jonin13: Viestit

jonin13

nainen
Mäntsälä
Liittynyt: 27. kesäkuuta, 2008
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
terhi - 09.10.2008 klo 17:48

Ollaan kavereita jookos kuin ananas ja kookos Ollaan rypäle ja rusina tehdään pipareita tusina tuosta yllä olevasta 'runosta' on tullut miun jookos kookos, hi hi. en mie ossoo sannoo mikä tätä potilasta vaivaa, mut on vaan ollut semmoinen huoh olo, juu noo, mutta kyllä tää tästä jos ei tänään niin huomenna on jo paljon parempi ja pirteämpi olo. hyvä jos kisulisi onpi jo paremmas kunnos ettei ennee tokkuras pokkuras ;ö)

Yhteinen taulu   
terhi - 09.10.2008 klo 16:23

päivää ( hyvää ) en voi sanoa ku tää päivä on vähän tämmöonen plääh. kuinkas siun päiväsi on mennyt? toivottavasti mukavammin kun miulla. mitenkäs kisulisi voip? pääki on ihan tyhjä kun en saa ees aikaseks kirjotettuu enempiä. kääk.

Yhteinen taulu   
terhi - 08.10.2008 klo 21:01

vai on kisulta 'pollat pallit' pois, kih. hiljaista on ollut joo napsussa TAAS niin kuin huopatossutehtaalla konsanaan, ihan kun oisin joskus aikaisemminkin kommentoinut noin. huomiseen siis ja nyti toivotan hyv yötä ja iloisia unia, mie tääl taas samoi ohjelmii tuijotan ja iltapuuhat teen ennen nukkumaan menoa. heyyy heyy :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 08.10.2008 klo 19:21

heh. valperi pisti hyvin tuon viestin > toivottavasti tämä ei aiheuta mitään viestitulvaa sinulle. ja mie tääl iteksein naureskelen jotta ku 1 immeinen on jo saanut kauhian viestitulvan aikaiseksi, hekoti he hee. juuu noo ho hoo. ( toi oli vitsi en siis halunnut 'pilkata' valperin viestiä, höh )

Yhteinen taulu   
terhi - 08.10.2008 klo 19:14

canal+first:iltä tuloo takaa ajettu, loppuupi kyllä jo 19.25, eli kestää ennee nuin 10 min : /

Yhteinen taulu   
valperi - 08.10.2008 klo 18:49

käytinpä sinua esimerkkinä kun vastasin kysymykseesi, toivottavasti tämä ei aiheuta mitään viestitulvaa sinulle

Yhteinen taulu   
terhi - 08.10.2008 klo 18:34

tere taasen, palaverit on käyty ja kaupas on käyty. kaffetta keittelen ja takaa-ajettua kattua kattelen. eheeh.

Yhteinen taulu   
terhi - 08.10.2008 klo 12:36

moikka, kiitos aamuisesta viestistä : ) mie pääsin töistä jo 11.10. mie tulin kotio vähäks aikaa haravoittemaan, äsken käväsin suihkusa ja napsuttelen hetken ennen kuin hurautan pyörällä takasin töihen, on nääs joku palaveri yheltä nääs. en viitti mittään syväkkään ko siel palaveris on sämpylii/ lä tarjolla ja kafetta, mie herkuttelen siellä sitten juups. koht miun tarviheeki lähtee vessas viel käyn ja sitten ma lahden, moooii, koht taas 'nähään' = D

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 23:04

mää nyt kolmannen ja viimeisen viestin tännään pistän sinne päiten tulemahan :ö) elikkäs ötylöisiä ja hauskoja unia, huomenna taasen napsuttelemme me ja muut eiköstää jookosta. terve moro hei.. : D ( kyl vissiin enempi ku kolme viestii tul kirjutettuun.)

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 22:39

eikös se ole jo nukkumaanmeno aika mennyt? hi hi, vai mennikkös tutii ilman hyv yö toivotuksii? mie oon nenä kii tv ryydussa ja tuijotan bb:t. :o)

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 21:07

een mää itte tehnynnä, täti ossaa sen peurapiiraan ja ukkoin sisko on kakkutaitaja, hih. siis oikees elämässäki tädin tekemä piiras on suussa sulavaa ja se sisko sitten taas taitaa nuo kermakakkuset, slurps. että jotta hyvä kun maistui, hi hi. jep tän päivän kysymykset on taasen vähän vaikeat tahi muuten ei kiinnostavat ikävä kyllä, sori itse kysyjille. kä kääk, ko miunki pää ihan tyhjä < tuossa ei mitään uutta oo, ah haa. jepulis jee siun vuoro tarjota sitten seuraavaksi, mielenkiinnolla jään odottamaan mitä herkkuja sitä on tulossa. :ö) hö höö.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 20:08

no mestarihan sie jo olet, proffa siusta tuli 27.8, hih kävin vanhoja viestejä vaklaamassa. hekotiheijjaa. virtuaalisesti tarjoan ma kaffetta, mansikkakermakakkua mansikka kermarahka täytteella ja mansikoita päälläkin ja poronjauhelihapiirasta. =ö) siullahan on ihan kauhiasti muuten pisteitä, tässä tuntee itensä ihan surkimukseksi, höh.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 18:29

kröhömmm!! mä = professuuyyrr... hi hii.

Yhteinen taulu   
terhi - 07.10.2008 klo 17:57

heipparallaa hei. tämä pv on mennyt ihan mukavasti töissä sekä kotona. päikkärit nukuin tänään kun eilisen nuohoojan ja röörien rassaajan takkii ei sit ennee päikkäriunu tullut simmuun, hekoti he hee. pesukoneen pistin piel ja suihkussa kävin ja nyti tät viestii kirjutan siulle ma. tällä hetkelle tapahtuu jotakin muutakin outoa ja mullistavaa ukko tiskaa, häne tiskaaminen tapahtuu n.6 kertoo vuujessa enkä pal valehtele. toiv. mei toi astianpesukone saatais pian käyttökuntoon, pirskutarallaa.aurinkoinen on tänään paistellut mukavasti kyllä, aamullakin oli aikas kylmä, viiden kuuden maissa tais olla lämpimämpää kuin kasin ysin aikoihin. hmm.

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 22:16

no kiva että oli hyvä vastaus. :o) mie yritän ainaskii selkeesti kirjuttaa, mutta välillä tuntuu siltä että ei tule kuin sekavaa juttua. siekii olet tärkeä immeinen miulle, ainaskii just tääl napsussa niin kuin siekii mainihit. ja vaikka onkin ns. oma elämä täällä, mutta kun olen tän napsun löytänyt niin miulle on tärkeää että täälläkin on semmoinen tosi ystävä tuki ja turva ja ihana ihminen kenen kanssa keskustella sekä hassutella. hyvää yötä siulle ja parempaa huomista päivää (toiv.ei ennee tuommoisia ilkeitä yllätyksiä) heeeiips : )

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 21:41

no nyt mie rustasin vastauksen sinne kysymykseesi. = ) tuli kyllä vaan kirjoitettuun vähän nopeasti, tarkoitan ma että, en oikeen kerennyt ajattelemaan sitä mukaan kun tekstiä jo tuli. olisin ehkä siis halunnut jotenkin toisin vastata, (ehkä 'viisaammin') mutta en nyt vihti ennee mennä lisätietoja rustaamaan, ko ne tärkeimmät tulikin jo sanotuksi, ehkä? että jotta jokaisesta meistä löytyy 'sisäinen pieni lapsenmieli' eiköstä jooks?

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 20:45

hoh hoh hoo haa haa, ko naurattaapi, hih hii... :o) kääk nyt mä en sitten yks kaks keksikkään ennee lissää kysymyksiä. pistähän siekii keksien joku kysymys, yhden jo kerkesitkii mut toinen kehiin vaan. mie kahtelen tot uutta sarjaa 'tukka auki'. aika hyvältä sarjalta vaikuttaapi se.

Yhteinen taulu   
terhi - 06.10.2008 klo 20:16

heippati taasen. eipäs tuo mitti vaikket heti kirjuutellutkaan miulle, kyllä miekii oisin mennyt ihan suu ymmyrkäiselle ja jäänyt sitä haukkumaviestiä pähkäämään. hyvä jos sie siellä kohta tokenet ja jaksat taasen meitin napsulaisten kanssa jutskaa. noh miun päiväni on mennyt ihan kivasti, kotosalla ollut koko päivän mitä nyt töissä tietty ja ruoka kaupassa käytiin. nuohoojakin kävi ja nyhti melkeen 50 egee, huh huh. hyvän kysymyksen vissiin pistin juu, kun sain ihmiset 'heräämään' ja katsomaan omia viestejään, hih. :ö)

Yhteinen taulu   
kuminaama - 06.10.2008 klo 19:11

oli auto radio tai mutkaan vilkuttaminen,tai siltä väliltä,what ever.tai jotain

Yhteinen taulu   
kuminaama - 06.10.2008 klo 18:24

joo jos autoista kysyit 15-25 vuotiaan rakentelin niitä ,sori parempi ja niin edelleen

Yhteinen taulu   
Pieni hetki, sivua ladataan.