enää kahta samaa viestiä, miepä poistin sen. sithän meit on kaks, meinaan tekniikan ihmelapsia. (hymyilyä) mei ollaan kans joskus ostettu pakasterapuja. ne oli sellases valkosessa laatikossa missä oli rapujen kuvia tietyst. ne oli kans oikeen hyviä ja ei kovin kalliitakaan, kun vertaa niihin mitä elävät maksaa. pitäkäähän tekin sitten oikeen railakkaat rapupippalot.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.