jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 29.09.2008 klo 21:06

juu ei oo oikeen miun maun mukkaankaan nui kysymykset tuolla ole ja olen jotenkin niin vässykkä muutenkaan ajattelemaan ja pähkeilemään mitään tuommoisii asijoita. että jos siekii kyssäärii pistät napsuhun ni ei pliis miti semmosta että saa ' ison tietosanakirjan' esille ottaa, hekoti hek ko olin hauska tääl mä. huh hei taas. : )

Yhteinen taulu   
terhi - 29.09.2008 klo 20:22

heippati rallaa. täshän tää melkeen vanhan kaavan mukaan maanantai karvinen täälläkkii, tosin päikkärei en nukkununna ko puolisen tuntia. napsua olen pitänyt auki ja pari muutakin sivua. miun pit niin keksiä vyvei kyssärei, mut en saanut kuin yhen aikaseksi, hih. ei täs oikeen kiirus oo ollut ku oon paikallaain vain jumittanut, iltakaffetta täs ryystelen ja huippumalli haussa ohjelmata kahtelen. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 20:26

hyvää yötä ja kauniita unia sinulle sinne unimaahan kun menet. huomenna sitten fiksuina pistetään hyviä kysymyksiä tulemahan napsuun niin jotta. mie viel tuon bb show:n katon ja sitten meen makin maate. heipparallaa ja näkymisiin < toi aika huono ku eihän mei toisiamme nähdä, mutta kirjoittelemisiin sitten juu. hekoti ja heh. :)

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 20:09

en en pistä mittee 'junakysymyksii' ennee hih, 'sormet ristissä' lupaa hän täällä, no ei vaiskaan. yritän olla pistämättä liian kinkkisiä kysymyksiä. ( meinasin vahingossa kirjoittaa 'vastauksia') ha haa, nauran ma itellein.

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 20:01

iltapuuhtkin = iltapuuhatkin

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 20:00

kookos joo kahtelaan, hih. mie kummitätini kanssa jutskaan tuol sähköposteis juu. iltapuuhtkin viel tekemäti elikkäs ne rutiinit niinkusta jookosta.

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 19:36

juu kyllä siusta viel runoilija saahaan kun se runosuoni nuin kukkihee. kirjuitithan sie johan täs on odoteltukkin, huoh. mää oon vallan pääni ja ajatukseni puhki miettint napsuun jotain hyvää kysymystä, mut mitään ei liiku pääkopassain, ei vaik kuin taasen yritän.

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 19:08

onkos merimiespata jo syöty tyhjäksi, hih? meil olikii ranskanpotui eikä lohkoi, mu melkhen sama-asiahan tuo maybe. iltakaffetta täs ryystän mie ja tylsistyn taas ku siusta ei mitään kuulu ja muutkin napsulaiset on taas vaisuja täällä, höh. vai tulikko niin ähkyhyn jotta ruokalevolle rupesit sa siel? : )

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 15:43

soli soli ei ollu talkoitus. ; ( kieh. huomasin muuten et miekii vallan väärin kirj. munerot = numerot haa haa, pilkka se osukin omaan nilkaan jne. hu huijaa. koskahan mei pistetään potui uuniin ja safkataan, hmm. munerot munerot < ah ha haa!!

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 15:13

sie tarkoitit varmastikkin klo. 15.05 etkä 15.50 ko ei klö oo ees viellä nuin paljoa, hih. munerot siulla sekaisin hii hii. : ) < meni melkeen blondilta pasmat sekasii ku siun viestiä luin. hoh hoh hoo..

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 14:30

siekään et muuten uo vastanna miun 'pisin juna' kysymykseen. no meehän ees kahtoo ne pituudet < mie just kävin laittamassa. :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 14:17

meillä tuolla paistui pari tuntia jo semmonen 'lihaklönttilöinen' (herra snellmanin ko se nyt oli) mut ei meitil viel niin nälkhä oo, pistämme sitä poskehen sitten tuonnempana ja syyvvään varmaan lohkopottujen kera sitä sitten. < sekavalta tuo teksti näyttää taasen miulla, hih. merimiespataako siinä siun menussa oli/ on? siis semmoisia ohuita pieniä piffilöisiäkö, mitkä uunihin pannaan pottujen, veden ja mausteiden kera? nam nam. mie muuten pekoniakin paistoin ko oli jämä jäänyt paistamati < perjantaisissa voikkareissa oli osa pekoneista. kääk miulla on ikkuna selkäni takana ja vaikka kaihdin on kiinnii niin silti aurinkoinen ihanainen sieltä välistä paisteloo ja tietsikan ruudusta ei meinaa miti nähä < kah ku nuis kaihtimissa on nui pienen pienet reikäset nii. B ) < heh, aurinkolasit.

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 12:51

teretere terhukka taas täällä. en mie mitti kahvetta sitten keittänt ku kahtoin tv:tä ja nukahoin ihan silleen yks ja kaks ja juu niin. < noi kaks vikaa sanaa kyl ihan ylimääräisiä, hah. ai oli siel kiusaksii, täytekaakkuloisii ja kaikkee sekä terv.tulo. maljaki oikeen. voi kun oisin vaikka kärpäsenä katossa saanut juhlimistanna kahtella. katto sana ei nyt oikeen käy ko pihalla olitta mut kuitennii. ; ) nyt jos mie vähän siemailisin kaffetta ja syöpöttelisin 'aamupalaa' < päiväpalaksi tuota sais varmaan jo sannoo. hekhik.

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 08:34

huomenta hyvää. mie heräsin kaheksalta ja aamuohelmia kahtelen mä. oothan sie lukenunna kaikki miun eiliset viestit, mie niit muutaman pistin tulemahan vaik olitkii julhlimassa. koht pittee aamukahvet keittää jos täs heräilis kunnolla, mut voipi olla että minnuu ruppee uinuttamaan viel eli meniskö se sitten jo päikkäreiden puolelle. =ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 28.09.2008 klo 00:15

jooniin.. ookkos viel täääl naapsuus? mei tultihin kottiin vähän ennen kahtatoista ja mie tulin kahtomahan jotta miten tääl napsussa voidahan. tulin kahtoon myös viestini että josko oisit miulle jottain kirjottant, mut et näemmä ollutkaan miti kirjuutellut. muistahan sie kahtoa nuo miun aikasemmatkin viestit/ tekstit jookosta jee. hyv yöt :ö)

Yhteinen taulu   
-wh- - 27.09.2008 klo 17:05

oon oonn usko taikka poistan sut kave reista

Yhteinen taulu   
-wh- - 27.09.2008 klo 17:02

mää oon tällänen kumä oon

Yhteinen taulu   
terhi - 27.09.2008 klo 16:47

voi hitsin pitsi. mei lähetään kohta justiinsa kyläilee ja iltaa istumhan tuohon yhelle kamulle. mie en tiiä monelta kotiudutaan, mutta kahton viel ainaski ennen ko maate mään että mitä tääl napsussa on menossa ja tietennii mahd viestit katon että onko tullunna. tää on niin tätä nää viikonloput, että vaik suunniteltiin koton olla vaan ni eiköhän kuhtu kuulu kyläilemään ja mehän mentiin juu. noh ei muuta kun hyvää illan jatkova siulle ja hyvää yötä ja onni myötä unia. huomiseen jos ei tänään 'törmäillä' enään. :ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 27.09.2008 klo 15:03

'jonin' katohan sitten nuo molemmat viestit tuossa alla, jooks : ) kah ku kaks jo taas pistin tulemahan sinne päin. kihihi

Yhteinen taulu   
terhi - 27.09.2008 klo 15:00

niin siit miun eilisestä kämmistä juu viel, hauskahan se oli juu mut arvaa vaan ku huomasin että mihis mie nyt oikeen vastasinkaan ni kyl veti naaman punaseksi. tuli semmonen paniikki hätätila että jotta mitä mä teen aaapuuva. mut sitten hetken päästä ' rauhotuin' paniikistani. ja se muuten oikeesti helpotti ja rauhotti kun sie siellä rauhoittelit jotta ei hätiä mitiä ja että ei tuo maata kaada kiva/ piristävä ' kämmähdys' ni sitten tajus että eihän tuo tosiaan maailmanloppu uo. hoh.

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.